Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Mike Quinsey - SaLuSa, July 9, 2012

SaLuSa, July 9, 2012

Wat jullie ook in de wereld zien gebeuren of horen dat er gebeurt, weet dat er veel meer plaatsvindt dan waar jullie je bewust van zijn. Wij ondersteunen constant onze bondgenoten bij het bereiken van hun doelen en tot de timing dringend wordt, vermijden we directe bemoeienis. We blijven zeker ook alert om ervoor te zorgen dat onze bondgenoten veilig zijn, want al weten we dat de oude garde ervan op de hoogte is dat hun tijd erop zit, zij blijven een bedreiging vormen. Welk vertragingen jullie ook hebben doorgemaakt, wees ervan overtuigd dat wij onze plannen niet wijzigen en alle voorgenomen acties zullen worden afgerond. Tijd heeft voor ons niet dezelfde betekenis en het gebruiken van lineaire tijd is niet hoe wij werken maar is voor jullie zo noodzakelijk om je leven te leiden.

Om te beginnen zien we dat jullie overwinning al is bereikt waardoor we dus weten dat ongeacht wat er gebeurt, jullie toekomst is verzekerd. Bedrijven zijn aan het ploeteren en zaken die op corrupte praktijken zijn gebaseerd worden blootgelegd voor wat ze zijn. Ze zijn niet in staat de hogere energieën te weerstaan die naar de Aarde worden gestuurd waardoor de lagere energieën waar zij op gedijen worden getransformeerd. De waarheid komt dagelijks naar buiten en de ogen van de mensen worden geopend voor de wijze waarop zij zijn ingepalmd door de plannen van de Illuminatie om jullie tot slaaf te maken. Dit is niet meer mogelijk en jullie beschaving neemt deel aan een wereldwijde vraag naar uitgebreide veranderingen die jullie gaan bevrijden van de op jullie aangebrachte ketenen. De V.S. vormt het hoofdcentrum voor wat gaande is en zal door haar voorbeeld de wereld terugbrengen naar vrijheid en welvaart. Het zal niet van de ene op de andere dag gebeuren maar het zal toch door onze aanwezigheid worden versneld.

De ogen van het Universum zijn op jullie gericht, hetgeen verbazingwekkend is dat zo’n kleine planeet zoveel belangstelling krijgt, maar wat er met jullie en de Aarde gebeurt, zal daar een weerkaatsend groot effect op hebben. Jullie zijn zogezegd de laatste steen in de muur van verandering en de daaruit volgende Ascentie waar iedereen op wacht. Toen jullie de lagere dimensies betraden, wisten jullie dat jullie rol van buitengewoon belang was voor anderen en jullie zijn heel geliefd vanwege de offers die jullie ervoor gebracht hebben. Jullie waren van oorsprong ten volle ontwikkelde zielen van Licht die wisten dat zij de duisternis konden ervaren en uiteindelijk hun weg terug nog zouden kunnen vinden. Als je daarom naar je medereizigers kijkt, onthoud dan alsjeblieft dat zij in essentie exact hetzelfde zijn als jij. In de ogen van God is geen enkele ziel beter dan een ander maar bevindt deze zich simpelweg in een ander stadium van ervaring.

Dierbaren, houd jullie blik op je toekomst gericht en verspil indien mogelijk je tijd en energie niet aan zaken die aan het oude vertrekkende regime toebehoren. Hun lot is bezegeld en zij zullen worden verwijderd als zij proberen te verhinderen dat onze plannen van start gaan. Momenteel smeden ze nog steeds plannen om ons te vertragen maar het zal zonder succes blijken te zijn omdat wij volledig op de hoogte zijn van wat ze doen. Aan de belangrijkste spelers van de oude garde wordt nog steeds het middel van overgave aangeboden en op de ene of de andere wijze zullen zij worden verwijderd. Zodra hun invloed en macht wordt gestopt, zal de hele garde uit elkaar vallen en niet meer de bedreiging vormen die het nog steeds vertegenwoordigt.

Het Licht dat jullie wereld doordringt, verheft meer en meer zielen die door de lagere trillingen volledig werden tegengehouden en zij zijn langzaam de waarheid over hun leven aan het beseffen. Zij realiseren zich nu hoe ze werden gehinderd echt inzicht in het doel van het leven te krijgen en zij staan open voor de waarheid die wordt onthuld. We zullen zeker ons uiterste best doen aan jullie allemaal informatie over te dragen die jullie levens zal verbeteren en jullie op een pad te plaatsen dat het Licht voor jullie opent. In eerste instantie zullen jullie het verwarrend vinden vanwege de vele verschillende meningen die geclaimd worden de waarheid te zijn. Zoals altijd zouden we jullie willen voorstellen je intuïtie te volgen maar er zullen leraren op de Aarde verschijnen die gerespecteerd en gevolgd worden vanwege hun vermogen om de waarheid over te brengen.

Laat elke afleiding door wat er om je heen gebeurt los en kijk naar Ascentie en daar voorbij want het zal een magnifieke periode in jullie leven worden. Door ervaringen op het gebied van problemen, armoede en tekorten zullen jullie eindelijk jezelf snel zien genieten van alle voordelen van het zijn in een hogere dimensie. De schoonheid en de zuiverheid van de lucht, het land en de zee zal onwerkelijk zijn na wat jullie reeds hebben ervaren. De schitterende kleuren en de schoonheid van alles aan jullie zal duidelijk aangeven dat jullie zijn waar alles in zijn hoogste vorm wordt uitgedrukt. Overal waar jullie kijken zal harmonie en balans worden gevonden en vrede en vreugde zal een natuurlijk onderdeel zijn van het leven. Een heel verrassende ontdekking zal misschien zijn dat andere levensvormen niet alleen met elkaar praten maar ook met jou. Het zal allemaal verre verwijderd zijn van wat jullie gewend waren en het zal een grote vreugde zijn om al het mogelijke over de hogere regionen te ontdekken.

Waarom zouden jullie jezelf zorgen maken over jullie huidige omstandigheden terwijl er zoveel, op zo’n korte termijn ten voordele gaat veranderen. Neem het zoals het komt want jullie hebben het vermogen er heel goed mee om te gaan na wat jullie al hebben ervaren. De onzekerheid over jullie toekomst is weg zodat jullie alle pogingen om je af te leiden kunnen negeren. Het kan soms uit eigen kring komen, van mensen die nog niet op de hoogte zijn van de waarheid. Zoals jullie al weten hebben sommigen rigide overtuigingen en verwachten zij nog steeds dat er in de laatste paar maanden catastrofale gebeurtenissen gaan plaatsvinden als een manier om hen als Uitverkorenen van de Aarde te verlossen. Zij zullen net als iedere andere ziel gaan ervaren wat zij voor zichzelf hebben gecreëerd, dus je kan hen en anderen rustig hun waarheid laten verkondigen zonder er door te worden beïnvloed. Het is niet aan jullie of inderdaad niet jullie verantwoordelijkheid de overtuigingen van anderen te veranderen, tenzij jullie natuurlijk worden uitgenodigd dit te doen.

Als jullie de waarheid over het leven leren en hoe deze functioneert, zullen jullie begrijpen dat jullie je niet met de intentie van een andere ziel moeten bemoeien. Vandaar dat wij vaak een stapje terug moeten doen en jullie je eigen weg vooruit laten banen. Het is jullie keuze wat jullie ervaren en zelfs in deze eindtijden zullen jullie je eigen plannen al hebben gemaakt. Jullie weten van te voren misschien niet wat ze inhouden maar reken er maar op dat jullie Gidsen en andere helpers ervoor zorgen dat het voor jullie wordt uitgewerkt zodat jullie de juiste ervaringen hebben die nodig zijn voor jullie evolutie. Dit kunnen chaotische tijden zijn maar het is nog steeds de uitwerking van het plan voor jullie beschaving.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik zal jullie vertellen dat wij van de Galactische Federatie van Licht het hele traject tot aan Ascentie bij jullie zijn, en ook nog daarna. Het is onze plicht en wens om jullie veilig en gezond thuis te zien komen.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |SaLuSa wordt ook gechanneld door Laura Tyco. Vertalingen van haar channelings worden gepubliceerd door onze zuster-site Despertando.Me.


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!


Galactic Channelings

Create Your Badge