Home > > Mike Quinsey – 11 oktober 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 11 oktober 2019

Mike Quinsey

De opbouw voor verandering groeit, en als we het grotere plaatje zien, kunnen we jullie vertellen dat er grote veranderingen in het vooruitzicht liggen. De impulsen nemen al enige tijd toe en er worden steeds meer vertragingen geminimaliseerd. De energie voor verandering is nu zo krachtig dat deze niet veel langer kan worden tegengehouden, aangezien veel landen in een staat van verwarring verkeren en de burgers steeds sterker worden in hun eisen. De oude manieren worden niet langer geaccepteerd, dus verwacht veranderingen die een afspiegeling zijn van het pad waar de nieuwe energieën jullie naartoe leiden. Het Nieuwe Tijdperk moet zich snel vestigen en vooruitgang mogelijk maken die mensen naar een nieuw niveau tilt dat aansluit bij hun behoeften. De energie streamers zijn op hun plaats en als er omstandigheden ontstaan die de basis voor de toekomst zullen vormen, zullen mensen op de voorgrond treden om de weg te leiden. Er wacht jullie allemaal zo'n stralende toekomst en meer zielen worden wakker met hun grotere potentieel dat met de Nieuwe Tijd is gekomen.

In verschillende landen vinden gevechten plaats en in sommige landen is er een zelfbenoemde leider die dictatoriale methoden heeft toegepast om de macht om de macht vast te houden. Echter, de mensen komen in opstand en zoeken verandering om te zorgen voor een rechtvaardigere samenleving, waar iedereen als gelijkwaardig wordt beschouwd en de vruchten van zijn of haar werk plukt. Helaas leidt het onvermijdelijk tot confrontatie en geweld en is het een pad dat zo velen al hebben meegemaakt. De mensen zullen deze strijd winnen, want het is tijd voor veranderingen die nodig zijn om hen vooruit te helpen, zodat ze de voordelen van nieuwe manieren van leven kunnen genieten die een aangenamere en heilzamere manier van leven bieden. Het wordt allemaal voorbereid en zal wachten op de uitkomst van toekomstige veranderingen die het leven comfortabeler moeten maken.

De periode waarin jullie je in bevinden is beschreven als een punt in jullie evolutie waarin de zaken een historisch dieptepunt zullen bereiken, maar het zal de trigger zijn voor het begin van programma's voor veranderingen die jullie snel zullen verheffen. Wanhoop dus niet over de negativiteit wanneer deze periode van tijd aanbreekt, want het kan een verkapte zegen zijn. Zeker is dat de wereld in een onrust is en met de klimaatveranderingen en de stijgende zeespiegel, die grote veranderingen in de kustlijnen met binnenlandse overstromingen met zich mee kunnen brengen. Het is allemaal speculatie, maar de geschiedenis en de ervaring suggereren dat de mensheid er goed nota van neemt en zich voorbereidt op het mogelijke resultaat. Wees er zeker van dat jullie Ruimtevrienden die jullie voortgang volgen, zich volledig bewust zijn van de gebeurtenissen die plaatsvinden en hun best doen om diegenen te beïnvloeden die in een positie zijn om jullie te helpen.

Gezond verstand zal een belangrijke rol spelen bij de voorbereiding op het ergste scenario, maar zolang als actie niet wordt vertraagd, kan je de ergste bedreigingen compenseren. Op die manier zou er geen reden tot paniek zijn, omdat je dan stappen zou hebben ondernomen om jezelf en je eigendommen te beschermen. Het is duidelijk dat het onvermijdelijk zal zijn dat er enkele slachtoffers zullen vallen, maar door van tevoren gewaarschuwd te worden, kunnen er maatregelen worden genomen die hen tot een minimum beperken. Begrijp dat de fysieke veranderingen natuurlijk zijn en Moeder Aarde zal grotendeels controleren wat er gebeurt. Het is jammer dat jullie leiders niet serieuzer kijken naar wat er komt, want tijd is van essentieel belang en er kan veel gedaan worden in afwachting van grote rampen en op die manier kunnen grote rampen worden voorkomen.

Begrijp dat jullie allemaal een incarnatie hebben genomen in deze tijd, je volledig bewust van wat er komen ging. Sommigen van jullie wilden inderdaad heel graag op Aarde zijn voor zo'n gedenkwaardige tijd. Daarom worden veel zielen wakker in deze periode, voor hun toezegging om mee te werken aan de voorbereiding van de mensen op wat komen gaat. Ze zijn toegerust om goed werk te doen met veel ervaring achter zich, en velen zijn onder de jongeren die de visie hebben om te zien wat er komt en hoe ermee om te gaan.

Je kunt er zeker van zijn dat de gekozen president wacht op zijn rol in het bekleden van zijn functie totdat er nieuwe verkiezingen kunnen worden gehouden. Het kan worden gezien als het begin van een nieuw tijdperk waarin de oude wil niet langer de boventoon voert en met het groeiende bewustzijn en begrip voor het belang van de komende periode zullen de "Nieuwe Eeuwen" prominent op de voorgrond treden. Jullie zullen verbaasd zijn over hoe snel de nieuwe ideeën werkelijkheid zullen worden en hoe snel er een nieuw pad zal ontstaan, dat al het goede en noodzakelijke omvat om de langverwachte positieve veranderingen tot stand te brengen. Deze gebeurtenissen zijn niet zo ver weg van het ontstaan van deze gebeurtenissen, en ze komen omdat de toekomst al is vastgelegd.

Ieder van u kan ertoe bijdragen dat de dingen zich eerder vroeger dan later manifesteren door positief te blijven, vooral in de huidige periode van veel verwarring en negativiteit. Wees een baken van Licht en je zult je verbinden met anderen met een soortgelijke vibratie en samen een formidabele kracht voor het goede creëren. Wankel nooit van je overtuigingen en weet dat je zal helpen de weg te verlichten voor anderen die op zoek zijn naar het pad naar voltooiing. Het is duidelijk dat er zielen zijn met allemaal verschillende graden van spirituele vooruitgang, en met het ontwaken dat plaatsvindt, zoekt iedereen een groter begrip. Velen voelen dat er iets krachtigs aan het gebeuren is, maar alleen de verlichte mensen hebben voldoende kennis om te waarderen wat er gebeurt.

Met het oog op de hoeveelheid Licht die naar de Aarde gestuurd wordt is het niet verwonderlijk dat steeds meer zielen ontwaken en zodra zij hulp bieden, is het niet verwonderlijk dat steeds meer zielen onmiddellijk beschikbaar zijn om hen op hun reis te begeleiden. Dat is de schoonheid van het spirituele systeem in zoverre dat elke ziel geholpen wordt om zich te ontwikkelen en zich aan de spirituele paden te houden. Als je hulp nodig hebt, vraag er dan gewoon om en als je verzoek wordt ingewilligd, op voorwaarde dat het niet in strijd is met je levensplan. Karma zou geen probleem moeten zijn onder degenen onder jullie die goed op weg zijn, en in deze Nieuwe Tijd wordt je uitgebreid geholpen tot een punt dat het niveau van het laatste Tijdperk overstijgt.

Jullie zijn allemaal spirituele wezens die een menselijke ervaring hebben en wanneer jullie leven eindigt, keren jullie terug naar de hogere niveaus die jullie kunnen omschrijven als zijnde voor een ontspannende periode om jullie in staat te stellen te herstellen. Na het herzien van je leven kan het je in ieder geval gedeeltelijk in staat stellen om te beslissen wat jouw volgende ervaring zou moeten zijn, altijd met je spirituele evolutie in gedachten. Het is een vreugdevolle tijd om opnieuw familie en vrienden te ontmoeten die je zijn voorgegaan en zelfs die zielen te ontmoeten die uit het lichaam zijn tijdens de slaapperiode van hun menselijk lichaam. Zulke niveaus staan alleen open voor mensen met een soortgelijke vibratie, zodat je verzekerd bent van een gelukkige en aangename ervaring.

De wonderen van de menselijke ervaring zijn grenzeloos en hoe hoger jullie vibratie hoe groter de mogelijkheden zijn om verdere ervaring te zoeken door het Universum te bereizen. Sommige van deze geëvolueerde zielen brengen hun leven door aan boord van een Ruimteschip, maar omdat ze bijvoorbeeld waarschijnlijk in een enorm vaartuig van enkele kilometers in diameter zijn, is er geen gevoel van beperktheid, omdat het erg lijkt op het feit dat ze in een kleine stad zijn. Je zult ongetwijfeld begrijpen dat dergelijke mogelijkheden je grotere ervaringen geven dan op Aarde zijn.

Weten wat de toekomst voor je in petto heeft, zou je hart en kracht moeten geven om elke negativiteit om je heen te weerstaan, vooral omdat je weet dat het maar een relatief korte periode kan duren voordat er grote veranderingen plaatsvinden, die je in een periode van rust en schoonheid zullen brengen dat geen einde kent.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en weg naar de voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt door mijn Hoger Zelf, mijn God Zelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Wietolie