Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 27 december 2013

Mike Quinsey - SaLuSa, 27 december 2013

Jullie zijn nu weer aan het einde van een jaar dat in veel opzichten opmerkelijk is geweest. De tijd is nog steeds aan het versnellen en men kan een duidelijke scheidslijn zien tussen het oude en het nieuwe. De Duistere Garde boekt niet de vooruitgang die ze wensten, nadat ze het gevoel hadden op het punt te staan de controle over de wereld over te nemen. Ze hielden geen rekening met de toenemende hoeveelheid Licht die op de Aarde werd gevestigd. Zo zeer dat het bijna ongemerkt de sterkste kracht ten goede werd. Haar vooruitgang kan niet langer worden vertraagd, en het is voorbestemd om het middel te worden om de Duistere Garde te verwijderen.

Deze cyclus is afgerond en het Licht is nu de dominante kracht op Aarde. De merkbare beroering is alleen maar een signaal dat de mogelijkheden van de Duistere Garde om hun mars naar wereldcontrole voort te zetten, beperkt worden. Het was altijd op deze manier gepland, zodat ongeacht hoe ze hun macht over de mensen ook uitbreidden, ze nooit volledige controle zouden krijgen. De cyclus is voorbij en een nieuwe, die volledige vrede en blijheid aan alle zielen zal brengen, is begonnen. Er is niet langer plaats voor de duistere Garde om hun macht over het Menselijk Ras uit te oefenen.

Wanneer jullie pal staan en niet beïnvloed worden door gebeurtenissen die er buiten staan bekrachtigen jullie het Licht, dat steeds sterker wordt. Leef in het Licht en je kunt je leven leiden op een manier die anderen helpt zich samen met jou te verheffen. Het komende Nieuwe Jaar zal vele veranderingen inluiden die een sterk signaal zullen afgeven dat het Licht de Nieuwe Tijd tot stand brengt. 2014 zal het kruispunt zijn dat snelle vooruitgang mogelijk maakt en zal het signaal zijn voor het ware begin van de Tijd van het Licht. Ieder van jullie is uitgekozen om hier te zijn voor die gelegenheid en voor velen van jullie zal het leven je plotseling de veranderingen brengen waar je naar op zoek was. Als Lichtwerkers hebben jullie elk iets te bieden dat op de juiste tijd zal worden gebruikt. Maak je dus geen zorgen dat jouw bijdrage in vergelijking met die van anderen klein is, aangezien alles belangrijk is t.b.v. het geheel.

Jullie hebben allemaal een lange weg afgelegd met je ervaringen en zijn er nu meer in gegroeid dan toen jullie pas je reis begonnen. Geen enkele ervaring is zonder waarde en er is geen noodzaak om vergelijkingen te trekken met anderen, aangezien jullie allemaal een uniek levensplan hebben. Niemand is groter of minder dan een andere ziel. Jullie zijn deel van een grote familie die opkijkt naar Vader/Moeder God, waar jullie vandaan kwamen. Wanneer jullie bijeenkomen als Een zal geen enkele ziel beter worden geacht dan een andere, aangezien allen hetzelfde pad bewandelen en daarop alleen maar op een ander traject zijn.

Als jullie jezelf kunnen zien in anderen zul je weten dat je op onverklaarbare wijze met elkaar verbonden bent en dat jullie in werkelijkheid Een zijn. Toch zul je, zelfs wanneer jullie naar dit besef toegroeien, nog steeds een individueel Licht te midden van alle anderen blijven. Wanneer jullie als “Goden” worden behandeld is het een staat van Eenheid die je ervaart wanneer je terugkeert naar de Godheid. Bij gebrek aan een betere uitdrukking is het je Huis waar je vandaan kwam, en wanneer God weer wat meer wil ervaren worden alle zielen om die reden weer uitgezonden.

Op dit moment hebben jullie moeite om je je hogere staat van zijn voor te stellen of te herinneren, maar spoedig zal je op het pad van volledige herkenning zijn. Het zal in stappen gebeuren en eerst zul je volledig bewustzijn verkrijgen. Noodzakelijkerwijs hebben jullie vele levens in de lagere trillingen met een beperkt bewustzijn geleefd. Jullie uitdaging was om je weg naar God terug te vinden door middel van je eigen ervaring, en dat is waarom elke ziel in zijn eigen tempo reist en je op verschillende paden bent. Onthoud ook dat je t.b.v. specifieke reïncarnaties verbonden bent met bepaalde energieën die je mogelijkheden om te slagen vergroten.

Terwijl je meer Een wordt met het Licht, zul je ook meer ontwaken m.b.t. de waarheid omtrent je ware zelf. Je bent niet je lichaam, dat dient alleen maar je behoeften terwijl je op Aarde bent. Jawel, je hebt tevens een etherisch lichaam dat verfijnd is om het bestaan in de hogere trillingen toe te staan, toch moeten jullie nog veel verder gaan. Uiteindelijk zul je een waarachtig Lichtwezen worden, maar kun je nog steeds een “lichaam’ voor jezelf creëren als de noodzaak zich aandient. Het is raadzaam te bedenken dat wanneer je dat doet, om je in staat te stellen je door de lagere dimensies te bewegen, het op andere manieren beperkend zal zijn.

Geliefden, zet gevoelens van vermoeidheid of twijfel van je af, want de trillingen nemen toe en jullie worden verjongd. Verhef je uit twijfel of ongeloof en kijk strak naar voren en wandel in het Licht. Laat je zorgen achter je en wees ervan verzekerd dat alles perfect in orde is. Het kan moeilijk zijn, maar je moet beginnen je “bagage” af te leggen want je kunt het niet met je meenemen in de hogere rijken. Denk groot en positief, want jullie hebben het moeilijke werk om dit punt in jullie evolutie te bereiken gedaan. Houd ook in gedachten dat jullie vele zielen bij je hebt op deze reis, die alles doen wat ze kunnen om je te begeleiden naar een veilig en vruchtbaar pad.

Ik ben SaLuSa en ik ben weer gekomen om jullie te verzekeren dat alles in orde is en we de hele weg bij jullie zijn. Onze Liefde en Zegen begeleiden jullie.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl