Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 22, 2012

SaLuSa, October 22, 2012

Het is mooi om te zien hoe jullie demonstreren voor jullie rechten. Het brengt jullie autoriteiten in herinnering dat zij de taak hebben om jullie te dienen.

Er zijn slechts weinigen onder hen die het hart op de goede plaats hebben en dat is waarom verregaande veranderingen moeten plaatsvinden.

Corruptie en hebzucht verspreiden zich als een kanker en voordat mensen er erg in hebben wordt het geaccepteerd en is het de normaalste zaak van de wereld. In de toekomst raken jullie meer betrokken bij beslissingen en worden jullie geraadpleegd voordat actie wordt ondernomen. De juiste soort mensen zijn nodig om de weg te leiden. Zij hebben het inzicht en begrip om jullie in het nieuwe tijdperk te loodsen. De oude garde is daar totaal ongeschikt voor en zal niet in staat zijn om de aanstaande gebeurtenissen te dwarsbomen.

Jullie spirituele tijdperk is aanstaande. Stel je voor hoe mooi het is om iedereen om je heen te kunnen vertrouwen omdat je weet dat het net als jij geascendeerde wezens zijn. Liefde en licht dringen tot alles door en er zal geen twijfel over mogelijk zijn dat je bent aanbeland in de hogere dimensies. Het leven zal in schril contrast staan met wat je nu gewend bent. Het zal een wonderlijk gevoel geven om zonder dreiging in vrede te kunnen leven. De gezondheidsproblemen en de uitdagingen in de derde dimensie zullen niet langer een rol van betekenis spelen in jullie leven. Het is lastig om het gevoel van blijheid en gelukzaligheid over te brengen waarmee het gepaard gaat.

Mensen die jullie evolutie en Ascentie probeerden te voorkomen willen alleen maar zo veel mogelijk macht voor zichzelf omdat ze de eenheid in alles, en daarmee de liefde voor hun medemens, niet begrijpen. Ze hebben nog altijd een vonk diep in zich, die op een dag weer kan oplichten. Ze hebben als iedere andere ziel dezelfde kansen om van het licht te zijn. Jullie begonnen samen, maar toen jullie besloten om je eigen pad van ervaringen in te slaan werden sommigen overweldigd door de lagere trillingen. Er is altijd een weg terug naar het licht, maar hoe dieper je valt, hoe moeilijker de reis is. Er zijn echter altijd vele vrijwilligers die andere zielen naar huis begeleiden. Jullie hebben allemaal hogere wezens om je heen die je leven voor je aansturen.

In de toekomst werken wij van de Galactische Federatie van Licht met de geascendeerde zielen tot jullie onze gelijken zijn geworden. Dan worden jullie onafhankelijk en beslissen jullie over je eigen toekomst. Dit betekent niet dat we het contact met jullie zullen verliezen. We zijn slechts een gedachte van jullie verwijderd. Jullie gaan waarschijnlijk samenwerken met gelijkgestemden. Jullie ervaringen beperken zich niet alleen tot dit ene universum. Op aarde ben je veel meer beperkt en door je lagere bewustzijnsniveau ben je de connectie met je hogere zelf kwijtgeraakt. De waarheid over je echte zelf raakt in nevelen gehuld door de illusie van het leven in de derde dimensie.

Jullie staan op het punt getuige te zijn van het begin van het eind terwijl het oude systeem in chaos vervalt. Het heeft geen zin om het weer op te bouwen en het heeft zijn doel gediend. Het maakt plaats voor een nieuw paradigma. De veranderingen hebben zo veel invloed dat iedereen erdoor wordt beïnvloed. Alle zielen bereiken wat ze wensen en de meesten hebben al een keuze gemaakt op basis van de vrije wil. Probeer de beslissing van een ander te respecteren en laat hem of haar tevreden zijn over de gemaakte keuze. Je kunt niet hoger gaan dan je eigen trillingen en dat is het niveau waarop je je het meest comfortabel voelt.

Onze betrokkenheid bij Ascentie zal snel duidelijk worden en jullie weten al dat we vrede handhaven op aarde. Daarbij merken we op dat onze acties erop gericht zijn om te voorkomen dat de huidige problemen escaleren en een nieuwe wereldoorlog uitbreekt. De presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten helpen bepalen wanneer we gunstige regeringsveranderingen kunnen afdwingen. Veel hangt af van de uitslag en het zal een overwinning voor het licht zijn.

Met elke week die voorbij gaat zou duidelijk moeten worden hoe de gebeurtenissen zich gaan ontvouwen. We zijn overal van op de hoogte en we kennen de ware intentie van de verschillende landen, ongeacht de manier waarop ze zich profileren naar de buitenwereld toe. Er is sprake van een tweestrijd tussen mensen die oorlog toejuichen en mensen die vrede willen. Het licht op aarde transmuteert de lagere trillingen en hele naties ontwaken naar de waarheid. Er is een krachtige beweging om mensen die vrede wensen te verenigen en zich te distantiëren van mensen die dat niet willen. De oorlogszuchtigen raken langzamerhand geïsoleerd en zonder steun zijn hun plannen gedoemd om te mislukken.

Ik ben SaLuSa van Sirius en zie dat de diverse vredesbewegingen meer aanhangers dan ooit krijgen. Ze worden versterkt door de hogere energieën die van buiten de aarde komen. Jullie hebben de strijd tegen de oude garde al gewonnen, het is enkel nog zaak om de restanten van hun activiteiten op te ruimen zodat we snel door kunnen gaan met Ascentie.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Hoi Vrienden,

Aangezien ik in Sedona ben vanaf dinsdag 23 oktober voor de 2012 Scenario Conferentie, zal mijn volgende bericht van SaLuSa pas weer op 5 november zijn. Misschien zijn er nog enkele tickets beschikbaar voor de tweede conferentie ..https://the2012scenario.com/conferences/2012-10/the-2012-scenario-conference-sedona-los-abrigados/

Dankjewel
Mike Quinsey.Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!