Home > > Mike Quinsey – 4 oktober 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 4 oktober 2019

Mike Quinsey

De gebeurtenissen gaan zo snel dat de veranderingen elkaar snel zullen opvolgen, veranderingen die de Mensheid vooruit zullen helpen. De oude garde zal de rest van haar macht niet zonder slag of stoot opgeven, maar er bestaan nieuwe energieën die aan kracht winnen en die ervoor zullen zorgen dat de evolutie door zal gaan zoals bedoeld. Er zijn veel zielen die erop wachten om nieuwe manieren van leven te kunnen introduceren, manieren die zullen helpen de behoefte aan arbeidsintensieve procedures weg te nemen. Jullie werden veel te lang onderdrukt en nu is het tijd om nuttige uitvindingen naar buiten te brengen die jullie meer tijd geven om je eigen interesses te volgen. Veranderingen komen nooit op een gemakkelijke manier, maar komen zullen ze en niets zal hun intrede tegenhouden.

Besef dat de onrust over de hele wereld een duidelijk teken is dat mensen bezorgd zijn en weten of voelen dat ze recht hebben op een beter leven en zoeken naar de veranderingen die dit teweeg zullen brengen. Vanaf onze kant van de sluier zien we al het mogelijke dat jullie te wachten staat en dat jullie een grote stimulans zal geven. Het doet ons verdriet om zoveel lijden op Aarde te zien, maar toch hoeft het niet voort te duren, we doen er alles aan om jullie te helpen. We zeggen nogmaals dat het oude paradigma met het aanbreken van het Nieuwe Tijdperk ten einde is gekomen, dus jullie dienen je te concentreren op alles wat positief en wenselijk is om het volledig tot stand te brengen.

Begrijp dat jullie veel meer macht hebben om je doelen te bereiken dan jullie beseffen. Uiteraard ontvangen jullie hulp van ons en andere geavanceerde beschavingen die jullie belangen centraal stellen. Dus geef niet op en visualiseer alles wat goed is en je zult helpen het tot stand te brengen. Wees gerust dat wanneer de tijd rijp is voor jullie opmars, wij naast jullie staan om elke aanmoediging te geven. We hebben deze veranderingen al eerder gezien en weten welke hulp er nodig is, zodat jullie op je doel gefocust blijven.

De mensheid is niet uniek en vele oudere beschavingen hebben met succes al doorgemaakt waar jullie nu voor staan, waarbij zij zich bewust zijn van de problemen. Ze zijn om jullie heen dan misschien niet zichtbaar, maar jullie zullen hun energie en hun aanwezigheid kunnen voelen. Ze komen in liefde om hun broeders en zusters door de lagere trillingen heen te helpen, zodat jullie je plaats in de hogere trillingen kunnen innemen. Ze zullen jullie vrede brengen en op momenten van meditatie kunnen ze jullie beïnvloeden, zodat je weet wat je moet doen, maar met de beste wil van de wereld kunnen ze je pas helpen als je er klaar voor bent en erom hebt gevraagd.

Jullie vormen een heel jonge beschaving die pas recentelijk is ontwaakt voor zijn ware potentieel, en jullie zullen je ervan bewust worden dat je veel meer bent dan je lichaam, omdat je een spiritueel wezen bent. Jullie geschiedenis gaat heel ver terug, en jullie hebben zoveel verschillende levens ervaren dat jullie nu oude, ervaren zielen zijn geworden. Desondanks zijn jullie je er op dit moment niet van bewust, omdat dergelijke herinneringen worden onderdrukt zodat jullie je leven zonder enige afleiding kunnen ervaren. Op een dag zal aan jullie je echte 'geschiedenis' worden geopenbaard en zonder twijfel zullen jullie verbaasd en verbluft zijn.

Het eeuwige leven komt via de Allerhoogste Schepper en gaat gepaard met de meest bijzondere vorm van liefde, die jullie je niet kunnen voorstellen. Liefde is de energie van alle energieën en op een dag wanneer jullie reis is voltooid, zul je net als alle andere zielen terugkeren naar de Grote Centrale Zon. Jij bent slechts één ziel te midden van talloze andere, die het verlangen delen om terug te keren naar de Bron. Het is waar jullie naar op zoek zijn, of je je daarvan nu bewust bent of niet. Je ziet dus dat alle andere vormen van leven, welke dat ook mogen zijn, in wezen net zo zijn als jij. We zijn allen Eén.

Kun je je voorstellen wat een schat aan ervaring je bezit en toch creëren jullie nog steeds nieuwe mogelijkheden om meer te leren. Zoals we al eerder hebben gezegd, evolutie is niet zoals de meeste mensen het voorstellen als een continu recht pad, maar het beweegt zich voort in een cirkelvormige beweging. Het kost je enorm veel tijd om één cirkel van ervaringen te voltooien, en omdat de gebeurtenissen altijd blijven vooruitgaan, tegen de tijd dat je het beginpunt opnieuw bereikt, vordert alles steeds verder. Het betekent dat het als ervaring lijkt alsof deze continu is, zonder enige onderbrekingen of enig teken van voltooiing. Houd er tevens rekening mee dat je gebeurtenissen naar jezelf toetrekt door de kracht van het denken, en naarmate je verder evolueert, zul je een punt bereiken waarop je onmiddellijk zult manifesteren wat je wenst.

Het leven op Aarde is een flauwe afspiegeling van wat jullie te wachten staat, en wanneer jullie terugkijken, zullen jullie je afvragen hoe je ooit door dergelijke uitdagende tijden hebt weten heen te komen. Degenen onder jullie die succesvol zijn geweest, zullen veel sneller blijven evolueren, waarbij de tijden waarin jullie je nu bevinden slechts een verre herinnering zullen lijken. Voor het oude is in jullie huidige periode van ervaring nog nauwelijks plaats en we moedigen jullie aan om je volledig op een positieve uitkomst te concentreren, terwijl jullie nu je pad voor de toekomst bepalen. We spreken voornamelijk over jullie spirituele vooruitgang, omdat jullie tijdens je verheffing geleidelijk de materiële aspecten achter je laten, omdat jullie vanuit pure gedachten zullen creëren.

Jullie zullen je ongetwijfeld afvragen hoe families worden beïnvloed door de door ons genoemde veranderingen, en het antwoord is dat individuen dan hun eigen weg mogen gaan, maar de verbinding blijft bestaan, zodat contact altijd mogelijk is. Begrijp dat zielen zich aansluiten bij familie-eenheden van hun eigen keuze en voor de ervaring die deze kunnen opleveren. Sommige zielen sluiten zich echter voortdurend bij dezelfde groep aan en zullen daarin verschillende rollen vervullen. Het komt neer op precies dat wat je nodig hebt om vooruitgang te kunnen boeken voor je ontwikkeling. De ziel is een vrije geest en kan haar eigen ontwikkelingsweg kiezen, maar meestal in navolging van adviezen van degenen die spiritueel meer ervaren zijn.

Het leven in het Universum van Materie is bedoeld om jullie lessen te leren die nodig zijn voor je voortdurende ontwikkeling. Jullie die met succes het kantelpunt zijn gepasseerd, bevinden zich nu op het pad naar de hogere rijken waarvan jullie zullen ontdekken dat ze zo enorm verschillen met wat je nu ervaart. Het zal veel aangenamer zijn en vol welkome verrassingen. Jullie onmiddellijke verrukking zal waarschijnlijk zijn dat je je in een fijnere versie van je etherische lichaam bevindt, die niet de kwalen en problemen hoeft te ondergaan die je eerder tijdens je fysieke leven hebt ervaren.

Jullie zijn in zekere zin als baby’s geweest die in de armen werden gewiegd: jullie hebben veel begeleiding nodig gehad om door je fysieke ervaringen heen te komen. Maar hier ben je klaar om verder te gaan op het pad naar de hogere rijken. De belangrijkste factor is dat je geleidelijk aan meer denkkracht krijgt, dus dergelijke gedachten dienen te worden getemperd door gezond verstand en liefdevolle intentie. Begin er nu mee en je zult het gemakkelijker vinden om je aan een nieuwe manier van denken aan te passen. Een andere factor is het te allen tijde vertellen van de waarheid, want uiteindelijk zullen andere zielen automatisch aanvoelen wanneer je spreekt met iets dat minder is dan de hele waarheid.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf en ook jij kunt hiermee verbinding maken als je dat wenst.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Wietolie