Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 11, 2012

SaLuSa, July 11, 2012

Er is geen tijd zoals de huidige voor het herzien van jullie relaties met vrienden en familie. Wanneer jullie incarneerden werden jullie vaak bij zielen geplaatst die jullie uit eerdere levens kenden en het is om die reden dat jullie waarschijnlijk kwesties onder elkaar hebben waar opnieuw naar moet worden gekeken. Omdat er een blokkade tussen jullie bestaat, wordt deze naar elk volgend leven meegenomen totdat deze is opgelost. Wanneer jullie opnieuw samen in één familie worden geplaatst, weet je niet waarom maar hebben jullie mogelijk weerstand tegen elkaar. Omdat van familieleden wordt verwacht dat zij proberen goed met elkaar om te gaan, bestaat de hoop dat verschillen gemakkelijker kunnen worden overwonnen. Maar dat is niet altijd het geval en ze kunnen ook verslechteren.

Als jullie jezelf dus herkennen in zo’n situatie, realiseer je dan hoe het is ontstaan en onderneem iets om de schade in je relatie te herstellen. Soms is het moeilijkste onderdeel daarvan het vergevingsgezind kunnen zijn en het is niet een teken van zwakte van jouw kant. Wees de eerste die de hand reikt en het zal de negatieve emoties bevrijden die je van binnen hebt. Het zal beter zijn het probleem nu behandeld te hebben, in plaats van het te laten knagen en bij je te houden. Zij die zich vasthouden aan het idee dat zij het slachtoffer zijn, zouden moeten begrijpen dat karma het uitwerken van problemen is tussen twee mensen en dat beide er in gelijke mate bij zijn betrokken.

Die zielen die het gemakkelijk vinden handelingen tegen hen te vergeven, tonen hun spirituele vorderingen en door dit te doen helpen ze een andere ziel zich te ontwikkelen. Het is de manier om denken in termen van wraak te vermijden, want het is overbodig aangezien niet één ziel op zeker moment het onder ogen zien van spirituele gerechtigheid zal kunnen ontlopen. Het betekent niet dat daar bestraffing bij is betrokken. Het is karma en het nemen van een besluit dat je een nieuwe mogelijkheid zal aanvaarden om aan te tonen dat je zonder nadelige gevolgen met je problemen om kan gaan.

Ongecontroleerde emoties liggen ten grondslag aan zoveel door jullie ervaren verstoringen en deze worden meestal door het ego en door zogenaamde trots veroorzaakt. Als jullie je willen verheffen naar de sfeer waar vrede en harmonie bestaat dan moet je nu op die manier beginnen te leven. Wees datgene wat je als je Hoger Zelf beschouwt, en wees vrij van je oude zelf dat met de lagere trillingen en een gebrek aan Licht is opgezadeld. De tijd van vechten om te overleven is bijna voorbij en jullie staan op het punt een nieuwe fase in te gaan waarin geen gebrek is maar overvloed. Een fase waarin de duistere machten jullie niet langer naar beneden kunnen halen en je rechten kunnen ontnemen. Jullie staan voor de poort van vrijheid en vrede en er wordt weinig van jullie terug gevraagd behalve dat jullie alle anderen behandelen als zijnde Een met jou.

Als jullie allemaal maar konden begrijpen dat jullie op deze periode duizenden jaren hebben gewacht. Het verleden brokkelt van jullie af en jullie zouden het uit je leven moeten laten verdwijnen. Ga verder met de ervaringen die je omhoog hebben getild en weet dat de zielen waarvan je hebt gehouden en mee hebt geleefd ook hetzelfde doen. Als het in jullie toekomstplannen zit hen opnieuw te ontmoeten zal dat gebeuren maar velen zullen natuurlijk met je meereizen als jullie ascenderen. Niemand haalt opzettelijk relaties uit elkaar maar jullie dienen de vrije keuze te erkennen die anderen net als jij hebben.

Alles wat diegenen staat te wachten die gaan ascenderen, is van een hogere trilling en als zodanig is het niet aan lagere trillingen onderhevig en behoudt het zijn vorm. Het ouder worden zoals jullie het kennen, zal niet meer plaatsvinden en alles blijft in feite in zijn optimale conditie. Kunnen jullie je voorstellen hoe prachtig dat is wanneer er geen verval of dood bestaat. Toch zijn de omstandigheden niet statisch en kan er verandering plaatsvinden zonder dat daar een spoor van afval achterblijft omdat het instant gebeurt. Onthoud Dierbaren dat dit de sferen zijn waar jullie door middel van gedachtekracht kunnen creëren en indien nodig creatie ongedaan kunnen maken.

Wanneer jullie er aan denken wat je hebt te winnen, is het zeker de moeite waard al het mogelijke te doen wat nodig is om er zeker van te zijn dat je ascendeert. Jullie intentie is één ding maar jullie dienen nu naar je waarheid te gaan leven. De wonderen van het Universum overschrijden ver jullie voorstellingsvermogen en het wemelt overal van leven, zelfs in dezelfde ruimte waar je nu verblijft. Alle zielen doen ervaringen op, op de manier waarop zij hebben gekozen hun trilling te verhogen terwijl het op hetzelfde ogenblik aan de zee van kennis wordt toegevoegd waar andere zielen uit kunnen putten.

Voorbij jullie dimensie zullen jullie merken dat de Eenheid van alle leven wordt gewaardeerd en begrepen en dat er als gevolg daarvan liefde en vriendschap tussen alle beschavingen bestaat. Er bestaan echter in uitzondering daarop individuele groepen die jullie rebellen zouden noemen, maar zij vormen weinig bedreiging en zijn hanteerbaar. Soms infiltreren ze vanuit andere Universa maar kunnen ze worden teruggezonden naar waar ze vandaan zijn gekomen. Op Aarde was dit geheel anders omdat jullie een veel lagere trilling hadden waardoor Wezens met een vergelijkbare trilling jullie ruimte konden betreden. Dat gezegd hebbende moet er op gewezen worden dat wij jullie beschermers zijn geweest om onbevoegde bezoekers van de Aarde weg te houden. Als de Galactische Federatie van Licht niet met jullie mee had gereisd, hadden jullie niet op het punt gezeten waar jullie nu zijn. In jullie huidige cyclus zijn jullie als jonge kinderen geweest die een leidende hand en bescherming nodig hadden.

Wij hebben genoten van onze ervaringen met jullie en hebben veel geleerd van de problemen waar jullie mee te maken hadden. Het is voor ons een zeer bevredigend avontuur geweest en we kijken uit naar een prachtige en zeer snel naderende hereniging. Jullie gaan dan je echte familie ontmoeten waar jullie duizenden jaren terug van afkomstig zijn. Het is een lange reis geweest maar in vroegere beschavingen zoals Atlantis hebben velen van jullie ons ontmoet want in bepaalde perioden toen de trillingen hoger waren, bevonden we ons regelmatig onder jullie. Atlantis had zijn hoogte- en dieptepunten en was uiteindelijk voor zijn eigen vernietiging verantwoordelijk. Het had zou eenvoudig zonder onze aanwezigheid en interventie opnieuw op jullie Aarde kunnen gebeuren.

Jullie bestemming is ascenderen en geen enkele mate van bemoeienis van de duistere machten zal daar iets aan kunnen veranderen. Het is niet alleen te laat maar hun machtsbasis valt nu uit elkaar en is vrijwel onwerkzaam geworden. Zij zijn , zoals je zou kunnen zeggen, angstig hard weggelopen want ze waren zodanig arrogant dat ze zich niet voor konden stellen dat hun plan zou falen. Ze halen nu in een laatste poging wanhopig uit maar dat zal alles zijn want ze staan op het punt uit hun vermeende onneembare positie te worden verwijderd. Heb nooit angst Dierbaren, wij hebben de leiding en zullen jullie tot het laatste moment verdedigen.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij zoeken een nieuwe vertaler/vertaalster voor SaLuSa!

Charlotte, onze vaste vertaalster van SaLuSa's berichten, gaat binnenkort aan een nieuwe uitdaging beginnen die het helaas niet meer toestaat om 3 ochtenden per week als vertaalster actief te zijn.

We zoeken een toegewijd persoon met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, die in staat is om op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend een paar uur vrij te maken. De nieuwe channeling van SaLuSa in het Engels wordt doorgaans tussen 08:30 en 09:00 uur rondgestuurd aan alle vertalers.

Betaling kunnen we helaas niet bieden, wel een leuk team van lichtwerkers van over heel de wereld die maar één doel hebben: het Licht zo ver mogelijk te verspreiden! We streven ernaar om één vertaler/vertaalster voor alle 3 de dagen te vinden, maar als dat niet lukt, kunnen we het ook verspreiden over 2 of eventueel 3 personen.

Heb je interesse? Stuur dan je reactie naar info@galacticchannelings.com.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |SaLuSa wordt ook gechanneld door Laura Tyco. Vertalingen van haar channelings worden gepubliceerd door onze zuster-site Despertando.Me.


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!