Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, November 5, 2012

SaLuSa, November 5, 2012

Zonder te aarzelen reisden honderden mensen voor de 2012 Scenario Conference af naar Sedona om daar drie dagen te luisteren naar sprekers die bekend staan om hun toewijding aan het verspreiden van licht. Het bracht in alle aanwezigen licht en liefde naar boven en het baken dat zodoende werd gecreëerd trekt andere zielen aan. Het baken is bedoeld om de trilling nog verder te laten toenemen en verhoogt de kans dat de eerste stad van licht spoedig verschijnt. De zielen die erbij betrokken waren gaven gehoor aan de oproep om de handen ineen te slaan en Ascentie onder een breder publiek bekend te maken.

Terwijl we zagen hoe het licht groeide waren onze afgezanten samen met engelen aanwezig om de vreugde van de samenkomst gade te slaan. We stelden zeker dat de conferentie niet werd gehinderd, omdat een dergelijke explosie van licht de oude garde aantrekt. Door een cocon van licht om je heen te visualiseren kun je jezelf beschermen. Waar veel gelijkgestemden zijn voelen mensen zich tot elkaar aangetrokken en uiten ze zich sneller dan normaal. Je voelt je niet beperkt en kunt andere zielen gemakkelijker accepteren. In de toekomst zal een dergelijke vorm van acceptatie normaal zijn.

Je bent veel krachtiger dan je denkt. Weet dat niets onmogelijk is. Als je gelooft in je eigen krachten kunnen wonderen geschieden. Kijk niet om en richt je aandacht op alles wat puur en van het licht is. Het is zeker dat Ascentie zal plaatsvinden, maar ga niet achterover leunen want je hulp is nu belangrijker dan ooit. Er is nog steeds een reiniging gaande en je kunt de effecten ervan tot een minimum beperken door je licht met moeder aarde te delen. Het is niet haar bedoeling om schade en dood te veroorzaken, maar haar Ascentie is net zo belangrijk als die van jullie, misschien nog wel belangrijker. Ascentie is het moment waarop jullie samen ascenderen als één.

Het leven op de huidige aarde komt ten einde uit noodzaak omdat de cyclus van dualiteit bijna afgelopen is. Niets staat stil en alles verandert om een nieuwe positie in te nemen die bij de juiste vibratie past. Afscheiding tussen zielen op aarde is daarom heel normaal omdat de wet van aantrekking altijd actief is. Je zult op het juiste moment op de juiste plaats zijn om je evolutie voort te zetten. In de hogere dimensies vormen tijd en afstand geen belemmering voor reizen of communicatie.

In de Verenigde Staten zijn de presidentsverkiezingen bijna voorbij en president Obama zal opnieuw aan de macht komen om jullie het gouden tijdperk in te loodsen. Tot dusverre hebben jullie nog weinig gezien van zijn echte vermogens of wens om wereldvrede te realiseren. Zijn overwinning staat vast en dan zullen bepaalde zaken echt vorm gaan krijgen. Er zijn nog maar een paar weken voordat jullie een nieuwe periode in jullie leven binnengaan. Wees voorbereid op de veranderingen zodat jullie je er gemakkelijk aan kunnen aanpassen. Ze zijn er niet op gericht om jullie het leven moeilijk te maken, maar zullen je stoutste dromen overtreffen.

Orkaan Sandy was een natuurlijk fenomeen om moeder aarde voor te bereiden op Ascentie door diepgewortelde negatieve energieën op te schonen. Niets gebeurt zonder reden en alles is voorbestemd. Door het verhogen van het collectieve bewustzijn is een grootschalige reiniging niet langer nodig. Wat je nu begrijpt is een voorbeeld van je kracht om je eigen realiteit te creëren.

De komende weken zijn erg belangrijk voor jullie en zouden jullie op zijn minst de weg naar huis moeten laten zien. We kunnen niet wachten om te beginnen zodat jullie zien wat er allemaal speelt en we kunnen samenwerken. Als de wezens die in jullie weg staan eenmaal zijn verwijderd hebben we allemaal meer bewegingsvrijheid. Vervolgens worden vele veranderingen geïntroduceerd zodat jullie sneller naar alle mogelijke bestemmingen op aarde kunnen reizen. Dat zal relatief snel gaan omdat we al een hele lange tijd klaar zijn om actie te ondernemen. Ons plan omvat wereldwijde veranderingen en in veel delen van de wereld hebben we de steun om ze tegelijkertijd te implementeren.

Omdat jullie zo veel licht naar de aarde hebben gebracht zijn traumatische en catastrofale veranderingen niet langer zozeer nodig. Er zijn al vele profetieën geweest die heel wat jaren teruggaan. Hoe verder je teruggaat, bijvoorbeeld naar de bijbelse tijden, hoe desastreuzer de profetieën waren. Sommigen houden vast aan de oude profetieën en een tijdslijn die vandaag de dag nog steeds bestaat, maar niet de energie draagt om de eindtijden te kunnen beïnvloeden. Niemand heeft ‘ongelijk’, maar sommigen houden vast aan een uitkomst die niet langer opgaat.

Ik ben SaLuSa van Sirius en dank ontwaakte mensen over de hele wereld voor hun toewijding aan Ascentie en Michael die tijdens de conferentie een boodschap doorgaf. Ik noem hem Michael omdat de naam een specifieke energie met zich meebrengt. Blije zegeningen voor jullie allemaal.

Ik ben SaLuSa.

Dank je Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!