Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 31, 2012

SaLuSa, October 31, 2012

Mike Quinsey en Steve Beckow op de Sedona Conferentie

Mike Quinsey en Steve Beckow op de Sedona Conferentie
Steve Beckow:

Aan het einde van zijn spreekbeurt in Sedona op woensdag om 4 uur gaf Mike Quinsey een impromptu boodschap van SaLuSa. Mike gaf het niet door als SaLuSa die rechtstreeks sprak, maar als Mike die rapporteerde wat SaLuSa hem vertelde.
Mike Quinsey:

"Dank jullie, beste mensen, voor jullie komst naar Sedona. Ik spreek namens SaLuSa die wil zeggen dat ze meer dan dankbaar zijn dat mensen naar Sedona komen. Jullie hebben meer licht gecreëerd dan tevoren dat de Aarde rond zal gaan en helpen de evolutie rond de planeet te versnellen.

De ‘strijd’krachten op de moederschepen en andere schepen zijn nu zo dichtbij. Ze monitoren alles dat rond de Aarde gebeurt. De bewustzijnsniveaus waren nog nooit zo hoog als nu en wanneer ze de kritische massa bereiken zal er een explosie van licht zijn op Aarde.

Ze willen niet dat wij de buitenaardsen op enige wijze als superieur zien. Ze komen als gelijken en wanneer ze komen zullen we dat groots vieren. Ze zullen ook na Ascentie bij ons blijven. Ze willen dat we deel gaan uitmaken van hun plannen voor de toekomst en ze hebben ons veel te bieden en ze zullen ons opheffen naar de hogere niveaus die ze hebben beschreven.

Ze willen dat we hen zonder angst ontmoeten. Toen ze naar de Aarde kwamen hebben ze niets gedaan dat ons op enige wijze schade zou berokkenen of mensen angst zou aanjagen. Ze realiseren zich echter wel dat de duistere garde altijd bezig was om er voor te zorgen dat hun aanwezigheid ons zou beangstigen.

Ze willen dat we ons heel snel ontwikkelen zodat ze ons de voordelen van hun technologie kunnen brengen. De Sirianen willen de Sirianen onder ons ontmoeten, de Pleiadiers de Pleiadiers, enzovoort. Na Ascentie zullen sommigen onder ons de mogelijkheid krijgen terug te keren naar hun planeten. Dat is een keuze die we zullen maken. Onze ware families zijn buitenaards, die we achterlieten toen we vrijwillig naar deze planeet kwamen om te helpen met Ascentie.

Ze kennen ons goed. s’ Nachts ontmoeten sommigen van ons hen op de schepen, maar als we teruggaan sluiten ze ons geheugen af, want de herinneringen aan de ervaringen met hun superieure technologieën en de warmte en het comfort zouden ons teveel afleiden van ons werk op Aarde.

Zelfs nu willen ze het werk van de eindtijden niet in verwarring brengen. Ze zijn erg trots op het werk dat de lichtwerkers hebben gedaan en zelfs nu zijn ze met onze gidsen erg aanwezig. Ze zijn net zo beschikbaar voor ons als onze gidsen en als ze ons op enigerlei wijze kunnen helpen doen ze dat. Wat ze doen wanneer ze bij ons in de buurt zijn is ons proberen te beïnvloeden.

Ze hebben niet erg de neiging ons datums te geven, maar alles zal in de heel nabije toekomst

gebeuren. Ze prefereren het dat we de dingen vloeiend laten gebeuren en dat we de dingen accepteren zoals ze zijn, want het is allemaal in ons beste belang.

SaLuSa bedankt ons voor onze warme belangstelling. Hij is de stem voor de oorspronkelijke groep die van de moederschepen kwam. Ze werken niet los van elkaar. Ze werken als teams. Wij zullen in de nabije toekomst eveneens als teams gaan werken.

De mensheid heeft de laatste paar jaar hard gewerkt om alle rassen te integreren en een te worden. SaLuSa wil niet geïdoliseerd worden. Hij ziet zichzelf niet als een speciaal iemand. Hij realiseert zich wel dat we door de boodschappen geholpen worden. Hij realiseert zich ook dat veel van de boodschappen herhalend zijn geweest, maar dat was onvermijdelijk.

Hij ziet ons nu. Hij ziet onze liefde, ons licht, onze aura’s. Hij ziet mooie mensen bij elkaar komen en een prachtige impact op de wereldbevolking veroorzaken. De galactiërs waarderen onze inspanningen en ze komen steeds dichterbij.

Enige tijd geleden was het onmogelijk dat mensen hun aanwezigheid verwelkomden. Eerder was angst meer aanwezig dan liefde, maar dat is veranderd. Hoe meer liefde er komt, hoe gemakkelijker het voor hen is om te komen.

Dit is waar SaLuSa zijn boodschap wenst te beëindigen maar hij wil maandag terugkomen en dan zullen we verder gaan. Het was oorspronkelijk niet mijn intentie om een boodschap door te geven, maar als ze ‘boven’ spreken dan moet je het doorgeven.

Misschien dat ik op een ander tijdstip door zal gaan met deze manier van doorgeven. Ik was nooit eerder in een situatie als deze. Normaliter typ ik op mijn computer in wat ik doorkrijg, dit was een heel andere ervaring voor me."


Bron: The 2012 Scenario
Vertaling: RobShare |