Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 19, 2012

SaLuSa, October 19, 2012

Jullie staan op het punt te beginnen aan een belangrijke episode in jullie reis door de dualiteit, waarin zij die klaar zijn om te ascenderen de huidige dimensie verlaten. Dit betekent niet dat alles gelijk zal veranderen, maar jullie worden opgetild naar een hogere dimensie waar jullie met gelijkgestemden zijn. Daar leven jullie in harmonie en hebben jullie vreugdevolle relaties met alle anderen. De hardheid en confrontaties die jullie ervaren zullen voorgoed verdwijnen omdat mensen die dergelijke problemen veroorzaken niet klaar zijn om te ascenderen. Ascentie is voor mensen die ontwaakt zijn naar wie ze werkelijk zijn en de intentie hebben om zichzelf te verheffen. Wanneer je kunt accepteren dat iedereen één is en in je leven onvoorwaardelijke liefde kunt geven, geef je het goede voorbeeld.

Als je er niet klaar voor bent, maar wel wilt ascenderen kun je toch je best doen om te slagen. Er wordt op dit moment veel energie naar de aarde gestuurd en je trekt het naar je toe. Je weet wanneer het gebeurt omdat slechts weinigen energie kunnen ontvangen zonder de effecten ervan te voelen. Het kan worden gevoeld als duizeligheid en ook kun je je licht gaan voelen. Er zijn andere aandoeningen die je mogelijk het idee geven dat je ziek begint te worden, maar ze gaan snel voorbij. Door je emoties te temmen kun je verstorende krachten beheersen. Op hetzelfde moment ben je een rolmodel voor anderen die voordeel halen uit je aanwezigheid.

Het licht blijft exponentieel groeien en bereikt op 21 december 2012 haar optimale niveau zodat de Ascentie van de aarde en alle zielen die er klaar voor zijn om met haar mee te gaan, kan plaatsvinden. Tegen die tijd weet je dat de mensen die een ander pad kiezen veilig zullen zijn omdat alles gebeurt volgens universele wetten. Geen ziel kan omhoog gaan tot hij of zij een bepaalde trilling heeft bereikt. Op het moment van Ascentie zal iedereen zich bewust zijn van wat er staat te gebeuren. Terwijl de cyclus afloopt zijn er natuurlijke veranderingen die de volgende fase van je reis inluiden. Er zijn altijd kansen voor iedereen.

Tot op een bepaalde hoogte gaat het leven gewoon door zoals voorheen, maar je ziet al tekenen van veranderingen die onvermijdelijk zijn. Hoeveel lijden er plaatsvindt hangt af van jullie overheden en hoe snel ze nieuwe methoden die worden aangeboden kunnen implementeren. Het leger kan de veranderingen niet vertragen, hoewel de Illuminati het tegen ons wil gebruiken als we proberen op jullie aarde te verschijnen. We zijn allemaal voor een snelle disclosure, maar het moet wel plaatsvinden onder vreedzame omstandigheden. Het gebeurt juist wanneer je het niet verwacht omdat er meerdere landen zullen zijn die een dergelijke aankondiging gaan steunen.

Wij zijn klaar voor de gebeurtenissen en vertrouwen op onze bondgenoten om de weg te plaveien voor onze aanwezigheid. Ga door zoals je gewend bent en neem alles zoals het komt. Op den duur zal in al je behoeften worden voorzien, ook al moeten sommigen meer ongemakken dragen dan anderen. We weten wat er waarschijnlijk staat te gebeuren en we laten de zaken niet uit de hand lopen. We hebben lange tijd naar jullie uitgekeken en jullie de weg gewezen en zijn nu meer aanwezig dan ooit tevoren. We kunnen nog niet meer van onze schepen laten zien tot de dreiging tegen ons is verwijderd.

In de begindagen van de ufowaarnemingen namen we doorgaans contact op met ‘doorsnee mensen’, hoewel hun ervaringen doelbewust zijn verzwegen. We namen ze mee op reis door jullie zonnestelsel om te bewijzen dat er andere planeten zijn waar intelligent leven is en nog altijd werden er pogingen gedaan om de details te verdoezelen. Met disclosure zal het bewijs onweerlegbaar zijn en maken jullie kennis met humanoïde wezen die niet alleen uit jullie stelsel, maar ook uit andere sterrenstelsels komen. We zijn te lang van jullie afgescheiden geweest en delen jullie opwinding bij de gedachte om elkaar te ontmoeten.

De Galactische Federatie van Licht is niet opgezet als een militair apparaat, maar in het universum zijn krachten actief waar we ons tegen moeten beschermen. Het gaat met name om de Reptielen, maar we moeten daarbij opmerken dat er ook anderen zijn met vreedzame bedoelingen. In jullie galactische geschiedenis zijn al vaak oorlogen gevoerd tussen beschavingen. Dat tijdperk is echter voorbij en de verschillende partijen hebben vrede gesloten. Het is onze taak om te zorgen dat ze hun afspraken nakomen. Op aarde is nog altijd bewijs van hun bezoek, maar het wordt vaak genegeerd omdat het niet past in jullie algemeen geaccepteerde versie van de geschiedenis. Jullie geschiedenis is grotendeels verzonnen en vertoont weinig overeenkomsten met de waarheid.

De oude garde kan haar wil niet langer aan jullie opdringen. Ze is niet meer dan een tandeloze tijger en moet onder de duim worden gehouden tot ze kan worden verwijderd. Velen van jullie weten net als ons wie de leiders zijn en we zorgen dat ze niet opnieuw aan de macht kunnen komen. Geld geeft ze nog steeds uitstel, maar ze kunnen nooit hun vrijheid afkopen en moeten zich uiteindelijk verantwoorden voor hun misdaden tegen jullie. Het is nooit te laat voor ze om te veranderen en het zou ze alleen maar goed doen als ze een ommezwaai zouden maken.

Ik ben SaLuSa van Sirius en zie dat het aftellen is begonnen. Houd vol, blijf kalm en weet dat geduldige mensen krijgen waar ze recht op hebben. God Zegene Jullie Allen.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!