Home > > Mike Quinsey – 20 september 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 20 september 2019

Mike Quinsey

Met de jonge mensen van de wereld die steeds meer onafhankelijkheid en vastberadenheid tonen om veranderingen teweeg te brengen, kan het oude regime niet veel langer stand houden en moet het ruimte maken voor noodzakelijke veranderingen om de mensheid stevig op een nieuw pad te zetten dat zich voor hen opent. De mensen voelen aan dat veranderingen op handen zijn en staan ​​te popelen om een ​​nieuw pad te betreden dat vrij is van de oude voorschriften die niet meer van deze tijd zijn. Er zijn veel zielen die specifiek in deze tijd zijn geïncarneerd om de mensen te dienen en hen te helpen begrijpen wat van hen wordt gevraagd. Ze hebben een andere kijk op, en inzicht in de gebeurtenissen op Aarde en ze weten dat ze een belangrijke rol spelen bij het tot stand brengen van het nieuwe. De oude energieën worden uitgespeeld om nooit meer terug te keren, en de nieuwe trillingen beginnen de mensen al te verheffen, waarbij hun blik is gericht op het creëren van een pad naar het Nieuwe Tijdperk.

De tijd voor de oude energieën van verwarring en verstoring loopt ten einde, en er is een nieuwe energie aan het ontstaan die de oude trillingen achter zich laat. De tijd van lijden is voorbij en in de nabije toekomst zal er een nieuwe en oprechte benadering komen om dit helemaal te beëindigen. Sommige zielen zijn zo verstrikt geraakt in de oude energieën dat ze het moeilijk zullen vinden om zichzelf ervan te bevrijden, maar wees ervan verzekerd dat er hulp zal worden gegeven, op voorwaarde dat ze ervoor open staan. De hogere wezens die toezicht houden op de evolutie van de Mensheid leiden je op een pad dat je zal verder zal brengen om nooit meer achterom te kijken. De oude manieren kunnen niet langer jullie toekomst beïnvloeden, tenzij jullie dit toestaan, dus wees je bewust van de kansen die voor je liggen en pak wat je krijgt voorgeschoteld. Vele, vele zielen werken hard om jullie in de goede richting te krijgen.

Velen van jullie weten nu dat je niet van de Aarde afkomstig bent en dat jullie feitelijk vanuit een aantal uiteenlopende bronnen zijn gekomen. Jullie zijn allemaal naar de Aarde gekomen om van het leven te leren en te worden getest, om te zien of je je weg terug zou kunnen vinden via spirituele groei en bewustzijn. Het dient te worden benadrukt dat jullie de uitdaging zijn aangegaan in de wetenschap dat je uiteindelijk zou worden teruggeleid. Het pad is lang en zwaar geweest en hierdoor zijn jullie spiritueel bewuster geworden en hebben een groter inzicht gekregen, wat helpt om naar een nieuw en hoger niveau te evolueren. Alles zal uiteindelijk worden onthuld, maar het werd voor jullie verborgen gehouden om je evolutie, zonder inmenging, mogelijk te maken.

Jullie regeringen kunnen de waarheid over Buitenaardsen dan voor jullie verbergen, het is onrealistisch van hen om te veronderstellen dat ze dat kunnen blijven doen. Er bevinden zich niet alleen Buitenaardsen onder jullie, sommigen onthullen hun identiteit, want het wordt binnenkort tijd voor een Wereldwijde nieuwsuitzending waarin hun aanwezigheid wordt aangekondigd. Slechts een klein percentage van jullie is zich bewust van de waarheid rondom dit onderwerp en het is tijd om de weg vrij te maken voor opheldering omtrent dit onderwerp. Bij sommige mensen bestaat er een mate van angst vanwege het feit dat ze onjuist zijn geïnformeerd over Buitenaardsen, en dat is de reden waarom de hele kwestie van het doen van een aankondiging over Buitenaardsen buitengewoon voorzichtig wordt aangepakt. Er zijn gedurende meer dan 70 jaar UFO-waarnemingen gedaan en er is met buitenaardsen contact geweest, en ondanks het feit dat het onderwerp over het algemeen door jullie Pers werd genegeerd, zijn de mensen toch goed op de hoogte van het onderwerp. Jullie staan niet langer geïsoleerd en het is tijd om enkele van jullie beste vrienden te ontmoeten, zoals de Pleiadiërs die jullie vooruitgang hebben begeleid.

Er wacht jullie een geweldige tijd, waarin de overblijfselen van het afgelopen Tijdperk kunnen worden afgeschud. Velen van jullie weten al dat er grote veranderingen op komst zijn, maar weinigen begrijpen de omvang ervan. Alles wat jullie je maar kunnen wensen, zal naar je toe komen omdat jullie je wensen in de toekomst projecteren en op een gegeven moment zullen deze zich manifesteren. Dus houd je focus gericht op alles wat goed is en positief, en laat je niet afleiden door wat er om je heen gebeurt. Veranderingen voltrekken zich onophoudelijk om je heen en dit zal nog lang doorgaan totdat jullie volledig het nieuwe Tijdperk zijn binnengegaan. Het is geen gemakkelijk proces, omdat de mens de neiging heeft gehecht te raken aan hoe het gedurende een groot aantal jaren is geweest. De vooruitgang blijft echter doormarcheren, ondanks de Cabal en hun handlangers, die moeten buigen voor de overweldigende behoefte om de mensheid te laten genieten van de vooruitgang in de technologie waardoor het leven zoveel gemakkelijker en aangenamer zal worden. Uiteraard zijn sommige technologieën ontstaan omdat deze niet langer konden worden onderdrukt, maar nog veel meer technologieën die de levensstandaard aanzienlijk verhogen, wachten nog steeds op vrijgave.

Het is zo duidelijk dat ook Moeder Aarde enorme veranderingen doormaakt die niet kunnen worden tegengehouden, met als gevolg enig ongemak voor jullie. Ze is een nieuw gebied in de ruimte binnengekomen waaraan ze zich moet aanpassen en ze doet dit op een manier die voor jullie een minimum aan schade en ongemak oplevert. Op de lange termijn zal het allemaal in jullie voordeel zijn en worden verwelkomd. Jullie wetenschappers kunnen de komst van grote veranderingen voorspellen, zodat de mensen kunnen worden gewaarschuwd en maatregelen kunnen nemen om hun veiligheid te waarborgen. Uiteraard wordt de voortgang gevolgd en worden jullie ruim van te voren gewaarschuwd als jullie je in gebieden bevinden waar jullie gevaar lopen. Wees ervan verzekerd dat de gebeurtenissen op Aarde altijd nauwlettend in de gaten worden gehouden.

Het lijkt misschien ongelooflijk dat jullie succesvol worden geacht omdat jullie erin zijn geslaagd het Kantelpunt te passeren en jullie realiseren je niet wat een geweldige prestatie dit is geweest, tegen alle verwachtingen in. Dat wil niet zeggen dat jullie dit zonder steun van buitenaf niet zou zijn gelukt en jullie kunnen er zeker van zijn dat jullie onafgebroken hulp hebben gekregen. Jullie worden allemaal buitengewoon bewonderd omdat jullie de uitdaging zijn aangegaan om het leven te ervaren zonder de herinnering aan je werkelijke achtergrond en bestemming. Jullie hebben als het ware echter de tijd niet langer aan je zijde en er dient vooruitgang te worden geboekt zodat jullie met de tijd mee vooruit kunnen. Op een dag zullen jullie terugkijken en volledig begrijpen waarom de zaken zo gingen zoals ze dat deden, waarbij jullie niet teleurgesteld zullen worden.

In de verre toekomst, maar niet al te ver weg, zul jullie beseffen hoe moeilijk het is geweest om nieuwe technologische vorderingen te introduceren en ook dat het grotendeels te wijten is geweest aan degenen die belangen hebben in de manier waarop de zaken nu gaan, en die terughoudend zijn om veranderingen te accepteren die invloed op hen hebben. Het is begrijpelijk dat ze, omdat ze veel tijd en geld hebben geïnvesteerd in de ontwikkeling van hun markt, het idee van verandering niet kunnen waarderen. Op beperkte schaal kunnen jullie op dit moment zien dat de introductie van de elektrische auto wordt beschouwd als een bedreiging voor de industrieën die voor hun inkomsten afhankelijk zijn van de huidige autohandel.

Iedereen zal uiteindelijk kunnen profiteren van de veranderingen die zullen plaatsvinden, en de medische industrie zal hier enorm van profiteren, net als degenen die van hun diensten gebruikmaken. De zaken zijn al snel aan het veranderen en het is alleen het "geld" dat de introductie van nieuwe behandelingsmethoden zal vertragen. Niet voor het eerst vermelden we dat het mes van de chirurg uiteindelijk niet langer nodig zal zijn, en dat zou jullie genoeg stof tot nadenken moeten geven. Vooruitgang zal worden geboekt, ongeacht de huidige omstandigheden. Put derhalve moed uit de toekomstvooruitzichten in de wetenschap dat alles goed zal komen, hoe lang het ook mag duren.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Wietolie