Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 22 Maart 2013

SaLuSa, 22 Maart 2013

Er gebeurt zo veel op jullie planeet, waardoor het voor steeds meer mensen heel duidelijk wordt dat de beloofde veranderingen onderweg zijn. Het is onder geen beding een makkelijke tijd voor jullie, omdat jullie je in het middelpunt van de actie bevinden. Hoewel, jullie kozen ervoor om in deze tijd op Aarde te zijn, als een belangrijk onderdeel van jullie ervaringen die je zal voorbereiden op je toekomstige opdrachten. Mettertijd zullen velen van jullie Mentoren worden, voor andere opkomende beschavingen. Door een hoger niveau van weten te bereiken zal dit jullie manier van dienstbaarheid zijn die je de status van Meester brengt. Dit is je natuurlijke vooruitgang wanneer je meer ’van het Licht’ wordt, en zoekt om anderen met jou te verheffen.

De rangschikking die je in het Universum ziet komt doordat alle zielen een punt bereiken wanneer zij zich realiseren dat er uiteindelijk niets anders dan Liefde is en dat al het leven daarom draait en dat z’n wezen zich daarin bevindt. Zelfs nu op dit moment verheffen jullie je en je gewaarzijn is zo dat je de verbazingwekkende Kracht van Liefde begrijpt. Het is het leven zelf en de meest invloedrijke kracht in het Universum, die je in staat stelt dat jij continue door de dimensies heen opstijgt. Zoals je reeds meerdere malen bent geïnformeerd, zijn jouw ervaringsniveaus in de lagere dimensies op basis van een experiment om te zien hoe jullie als Lichtwezens je werkelijke zelf terug konden vinden. Ze zijn niet en zullen ook nooit je ware realiteit zijn, omdat jullie originele thuis in de sterren er één is, waar je in totale eenheid en Liefde als Eén leefde. Dualiteit was het middel om afscheiding toe te staan, en ervaring van zowel duisternis en Licht in dezelfde dimensie.

Wij van de Galactische Federatie van Licht vinden dat er de laatste tijd zo’n snelle vooruitgang in jullie niveaus van bewustzijn is geweest, dat je het Gouden Tijdperk al kunt bespeuren en visualiseren. Dat is een geweldige prestatie want wanneer je hier je focus op houdt, bespoedig je voor jou het moment van manifestatie. Het Licht neemt jullie Aarde over en je hoeft je geen zorgen te maken over de resterende duisternis, daar het wordt getransmuteerd door een massieve uitstroom van Licht. De antwoorden op jullie problemen zijn reeds gevonden, en worden geleidelijk door onze bondgenoten toegepast. De voordelen ervan worden geïntroduceerd en vrije energie staat daarbij vooraan, ook al moeten jullie niet gelijk teveel verwachten, maar een geleidelijk geplande introductie. We kunnen de beslissingen niet forceren maar zullen degenen die ermee werken ondersteunen, voeden en beschermen.

Jullie hebben lang gewacht op enige zichtbare veranderingen, waar het meeste achter de schermen plaatsvond en meer van doen had met invloed en inspiratie. Wanneer je open staat voor onze begeleiding kun je daarop gerust zijn, en er altijd om vragen. Wanneer jullie verzoeken in het belang van anderen zijn, zullen we ons best doen om er voor te zorgen dat je de hulp krijgt die je nodig hebt. Wij zijn veelal de niet zichtbare Lichtwerkers naast jullie, en we geven je onze Liefde en begeleiding. Wij zijn natuurlijk constant bezig met het helpen van Moeder Gaia, en je zult ontdekt hebben dat gebeurtenissen die met haar en haar fysieke veranderingen te maken hebben in alle rust hebben plaatsgevonden. Inderdaad, hoe meer jullie je bewustzijnsniveaus verhogen op Aarde, des te makkelijker alles in het algemeen gaat.

Jullie ontvangen meer energie van buiten de Aarde, en het komt van vele bronnen. Jullie Lentenachtevening (equinox) is zo’n krachtig voorbeeld en vele, vele mensen zullen het effect gevoeld hebben. Het is een verheffende energie die, wat sommigen zeggen je “het goede gevoel factor” geeft, en een mooi gevoel van kalmte en vreugde. Houdt het vast en je zult zien dat sommige mensen de verandering in jou kunnen waarnemen, en zeer binnenkort zal het je normale manier van zijn worden. Stel je een wereld voor vol met zielen die allemaal als Eén zijn geworden en permanent in het Licht en Liefde leven, daar dit gebeurt wanneer je voort gaat naar de 5de dimensie. Sommigen van jullie zijn al zo dichtbij, en zij zijn diegenen die de weg leiden. Door jullie voorbeeld zullen velen het gecreëerde pad volgen. Jullie verkeren in zo’n schitterende tijd waarin bijna alles mogelijk is, dus limiteer je ambities of geloof in jezelf op geen enkele manier.

Wanneer de duisternis en zij die erachter zitten worden blootgelegd vragen wij je nogmaals om natuurlijke rechtspraak zijn pad te laten vervolgen. Weet dat iedere ziel op een bepaalde tijd verantwoording zal afleggen voor zijn/haar misdaden tegen de Mensheid, maar bescheiden fouten worden geaccepteerd als onderdeel van het leerproces. We benadrukken dat er geen straf aan te pas komt en dat jij er zelf voor kiest hoe ze recht te zetten en te overwinnen. God geeft geen vrije wil om je vervolgens op de gemaakte fouten te veroordelen. Het is alleen wanneer er een opzettelijke poging is om een andere ziel pijn te doen of te doden, dat vraagt om verdere ervaringen, die je de fout van je daden doet inzien. Het is karma en is een onderdeel van je levensplan wanneer je het ondergaat. Alles wordt uitgevoerd met de grootst mogelijke liefde en aandacht om je door je ervaringen heen te helpen. Je Gidsen en Engelen doen veel meer voor jou dan je je normaal gesproken gewaar bent, en zijn altijd bij je op je reis door het leven.

Wij van de Galactische Federatie van Licht hebben mensen op hoge positie ervan doordrongen om hun inspanningen op te voeren om enige vorm van Disclosure te realiseren. Met onze aanwezigheid in jullie luchtruim en zo vele rapporten en artikelen over ons, lijkt het eigenlijk nauwelijks nodig. Het zal de meesten van jullie niet verrassen, maar het ligt eraan hoever de onthullingen zullen gaan die onze associatie met jullie zullen onthullen. Alleen al in deze eeuw hebben jullie veel meer historisch bewijs over ons ontdekt, en ons contact met jullie in de afgelopen duizenden jaren. Het kan niet langer genegeerd of ontkend worden, behalve door degenen met een zeer halsstarrig geloof. Wij zouden graag een situatie zien waarin jullie regeringen zouden toegeven dat zij reeds zo’n 100 jaar contact met ons hebben, en bevestigen dat we hen altijd benaderd hebben met liefde en in vrede. Dat zou de twijfels verlichten die sommige mensen nog hebben, die geleid werden om te geloven dat wij de monsters zijn, die in jullie films en ‘science fiction’ worden afgeschilderd.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en moet de Lichtwerkers feliciteren die zich in een nieuwe vibratie hebben genesteld, die hen voorwaarts brengt naar het Nieuwe Tijdperk. Jullie hebben net zoveel belangrijk werk te doen als voorheen, zo niet nog meer, opdat jullie de mensen voorbereiden voor de laatste ronde en naar het lint op de finishlijn. De zege is aan jullie, en jullie prijs is om nooit meer de afscheiding van God en jullie werkelijke thuis in de sterren te hoeven ervaren. Wij houden van jullie en van jullie intentie om je toekomst en plek met ons te vinden, als Galactische Wezens.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: André


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl