Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 4, 2012

SaLuSa, July 4, 2012

Wat betreft het inzicht in wat er gaande is in de wereld bestaan er werkelijk twee kampen, zij die het niet weten of niets kan schelen en zij die het weten maar die daar verschillende verklaringen voor hebben. Je hebt mensen met een heel open geloofssysteem nodig om veranderingen te kunnen aanvaarden die hun hele concept van waar het leven over gaat wijzigen. Het moeilijkste is het accepteren dat velen van degenen waar jullie naar opkeken, marionetten van de Illuminatie waren en leugens in stand hielden waarmee jullie aan hen onderworpen bleven. Gelukkig tillen de stijgende trillingen mensen op uit de duisternis en omdat hun bewustzijnsniveaus toenemen, beginnen zij hun overtuigingen ter discussie te stellen. Er is nu veel correcte informatie en door het volgen van jullie intuïtie zullen jullie zeker de waarheid beginnen te begrijpen. Het onderzoeken van jezelf zal jullie voorbereiden op nog grotere inzichten want met onze komst en die van veel andere geavanceerde wezens, zal de waarheid jullie in het gezicht staren.

Het onderscheiden van waarheid heeft niets met intelligentie te maken en eigenlijk kan dit vaak in de weg zitten, en voor veel mensen is het gewoon een kwestie van goed waarnemen. Je verkrijgt ook geen garantie van de waarheid door je op religieuze bewegingen te richten want wat als een eerlijke poging begon om mensen in te lichten is gecorrumpeerd. Jullie zullen merken dat degenen die de waarheid onderwijzen deze niet aan je opleggen maar haar gewoon aanbieden als een nuttig hulpmiddel voor je eigen ontwikkeling en zoektocht. Het opleggen van controle door middel van de angstige consequenties van het niet volgen van bepaalde overtuigingen, is niets meer dan een vreselijk vervorming van de waarheid.

Alles wat jullie hoeven te weten is verankerd in jullie onderbewustzijn. Dat is hoe jullie je eigen persoonlijkheid kunnen worden en jullie zullen intuïtief weten wat aanvaardbaar en oprecht is. Maar sta altijd open voor een verbreding van jullie inzicht, want als jullie omhoog worden getild, zal het met grote sprongen vooruit gaan. Neem het beetje bij beetje, tot jij je comfortabel voelt met wat je hebt geaccepteerd, en je zal merken dat jullie bewustzijnsniveaus heel snel zullen worden verbreed. Onthoud dat als hetgeen jullie wordt gegeven niet met je resoneert of niet de hogere energieën van Liefde en Licht bevat, het waarschijnlijk niet tot de waarheid behoort.

Wanneer we jullie openlijk kunnen ontmoeten, onderzoek dan in elk geval wat we jullie aanreiken want we zijn geen Goden, al ogen we misschien zo omdat we al veel meer inzichten hebben opgedaan. Wij kunnen geen wonderen verrichten en onze geavanceerde technologieën zijn het resultaat van ons grotere inzicht en gebruik van de natuurlijke energieën die het Universum vullen. Jullie wetenschappers zijn zich vaak bewust van potentiële vooruitgang maar het ontbreekt hen aan kennis om het uit te voeren. Sommige werden echter jarenlang door andere buitenaardsen geholpen, en ook door kennis die werd verkregen middels het afleiden van geavanceerde technologieën van gecrashte voertuigen. In plaats van dergelijke ontwikkelingen te delen, werden ze grotendeels geheim gehouden om redenen van macht en controle over de wereld. Met onze komst zal dat allemaal veranderen en dergelijke geheimen zullen in het belang van allen worden vrijgegeven, samen met vrije toegang tot onze technologieën.

Jullie hebben alle reden om opgewonden te zijn over het vooruitzicht van een prachtige toekomst, vrij van alle onnodige controles of beperkingen van jullie vrijheid. Hiermee zullen er geluk niveaus komen die jullie een zeer lang tijd niet hebben gevoeld. Tegen die tijd zullen de duistere machten zijn geïdentificeerd en reeds verwijderd om jullie te bevrijden van de kanker die jullie beschaving bijna had vernietigd. Daarop volgt een reiniging die alle restanten van hun negatieve energieën zal opruimen en van hun vermogen om zichzelf aan jullie op te dringen. Vrede is nabij en voor alle probleemgebieden zal worden gezorgd en deze zullen worden gezuiverd zodat alle sporen van oorlogen en militaire machten kunnen worden weggehaald. Vrede is geen optie, het is jullie recht om vrij van bemoeienis te leven om dingen op jullie eigen manier te doen en naar jullie eigen cultuur te kunnen leven.

Wanneer de aard van de duistere oude garde wordt onthuld is het begrijpelijk dat er een immense woede ontstaat en het wordt een tijd van beproeving om kalm te blijven en geen controle over jezelf te verliezen. Houd in gedachten dat onze vaardigheden en technologieën zodanig zijn dat niet één crimineel zal kunnen ontsnappen aan het moeten afleggen van verantwoording voor zijn misdaden. Er is geen noodzaak voor jullie om te proberen het recht in jullie eigen handen te nemen, laat zaken gewoon hun eigen beloop hebben. Jullie tijd zal veel beter gespendeerd zijn met het helpen stabiliseren van je eigen lokale gemeenschap en met het verspreiden van kalmte daar waar het nodig is. Jullie hoeven het echter niet allemaal zelf te doen want onze bondgenoten zullen prominente rollen aannemen en uiteindelijk zullen wij ook bij jullie zijn.

Jullie staan op de drempel van een historische overwinning op de duistere oude garde en zeer binnenkort zullen wij hun activiteiten tot stilstand brengen. Zij hadden alle bedoeling in een gloed van glorie te vertrekken maar wij zullen hun activiteiten zo veel mogelijk beperken. Sommige omstandigheden mogen zich ontwikkelen en daarmee hopen we de oude garde op heterdaad te kunnen betrappen. Ze weten dat hun tijd beperkt is en dat er nog maar weinig tijd over is voor ze uit de circulatie worden gehaald en opgeborgen. Het leven zal voor de meeste mensen een tijdje hectisch worden en enig ongemak is onvermijdelijk door de omvang van de veranderingen. Maak je er geen zorgen over want in een relatief korte tijd zullen jullie meer dan gecompenseerd worden. Degenen onder jullie die minder geraakt worden zouden iedereen moeten proberen te helpen die het nodig heeft en alles delen wat mogelijk is.

Wat een groot avontuur staat jullie te wachten en jullie weten al dat jullie Ascentie is verzekerd. Te bedenken dat jullie na duizenden jaren aan het einde zijn gekomen van de dualiteit en dat jullie door een van de donkerste periodes heen zijn gegaan die jullie ooit hebben meegemaakt. Tegelijkertijd was het ook een periode die zeer belangrijk is geweest voor jullie evolutieniveau. Het heeft jullie de mogelijkheid geboden je op een snelheid te ontwikkelen die niet eerder is vertoond gedurende jullie tijd in de lagere trillingen. Gelukkig kunnen jullie indien gewenst herinneringen daaraan terzijde schuiven, in plaats van dat je veel levens terughaalt die misschien niet zo’n hoog niveau hadden.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik groet jullie namens de Galactische Federatie van Licht. Wij zijn slechts één groep van velen die zich rond jullie Aarde hebben verzameld om getuige te zijn van een gebeurtenis die met betrekking tot Ascentie uniek zal zijn, en voor jullie toekomstige vreugde en belang wordt de gehele gebeurtenis vastgelegd. Vertegenwoordigers van beschavingen uit zelfs andere Universa zijn aanwezig want zij hebben belang bij wat er met jullie Universum gebeurt. Jullie zijn de sterren van een groot Universeel spektakel dat letterlijk jullie wereld zal verlichten.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |SaLuSa wordt ook gechanneld door Laura Tyco. Vertalingen van haar channelings worden gepubliceerd door onze zuster-site Despertando.Me.


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!