Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Mike Quinsey – 8 mei 2020


Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 8 mei 2020

Mike Quinsey

Jullie hoeven niet te wanhopen door de schijnbaar eindeloze rij veranderingen die plaatsvinden, maar dit is nodig om jullie los te maken van de oude manier van doen, een manier die zijn doel nu heeft gediend. In de manier waarop jullie nu leven dient er veel te veranderen, sommige aanpassingen zullen verreikend zijn en drastisch lijken, terwijl andere kunnen passeren en daarbij niet veel meer dan een kleine rimpeling veroorzaken. Of jullie het nu leuk vinden of niet, we kunnen je verzekeren dat wanneer je eenmaal de voordelen kunt zien die de veranderingen zullen opleveren, jullie meer dan tevreden zullen zijn en nooit meer terug willen naar de oude tijd. Sommige veranderingen zullen noodzakelijkerwijs langer duren om tot voltooiing te komen, maar in het stadium waarin jullie buitenaardse vrienden zich veilig kunnen laten zien, is het hen toegestaan jullie te helpen en de activiteiten die alles tot een goed einde zullen brengen, te versnellen.

Wanneer jullie de effecten op je leven kunnen zien als leidend naar opwindende en hart-verblijdende tijden, zul je het veel beter aan kunnen, zo niet dan zou het tot ontevredenheid en teleurstelling kunnen leiden. Degenen onder jullie die verwachten het volledige pad naar Ascentie af te zullen gaan, worden als bevoorrecht beschouwd aangezien veel zielen er gretig naar hebben verlangd om er deel van uit te maken, maar niet werden geselecteerd. Het is, zoals je zou kunnen zeggen, "de enige kans van je leven" om voor het eerst in een stoffelijk lichaam Ascentie daadwerkelijk te ervaren. Het is de tijd waarop jullie hebben gewacht, de tijd waarin er een einde komt aan beproeving en ellende. De veranderingen zijn onvermijdelijk, maar je zult zien dat op de lange termijn alles voorbestemd is om jullie weg vrij te maken naar een beter leven. dat vreedzaam en vervullend is.

De Meesters die toezicht houden op jullie evolutie zijn blij dat jullie het kantelpunt zijn gepasseerd en wachten er met opgetogen verwachtingen en vreugde op tot jullie eindelijk je bereidheid om te ascenderen hebben bewezen. Jullie lijken enigszins op verloren schapen die plotseling de weg naar huis terug hebben gevonden en die opgewonden zijn om dat, waar al eeuwenlang naar wordt gezocht, nu eindelijk gebeurt. Het is jullie gouden kans om verder het licht binnen te gaan en de lagere trillingen, die hun doel goed hebben gediend, achter te laten. Het is moeilijk voor ons om die zielen te kalmeren die het vereiste niveau om te ascenderen niet hebben bereikt, maar het zou zinloos zijn of geen waarde hebben dit te doen voordat ze er klaar voor zijn. Jullie grootste probleem is dat jullie, terwijl je op Aarde bent, geen volledige herinnering hebben aan je vorige levens en niet kunnen beoordelen hoeveel spirituele vooruitgang je hebt geboekt.

We begrijpen jullie bezorgdheid omtrent relaties waaraan je tijdens je verblijf op Aarde gehecht bent geraakt. Je zou willen dat je ze op de een of andere manier mee kunt nemen, maar we kunnen jullie deze zekerheid niet geven. Echter, waar relaties zijn gevormd uit liefde voor elkaar, wordt een band gevormd die ervoor zorgt dat je elkaar weer zult ontmoeten. Vergeet niet dat het begrip tijd aan de "andere kant", zoals jullie die kennen, niet hetzelfde is en veel sneller voorbijgaat, en dat je naar behoefte heen en weer kunt bewegen, waarbij je zult merken dat er weinig of geen tijd lijkt te zijn verstreken. Feitelijk kun je gebeurtenissen in vorige levens, die je zorgen hebben gebaard, her-beleven.

Het leven in de hogere trillingen is zoveel méér lonend en opwindend en vrij van het soort zorgen dat jullie op Aarde ervaren. Over het algemeen bestaat er meer harmonie en heb je de vrijheid om te reizen waarheen je maar wilt, waarbij je door aan iemand te denken – mits deze persoon vrij is om te antwoorden - al contact hebt gemaakt. Wanneer je je op een dermate hoog trillingsniveau bevindt, is gedachten-kracht de sleutel tot bijna alles, en dat betekent dat je, in tegenstelling tot het leven op Aarde, vrijwel alles kunt creëren wat je maar wenst. Besef hoeveel méér vrijheid je zult hebben dan je in je voorbije levens hebt gehad. Je zult zonder enige twijfel nooit meer terug willen naar de oude manier van leven die, hoewel er in deze voorbije levens soms ook mooie momenten zijn geweest , vaak een zeer pijnlijke ervaring is geweest. Toch heeft ook dat als doel gehad je te helpen je verder te ontwikkelen.

Ervaring in welke vorm dan ook is noodzakelijk om spiritueel te kunnen groeien en om die reden ben je overeengekomen om fysieke incarnaties aan te nemen. Dit wordt gezien als de snelste manier om te evolueren en te bewijzen dat je in staat bent om met succes een fysiek leven te leiden. Naarmate je verder komt, worden de uitdagingen uiteraard groter, maar wanneer je deze overwint, roept dat een sterk gevoel van voldoening op. Met hulp zul je uiteindelijk slagen, aangezien je na elk leven met je meeneemt wat je al hebt geleerd. Dit systeem bestaat al eeuwen lang, dus je kunt erop vertrouwen dat het een perfecte manier is om in de noodzakelijke ervaringen, die nodig zijn om te kunnen evolueren, te voorzien.

Karma is een van de middelen waardoor je je kunt ontwikkelen, omdat het nodig is om de vinger te leggen op de plek waar je het spoor bijster raakt, zodat je je ontwikkeling ongehinderd kunt vervolgen. Het leven is niet een reeks van toevallige gebeurtenissen, maar een serie zorgvuldig geplande ervaringen om er op die manier voor te zorgen dat je vooruitgang boekt. Je staat echter nooit alleen in het omgaan ermee en je gidsen staan altijd voor je klaar om je te begeleiden, als je er maar aandacht voor hebt. Wanneer je dat niet doet, blijft het probleem aan jou gebonden en fungeert het als een belemmering voor je vooruitgang, dus let alsjeblieft op de uitdagingen die zich in je leven aandienen, omdat deze bijzonder belangrijk zijn.

De tijden van beproeving die je doormaakt zullen laten zien of je in staat bent met de stroom mee te gaan, dat je toelaat dat gebeurtenissen je van streek maken, of in plaats daarvan accepteert dat alles met een reden gebeurt. Wat er zich ook op je pad aandient, het is van essentieel belang, dus overdenk na de bewuste ervaring zorgvuldig welke les je hieruit kunt leren. Onderhand zou je moeten weten dat wanneer je faalt, de uitdaging opnieuw bij je terugkomt. Het is duidelijk in je eigen belang om je karma succesvol in te lossen, zodat je vooruitgang kunt boeken, in de wetenschap dat er geen reden is waarom het opnieuw zou moeten gebeuren. Leer je lessen en zorg ervoor dat je je blijft ontwikkelen.

De gouden kans nodigt jullie uit om je te verheffen, zodat jullie niet opnieuw hetzelfde pad hoeven te bewandelen. Je zult de ervaringen met je meedragen en ze zullen je goed van pas komen wanneer het gaat om toekomstige uitdagingen.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn God-Zelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja


"Berichten uit de Holle Aarde" ligt nu in de winkel
THC-olie kopen


Schermbril.nl - Veel keus in computerbrillen, geen verzendkosten!


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Wietolie

Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge