Home > > Mike Quinsey – 6 december 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 6 december 2019

Mike Quinsey

Lieve Mensen, ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je op de door jou gewenste toekomst te focussen en de daarbij behorende wensbeelden volledig van energie te voorzien, aangezien het zinloos is om nog naar het verleden te blijven kijken. Jullie zijn nu allemaal ruimschoots het Nieuwe Tijdperk binnengegaan en laten het oude achter je, waarbij het zo is dat het verleden jullie goed van dienst is geweest. Al degenen die ontwaakt zijn, zullen dit blijven doen en het uiteindelijke doel is Ascentie te ervaren. In de huidige tijd verheffen jullie je geleidelijk aan, en sommigen van jullie zullen al hebben opgemerkt dat jullie bewustzijn zich vergroot. Jullie krijgen hulp om de veranderingen die plaatsvinden te kunnen begrijpen, veranderingen die jullie in staat zullen stellen om uiteindelijk Galactische Wezens te worden. Het is voornamelijk jouw interpretatie van de gebeurtenissen die zo belangrijk is om je in een opwaartse beweging te houden en inzicht te krijgen in waarom het vasthouden aan het oude je ontwikkeling zal vertragen. We hebben jullie al eerder aangespoord om groots te denken, omdat het de Mensheid zelf is die zal helpen de uitkomst te beïnvloeden en jullie werkelijkheid dienovereenkomstig vorm te geven.

Woorden schieten tekort om de wonderbaarlijke periode die voor jullie ligt op een juiste manier te omschrijven; een periode van vrede en geluk zonder de inmenging en invloed van het duister, dat zich uiteindelijk in een andere richting dan die van de Mensheid zal bewegen. De komende veranderingen zijn waar jullie al millennia lang naartoe hebben gewerkt waarbij jullie je moed hebben bewezen door het kantelpunt te passeren. Door deze prestatie zullen we op geen enkele manier meer toelaten dat duistere Wezens jullie voortgang verstoren. Ze mogen van tijd tot tijd dan hinderlijk zijn, maar zullen uiteindelijk, terwijl jullie de hogere trillingen binnengaan, niet in staat zijn jullie succes serieus te vertragen. Wij zullen jullie altijd blijven ondersteunen en zoals altijd beschikbaar zijn om met eventuele infiltranten af te rekenen. Ze worden afgeweerd om inmenging in jullie gekozen pad te voorkomen.

Vergeet niet dat gedachten energieën zijn en dat je via je gedachten meer van hetzelfde naar je toe trekt, dus pas op waar je energie aan geeft, want het kan bij je terugkomen en je achtervolgen. Jullie hebben een prachtige ziel die van de Goddelijke essentie is en terwijl jullie de lagere energieën van je afwerpen, wordt jullie Licht sterker en sterker om na verloop van tijd weer volledig verlichte wezens te worden. Je kunt je de vreugde niet voorstellen die wij zullen voelen bij het slagen hierin, wetende dat we elkaar binnenkort op de hogere trillingsniveaus zullen mogen begroeten. Er zal zeker sprake zijn van vieringen, waarbij je oude vrienden die je al lang vergeten bent, opnieuw zult ontmoeten.

Velen van jullie zijn afkomstig van Sirius en jullie families wachten vol spanning op de kans je terug te verwelkomen. Het wil niet zeggen dat je elkaar nooit meer hebt kunnen zien sinds je naar de lagere dimensies bent afgedaald, omdat van tijd tot tijd die gelegenheid is ontstaan ​​op momenten dat je uit je lichaam bent getreden. Zoals we al eerder hebben gezegd, kun je de herinnering hieraan wel met je meenemen wanneer je naar je slapende lichaam terugkeert, maar zijn ze moeilijk weer voor de geest te halen zodra je uit je slaap ontwaakt. De meeste zielen bewegen zich in hun slaap uit het lichaam, al is het alleen maar om er vlak boven te blijven zweven, terwijl anderen zich kunnen verplaatsen naar wat het Zomerland wordt genoemd. Het is daar dat zielen na de dood van hun fysieke lichaam allereerst hun levensactiviteiten terugkijken en hoe hun levensplan werd uitgewerkt. In hun etherische lichamen komen zielen er bijeen, kunnen ze er eten en drinken dat volledig vrij verkrijgbaar is en zullen ze daar de aardse problemen bespreken die ze tegen zijn gekomen en de antwoorden daarop. Veel problemen werden op deze manier opgelost, hoewel het daadwerkelijke bezoek aan het Zomerland slechts een vage herinnering blijft wanneer ze naar hun fysieke lichaam terugkeren.

Jullie zeggen vaak dat je met een probleem gaat slapen in de verwachting het antwoord erop te weten wanneer je wakker wordt, en vaak is dat ook zo. De meest opwindende en genoegzame ervaring in het Zomerland is het ontmoeten van degenen die al zijn overgegaan, die vrijwel zeker hun voorkomen hebben veranderd via de kracht van het denken, er jonger uitzien of vrij van enige handicap die ze mogelijk op Aarde hebben gehad. Het is noodzakelijk om te vermelden dat je normaal gesproken pas naar andere niveaus zult overgaan zodra je eenmaal hebt bepaald hoe en wanneer je volgende ervaringen zouden moeten plaatsvinden. Ongetwijfeld word je je nu meer bewust van wat het verschil is tussen het leven op Aarde en in het hiernamaals. Je dient je eveneens te realiseren dat het leven eeuwig is en er in werkelijkheid niet zoiets als de dood bestaat zoals jullie dit zien, maar ja, er is wel het sterven van het fysieke lichaam, wat normaal gesproken in overeenstemming is met je levensplan.

De waarde van het doormaken van het ene na het andere leven betekent dat je ruim de tijd hebt om ervaring op te doen en je op het volgende leven voor te bereiden. Er bestaat altijd een plan dat je, als je succesvol bent, verder langs je evolutionaire pad zal brengen, en geleidelijk aan verhoogt je trilling zich; kom je steeds hoger naarmate je door de verschillende trillingsniveaus gaat. Het voordeel van reïncarnatie is dat je eindeloos veel kansen hebt om te slagen en je naar een hoger trillingsniveau te bewegen. Als je eenmaal Ascentie hebt bereikt, bestaat er geen reden meer om terug te gaan naar de lagere trillingen en zul je ook niet worden verplicht om dit te doen. Alle materie lijkt misschien solide en vaak erg hard, maar dat komt doordat de atomen met een zeer hoge snelheid trillen en dit de indruk geeft vaste materie te zijn.

In de loop van je vele uiteenlopende levens heb je al je ervaringen al voltooid en ben je, voordat je opnieuw op reis bent gegaan naar het onbekende, naar de Godheid teruggekeerd. Het is God die je uitzendt met als enige doel om via jou ervaring en kennis op te doen, jij die deze kennis en ervaring naar de Godheid kunt terugbrengen. Jij bent slechts één ziel uit triljoenen die de Godheid regelmatig verlaten om verdere ervaring op te doen, dus hoewel de belangrijkste reden je eigen ontwikkeling is, dien je hiermee ook de Godheid. Het is een simplistische manier om ernaar te kijken, maar het is een juiste weergave teneinde je inzicht hierin te vergroten. Je zult niet eerder een gedetailleerdere omschrijving krijgen dan dat je in de hogere dimensies bent aangekomen en een adequate verklaring zult kunnen begrijpen.

Een van de grootste waarheden die je ooit te horen zult krijgen, is het doel van het leven en waar dit toe leidt, terwijl je mag concluderen dat eens alle zielen naar de Godheid zullen zijn teruggekeerd, de Godheid vanwaar ze gekomen zijn. In het verleden zijn zielen keer op keer uitgezonden om te ervaren, en elke keer zijn ze teruggekeerd naar de Godheid die hierdoor heeft kunnen groeien. De Godheid is een tijdloze ervaring waar zielen in grenzeloze liefde verblijven en de tijd stilstaat, zozeer zelfs dat ze meer dan gelukkig en extatisch zijn om daar voor altijd te mogen blijven in de pure liefde van de Allerhoogste Schepper.

Er bestaat nergens op de wereld een taal die de gelukzaligheid en het geluk voldoende kan beschrijven, maar de meeste mensen zullen de intensiteit van deze liefdesenergie al eens hebben mogen ervaren, dit is echter een zwakke afspiegeling van de Liefde van de Schepper. Misschien bestaan er helemaal geen woorden om een dergelijke overweldigende ervaring te beschrijven. Weten wat de toekomst voor jullie in petto heeft, zou je de moed moeten geven om die te zien als een geweldige en opwindende reis die nooit ten einde komt en die vol is van vreugde en geluk.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn God Zelf, en elke ziel heeft dezelfde interne verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Wietolie