Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 6, 2012

SaLuSa, July 6, 2012

Laat je waakzaamheid niet los nadat jullie je gedurende zo’n lange tijd naar het Licht omhoog hebben gewerkt. Er wordt op dit moment veel desinformatie verspreid maar niet altijd met opzet en soms gebeurt het door mensen met een goede intentie die gewoon slecht geïnformeerd zijn. Sterke overtuigingen zijn ook moeilijk te veranderen omdat ze vaak al op zeer jonge leeftijd in jullie geest zijn geplant.

Degenen die jullie probeerden te misleiden zijn heel slim geweest en hebben zelfs jullie geschiedenis veranderd om jullie te overtuigen dat hun leringen kloppen. We zullen daarom een behoorlijke taak krijgen om veel van wat jullie is verteld en feitelijk onjuist is, recht te zetten. Dit geldt ook voor de wetenschap die haar beweringen deed zonder de meer spirituele aspecten van het leven te begrijpen en hoe ze erbij horen. Jullie intuïtie is en zal altijd jullie beste gids zijn, maar beschouw elke bron van informatie waar jij je comfortabel bij voelt in ieder geval als een middel om te onderzoeken.

Wat beslissend zal zijn als wij jullie onze verslagen van jullie geschiedenis geven, is het feit dat wij het met absoluut bewijs kunnen ondersteunen door jullie aan mensen voor te stellen die gebeurtenissen uit de eerste hand kunnen vertellen. We kunnen zelfs teruggaan in de tijd en jullie een echte herhaling laten zien zodat er geen argumenten mogelijk zijn tegen de feiten. Sommigen van jullie zullen terug in de tijd kunnen gaan, naar elke periode van jullie geschiedenis en zullen met hun eigen ogen zien wat er is gebeurd. En niet alleen dat maar jullie zullen ook begrijpen wat er werd besproken. Wees ervan verzekerd dat op zeker moment alleen de waarheid gestand zal houden en jullie zullen dan een enorme vooruitgang hebben geboekt in jullie kennis.

Onze komst gaat jullie de waarheid brengen en dat zal bijdragen aan het creëren van Eenheid onder elkaar waar jullie op dit moment ten zeerste verdeeld zijn. Een heel belangrijk gebied betreft de vele religies en hun pogingen om jullie onder de Ene God te plaatsen, maar ze missen het echte inzicht of de feiten om dit te kunnen doen. De waarheid zal door de Meesters worden gegeven die zich tot hen zullen richten maar het zal laten zien dat elke geloofsstructuur enorm zal moeten worden aangepast, wil zij enige gelijkenis met de waarheid vertonen. Als sommige zielen dergelijke veranderingen naar een meer verlichte staat niet kunnen maken, zullen zij natuurlijk hun oude geloof mogen blijven volgen. We weten dat zij zich op zeker moment zullen realiseren dat als zij verder willen, ze daar voorbij zullen moeten kijken.

Er zijn zielen aan wie onderwezen is dat buitenaardsen vermomde duivels zijn, die er op uit zijn hen te pakken te nemen. Terwijl de Galactische geschiedenis laat zien dat er oorlogen zijn geweest die door kwaadaardige entiteiten werden begonnen en die planeten binnenvielen of vernietigden, lopen jullie geen enkel gevaar dat dit nu gebeurt. Jullie worden al duizenden jaren door ons beschermd en ons is de bevoegdheid gegeven om te controleren wie de Aarde mag bezoeken. Wij zijn in naam van de hoogste Bron dienstbaar aan het Universum en worden om goede redenen de Galactische Federatie van Licht genoemd. Zoals we jullie eerder hebben geïnformeerd, bestaan er uitzonderingen toen er om karmische redenen contact mocht komen met de Greys, maar zelfs toen hebben zij nooit een echte bedreiging voor jullie wereld gevormd.

Wanneer wij jullie aan leden van onze Federatie voorstellen, zullen jullie geen reden vinden om hun doel om hier te zijn ter discussie te stellen. Onze hele manier van doen is er een geweest van vreedzame benadering en onze conversaties of gedrag zullen op geen enkele wijze de geringste bedreiging vormen. Zoals vaker is uitgelegd had elke geavanceerde beschaving die de bedoeling had jullie te veroveren dit met gemak kunnen doen. Dat was tot zeer recent van kracht maar nu zijn jullie meer capabel jezelf te verdedigen. Feitelijk hebben we kort geleden een invasie afgeweerd die een laatste poging was om jullie over te nemen. Het Licht op Aarde trekt een heleboel aandacht en bepaalde duistere groeperingen hebben, zonder succes, hun uiterste best gedaan om jullie Ascentie te verhinderen. We zeggen opnieuw dat Ascentie bij Goddelijk Decreet plaatsvindt en absoluut niets kan verhinderen dat het gebeurt. Onze aanwezigheid is ook bedoeld ter verzekering dat er slechts minimale bemoeienis is.

Dus Dierbaren, jullie Ascentie is niet afhankelijk van de vele veranderingen waar jullie je bewust van zijn dat ze beginnen plaats te vinden. Ze gaan jullie heel snel vooruit helpen zodat jullie worden voorbereid op een nieuw leven dat bij zielen past die naar het Licht zijn verrezen. Er wordt van jullie verwacht de schade en de destructie van de Aarde goed te maken zodat Moeder Aarde ook klaar is om te ascenderen. Wij zijn al op die taak voorbereid om de uitgebreide vereiste reiniging snel te kunnen doen. Rekening houdend met onze geavanceerde technologieën levert dat totaal geen problemen op.

We kennen jullie frustratie over het oponthoud om alles in gang te zetten maar het is al begonnen, zij het alleen op kleine schaal. De voorbereidingen zijn afgerond en zoals altijd gaat het om de timing die heel nauw komt maar zoals jullie weten is er een ultieme datum waarop het met volle snelheid moet zijn gestart. Maak je dus geen zorgen want jullie moeten de wijze waarop wij werken nog gaan ervaren en deze zal jullie verrassen wanneer jullie je realiseren hoe snel wij gaan. Jullie hebben natuurlijk de neiging de uitdagingen op basis van jullie eigen kunnen te zien maar onthoud dat de Galactische Federatie duizenden jaren op jullie voorligt. Wij hebben de controle over jullie toekomst en beloven jullie een glorieuze overwinning op de duistere machten.

We geven mogelijk wat hints als er een grote gebeurtenis gaat plaatsvinden maar we hebben geleerd dat Mensen geneigd zijn dit als zekerheden op te vatten, en vandaar de beroering als het niet gebeurt. We kunnen jullie bovendien niet altijd de redenen vertellen van vertragingen en we moeten voorbereid zijn op het op korte termijn wijzigen van de koers als de omstandigheden dat noodzakelijk maken. Alles wat jullie echt hoeven te weten is dat wat er ook gebeurt, wij onze beloften aan jullie houden. Wij beseffen dat jullie geduld bijna op is en we kunnen dat begrijpen omdat jullie volkomen terecht inmiddels actie hadden verwacht op basis van wat jullie eerder enige tijd geleden is verteld. We herhalen echter dat alles goed verloopt en we verwachten uiteindelijk geen blijvende problemen. We zijn in ieder geval klaar voor alle mogelijke wijzigingen van wat nodig is om jullie veilig door de resterende periode tot aan Ascentie te krijgen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik kan jullie vertellen dat louter het noemen van de arrestaties van de topleden van de oude garde een nieuw gevoel van hoop heeft opgeleverd. Omstandigheden op Aarde waren immers snel aan het verslechteren en stevenden af op een complete ineenstorting van jullie beschaving. Jullie reageerden positief op het goede nieuws en te weten dat de verantwoordelijken voor jullie omstandigheden zullen worden verwijderd, gaf jullie een duwtje omhoog, en zo is het.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |SaLuSa wordt ook gechanneld door Laura Tyco. Vertalingen van haar channelings worden gepubliceerd door onze zuster-site Despertando.Me.


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!