Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Mike Quinsey - SaLuSa, July 13, 2012

SaLuSa, July 13, 2012

Zoals jullie het zien zijn er vertragingen, maar er gebeurt veel meer over de hele wereld. Onze totale kijk en kennis duiden erop dat de eindtijden goed op weg zijn. De enorme hoeveelheid middelen die op het punt staan gebruikt te worden verzekeren het geplande succes, en met de rapporten van verscheidene betrouwbare bronnen zullen jullie al gauw ervaren wanneer de arrestaties wijdverspreid plaatsvinden. Het zal de eerste grote stap zijn op weg naar naar al het andere dat gaat gebeuren. Het belangrijkste is dat het is begonnen en spoedig zal uitbarsten in actie op grote schaal. Het zal zo’n impact hebben dat het op geen enkele wijze stil kan worden gehouden door degenen die het echte nieuws onderdrukken.

Wat bemoedigend en actueel is, is dat dagelijks meer mensen vragen beginnen te stellen bij de acties van hen die de leiding hebben. Ze doorzien de leugens en cover-ups en beginnen zich af te vragen wat er vroeger echt gebeurd is. Dat verheugt ons aangezien het de controle die de Cabal over jullie had begint te verslappen, alsmede de macht die ze over jullie hadden. Ze vrezen de macht van de mensen en het wint aan kracht waar groepen die werkelijk enige impact hebben worden gevormd. Een heel bruikbare manier om jullie wensen kenbaar te maken door middel van petities is zich nu aan het verspreiden. Laar jullie stem horen en het wordt steeds moeilijker voor hen die jullie bestoken om die kwesties te vermijden. In slechts een paar jaar is jullie positie veranderd en de weegschaal van het recht slaat door naar jullie kant.

Welke vreedzame middelen jullie ook gebruiken om de aandacht van jullie leiders te krijgen is prima, maar voorkom alsjeblieft dat heethoofden het overnemen, en pas op voor infiltranten die er op uit zijn problemen binnen jullie kringen te veroorzaken. Er zijn mensen die om uiteenlopende redenen tegen de veranderingen zijn, en in sommige gevallen is dat de angst voor onze komst. Uiteindelijk hopen we dat we iedereen hebben kunnen laten zien dat onze bedoelingen zuiver zijn en dat het jullie belang is dat we op het oog hebben. Hoe dan ook, er zullen voor elke ziel voorzieningen worden getroffen en ze zullen zichzelf uiteindelijk naar het juiste niveau zien vorderen. Houdt in gedachten dat jullie huidige Aarde ook ascendeert, en alleen de zielen die klaar zijn kunnen met haar meegaan. Voor alle anderen is de toekomst ook verzekerd en geen enkele ziel wordt genegeerd, want iedereen heeft zijn plaats in het universum.

Jullie zijn nu in de laatste maanden voor de grote dag, en het is begrijpelijk dat sommigen zich afvragen of ze plannen moeten maken voor de toekomst erna. Ze hebben vragen omtrent zaken als investeringen of eigendomsrechten en in het algemeen over tekorten en in veel gevallen over armoede. We vragen jullie nu om zaken van dag tot dag te nemen, want heel spoedig zullen veel problemen die jullie nu bezighouden door de geplande veranderingen opgelost zijn. Overvloed en welvaart zullen jullie verschillende behoeften spoedig bevredigen en uiteindelijk zullen jullie niets meer te wensen over hebben. Veel vindt plaats na Ascentie, maar er zal eveneens zo spoedig mogelijk in jullie serieuze behoeften worden voorzien. Wij zijn ons volkomen bewust van wat we doen moeten om jullie gelukkig te maken en in staat te stellen in vrede te leven door te weten dat we toestemming hebben om dat te doen. Jullie zullen jullie deel doen door met ons te werken aangezien we dat met jullie gezamenlijk willen doen.

Alles dat gepland is gaat bijna beginnen op een wijze waarop jullie zullen zien wat er gebeurt en jullie zullen goed geïnformeerd worden. We weten dat zovelen van jullie nu graag mee willen doen, en afhankelijk van jullie vaardigheden zullen jullie zeker aangetrokken worden door anderen die mee zullen doen, als er al niet rechtstreeks contact met jullie wordt opgenomen. Alles bij elkaar hebben we weinig hulp nodig aangezien onze geavanceerde computers de moeilijkste taken aankunnen. Het zal echter fijn zijn samen te werken omdat we dat geruime tijd zullen doen, zelfs na Ascentie. Wanneer onze relatie vordert zullen jullie natuurlijk ook verder ontwikkeld zijn en de taken die voor jullie liggen aankunnen. Net zoals jullie nu moeten weten dat jullie in werkelijkheid grootse wezens zijn, en het zal niet lang meer duren voordat jullie terug zijn op de niveau’s die jullie gewend waren.

Op een bepaalde manier leefden jullie eenvoudige levens toen jullie op Aarde waren, maar de uitdagingen waarmee jullie werden geconfronteerd hebben jullie heel snel laten evolueren. Het kan soms zwaar geweest zijn, maar toen jullie je daarvoor vrijwillig opgaven wisten jullie dat jullie het aankonden. Hulp was nooit ver weg en werd jullie in tijden van nood gegeven. Jullie Engelen-gidsen hielden jullie hand vast in het aangezicht van gevaar, en ze grepen in om jullie van de dood te redden. Jullie zullen wellicht ontdekken dat ze veel meer gedaan hebben dan jullie weten, en toch vragen ze niets terug hoewel ze dankbaar zijn voor jullie dank. Het doel van jullie gidsen is om jullie te beschermen wanneer jullie bedreigd worden, tenzij het natuurlijk een onderdeel is van jullie karmische ervaringen. Ze zullen ook hun best doen om je op het juiste spoor te houden om je levensplan te vervullen. Momenteel weten ze dus meer over je dan je zelf weet.

Voor jullie liggen vele reünies om je opnieuw in verbinding te stellen met vrienden die niet in jullie huidige leven waren, maar die wel in vorige levens waren. Bedenk eens hoeveel zielen je hebt ontmoet en waar je mee bevriend raakte in meer dan honderden levens, sommige meer blijvend en hechter dan anderen. Zelfs sommigen die met je incarneren in dezelfde families. Het zorgt voor liefhebbende ervaringen en schakels die nooit verbroken worden. Na Ascentie zul je naar hogere dimensies van harmonie gegaan zijn, waar alle wezens met elkaar verbonden zijn in liefhebbende energieën en dat blijft zo. Er is geen reden dat het anders is, en het leven bestaat uit volledige blijheid.

De Aarde is een prachtige wereld, toch hebben jullie haar nog niet gezien in haar meest glorieuze uitdossing en pracht. Dat gebeurt nadat Moeder Aarde haar reiniging heeft gecompleteerd en terug kan keren naar haar ongerepte staat.

Het was eonen geleden, met beschavingen die al lang zijn verdwenen, toen jullie dat voor de laatste keer meemaakten. Dus, zoals jullie vaak zeggen, het beste moet nog komen en jullie zullen er een groot aandeel in hebben. We voelen dat jullie beginnen te waarderen wat een geweldige tijd dit is om op Aarde te zijn. Inderdaad, een tijd om je te verheugen om verlost te worden van alle duisternis die jullie tegenkwamen.

Ik ben SaluSa van Sirius en ik kan jullie vertellen dat de Galactische Federatie in de handen klapt vanwege jullie benadering van de eindtijden, en dat ze weet dat jullie de kracht en besluitvaardigheid hebben om het tot een goed einde te brengen en jullie overwinning op te eisen. Onze Liefde en bewondering is voor immer met jullie.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Rob


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij zoeken een nieuwe vertaler/vertaalster voor SaLuSa!

Charlotte, onze vaste vertaalster van SaLuSa's berichten, gaat binnenkort aan een nieuwe uitdaging beginnen die het helaas niet meer toestaat om 3 ochtenden per week als vertaalster actief te zijn.

We zoeken een toegewijd persoon met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, die in staat is om op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend een paar uur vrij te maken. De nieuwe channeling van SaLuSa in het Engels wordt doorgaans tussen 08:30 en 09:00 uur rondgestuurd aan alle vertalers.

Betaling kunnen we helaas niet bieden, wel een leuk team van lichtwerkers van over heel de wereld die maar één doel hebben: het Licht zo ver mogelijk te verspreiden. We streven ernaar om één vertaler/vertaalster voor alle 3 de dagen te vinden, maar als dat niet lukt, kunnen we het ook verspreiden over 2 of eventueel 3 personen.

Heb je interesse? Stuur dan je reactie naar info@galacticchannelings.com.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!


Galactic Channelings

Create Your Badge