Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Mike Quinsey – 17 april 2020


Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 17 april 2020

Mike Quinsey

Deze tijd van beproevingen waarin jullie je bevinden, zal een grote indruk achterlaten, zo erg zelfs dat dingen, veel dingen, die jullie als vanzelfsprekend beschouwen zullen veranderen. Het ligt in de verwachting dat jullie de gelegenheid zullen aangrijpen om voor jezelf een pad naar Ascentie uit te stippelen dat de behoeften weerspiegelt die door deze uitdagingen zullen ontstaan. Je focus zou volledig moeten liggen op je pad naar Ascentie, want er dient ter voorbereiding hierop veel werk te worden verzet. Wij denken dat jullie huidige ervaringen zullen resulteren in een meer coöperatieve houding tussen naties onderling, naties die het Eén-zijn van de mensheid erkennen, ongeacht kleur of overtuiging, en die beseffen dat er een grotere behoefte is aan eenwording, als jullie voor eens en altijd wereldvrede tot stand willen brengen.

Momenteel kunnen jullie de uitwerking zien van de laatste keer dat de gebeurtenissen oorlog tussen naties hebben veroorzaakt. Dergelijke oorlogshandelingen zijn niet langer acceptabel en wanneer alle betrokken partijen hun zinnen erop zetten kunnen deze conflicten op een vriendschappelijke manier worden opgelost. Er zouden veel sneller vorderingen kunnen worden gemaakt wanneer jullie een vreedzame houding aannemen en een eind maken aan bekrompen geruzie. De bewoners van de Aarde zijn Eén en het ego dient opzij te worden gezet om gezond verstand te laten zegevieren, zodat jullie op een verenigde manier vooruit kunnen gaan. Kijk vooruit en bepaal een manier waarop alle landen samen kunnen komen. Met de komst van het Nieuwe Tijdperk zijn de dagen van onophoudelijke strijd ten einde gekomen. Dit tijdperk is nog maar net begonnen, maar er is bij de mensen nu al een nieuw besef ontstaan dat de weg vooruit de weg van vrede en welwillendheid is.

De politiek verandert eveneens omdat er minder borstklopperij en bedrog is, met in plaats daarvan een beweging naar een eerlijke relatie waarbij ieder mens met respect wordt behandeld. Ongelijkheid heeft vaak geleid tot ingewikkelde verstandhoudingen waarbij degenen die de macht hadden de regels hebben bepaald. Er is behoefte aan eerlijkheid en openheid om een goede verstandhouding te creëren; hieraan was de laatste tijd een ernstig gebrek. Dit zal verbeteren naarmate de "juiste" mensen posities van gezag innemen en zij bij alle transacties eerlijkheid garanderen. De waarheid was vaak ver te zoeken, maar de tijden veranderen zodra meer verantwoordelijke en eerlijke mensen in topposities worden gebracht. Het kan even duren voordat de mensen beseffen hoeveel er ten goede is veranderd, maar zodra de laatste sporen van oorlog zijn uitgewist, zal duidelijk worden dat een nieuw tijdperk is begonnen.

De bevolking van de Aarde is de onophoudelijke oorlogen en conflicten beu, omdat ze zich heeft gerealiseerd dat deze met opzet door leden van de Illuminati zijn georkestreerd en gestart. Vrede is nooit hun doel geweest en zelfs nu nog proberen ze situaties te creëren die tot oorlogen leiden, maar er is nu een decreet uitgegaan dat bevoegdheden met méér macht dan het duister deze handelingen kunnen voorkomen en er een einde aan maken. Er kunnen nog steeds kleine schermutselingen plaatsvinden, maar niets van enig belang. De veranderingen die plaatsvinden zijn onomkeerbaar en zullen uiteindelijk leiden tot vrede op Aarde. Het zal worden gezien als een opmaat naar permanente vrede, hetgeen grote vooruitgang mogelijk maakt in de richting van openlijk contact met de Galactische Wezens die geduldig wachten op het juiste moment om zich aan jullie bekend te maken. Zij volgen jullie vooruitgang al heel lang en zijn blij dat ze de mensheid nu kunnen helpen om haar doel van Eén Natie van Vrede te bereiken. Hun ervaring zal van onschatbare waarde zijn, terwijl jullie het oude volledig achter je laten om een geheel nieuw leven te betreden.

Er ligt zoveel klaar om ten uitvoer te worden gebracht zodra de trillingen een punt hebben bereikt van waaruit vrede zal heersen. Jullie kunnen je niet voorstellen hoe opgewonden de Galactische Wezens zijn, wetende dat de tijd nadert dat ze zich openlijk in jullie midden kunnen laten zien. Hun rol zal zijn om jullie de weg te wijzen en jullie te helpen je proces te versnellen. Jullie hebben nooit echt kunnen ervaren hoe het voelt om in vrede te leven, in de wetenschap dat er geen enkele vorm van dreiging bestaat. Begrijp dat de hogere trillingen alle vormen van leven zullen beïnvloeden op een manier die jullie nog nooit eerder hebben gezien en die jullie je moeilijk voor kunnen stellen. De belofte dat "de leeuw bij het lam zal neerliggen" zal zichtbaar worden. Er zijn natuurlijk al eerder tijden geweest dat de harmonie op Aarde nieuwe hoogten heeft bereikt, maar dit was altijd van tijdelijke aard. Slechts enkele keren vond er een verheffing plaats en hebben jullie een vrede en liefde ervaren die eeuwig zou kunnen duren. Het is een voorteken van hoe de toekomst eruit zal zien, een toekomst die vaststaat terwijl jullie hoger en hoger naar nieuwe trillingsniveaus opstijgen.

De schoonheid en liefde nadat jullie je verheffen is iets dat jullie nog moeten ervaren, maar het zal uiteindelijk naar je toekomen. Wat jullie tijdens deze tijd van verandering doen, zal het raamwerk opbouwen van de resterende periode tot Ascentie. Jullie hoeven niet in paniek te raken, want er is feitelijk ruim de tijd om systemen op te zetten die jullie behoeften adequaat dekken. In sommige opzichten bevinden jullie je in een kritische periode waarin veranderingen snel zullen plaatsvinden. Het zal jullie allemaal ten goede komen, zodat jullie volledig voorbereid zijn om de nodige stappen te ondernemen en je op het goede spoor te houden voor de ultieme veranderingen. In eerste instantie lijkt het misschien chaotisch, maar naarmate ze plaatsvinden, wordt het jullie voorbestemde pad duidelijker.

Wees gerust dat er zoals altijd hulp voorhanden is om je te begeleiden, en in deze periode zullen we in staat zijn actiever op te treden. Dat wil niet zeggen dat dit het juiste moment is om dichter bij jullie te komen, maar jullie zullen het resultaat van onze input zeker herkennen. Jullie hebben veel vrienden en familie die jullie voortgang volgen en die er bij jou op aandringen om tot een bevredigende voltooiing te komen. Na de vele levens die jullie hebben moeten leiden om op dit punt te geraken, kunnen jullie er zeker van zijn dat we aanwezig zijn om te helpen jullie naar een bevredigende voltooiing te brengen.

Dit is de tijd waar jullie door vele, vele levens naartoe hebben gewerkt en nu jullie de kans krijgen je te verheffen, zou het geen probleem moeten zijn om helemaal tot voltooiing te komen. Wij staan achter jullie, dus doe een beroep op ons wanneer je dat nodig hebt en we zullen ons best doen je een idee te geven van wat je zou kunnen doen. Ga rustig en stil zitten en we zullen heel dicht bij je kunnen komen. Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen.

Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn God-Zelf en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja


"Berichten uit de Holle Aarde" ligt nu in de winkel
THC-olie kopen


Schermbril.nl - Veel keus in computerbrillen, geen verzendkosten!


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Wietolie

Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge