Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, November 7, 2012

SaLuSa, November 7, 2012

Vol opwinding wordt uitgekeken naar de aankomende weken, terwijl de eerste echte stap richting Ascentie nabij is nu Obama de Amerikaanse presidentsverkiezingen heeft gewonnen. Veel hangt af van het resultaat, maar mensen zijn niet misleid door de absurde handelswijze van de oppositie. Ze herkennen in Obama de wens om voor het volk te werken en zijn zich bewust van zijn prestaties, ondanks de pogingen om ze tegen te houden. Mensen ontwaken en kiezen hun leider meer op basis van intuïtie. Men voelt ook steeds meer dat het tijd is voor vergaande veranderingen die jullie in het nieuwe tijdperk leiden.

Tijdens de veranderingen wordt uitleg gegeven zodat mensen begrijpen wat er gebeurt en waarom. Het is belangrijk dat ze hun steun uitspreken om op die manier een gemakkelijke transitie zeker te stellen. Het oude paradigma moet verdwijnen en alles is in gereedheid gebracht om het te vervangen. De taken die moeten worden verricht zijn gemakkelijker gemaakt door het werk van de ontwaakte mensen en worden alleen nog maar makkelijker wanneer de oude garde zich in een positie bevindt van waaruit ze voortgang niet langer kan belemmeren. Haar invloed zwakt af en samen met onze bondgenoten zorgen we dat ze niet terug kan komen. We maken ons geen zorgen over het aspect tijd omdat we weten dat Ascentie plaatsvindt zoals beloofd.

Let op wat Obama zegt, want de eerste tekenen komen van iemand die ongehinderd door kan gaan. Hij is vaak gedwarsboomd en in diskrediet gebracht toen hij beslissingen nam waar het volk voordeel bij had. Laat de echte Obama los en je zult het leiderschap zien dat jullie snel vooruit brengt. De dualiteit is bijna voorbij, maar veel individuen spelen nog hun laatste spel. Terwijl ze geïsoleerd raken neemt hun macht snel af. Het is bemoedigend dat veel groepen van licht zich hebben gevormd om de donkere energieën te transmuteren. As een collectief vormen deze groepen een formidabele macht die de planeet bedekt.

Het werk is na Ascentie niet klaar omdat jullie evolutie dan alweer de volgende mogelijkheid aanreikt om nog hoger te gaan. Het gouden tijdperk zal een mooie ervaring zijn en in alle opzichten anders zijn dan het leven dat jullie hadden in de dualiteit. Blij zijn dat je leeft is iets wat jullie niet al te vaak ervaren. Van nature vertrouw je iedereen om je heen omdat je beseft dat alle zielen in de hogere dimensies van het licht zijn. Het licht dat je draagt maakt wie jij bent en wordt gezien door alle andere zielen. Enkel waarheid zal worden gesproken en door minder dan de waarheid te spreken verraad je jezelf.

Jullie hebben een lange reis achter de rug sinds het moment dat jullie voor het eerst afdaalden naar de lagere trillingen. De tijd ging steeds langzamer en het lijkt dat jullie al eeuwen bezig zijn om weer omhoog te klimmen. Toch bleef in de diepste duisternis een vonk schijnen en raakten jullie nooit de verbinding met jullie bron kwijt. Jullie wisten dat het moeilijk zou zijn, maar wisten ook dat de Bron jullie nooit in de steek zou laten en dat jullie weer zouden terugkeren naar het licht. Nu zijn velen klaar voor Ascentie en een plaats in de vijfde dimensie, of nog hoger. Jullie bevinden je daar waar je hoort, maar het is altijd mogelijk om vrij in de lagere dimensies te bewegen.

We weten hoeveel invloed Disclosure zal hebben wanneer het eindelijk plaatsvindt en we elkaar kunnen ontmoeten. Het blijft een gebeurtenis die zorgvuldig moet worden gepland zodat er zo weinig mogelijk negatieve effecten zullen zijn. Angst is al vele millennia door de Illuminati gebruikt als machtig wapen, maar we winnen mensen langzaam maar zeker terug. Zonder bewijs dat wij van de Galactische Federatie van Licht een gevaar voor jullie zijn, hebben we het web van leugens dat over ons is verspreid ontmanteld. Velen van jullie zijn bekend met onze inspanningen om een nieuwe wereldoorlog te voorkomen.

Vele jaren geleden benaderden we jullie wereldleiders om hulp te bieden en vrede te bewerkstelligen, maar ons aanbod werd afgewezen. Sinds dat moment, zo’n 70 jaar geleden, hebben we vaak opnieuw een aanbod gedaan, maar ze wilden niet naar ons luisteren. Het keerpunt werd gemarkeerd door de harmonische convergentie in 1987, waar velen van jullie gehoor aan hebben gegeven. Het resultaat was zo positief dat jullie je beschaving in een andere richting stuurden. Sinds dat moment bereiden jullie je succesvol voor op Ascentie. We kunnen alle hulp bieden die jullie nodig hebben, maar uiteindelijk beslis je zelf over de uitkomst. Vrije wil gaat boven alles en wordt door ons gerespecteerd.

Vroeg of laat horen mensen die net ontwaken van de veranderingen en hebben ze hulp nodig van personen die meer geïnformeerd zijn. Je kunt anderen een dienst bewijzen door je kennis te delen. Als je een bevredigend antwoord geeft op vragen kan dat de ander helpen vooruitgang te boeken. Te veel informatie kan echter overweldigend zijn en juist averechts werken. Niemand kan uiteindelijk beweren dat er geen kansen zijn geweest om op de hoogte te worden gesteld van Ascentie. Er is weinig tijd, maar we wenden iedere mogelijkheid aan om de feiten aan zo veel mogelijk mensen voor te leggen.

Ontspan je en geniet van de laatste dagen. Laat anderen hun eigen weg naar Ascentie of een alternatief pad vinden in de wetenschap dat ze de juiste beslissing zullen maken. Het zal een intuïtieve keuze zijn en daarom goed aansluiten op de toekomst. Dit is een tijd waarin jullie behoeften op de eerste plaats komen. Aarzel dus niet om je eigen intuïtie te volgen. Als je klaar bent om te ascenderen gebeurt het ook omdat je die kans hebt gekregen op basis van je eigen inspanningen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en tel de dagen af voordat we verwachten te beginnen aan de laatste fasen van onze missie. We hebben jullie lief en zien jullie als extreem mooie zielen.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!