Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, August 10, 2012

SaLuSa, August 10, 2012

De energieën om jullie heen worden krachtiger dan ooit en mensen die er gevoelig voor zijn worden erdoor opgetild. Dat blijft zo doorgaan tot aan Ascentie, het moment waarop jullie helemaal klaar zijn om te ascenderen. De ongelooflijke reis die je in honderden levens door de dualiteit hebt afgelegd komt ten einde. Elke ziel krijgt de kans om de dualiteit achter zich te laten om zich op die manier zelf te hebben voorbereid op Ascentie. Velen hebben hun leven geleefd met goede intenties jegens anderen en hebben een hart van goud. Zij ascenderen ook omdat Ascentie niets te maken heeft met religie.

We hebben vaak naar jullie verwezen als één geheel en wanneer je kunt accepteren dat het zo is en anderen net zo kunt behandelen zoals je jezelf behandelt, bevindt je je stevig op het pad van licht. De oude garde heeft zijn licht in de steek gelaten en verkiest hebzucht boven delen met anderen, onverschilligheid naar andere zielen toe en problemen in plaats van compassie en liefde. Ze heeft vijanden gecreëerd die niet bestaan en religies gedemoniseerd zodat de volgelingen elkaar naar de keel grijpen. Wanneer je doorhebt dat het een bewust plan is om chaos te scheppen kun je je loskoppelen van hun energieën en je licht laten schijnen in donkere hoeken om ze te transmuteren.

Creëer een realiteit om je heen die je energie hoog houdt door alleen datgene aan te trekken wat goed en puur is. Dat geldt ook voor wat je leest, de muziek waar je naar luistert en waar je van geniet. Veel films en tv-programma’s zijn bewust gemaakt om je kwaad te maken en je bewustzijn te vullen met negatieve acties en afbeeldingen. Ze zijn gemaakt om je te conditioneren tot het punt waarop je niet langer onderscheid kunt maken tussen goed en slecht. Ze zijn gemaakt zodat je gevoelloos wordt voor moord en vernietiging en geen weerstand biedt wanneer het je realiteit wordt. Hoe kun je van binnen en van buiten vrede vinden wanneer je bewustzijn constant wordt aangevallen door zulke negatieve beelden? Wees selectiever en geniet van de dingen in het leven die hun oorsprong vinden in geluk, vreugde en liefde.

Veel te lang zijn jullie blootgesteld aan allerlei vormen van negativiteit tot het punt waarop het bijna acceptabel werd. Dat is precies de intentie van de oude garde, want zij kan niets opdringen aan je tenzij je het toelaat. Je hoeft niet noodzakelijkerwijs tegen ze in opstand te komen, kies in plaats daarvan voor een levensstijl die je naar het licht leidt en uit de lagere energieën trekt. Het is mogelijk, maar je hebt er wilskracht voor nodig en je vermogen om te staan voor je eigen principes. Je hoeft niet mee te gaan met de massa, maar je kunt je eigen gedragscode volgen.

We geven jullie geen preek omdat je uiteindelijk verantwoordelijk bent voor je eigen daden. Het enige wat we doen is jullie begeleiden zodat jullie een gelukkig en bevredigend leven kunnen leiden. Dan bereik je namelijk van nature al het pad van Ascentie. Je hoeft geen heilige te zijn, probeer te leven zoals jij je een goed leven voorstelt. Je hoeft dat niet tot in extremen in de praktijk te brengen, doe gewoon wat je kunt om in het licht te leven en je reisgenoten te helpen. Als iedereen dat zou kunnen zou de wereld een prachtige plek zijn. Het is geen sprookje dat met Ascentie al je dromen waargemaakt worden.

Terwijl tijd voorbij ging en je meer leerde kreeg je alleen maar meer vragen. Je wilt meer details nu je begint te accepteren dat Ascentie een drastische verandering van omstandigheden inhoudt. Hoe meer informatie kan worden gegeven, hoe gemakkelijker het is om je reis af te sluiten. Hoewel de eindtijd leidt tot een nieuw begin begrijpen we volledig dat je goed voorbereid wilt zijn.

Het exacte pad dat tot Ascentie zal leiden is nog onduidelijk omdat veel gebeurtenissen worden samengeperst in een korter tijdbestek dan we hadden gehoopt. Weet dat je op het juiste moment volledig voorbereid zult zijn. Er zijn vele aspecten van disclosure die een sleutelrol spelen bij de verdere gang van zaken en het is de officiële bekendmaking van onze aanwezigheid die voor ons het meest belangrijk is. Er zijn miljoenen mensen die nu in ons bestaan geloven en je hebt bijna 70 jaar gehad om je beslissing te maken. We worden vaker in jullie lucht gezien dan ooit tevoren en we laten ons vooral zien in gebieden waar veel mensen ons kunnen waarnemen.

Wat niet algemeen bekend is, is dat we in zoverre de wereldvrede in stand hebben gehouden dat er geen nieuwe wereldoorlog is uitgebroken. We houden ook al jarenlang het gebruik van kernwapens tegen. Meer recentelijk hebben we operaties onder valse vlag voorkomen die waren opgezet om grote confrontaties uit te lokken. Jullie regeringen en legers willen niet in een positie worden gedwongen waarin ze zulke acties moeten toegeven en ze zijn bang voor de consequenties. Het moet echter spoedig gebeuren en we voeren de druk op om ze te laten toegeven dat ze contact met ons hebben zodat we ons openlijk onder jullie kunnen begeven. Sommigen geloven nog steeds dat we jullie over willen nemen, maar dat is een onlogische suggestie. Waarom zouden we dan wachten tot nu? We zien dat dit idee het resultaat is van vele jaren van negatieve publiciteit waardoor het beeld is ontstaan dat we monsters zijn die wachten om jullie te veroveren.

Ik ben SaLuSa van Sirius en wijs jullie erop dat we net als alle sterrenvolkeren van de Galactische Federatie geascendeerde wezens zijn. Er zijn bij ons geen gevallen bekend die op enige vorm van vijandigheid tegen jullie wijzen. Verwar ons alsjeblieft niet met de Greys die verantwoordelijk zijn geweest voor de ontvoeringen en onthoud dat zij werden uitgenodigd op aarde door de Amerikaanse overheid om informatie uit te wisselen die beide partijen ten goede zou komen. Wees gezegend en houd je ogen op de grootse toekomst die voor je ligt.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!