Home > > Mike Quinsey – 10 januari 2020

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 10 januari 2020

Mike Quinsey

Lieve Mensen, elke inspanning die jullie nu doen om je ontwikkeling voort te zetten, zal het zeker waard zijn, vooral omdat alle zielen een kans hebben om te ascenderen op basis van de mate waarin ze hun trilling hebben verhoogd, omdat ze op een bepaald punt zullen beseffen dat het hoogste goed is om niet alleen de controle over je ego te hebben, maar ook om volledig de controle over je emoties te nemen. Door dit te doen zul je merken dat wat je ook maar mag overvallen, je een kalme en vredige kijk op de gebeurtenissen kunt handhaven, waardoor je ervoor zorgt dat je je trilling te allen tijde op het hoogste niveau houdt. Terugvallen in oude gewoonten zal de voortgang vertragen, waardoor een geweldige kans om te ascenderen verloren kan gaan.

Begrijp dat het einde van de laatste cyclus in 2012 precies dat betekende en dat jullie behaalde winst met je mee gaat naar de volgende fase van je leven. De Grote Zonneflits die nog moet komen, zal het einde van die periode aangeven, en alleen diegenen die het vereiste niveau van groei / ontwikkeling hebben bereikt, zullen in de hogere trillingen blijven en naar de nieuwe Aarde doorgaan. Dus jullie zullen je realiseren dat er absoluut geen sprake is van pakken en kiezen, want ascentie gebeurt automatisch als je er klaar voor bent. Wees er zeker van dat je, zoals met alle aspecten van jullie ontwikkeling, onophoudelijk wordt bijgestaan zodra je laat zien dat je klaar bent om het pad naar Ascentie te betreden.

Deze hulp strekt zich uit tot het "organiseren" van ontmoetingen met andere zielen die je op weg kunnen helpen en je kunnen beschermen tegen inmenging van het duister. Het betekent niet dat je onderweg niet wordt uitgedaagd, maar als je toegewijd bent om succesvol te zijn, is er geen reden waarom je zou moeten falen. De hogere krachten willen dat je slaagt en zullen alles doen wat ze kunnen om je te helpen dit te bereiken, waarbij ze altijd rekening houden met je levenscontract en met elk eventueel karma dat je nog niet hebt ingelost. De waarheid is dat er zoveel wordt gedaan om je te helpen, dat je je er niet eens van bewust bent. Maar onthoud alsjeblieft dat jij, voordat er hulp kan worden geboden, eerst de intentie dient te tonen om het pad naar ascentie te willen betreden, omdat er altijd rekening wordt gehouden met je vrije wil en ervoor wordt gezorgd dat hier niet tegenin wordt gegaan.

Zouden jullie je maar kunnen voorstellen wat een prachtig leven je te wachten staat, dan zou je niet aarzelen je nu alle moeite te getroosten om je doel te bereiken. Wees echter niet teleurgesteld als je je nog niet klaar voelt, want te zijner tijd zal zich opnieuw een kans aandienen om te ascenderen. Begrijp dat zielen niet allemaal in hetzelfde tempo evolueren, dus het is geen schande om na anderen te komen die goed op weg zijn naar Ascentie. Je helpers in de geestenwereld zullen je aansporen als ze weten dat je het in je hebt om te ascenderen, omdat ze er zijn om jou in alle aspecten van je leven te helpen.

Naarmate jullie meer beginnen te leren over de behoeften van je lichaam, zul je je levensstijl dienovereenkomstig aanpassen. Gezond eten, lichaams-beweging en aandacht voor je lichamelijke behoeften zullen de basis leggen van waaruit je je kunt voorbereiden op je aanloop naar je verheffing en Ascentie. Je zult je er des te beter door voelen en genieten van een goede gezondheid die je zal helpen met succes je gekozen pad te volgen. Succes volgt uit toewijding, terwijl anderen hun eigen pad kunnen blijven volgen, waarvan er uiteraard heel veel mogelijke zijn. Er bestaat geen goed of fout pad aangezien sommige zielen bijvoorbeeld in een religieuze omgeving zijn grootgebracht, maar toch hun weg naar de hogere trillingen kunnen vinden. Normaal gesproken ontstaat een dieper inzicht wanneer een ziel begint het grotere plaatje zonder vooroordeel te zien en kan breken met oudere beperkende overtuigingen.

Je kunt ervan uitgaan dat wanneer je je op het juiste pad bevindt, de zaken soepel zullen verlopen en consistent zullen zijn met je niveau van inzicht. Je zult eveneens een diepe voldoening en vrede ervaren die geen grenzen kent. Je hebt tijd om andere ideeën over onderwerpen te verkennen die met je eigen onderwerpen van interesse te maken hebben, waardoor je kennis wordt uitgebreid. Hoe meer kennis je opdoet, hoe meer je beseft dat er nog zoveel meer te ontdekken valt. Sta voor alles open en als je iets krijgt voorgeschoteld dat niet lijkt te passen bij wat je weet, leg het dan gewoon naast je neer totdat je er wel iets mee kunt, wetende dat je op de een of andere manier de antwoorden zult vinden die je zoekt.

In bepaalde opzichten ontstaat er een scheiden van de wegen omdat, terwijl je onophoudelijk aan het groeien bent, de mensen om je heen zich misschien veel langzamer ontwikkelen en waardoor het lijkt alsof je wat hen betreft afstand voelt. Dit ligt in de lijn der verwachting en je zult uiteraard je vrienden zoeken onder degenen die ongeveer in dezelfde mate vorderingen hebben gemaakt als jij. Op dezelfde manier dat jij de overtuigingen van anderen respecteert, is het juist om van anderen te verwachten dat ze hetzelfde doen. Probeer geen ruzie te krijgen wat betreft je denkbeelden en geef anderen de ruimte hun eigen denkbeelden te hebben, omdat het geen concurrentiestrijd betreft met anderen die eveneens naar waarheid zoeken. Het is iets anders als iemand je mening vraagt, maar ga niet verder dan slechts het beantwoorden van hun vragen. Vergeet niet dat ook zij gidsen hebben die hen helpen en die weten hoe ze diegenen kunnen helpen antwoorden op hun vragen te vinden.

Alles versnelt zich in die mate dat de Mensheid steeds verder achterop raakt, maar dat kan niet eindeloos doorgaan; sommige onthullingen staan op het punt te worden vrijgegeven. De grootste verschuivingen in de vooruitgang zijn doorgevoerd met betrekking tot de ontwikkeling van robots en jullie ervaren nu enkele van de eerste echte veranderingen die deze robots met zich meebrengen. Toch bestaat de kennis om robots te maken die de mens in sommige basisbehoeften volledig kan vervangen. In de komende tien jaar zal jullie vooruitgang echter zodanig zijn voortgestuwd dat het dagelijks leven grotendeels geautomatiseerd is geworden en er geen menskracht meer voor nodig is.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn Godzelf en elke ziel heeft dezelfde innerlijke verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Wietolie