Home > > Mike Quinsey – 15 juni 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 15 juni 2018

Mike Quinsey

Ik heb opnieuw een bericht gevonden van Kryon "Trump will change the World" (Trump zal de wereld veranderen), een titel die helemaal geen relatie met het bericht heeft. Het is de beste die ik tot nu toe heb gelezen, omdat de hele inhoud gaat over de veranderingen die de Mensheid in de nabije toekomst kan verwachten. Ik heb die secties gekopieerd die volgens mij het meest belangrijk zijn. Ik zou aanraden om het volledig te lezen voor meer informatie over ons DNA en de komende dienst. Als je een volledige kopie wilt, zal ik je deze e-mailen.

EXTRACTEN VAN KRYON'S BERICHT "TRUMP VERANDERT DE WERELD"

De biologie begint samen te werken, je leeft langer, veel langer tot drie keer langer, niet alleen dat, de eliminatie van ziekte alleen, omdat het lichaam in staat is om het te bestrijden, waar iets dat Innate (Ingeborene) in je lichaam tegen je praat op een regelmatige basis – intuïtief. Een zelfdiagnostiek die intuïtief is en dat tijd werd.

Kunt u zich voorstellen wat dat voor uw medische industrie kan betekenen, het gaat hen echt helpen, want wanneer u op de stoep staat, zult u weten wat u nodig heeft en zij zullen u veel beter kunnen helpen, en in uw land ( VS) houden ze mensen ziek voor geld, en al dat zal omver vallen, maak je klaar voor de ondergang zoals je die kent.

Een grote Pharma - het zal niet doorgaan, het kan niet meer dan tabak om dezelfde reden doen, net zo min als banken kan blijven doen wat ze deden, om de redenen die ze deden en je zorgde ervoor en het doet pijn, het doet nog steeds pijn.

Geliefden, omdat de planeet jouw Licht nodig heeft, kan het duidelijker zijn dat alle dingen die je hebt gegeven op de juiste manier gecombineerd kunnen worden gebruikt. Biologie gaat veranderen, de levensverwachting zal langer worden, en dan is er een mens die zegt: "Ik denk niet dat ik zo lang wil leven - mijn hemel ik weet hoe het voelt om 70 jaar te zijn, waarom zou iemand anders leven tot 300 jaar "?

We zouden je willen zeggen hoe 3D van jou, zou je je niet 35 jaar willen voelen tot je 298 jaar oud bent, en dat is wat er aan de hand is. Geliefden, het lichaam verjongt zichzelf veel beter dan nu. Kun je je dit voorstellen waar de blauwdrukken van de stamcellen steeds opnieuw worden opgepakt en je geen kopie van een kopie maakt, je maakt het origineel steeds opnieuw en je bent jong en fris, dit is wat mogelijk is. Dit is waar het uiteindelijk naartoe gaat en de mogelijkheden.

Kryon, je bedoelt dat dat nee is, een absoluut nee. De mensheid is een vrije keuze, je kunt het omdraaien als je dat wilt, maar de stoomrol is in beweging en beweegt, het is moeilijk om het te stoppen. De sneeuwbol rolt de heuvel af, het is moeilijk om hem kleiner te maken terwijl hij verder rolt.

Eindelijk zijn er mensen die gaan zeggen hoe zit het met dat grote, wat gaan we doen met religie? Er zijn mensen die goed zouden zitten met de gedachtenset van wat je zou noemen metafysici of New Agers die zouden zeggen dat het allemaal weg zal moeten gaan, omdat ze de waarheid zullen beseffen - Nee dat zal het niet! Waarom zou er iets verdwijnen dat de zaden van liefde voor God heeft?

Voor degenen die de Meester in al zijn Glorie zag en over hem schreef, gooiden ze dat weg? Een van de wezens op aarde die een engel ontmoet in een grot en een dialoog en instructies had, en werd een profeet - zou je dat weggooien? "Nee" - laat me je vertellen wat er gaat gebeuren met datgene wat wordt ontwikkeld in je DNA, wat hetzelfde is dat de mens ervan weerhoudt te strijden, en ook geven zij een andere mening over hoe zij naar verschillende geloofssystemen op de planeet moeten kijken, en zij zullen die organisaties blijven hebben onder bepaalde namen die u nu zelfs kent.

Maar er zullen grote verschillen zijn en wat ik zal noemen als "toelaten van mededogen". De een zal naar de andere kijken en het als een tak van dezelfde boom zien, afkomstig van dezelfde Bron en zij zullen elkaar respecteren. Net als jij je verschillende soorten voedsel eet, heb je verschillende manieren van aanbidding, respect voor de ander, geen woede, geen oorlog en dat is niet wat sommigen van jullie ook verwachten, en je zult er de zaden van gaan zien. Ergens in uw generatie ziet u misschien zelfs de zaadjes ervan, het begint als een zachtaardigheid tussen geloofsystemen te verschijnen. Denk je echt dat je een planeet zult hebben waar al die duizenden jaren lezen gewoon verdwijnen? Het is niet praktisch, maar verwacht niet dat ze veranderen in iets dat coöperatief is, dat mooi is en dat de verschillen worden gevierd, in plaats van ertegen te strijden en het is tijd, dit is het praktische. De mens zal in houding veranderen in de conceptualiteit van wat correct en niet correct is, en wat overleving creëert, zal datgene zijn wat mededogend is. Dit is de nieuwe mens, dit is de toekomst, je begint de blzdzijde om te draaien. Ik heb je zojuist een momentopname gegeven van wat kan zijn en wat we zeggen dat zal plaatsvinden.

Er zijn twee dingen die je moet vieren. Sommigen van jullie zullen een Akasha-herinnering hebben omdat het eerst erfdeel zal opduiken en je de planeet zult binnenkomen absoluut wetende dat je hier eerder bent geweest, dat zelfs de religieuzen die dit niet geloven dit zullen zien, het erkennen als het Goddelijk deel bin en het zien als een onderdeel van een groots systeem dat past in hun geloofssysteem, dat geloofwaardigheid geeft aan het goddelijke in jou, dat wordt onderwezen door alle religies.
Een monotheïstische God is hier op de planeet en dat is het geloof en dat is het eerste en het zou er deel van moeten uitmaken, en het tweede ding Dierbaren, zelfs voor degenen onder u die dit niet geloven, dat de kinderen van uw kinderen zullen een betere aarde zien, geen ergere. Ik wil dat je dit weet en dat is de moeite van het vieren waard. Je zit aan de vooravond, je zit precies waar de zaden worden geplant, zelfs niet worden geoogst. Zaadplanters die de oogst misschien niet in hun leven zien, kunnen nu de oogst vieren die goed zal zijn.

De liefde van God, daarom ben ik Kryon hier, daarom zijn de channellers hier. Als je een bericht hoort dat niet zo is, wil ik dat je het aandachtig bestudeert, omdat er meer van ons je dit geven dan het andere. De kans is groot dat als je diegenen hoort die je waarschuwen voor de naderende ondergang, ze een agenda hebben, kijk eens, want het is niet het potentieel dat er is. Oude energie sterft hard, het kan moeilijker zijn om te komen, omdat het op die manier is.

Mijn Werker, oude ziel wees niet bang voor de verandering die je hebt gebracht, er zijn honderden levens die je hebt geleefd. Het wordt hoog tijd dat dit gebeurt. Laat je meevoeren, begrijp en vier het dagelijks en dank God dat je er deel van bent, want het is de vrucht van alles wat je hebt gedaan, juist daarom zijn we hier, het is geen wonder dat we je voeten wassen, nadenken over deze dingen want zij zijn de dingen die je hebt gemaakt - en dat is het ook. Kryon de magnetische meester.

Terug naar de aarde en temidden van de chaos en onzekerheid, wordt niettemin langzaam vooruitgang geboekt en is vrede in plaats van oorlog bovenaan de agenda. Trump en Kim maken een historische verandering die niet lang geleden onmogelijk werd geacht. Ik twijfel er niet aan dat de nieuwe energieën wereldvrede brengen.

Ik laat je achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht je dagen en pad opvrolijken naar voltooiing. Deze boodschap is ingegeven door mijn Hogere Zelf, mijn Godzelf, en elke ziel heeft dezelfde connectie met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Marieke Bertens
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!