Home > > Mike Quinsey – 22 november 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 22 november 2019

Mike Quinsey

Meteen nadat de 21ste eeuw van start ging leek de wereld zo’n beetje klaar om een drastische sprong vooruit te maken, met de aankondiging dat Buitenaardsen van plan waren zich te laten zien als onderdeel van een Eerste Contact, en het plan was om over de gehele wereld talloze buitenaardsen met hun luchtschepen te laten overvliegen. Deze gebeurtenis heeft nooit plaatsgevonden; in overeenstemming met de instructies van het hogere bevel van de Galactische Federatie was men van mening dat het nog geen geschikte tijd was voor een dergelijke gebeurtenis. Hoewel een Eerste Contact nog steeds officieel zal worden uitgevoerd, zijn zich uiteraard wel andere gebeurtenissen blijven ontvouwen, waarbij jullie over het algemeen duidelijk veel beter geïnformeerd en meer bewust zijn dan voorheen. Het feit dat de duistere krachten sindsdien hun eigen technologie voldoende hebben kunnen ontwikkelen om hun eigen interstellaire vaartuigen te creëren, veroorzaakt verwarring, daarom worden waarnemingen over het algemeen als niet van deze wereld beschouwd.

Er zijn inmiddels vele jaren verstreken, maar een Eerste Contact blijft een sterke optie en zal nog steeds deel gaan uitmaken van jullie evolutie. Het ontmoeten van je broeders en zusters uit andere werelden en dimensies zal een opmaat betekenen naar het ontdekken van de waarheid omtrent jullie geschiedenis en toekomst. Jullie zijn het “Event” bijzonder dicht genaderd en er vinden al eerste veranderingen plaats die uiteindelijk tot jullie ascentie zullen leiden. Jullie zijn stuk voor stuk grootsere zielen dan je werd doen geloven, maar de waarheid kan niet oneindig lang worden achtergehouden. Het is lang, lang geleden dat de Anunnaki jullie Meesters waren, toen jullie niet veel meer dan slaven van hen waren en dienovereenkomstig werkten. Die fase is echter al lang voorbij en jullie zijn geleidelijk aan geëvolueerd en meer bewust geworden van je ware zelf. De waarheid is dat jullie na verloop van tijd volledig zullen worden teruggebracht naar de engelachtige staat waarin jullie verkeerden voordat je ervoor koos om in de lagere trillingen terug te vallen om op die manier enorm veel ervaring op te doen.

Besef dat jullie nooit zonder hulp of begeleiding hebben gezeten en dat elke gelegenheid wordt aangegrepen om ervoor te zorgen dat jullie vooruitgang kunnen boeken die in overeenstemming is met de overeengekomen individuele levensplannen. Begeleiding is in deze tijd het belangrijkst, omdat er in heuse termen nog maar weinig tijd rest voordat de dingen van start gaan en we willen dat jullie optimaal voorbereid zijn. In deze tijd bestaan er absoluut veel afleidingen omdat de veranderingen zich niet gemakkelijk aandienen, maar komen zullen ze en zodra de zaken tot rust zijn gekomen, zullen jullie zoveel dichter bij de laatste gebeurtenissen zijn gekomen die tot jullie ascentie leiden. Je wist natuurlijk van tevoren al wat er zou komen, alleen misschien niet precies hoe het zou gebeuren. Weet dat het de eerste keer ooit is dat zielen in hun fysieke lichaam zullen ascenderen, en dit werd door jullie als een opwindend vooruitzicht beschouwd dat je niet wilde missen.

In de tussentijd proberen jullie te begrijpen wat er op Aarde gaande is, want sinds de laatste oorlogen is dit de tijd van de grootste chaos. De veranderingen worden geleid door jonge mensen die begrijpen wat er nodig is om de mensheid vooruit te helpen. Het is een pijnlijk proces omdat degenen met autoriteit weinig of geen idee hebben van wat de beweging voor verandering aandrijft. Verandering zal zich zeker aandienen en de weg vrijmaken voor een grootsere toekomst, alsmede de vervulling van voorspellingen die voor deze periode zijn gedaan. De hemel steunt degenen die weten wat er nodig is om vooruit te komen en geeft hen kracht. Het lot van de Mens staat, met Gods zegen, in steen gebeiteld en geen enkele sterveling zal dit kunnen veranderen.

Blijf ondertussen een nuchtere benadering houden van wat je ook doet, en uiteindelijk zal alles naar wens verlopen. De toekomst staat vast wat betreft Ascentie. Maar het is aan jullie welk pad je neemt om dit te bereiken. Werk vanuit persoonlijk oogpunt richting je eigen doel en onthoud dat dit momenteel voor jou het belangrijkst is. Naarmate de tijd verstrijkt, zul je gaan merken dat de zaken voor jou gemakkelijker worden, aangezien de trillingen je voorbij het punt van uitdagingen brengen die mogelijk op je pad komen. Jullie hebben nu de kans van je leven, iets wat je niet mag missen. Alles zal inderdaad op het juiste moment duidelijk worden naarmate je bewustzijn zich verder blijft verhogen.

Jullie zijn in je huidige incarnatie al zo ver gekomen en hebben alle gelegenheid gekregen om snel vooruitgang te boeken. Maak je uiteraard geen zorgen als je het gevoel hebt dat je aan het dwalen bent, pas je gewoon aan en ga door in je vastberadenheid om succesvol te zijn op je pad naar een hoger niveau van ontwikkeling. Alles wat je nodig hebt, ligt binnen handbereik en we moedigen je aan te beseffen dat je het vermogen en de ervaring hebt om te slagen. Geniet van de rustige momenten waarop je over je toekomst kunt nadenken en kunt beslissen wat je van het leven wilt. Veel kansen worden je geboden en zeer binnenkort krijgen jullie alle hulp en advies om jullie succes te verzekeren.

Jullie evolutie heeft een sterke samenhang met het koninkrijk van de dieren dat gedurende een zeer lange periode voor jullie heeft gezorgd, zelfs in die mate dat ze hun leven hebben gegeven. Ook zij evolueren en groeien vanwege hun nauwe verbondenheid met de mensheid, waarbij zij vaak extreme behandelingen hebben moeten ondergaan. Ze zijn zich bewust van de offers die ze moesten ervaren, maar door deze ervaringen hebben ook zij kunnen evolueren als een soort die ermee heeft ingestemd om jullie verder te helpen. Hoewel ze misbruik en wreedheden hebben ondergaan, hebben ze juist door deze ervaringen de beloning verdiend van het vooruitzicht op een beter leven.

Dieren hebben een groepsziel, behalve diegenen die door contact met jullie zijn gedomesticeerd en individuele zielen zijn geworden. Ongetwijfeld lijken de zaken wat de dieren betreft soms nergens toe te leiden, maar alle bewuste vormen van leven bezitten de potentie om vooruitgang te boeken. Als je denkt aan de liefde, het vertrouwen en de genegenheid die sommige dieren voor de mens hebben, is het duidelijk dat ze eerder al contact met de mensen hebben gehad. Liefde is het antwoord op alles en een energie die bergen kan verzetten, die de zieken kan genezen en die overal om ons heen vrede kan brengen. Als al het overige is verwijderd, is het enige dat er nog over is de grootse liefde van de Allerhoogste Schepper, de Bron van Alles Dat Is.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Elke dag komen jullie dichter bij de voltooiing van deze specifieke periode, en terwijl de dagen voorbijgaan groeit ook jullie bewustzijn. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn God Zelf, en elke ziel heeft dezelfde interne verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Wietolie