Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 17, 2012

SaLuSa, October 17, 2012

Besef je dat je met name dit jaar bent gegroeid in bewustzijnsniveau tot het punt waarop je de duistere energieën meer dan in balans hebt weten te brengen? Je bereikte het door licht aan te trekken en te gronden op aarde. Het hielp de dominantie van de oude garde te beëindigen. Zij creëert angst in de hoop haar onvermijdelijke einde uit te stellen. Het is nog niet gedaan met de gevestigde orde, maar we kunnen ze nu volledig vastzetten om onze bondgenoten te beschermen. Haar uiteindelijke verwijdering zal niets meer zijn dan een formaliteit. Ze kan zich voor advies niet langer richten tot de Reptielachtigen en is geen schim meer van wat ze ooit was. Het betekent dat de laatste weken voor Ascentie niet zo catastrofaal zullen verlopen zoals werd voorspeld. Door de aanwezigheid van de Galactische Federatie van Licht, die de autoriteit heeft om grote vertragingen te voorkomen, hebben jullie een relatief comfortabele rit voor de boeg.

We doen een beroep op alle ontwaakte mensen om door te blijven gaan met het veranderen van hun eigen gemeenschappen. Er is veel wat je op lokaal niveau kunt doen om je soevereiniteit terug te claimen en we merken op dat er bewegingen zijn die steeds onafhankelijker worden. We moedigen dit aan omdat op die manier de fundering wordt gelegd voor wat erop volgt, namelijk de herziening van wetten en regels die jullie rechten hebben weggenomen. De sluwe oude garde heeft ze door de tijd langzaam weggenomen zonder dat je doorhad wat er gebeurde. Je stond op het punt om geheel tot slaaf te worden gemaakt, maar dat is inmiddels niet langer mogelijk. Het duurt niet lang meer voor jullie worden bevrijd van de mensen die jullie vrijheid wegnamen.

Vooruitgang neemt op aarde altijd veel tijd in beslag, maar desalniettemin gaan we in de goede richting. Jullie hadden liever gezien dat we al veel eerder op aarde verschenen, maar op de lange termijn is er niets wat je zult kwijtraken. De oude garde kan de veranderingen niet langer tegenhouden. Wat jullie tot dusverre zonder ons hebben bereikt is opmerkelijk en jullie ontwaken steeds sneller. Daardoor wordt onze aanwezigheid door mensen gemakkelijker geaccepteerd en we spreken er nog steeds met jullie leiders over. We hebben een deadline gesteld en indien nodig zorgen we zelf dat disclosure zonder veel vertraging plaatsvindt.

We hebben bewondering voor ontwaakte mensen die hard werken zonder dat ze precies weten hoelang ze het moeten doen. Het einde van de dualiteit komt voor iedereen dichterbij en ze zullen ontdekken dat hun harde werk niet voor niets was. Hun toewijding zal worden beloond wanneer ze erachter komen dat ze het verschil hebben gemaakt en begrijpen hoeveel zielen ze hebben geholpen om te evolueren. Na Ascentie wordt het leven een stuk gemakkelijker en zal er geen conflict of negativiteit zijn. Als je je kunt voorstellen hoe het is om met gelijkgestemde zielen te zijn, kun je er een voorstelling van maken hoe mooi het zal zijn. Tegen die tijd zul je ook je broers en zussen uit de binnenaarde hebben ontmoet, die al lange tijd in het licht leven.

Het kan zijn dat je maar wat graag de dualiteit wilt verlaten, echter weet je enkel intuïtief of je reis is voltooid. De laatste dagen kunnen vrij hectisch zijn voor mensen die nog karma moeten uitwerken. Doe wat jij goed acht omdat je niets van de oude trillingen met je mee kunt nemen. Als je niet zeker weet waar het voor opgaat kun je in stilte in jezelf keren voor antwoorden. Alle kennis zit in je, maar je herinnert je normaal gesproken niet dat je er gebruik van kunt maken. Zorg dat je ego niet in de weg gaat zitten om je hogere zelf tegen te spreken. Na verloop van tijd zul je dat soort problemen niet meer tegenkomen.

De macht ligt bij het volk en daarom heeft de Illuminati geprobeerd om onder valse voorwendselen je rechten af te nemen. Er gaat tijd overheen voordat mensen met dezelfde doelen en intenties samenkomen en je zou versteld staan hoeveel energie het draagt. Gedachten zijn krachtig, maar moeten worden gesteund door geloof als je je doelen daadwerkelijk wilt realiseren. Er moet wereldvrede komen en dat zal op korte termijn ook gaan gebeuren. Oorlogen zijn als de pest en brengen onder de landen die erbij betrokken zijn niets anders met zich mee dan miserie en schuld. Denk aan alle gezinnen die uit elkaar worden getrokken door zinloze oorlogen en het verlies van geliefden.

Soldaten die hun land dienen krijgen een ontnuchterende ervaring. Terwijl het bewustzijnsniveau stijgt, neemt ook het aantal mensen toe dat het leger wil verlaten. Oorlog is een meedogenloos spel en is steeds verwoestender geworden vanwege de technologische vooruitgang in de wapenindustrie. Het heeft geen plaats in de toekomst en moet verdwijnen. Jullie zouden al vele jaren wereldvrede hebben gehad als alle energie die in oorlogen is gestopt zou zijn gebruikt voor het brengen van vrede. Jullie zouden dan in eenheid hebben geleefd, zonder armoede te kennen.

We werken al lange tijd met jullie autoriteiten om wereldvrede te realiseren en als het mogelijk is willen we dat voor het einde van dit jaar bereiken. We mogen het afdwingen en beschikken over de mogelijkheden om het te doen. Niets kan voor ons verborgen worden gehouden en we weten het gelijk als er tegen ons gelogen wordt. De bevolking heeft het ‘recht’ om elk land te leiden. Er is geen tijd om met jullie toekomst te spelen en daarom onderhandelen we alleen met positieve mensen die goede intenties hebben.

Ik ben SaLuSa van Sirius en spreek mijn dank uit aan de mensen die ijverig en eerlijk werken om jullie je vrijheid terug te geven.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!