Home > > Mike Quinsey – 20 april 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 20 april 2018

Mike Quinsey

De huidige woordenwisseling van het westen met Rusland omtrent de Syrische troepen en hun veronderstelde gebruik van chemicaliën zou niet verder moeten escaleren, daar geen van beide kanten zin heeft voor weer een oorlog. Diplomatie zou in staat moeten zijn een manier te vinden om de situatie te koelen, aangezien de escalatie ervan niemand, noch de toename in sentimenten die nu wereldvrede willen, zal helpen. De mensen hebben waarachtig genoeg van oorlogen en hebben hun leiders nu aangespoord om vredesonderhandelingen aan te gaan die tot permanente vrede leiden. Er is zeker een krachtige energie, die mensen naar vreedzame co-existentie doet omzien, die snel is gegroeid. Vanaf onze kant van de sluier sturen we Liefde en Licht naar de Aarde en haar volkeren. Jullie toekomst is schitterend en de kans om blijvende vrede te bewerkstelligen is aanwezig.

Er zijn over de hele wereld verwarrende situaties die vooruitgang richting vreedzame co-existentie tegenhouden, maar mettertijd zal die worden bewerkstelligd. Het is jullie wens voor vrede die een respons veroorzaakt, die kracht geeft aan degenen die tot het Licht behoren. De duisteren worden zeker beteugeld, maar veel van hun supporters moeten uit de circulatie worden gehaald om wereldvrede post te laten vatten. Vele, vele Lichtwerkers helpen het Licht op Aarde vestigen en het algehele effect is een toename ervan en zo zal het doorgaan tot aan Ascentie. Niets kan het uiteindelijke succes tegenhouden, aangezien jullie het recht hebben verdiend om de hele weg af te leggen toen jullie het markeerpunt 2012 passeerden.

De volgende paar jaar zullen een aantal markante veranderingen te zien geven in vergelijking met waar jullie nu zijn. Ze kunnen niet veel langer uitgesteld worden en worden goed voorbereid voor de correcte timing wanneer ze kunnen worden geïntroduceerd. De zaken zijn zelden zo als ze er aan de buitenkant uitzien, en vaak worden jullie misleid vanwege de noodzaak om strikte geheimhouding te hebben rond het werk van de Witte Hoeden. Mettertijd zal de waarheid echter naar buiten moeten komen en dan zullen jullie de antwoorden op jullie vele vragen vinden. Probeer je geen zorgen te maken over hoe je de dingen vanuit jouw perspectief ziet, aangezien dit niet waarlijk de echte omstandigheden rond de dingen die plaatsvinden weergeeft. De energieën die echter door de Mensheid worden gecreëerd, zijn krachtig en hebben zeker invloed op de toekomst. Het maakt het in feite moeilijk de uitkomst te voorspellen, daar de energieën van de ene minuut op de andere fluctueren.

De toekomst blijft echter schitterend en vol beloften, omdat jullie je vastberadenheid hebben getoond om alleen positieve middelen te gebruiken om jullie doelen te bereiken. Daarmee zullen jullie veel steun vinden en zijn jullie verzekerd van succes. Er is een algeheel gevoel dat er een positieve verandering begint plaats te vinden, hoewel de voordelen tot dusverre nauwelijks waarneembaar zijn. Je zult ontdekken dat jullie heel snel vooruitgaan en de verloren tijd inhalen, en spoedig in staat zult zijn de eerdere ervaringen achter je te laten. De moeilijkheden die door vele mensen worden ervaren zullen opgelost worden en de levensstandaard zal toenemen, zodat de problemen die momenteel worden ervaren overwonnen zullen worden.

Heel weinig van wat jullie nu ervaren is te vergelijken met wat de toekomst voor jullie in petto heeft. Jullie zijn al zo lang teruggehouden dat jullie al 50 jaar verder zouden kunnen zijn, maar niet veel langer, aangezien het onmogelijk is dat innovaties oneindig lang kunnen worden tegengehouden. Jullie hebben het einde van de weg bereikt met betrekking tot de oude manieren, aangezien deze jullie behoeften niet langer dienen. De wereld is in rep en roer en het wordt tijd dat jullie de voordelen worden gegeven die jullie een nieuw Tijdperk, dat veel van de lasten die jullie zijn opgelegd zullen verwijderen, in zullen lanceren. Jullie tijd zou dan besteedt kunnen worden aan productiever en bevredigender werk dat waarlijk de moeite waard en goed voor jullie zou zijn. Veel werk besparende apparaten staan klaar om te worden gedistribueerd, en er zijn talloze ideeën, die opzettelijk opgeborgen werden en jullie leven zoveel makkelijker zouden hebben gemaakt.

Jullie erkennen al waar vervuiling werd toegestaan zulke bedreigende niveaus te hebben bereikt, zo ver dat het andere levensvormen vergiftigd en hun leefgebied beschadigd. De antwoorden op de problemen zijn bekend, en jullie kunnen niet langer je ogen sluiten voor situaties die onmiddellijke aandacht vereisen. Jullie hebben de technologieën die nodig zijn om zulke zaken aan te pakken, en de hogere machten zullen jullie assisteren zodra jullie met de urgente reiniging van planeet Aarde beginnen. De wil is er en de mensen willen graag helpen, maar de aanzet moet komen van degenen die macht uitoefenen. De toekomst van de Aarde kan niet worden tegengehouden of gemeten in geldtermen. Jullie weten wat er nodig is, dus kom bijeen en pak de problemen dringend aan.

Iedereen zal profiteren van een schoonmaak van de Aarde, die alle vormen van vervuiling ter land, ter zee en in de lucht zal verwijderen. De natuur zal worden gerevitaliseerd en natuurlijk gezond voedsel zal welig tieren in een bodem die vrij is van chemicaliën. Het kan gedaan worden en het is waar jullie je op moeten richten, alsmede op het beginnen van een programma dat meer natuurlijke voeding, zonder toevoegingen inhoudt. Natuurlijk hebben jullie winkels die zich daar al in specialiseren, maar het dient geleidelijk aan het normale te worden i.p.v. bijzondere.

Terwijl de tijd verstrijkt zal er meer en meer nadruk komen op gezonde voeding, en dit zal leiden tot meer gezonde mensen. Junkfood bevat zoveel toevoegingen dat het zich in je lichaam opbouwt, dus ga voor de gezonde optie en geniet op een permanente basis van een goede gezondheid.

De vooruitgang lijkt traag, maar er gebeurt veel om jullie volledig het nieuwe Tijdperk in te brengen. Hou jullie blik gericht op je doel en geef nooit op – jullie zijn aan het winnen.


Beste vrienden,

De tijd gaat heel snel en alweer bereid ik me voor op mijn jaarlijkse trip naar de West Country om mijn twee zoons en hun familie te bezoeken. Ik zal deze zaterdag vertrekken, en na ongeveer 4 uur zou ik aan moeten komen in Yeovil, Somerset om mijn vriend Walter te bezoeken. Na een kort verblijf zal ik van daaruit naar mijn jongste zoon Colin gaan, die me ophaalt en me meeneemt naar zijn huis in Landscove, Devon, van waaruit ik mijn oudste zoon Alan en zijn familie in Teignmouth, Devon, bezoek. Ik zal hersteld en verjongd op tijd terugkeren om de volgende boodschap op vrijdag 11 mei te verzenden.

De verwachting dat er iets groots op het punt staat te gebeuren, groeit, maar we zijn er aan gewend dat zaken veel langer duren dan eerst werd aangegeven. We zullen het mettertijd zien, en veel lijkt om de restauratie van een Goudstandaard te draaien.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!