Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Mike Quinsey - SaLuSa, 15 Maart 2013

SaLuSa, 15 Maart 2013

Daar de focus voor veranderingen vaak gericht is op President Obama en de Verenigde Staten, wordt soms vergeten dat de gehele wereld hierbij betrokken is. Voor het geval je het nog niet weet, ontluiken er over de hele wereld bewegingen voor verandering, en jullie als Menselijk collectief versnellen de dag waarop een ieder er gewaar van wordt. Mensen laten hun rechten gelden om datgene te eisen wat zij als belangrijk zien in hun leven, door de controle weg te halen bij diegenen die alleen uit eigen belang werken. Het is succesvol maar vaak alleen ten koste van confrontaties, en voortdurende ontkenning van hun rechten door de autoriteiten en het militaire apparaat. Hoewel, geen enkele oppositie zal de mensen voor langere tijd afschrikken om hun vrijheid en zelfbeschikking terug te krijgen. Jullie hebben het einde der tijden zelfgeschreven, en wij van de Galactische Federatie van Licht en alle Lichtwerkers dragen bij aan jullie realisatie van wat er van jullie verwacht wordt.

Wij weten dat de stress van het leven in deze rumoerige tijden, en de noodzaak om vertrouwen te houden veel van jullie vergt, maar zoals jullie zullen zien zal het allemaal zeer de moeite waard zijn. Jullie zijn Eén, en iedere ziel heeft een rol te spelen, ongeacht aan welke zijde hij/zij staat, en wanneer het Licht de duisternis van negativiteit doordringt zullen jullie zien dat het minder effect zal hebben. Dualiteit zoals jullie die ervaren hebben moet voor alle ‘intenties en doeleinden’ zijn cyclus afronden, en jullie moeten de rommel opruimen die het heeft achtergelaten. Het Licht dat krachtiger wordt ontwaakt steeds meer zielen, ook al zitten sommigen zeer diep verankerd in hun geloof waar zij zich vechtend aan vast houden. Uiteindelijk zullen zij een keuze moeten maken welke weg te nemen, en kunnen in de 3D frequentie blijven wanneer dat hun uiteindelijke wens is. God stelt aan geen enkele ziel eisen dat zij binnen een bepaalde periode moet evolueren, maar biedt hen alle gelegenheid om vooruitgang te maken en om de Liefde en Licht van de Bron binnen te gaan. Zoals we jullie meerdere malen verteld hebben, heeft iedere ziel een Godsvonk die nooit gedoofd kan worden.

Weet dat wanneer jullie je reis door de hemelen vervolgen jullie naar hogere vibratie verrijzen. Zij zorgen ervoor dat de gevraagde veranderingen zich kunnen manifesteren die jullie in het Nieuwe Tijdperk plaatsen, ook al moet er eerst nog veel opschoning plaatsvinden. Samen met onze geavanceerde technologieën zullen wij jullie assisteren, waardoor het zeer snel zal verlopen. Met onze hulp en inspiratie groeien jullie eigen technologieën zeer snel, en vele, vele vrije energie programma’s staan gereed. De Petroleum Industrieën en degenen met investeringen daarin vechten natuurlijk om hun posities op de markt te behouden, maar zij zijn gedoemd daar jullie met de Nieuwe Tijdperk technologieën moeten beginnen. Jullie zijn veel te lang teruggehouden, en het was nooit de bedoeling dat jullie nu nog steeds fossiele brandstoffen zouden gebruiken tijdens dit deel van jullie ontwikkeling. Er staan vele verbeteringen klaar om geïntroduceerd te worden, en wederom zeggen wij dat het een zeer drukke tijd wordt.

Je mag met recht concluderen dat er steeds meer ‘kanalen’ van ons of andere Wezens in de hogere niveaus worden geopend, en dat komt doordat jullie op gemiddeld niveau doorgaan met het verhogen van jullie bewustzijn, en zodoende zulke bronnen kunnen bereiken. Er komt een tijd dat jullie een duidelijke verbinding zullen hebben met je Hoger Zelf, maar voor nu zullen deze openingen alleen komen voor diegenen die een levenscontract hebben om deze connecties te maken. Wij weten dat velen van jullie de ambitie hebben om bij te dragen aan het werk om jullie beschaving voorwaarts te duwen, maar niet iedereen is daarvoor voldoende voorbereid. Maar toch is een ieder van jullie hier in deze tijd en heeft invloed betreffende hoe de toekomst zich zal voltrekken. Sta toe om de dingen op hun eigen manier te laten ontwikkelen, en wees je eenvoudig bewust wanneer er zich een mogelijkheid aan je voordoet. Blijf gefocust op positieve dingen en weet dat je niet alleen helpt je eigen toekomst te creëren, maar ook die voor anderen.

Je werk wordt gewaardeerd en je hoeft niet langer teleurgesteld te zijn over recente gebeurtenissen die met Ascentie te maken hebben. De uitkomst kan een beetje anders zijn dan origineel gepland, maar wij passen deze altijd aan de behoeften van het huidige moment aan. Zoals altijd is ‘timing’ zeer belangrijk, en de basis van menig besluit is het doel dat zoveel mogelijk zielen uiteindelijk zullen ascenderen. Wanneer de tijd verstrijkt en de bewustzijn niveaus hoger worden, zullen de duistere Mensen steeds minder invloed hebben op wat er plaatsvindt en kunnen jullie ze overlaten aan hun zelf gecreëerde ‘ter ziele gaan’. Zij worden naar de achtergrond gedrukt en verliezen hun macht om jullie vooruitgang naar het Gouden Tijdperk tegen te houden. Wat jullie zullen ervaren wanneer het arriveert is niet in woorden uit te drukken, maar het is meer dan jullie je momenteel voor kunnen stellen en zal de meeste van jullie verwachtingen overtreffen.

Wanneer jullie de eerste Licht Stad in Sedona zullen aanschouwen, zal het jullie een idee geven van hoe jullie toekomstige levens eruit zal komen te zien. De gebruikte technologieën in gezondheidszorg zoals jullie ze zouden begrijpen zijn zeer geavanceerd, en behandelen een ieder met zorg zonder bijwerkingen. Geneeswijzen maken gebruik van geluid, kleuren en crystal technologie, die erg futuristisch zijn in vergelijking met jullie huidige niveau van gezondheidszorg en behandeling, maar jullie beginnen reeds met deze mogelijkheden te onderzoeken. Jullie worden met opzet geïnspireerd door ideeën die zullen helpen voor een nieuwe aanpak voor ‘gezond zijn’, en naar verloop van tijd zullen jullie niet, en kunnen jullie niet ‘on-gezond zijn’. Een punt zal bereikt worden waar jullie niveaus van vibratie veel te hoog zijn voor enige lagere energieën om jullie te beïnvloeden. Tegen deze tijd zullen jullie ook een totale verandering in jullie lichamen ervaren hebben, die weer hersteld is in zijn originele glorie, vrij van enige onvolkomenheid of invloed van het ouderdomsproces. Dit zijn allemaal stappen langs het pad om een Galactisch Wezen, met vol bewustzijn te worden.

Ga alsjeblieft door met jullie toegewijde aanpak door meer en meer Licht naar Moeder Aarde te brengen, daar zij er ook aan toe is van gelijke veranderingen te genieten, om in haar originele glorie hersteld te worden. Momenteel manoeuvreert zij voorzichtig gebieden op de Aarde naar hun nieuwe posities, waarbij sommige gebieden verrijzen en anderen dalen, maar nog niet hun uiteindelijke posities hebben bereikt. Veel van Atlantis zal verrijzen rond bestaande kustlijnen die verbonden waren met deze grote landmassa. Veel van jullie geschiedenis is omhuld met verhalen over Atlantis, en de waarheid van deze voormalige grote beschaving zal verteld worden. Het heeft zeer lange tijd bestaan en velen van jullie hebben daar levens gehad. Sommigen van jullie herinneren zich het zinken ervan en waren aanwezig tijdens zijn laatste dagen, zo’n 10.000 jaar geleden.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en laat jullie met onze Liefde en Licht.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: André


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl


Galactic Channelings

Create Your Badge