Home > > Mike Quinsey – 10 april 2020

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 10 april 2020

Mike Quinsey

Het Corona-virus lijkt in veel landen zijn hoogtepunt te zijn gepasseerd en laat daarbij een spoor van problemen achter. Het zorgt voor een periode van bezinning, aangezien regeringen manieren zoeken om een herhaling van een dergelijke catastrofale gebeurtenis te vermijden. De nawerkingen ervan zullen veel moeilijkheden veroorzaken wat betreft het zoeken naar nieuwe manieren om iets dergelijks te overwinnen. Verandering is hierin het sleutelwoord, maar hoe bepaal je wat er in de toekomst nodig is terwijl jullie op weg zijn naar een nieuwe vorm van samenleving? Jullie hebben veel in te halen want jullie zouden normaal gesproken al meer vooruitgang hebben geboekt dan nu het geval is. Alles wat jullie nodig hebben om het Nieuwe Tijdperk binnen te gaan is nu beschikbaar, op voorwaarde dat degenen die jullie dwars zitten hun greep op jullie loslaten. Wees ervan verzekerd dat er formidabele krachten zijn die hard werken voor jullie toekomstige vrijheid van beperkingen en ze zijn erin geslaagd de macht van de duistere Wezens in te perken, hoewel deze altijd hinderlijk zullen blijven maar kunnen worden aangepakt.

Jullie pad naar de toekomst staat vast en zodra de huidige verwarring is verdwenen, kunnen jullie je concentreren op het creëren van een pad dat jullie helemaal naar het Beloofde Land brengt. Er wachten jullie geweldige dingen en jullie zullen niet teleurgesteld worden. Dit jaar zouden jullie de eerste glimpen moeten kunnen zien van wat de toekomst voor jullie in petto heeft, maar houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat zichtbaar wordt dat het tot volle wasdom komt. Jullie dienen op de hoogte te zijn van wat jullie te wachten staat, zodat je je er volledig op kunt voorbereiden, en dat zal geweldig zijn aangezien jullie vrijheid wordt veiliggesteld en jullie een tijd van vrede en geborgenheid betreden. Door je wensbeelden te projecteren van hoe het zal zijn, help je om dit zo vroeg als mogelijk is tot stand te brengen. Er moet nog veel worden voorbereid voordat de Event plaats kan vinden en jullie in de hogere vibraties worden binnengeleid, maar we zullen ervoor zorgen dat jullie goed zijn voorbereid.

Blijf intussen op je doel gefocust en kijk niet achterom, want het oude is je niet langer van dienst. Jullie creëren nu je toekomst en de oude manier van doen is niet langer passend of toereikend. Naarmate je vordert, zal je trilling zich nog verder verhogen en dit gaat zo door totdat je ascendeert. Het zal een terechte beloning zijn voor alle zielen die van zo ver zijn gekomen om hier aanwezig te zijn bij de uiteindelijke uitkomst. In de jaren die nog in het verschiet liggen, zal er veel ten goede veranderen en dit zal de weg vrijmaken voor de volbrenging. Gedurende deze tijd zul je veel leren dat je zal voorbereiden op je nieuwe leven als Galactisch Wezen. Je zult nauwelijks kunnen bevatten in welke mate je zult veranderen, maar je zult een dankbare deelnemer zijn.

Welke obstakels je ook mag tegenkomen op je pad, accepteer ze en laat ze je niet van je doel afhouden. Dit is geen tijd voor angsthazen, dus sta sterk en blijf toegewijd aan je pad en je zult zeker slagen. Na de chaos zullen veel zielen naar voren treden om voorop te gaan en een nieuwe aanpak te presenteren om tot een succesvolle voltooiing te komen. Jullie hebben stuk voor stuk een lange weg afgelegd om dit punt in jullie evolutie te bereiken en je vaardigheden zijn er des te krachtiger door geworden. Je bent goed voorbereid op de rest van je reis en je weet dat je voortdurend steun en bescherming zult genieten. Jullie zijn bijzondere zielen die het vermogen en de kracht hebben om alle uitdagingen aan te gaan die nog op je pad kunnen komen, en je kunt er zeker van zijn dat we jouw vooruitgang onophoudelijk volgen.

Jullie hebben de potentie om geweldige dingen te bereiken en veel ervan hangt af van hoe je naar jezelf en je capaciteiten kijkt. Werkelijk niets ligt buiten je bereik, behalve wanneer je niet in jezelf gelooft en niet in staat bent om te bereiken wat je wenst. Niets kan jullie voortgang nu stoppen, want wat je wilt of wenst, wordt uiteindelijk realiteit. Hierdoor trek je dezelfde energie naar jezelf toe, wat weer een reden is waarom je je energie niet op negatieve gedachten zou moeten richten. Door je te focussen op je angst, geef je energie aan de dingen die je dwars zitten; je kunt ze beter negeren.

Sinds het begin van het Nieuwe Tijdperk hebben we je aangemoedigd om open te staan ​​voor wat de toekomst voor jullie in petto heeft, de toekomst waarvan het pad zich ontvouwt terwijl je doorgaat. Daarom moedigen we je aan niet langer achterom te kijken voor inspiratie. In deze nieuwe tijd zou je kunnen zeggen dat alles mogelijk is en daar zit veel waarheid in, aangezien het Nieuwe Tijdperk een veelvoud aan uiteenlopende kansen biedt. Zoals je zou kunnen zeggen: "de mogelijkheden zijn eindeloos" dus denk groots en geloof dat alles waar je naar streeft binnen je mogelijkheden ligt, waarbij wij aan onze kant er alles aan zullen doen om je te helpen, omdat we van harte wensen dat je slaagt.

Het vooruitzicht om de lagere trillingen eindelijk te kunnen ontstijgen, zou jullie moeten inspireren tot grootse dingen. Het ligt allemaal voor het oprapen en jullie hebben absoluut het recht verdiend om de lagere trillingen achter je te laten. Jullie worden stuk voor stuk gezien als dappere zielen die wisten dat je het contact met de ware realiteit zou verliezen. Jullie hebben in een droomwereld geleefd waarin veel ervaringen nachtmerries zijn geweest, maar jullie hebben dit nu voorgoed achter je gelaten. Deze hele ervaring is niet zinloos geweest, omdat jullie hebben kunnen groeien in diepgang en kracht en ook veel wijzer zijn geworden. Misschien nog belangrijker is dat je bent gegroeid in inzicht, zodanig zelfs dat jullie de potentie bezitten om leiders te worden en degenen die volgen bij te staan.

Het is te begrijpen dat sommigen van jullie zich zorgen maken over hun huidige familie en vrienden, dus weet dat alle zielen zich precies daar bevinden waar ze moeten zijn om hun evolutie voort te zetten. Soms blijven groepen bij elkaar, maar het is duidelijk dat sommige zielen hun gekozen pad alléén volgen. Het type samenleving dat jullie gewend zijn, zal uiteindelijk evolueren naar zeer kleine eenheden die zelfvoorzienend zijn, en dit wordt mogelijk gemaakt door technologische vooruitgang. Zelfs op dit moment is het duidelijk dat dit de weg voorwaarts is.

De wereld is kleiner geworden met de komst van sneller reizen en degenen die eerder in afzondering leefden, hebben kennis kunnen maken met de buitenwereld om vervolgens nooit meer volledig terug te keren naar hun oude manier van leven. Samen delen is meer dan ooit belangrijk en zal zo blijven naarmate de zaken snel beginnen te veranderen. Het lijkt misschien wat onrustig totdat alles tot rust komt, maar jullie kunnen er zeker van zijn dat dit zal gebeuren.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn Godzelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja


"Berichten uit de Holle Aarde" ligt nu in de winkel

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Wietolie