Home > > Mike Quinsey – 17 augustus 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 17 augustus 2018

Mike Quinsey

De tijd loopt door en wees verzekerd dat er maatregelen worden genomen om de introductie van de vele veranderingen die wachten om te worden geïntroduceerd, te versnellen. Er is eindelijk erkend dat de situatie ondraaglijk wordt en dat de mensen wanhopig wachten om te zien dat de dingen tot vervulling komen. Mensen zijn van nature geneigd om ongeduldig te zijn en er zijn bijvoorbeeld enkele jaren verstreken sinds de eerste vermelding van de herwaardering werd voorbereid voor introductie. Hoewel het voor jullie bemoedigend was om te weten dat de voorbereidingen zijn doorgegaan, lijkt het erop dat er veel meer vertraging was dan verwacht. Het is dus duidelijk dat het opbeurend zou zijn om een definitief bericht te geven, met een indicatie van de verwachte timing. Het zou in ieder geval de zorgen van mensen verlichten en hun geest geruststellen.

Het probleem is eerder uitgelegd en is te wijten aan aanhoudende interferentie van de Duisteren. Het wordt meer onder controle en minder effectief en we weten dat revaluatie het belangrijkste is in jullie gedachten. Zeker, de voorbereidingen zijn al uitgevoerd, maar het is zo'n grote operatie waarbij zoveel landen betrokken zijn, dat als er eenmaal vooruitgang kan worden geboekt, er weinig ruimte is voor fouten. Het moet beginnen en eindigen in een extreem korte tijd om zeker te zijn dat de procedure foutloos is, dus het is de moeite waard om te wachten op volledig succes. Het zal het begin zijn van een hele reeks veranderingen die je langzaam maar zeker in het Nieuwe Tijdperk zullen stuwen. De hogere krachten van het Licht zullen erbij betrokken zijn en een foutloze omschakeling helpen waarborgen, en indringers of negatieve invloeden zullen op een afstand gehouden worden.

Naarmate de tijd vordert, wordt het belangrijker dan ooit dat jullie naar de toekomst kijken. De mensheid als een collectief wordt geleidelijk aan krachtiger met hun "gedachten" en we hebben eerder voorspeld dat jullie je ervan bewust zullen worden. Het is daarom essentieel dat jullie de controle over hen (je gedachten) beginnen te oefenen en negatieve gedachten of acties waar mogelijk vermijdt. Jullie hebben laten zien dat jullie de macht en controle hebben om dit te doen doordat jullie dit punt in jullie evolutie hebben bereikt. Naarmate jullie verder komen en de vibraties blijven stijgen, zal het nog gemakkelijker worden om in een positieve gemoedstoestand te blijven.

Naast de Blue Avians staan er veel geïnteresseerde ET's in jullie zonnestelsel te wachten om te zien dat jullie Ascentie plaatsvindt en een evenement is dat gevierd moet worden. Het feit dat er weinig of geen publiciteit over is lijkt een trieste kwestie, maar het is duidelijk dat op dit moment slechts een klein percentage van de mensen er belangstelling voor zou hebben of het werkelijk zou geloven. We weten echter dat het degene die wetende zijn niet zal afschrikken en van hun eigen vieringen zullen genieten, ongeacht alle anderen. Naarmate de tijd voortschrijdt, zal het bewustzijn van dergelijke spirituele zaken die jullie toekomst beïnvloeden meer aandacht krijgen.

Wij lachen om jullie grap die verwijst naar de Duisteren die in de "Last Chance Saloon (Salon van de Laatste Kans)" zijn, en we begrijpen de betekenis ervan. We bevinden ons misschien op een hoog vibrationeel niveau, maar hebben nog altijd een gevoel voor humor. Je hebt een gezegde: "Lachen is het beste medicijn" en we zijn het daar volledig mee eens.

Wij beseffen dat de omstandigheden op aarde zijn verslechterd en dat er een algemene malaise is veroorzaakt door de weinigen die heersen over de velen. Dat zal echter veranderen zodra de lessen worden geleerd door degenen die er het meest last van hebben. Het is iets van een erfenis uit het vorige tijdperk en bepaalde groepen op aarde reageren traag op de kansen die ze krijgen om naar hogere vibraties te gaan. Velen werken achter de schermen om de zaken af te ronden en bieden mogelijkheden voor vreedzame nederzettingen voor de betrokkenen. Uiteindelijk zal er een samenkomen zijn, omdat beseft zal worden dat samenwerking en delen een veel betere manier is om vrede te brengen. Ergens in de loop van de toekomst zullen ook herwaarderingen plaatsvinden die de basis zullen vormen voor toekomstige vrede op aarde.

De waarheid over wat de toekomst voor de mensheid in petto heeft, kan niet veel langer geheim worden gehouden, omdat veel ideeën die zijn achtergehouden binnenkort moeten worden vrijgegeven om vooruitgang mogelijk te maken. Er zijn veranderingen aan de gang die een groot verschil zullen maken voor de kwaliteit van het leven, het grootste voorbeeld hiervan is gratis energie, om het vrij te kunnen gebruiken om warm water en verwarming te voorzien indien nodig, en de vele apparaten die er mee kunnen worden bediend. Het opent ook de deur naar nieuwe apparaten die anders te duur zouden kunnen zijn om te worden geproduceerd in de huidige tijd. De mogelijkheden zijn eindeloos, inclusief alternatieve vormen van transport. Het basiswerk is in veel gevallen gedaan en het blijft alleen maar achtergehouden tot de geheimhouding wordt opgeheven en de vrijheid van gebruik toe te staan.

Op een ander moment werden jullie met een lepel gevoed met slechts kleine stukjes informatie over wat de toekomst zal brengen, maar jullie verdienen het nu om beter geïnformeerd te zijn. Vooruitgang kan niet veel langer worden tegengehouden, omdat het nodig is om mensen voorbij hun huidige voortgangspunt te laten gaan. Dit zal hen helpen zich gemakkelijker aan te passen aan de komende veranderingen waarvoor ze zullen worden voorbereid. Er komt een tijd dat mensen terugkijken naar deze huidige periode en dankbaar zijn dat er voldoende vooruitgang is geboekt om verdere vooruitgang mogelijk te maken, samen met het begin van een nieuwe cyclus.

Je stopt nooit met leren en zodra je voorbij de volgende marker komt verschijnt er weer eentje. De evolutie wordt echter zorgvuldig gepland en geholpen door de terugkeer van geselecteerde wezens die over de kwaliteiten en ervaring beschikken die nodig zijn om jullie naar de volgende fase te brengen. Het moet op een niveau worden ingesteld dat binnen de mogelijkheden van de meeste zielen ligt, en geeft voldoende tijd om informatie op te nemen. Vaak zijn dingen voor een korte periode chaotisch, maar meestal bezinken ze, klaar voor de volgende verheffing. In het algemeen krijg je nooit te veel te leren op een bepaald moment, en in ieder geval is het aan jou hoe snel je verder gaat, omdat je altijd wordt aangemoedigd om dingen in je eigen tempo te doen.

Vergeet nooit dat jullie allemaal Gidsen hebben die jullie begeleiden gedurende jullie vele levens, en wanneer ze weten dat jullie je bewust zijn van hun hulp en begeleiding kunnen ze nauwer met jullie samenwerken. Soms praten de meeste mensen met denkbeeldige metgezellen en vinden daarbij troost. Realiseer je echter dat ze meestal echt zijn en ze genieten ervan om een gedachte lang contact met je te maken. Je noemt het soms jouw intuïtie, maar jouw gidsen helpen je vaak om problemen op te lossen en je advies te geven, zelfs waarschuwingen als je in een of andere vorm van gevaar bent. Als je alle dingen in overweging neemt, ben je in werkelijkheid nooit alleen als je behoeften hebt waarmee je geholpen kunt worden.

Ik laat je achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht je dagen en pad opvrolijken naar voltooiing. Deze boodschap komt door mijn Hogere Zelf.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!