Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, August 8, 2012

SaLuSa, August 8, 2012

We geven dit bericht speciaal met het oog op de hoeveelheid publiciteit die met de Olympische Spelen is verbonden en de mogelijkheid van Disclosure. Het creëert een enorme hoeveelheid goodwill doordat het de mensen als nooit tevoren bij elkaar brengt. De opbrengst daarvan waaiert uit over de hele wereld en helpt de door de duistere machten gecreëerde en misbruikte vooroordelen te overwinnen. De macht van het volk is zoals altijd belangrijk, misschien nog sterker omdat jullie je bewust worden van je ware potentie als de krachtige Wezens die jullie echt zijn. Waar jullie je op focussen is waar jullie je energie aan geven en jullie winnen op deze manier de strijd voor het Licht. Onthoud je van negatieve berichten en laat deze je niet naar beneden trekken.

We voelen dat dit het moment is om uit te leggen hoe er voordeel was te behalen uit jullie focus op 4 augustus en de periode dat de Olympische Spelen worden gehouden. Wanneer er een mogelijke datum wordt gegeven voor de veranderingen die jullie zijn beloofd en die jullie verwachten, is het begrijpelijk dat jullie opgewonden zijn en dat jullie er volledig je aandacht op richten. Jullie hebben een aantal keren in deze positie gezeten om alleen maar te worden teleurgesteld en maar een gering aantal van jullie beseft dat er een blijvende waarde zit in wat jullie hebben bereikt. De gedachten, gebeden en wensen die jullie uitzenden voor een specifiek doel creëren een bron van krachtige energie die voorziet in de voorwaarden voor de manifestatie ervan.

Dus zelfs wanneer het resultaat niet is waar jullie je op hebben gefocust, hebben jullie geholpen het veel dichter bij de verwezenlijking te brengen. Misschien begrijpen jullie dan dat wanneer wij de potentie zien voor het versterken van het Licht op Aarde, wij volstrekt niet in twijfel trekken wat jullie aan het doen zijn maar jullie zelfs hierin aanmoedigen. Het idee bijvoorbeeld dat 4 augustus een speciale dag is, ontstond vanuit geruchten die al vrij lange tijd de ronde deden, welke suggereerden dat de duistere machten er zelf aan dachten de Olympische Spelen voor een valse vlag operatie te gebruiken.

Wij voorvoelden jullie gedachten die een manier zagen om zo’n idee te dwarsbomen en in plaats van jullie te ontmoedigen, stonden wij terzijde om jullie de ruimte te geven voor een vrije expressie. Door dit te doen, deelden grote aantallen Lichtwerkers in korte tijd dezelfde wens dat Disclosure, de publieke bekendmaking van ons bestaan, in een of andere vorm tijdens de Olympische Spelen plaats zou vinden. Dat creëerde een grote aura van Licht er omheen, gaf tegenwicht aan de intenties van de duistere machten en maakte het moeilijker voor hen om te slagen. Begrijpen jullie nu dan waarom wij niet tussenbeide konden komen of jullie konden proberen af te leiden van waar jullie mee bezig waren.

Wat wij erover weten doet niet ter zake omdat jullie activiteiten een groots doel dienden, zelfs als jullie je daar niet bewust van waren. Als voldoende aantallen van jullie zich allemaal op dezelfde uitkomst zouden richten, zouden jullie in werkelijkheid een positief resultaat kunnen bereiken. We zouden niet voortijdig een oordeel vellen of jullie vertellen dat het niet mogelijk was want dat zou jullie op een manier beïnvloeden die zou kunnen verhinderen dat het plaatsvindt. Wat we nu dus zeggen over de Olympische Spelen is houd je positieve aandacht erop met de wetenschap dat het een wal van Licht creëert ter bescherming ervan. Alles wat meer wordt bereikt is prachtig maar wat jullie ook doen, het zal jullie een stap dichter bij Disclosure brengen.

Er was natuurlijk een Ruimtevaartuig aanwezig toen de openingsceremonie plaatsvond en het was de bedoeling dat het gezien werd als een manier om aan te tonen dat wij er zijn. Het heeft weinig aandacht gekregen maar miljoenen mensen hebben het geobserveerd en het zal een andere positieve stap voorwaarts zijn om druk uit te oefenen op Regeringen om onze aanwezigheid te erkennen. We dringen aan op dergelijke actie en onze bondgenoten zetten de autoriteiten onder druk om te reageren. Lieve Mensen, jullie weten dat het gaat gebeuren, dus ga alsjeblieft mee met de stroom en maak het werk van Lichtwerkers niet nog zwaarder dan het al is.

We zijn ervan op de hoogte dat een behoorlijk aantal bronnen angst creërt door het idee te verspreiden dat er een valse vlag operatie dreigt maar door dit te doen geven ze de duistere machten precies de energie waar ze zich mee voeden. Wij hebben een Goddelijke bevoegdheid om tussenbeide te komen en terwijl er een poging kan komen om mensen bang te maken met een nep aanval van buitenaardsen, zal niet worden toegestaan dat er nucleair materiaal wordt gebruikt. Wij zullen gereed zijn om elke poging van de Illuminatie om onrust te zaaien te beoordelen, en dat is alles wat we er nu over willen zeggen. Deze afsluitende maanden van de cyclus van dualiteit zijn niet in het belang van de duistere machten maar zijn voor jullie die zich tot de disciplines hebben gericht die nodig zijn om te kunnen ascenderen. Het is jullie tijd om verantwoording te nemen voor jullie toekomst en we zullen zien dat het op deze manier eindigt.

We weten ook dat er een andere poging wordt gedaan die mogelijk tot Disclosure leidt en het is een te verkiezen alternatief ten opzichte van wat wij in gedachten hebben. We hebben jullie altijd geïnformeerd dat wij jullie in de voorhoede van dergelijke acties wensen te zien maar we kunnen jullie momenteel geen details geven omdat we geen schade willen veroorzaken aan hetgeen in aanbouw is om plaats te gaan vinden. Er zijn andere ontwikkelingen die ook tot Disclosure kunnen leiden, en het is al algemeen bekend dat Steven Greer een film heeft gemaakt die ook een stap zal zijn in het naar buiten brengen van een volledige Disclosure.

De druk lieve Mensen, ligt dus bij hen die de bevoegdheid hebben om Disclosure te laten plaatsvinden en het kan niet veel langer worden tegengehouden. Denk dus alsjeblieft niet dat als het niet gebeurt zoals jullie verwachten, het een soort van falen is. Er gebeurt veel dat goed vertrouwen in ons vereist, wetende dat wij voortdurend werken aan jullie bevrijding van de duistere machten. Onthoud ook dat wij een veel groter zicht hebben op wat er op Aarde gebeurt en dat wij ons bewegen overeenkomstig de mogelijkheden die zich aandienen. Wij vragen jullie ons te laten beslissen wat in jullie hoogste belang is en ons hartgrondig te steunen. Minder dan dat is niet behulpzaam aan de zaak of het doel om jullie stevig op het pad naar Ascentie te krijgen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en wij loven jullie voor jullie toegewijde werkzaamheden door behulpzaam te zijn bij het realiseren van de veranderingen. Jullie hebben zoveel in relatief korte tijd bereikt en hoeven alleen maar terug te kijken naar het begin van deze eeuw om te zien hoe waar dit is. Twijfel nu niet en wees op je hoede voor de laatste pogingen door degenen die tegen de veranderingen zijn en die proberen de oude systemen aan jullie op te blijven dringen. Veranderingen vinden sneller plaats dan ooit maar sommige zijn monumentaal van omvang en kunnen niet in een nachtje plaatsvinden. Lever je aandeel, wij zullen dat van ons doen en samen zijn we overwinnaars. Ik sluit af met Liefde voor jullie, onze broers en zussen van de sterren.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!