Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 1 Maart 2013

SaLuSa, 1 Maart 2013

In vele delen van de wereld vallen de oude energieën in elkaar, en daarmee komt de mogelijkheid dat ze vervangen kunnen worden door het nieuwe paradigma (model). Je zou kunnen zeggen dat het nog even afwachten is op de achtergrond, daar er veel werk is verzet, om er zeker van te zijn dat we tot overname over kunnen gaan. Het brengt een zekere mate van onzekerheid met zich mee daar je enige tijd tekenen van uitelkaar vallen zult waarnemen. De Euro is erg onstabiel en sommige andere valuta’s eveneens. Het wijst allemaal naar een grote verandering die ook de banken zal dwingen hun handelingsmethoden aan te passen. Zij hebben het aan zien komen maar hebben geprobeerd het onvermijdelijke af te wenden, maar dat zal geen nut hebben. Er is reeds overeenstemming bereikt tussen vele landen over de voorgestelde veranderingen, en het is slechts wachten op het juiste moment om verder te gaan.

Binnenkort zal Disclosure plaatsvinden, maar verwacht niet dat het in de beginfase ver reikt. Het zal tijd vergen om de geheimzinnigheid af te pellen rondom alles wat Buitenaardsen en UFO’s betreft. Hoewel, wanneer de waarheid naar buiten begint te komen, zullen de sluisdeuren open gaan wat ons en onze bondgenoten betreft. Het zal enige tijd in beslag nemen om de waarheid uit te laten komen betreffende de samenwerking tussen jullie Regeringen en de Greys, en hun gebruik van vooraanstaande technologieën die aan hun gegeven werd. Onze wens is voornamelijk dat onze aanwezigheid officieel wordt toegegeven, met de verzekering dat onze contacten ten allen tijde vreedzaam zijn geweest en met de bedoeling om de mensheid te helpen. Wij leven met het Licht en hebben de protocollen en Wetten van God nagestreefd in onze interacties met jullie.

Over enige tijd zullen jullie veel te weten komen betreffende onze betrokkenheid met jullie over de afgelopen duizenden jaren, en jullie zullen uitvinden dat we daarin jullie Beschermers zij geweest. Wij hebben jullie groei geobserveerd, en hebben jullie geholpen om hindernissen te nemen die jullie evolutie anders danig hadden kunnen vertragen. Er is natuurlijk een grens tot hoe ver we kunnen gaan, daar we ons niet willen mengen in situaties waar jullie je eigen karma oogsten. We moeten ons terughoudend opstellen, maar dat weerhoudt ons er niet van te proberen om jullie ervaringen te verzachten door jullie continu Liefde en Licht te zenden. Nu begeleiden we jullie van dichtbij door wat zich zal bewijzen als een zeer actieve tijd, waarin we worden toegestaan om nader tot jullie te komen. Jullie zien onze voertuigen veelvuldig en vaak in grote hoeveelheden terwijl we doorgaan met onze schoonmaak van jullie atmosfeer, terwijl ons oog houdend op diegenen die nog steeds voornemend zijn om rotzooi te veroorzaken.

In het verleden is er vaak gerefereerd aan het arresteren van de ringleiders van de duistere Mensen, en langzaam maar zeker is dat ook gebeurd. Jullie hebben ook gehoord van “Containment” (A: in spirituele bewaring stellen) en op deze manier hebben we hun activiteiten enorm kunnen beperken. We hebben overwogen dat Massa arrestaties mogelijk paniek zouden veroorzaken onder de mensen, daar slechts weinigen kennis zouden hebben van wat er aan de hand was. Dus hebben we gekozen voor geleidelijke veranderingen en hebben we onze vertegenwoordigers, die onze bondgenoten zijn, geplaatst op posities die meer controle geven aan diegenen van het Licht. Hoewel, wanneer we eenmaal publiekelijk kunnen verschijnen, zullen jullie versnelde veranderingen waarnemen iets waar we ons reeds lang op hebben voorbereid. Wij verzekeren jullie dat jullie uiteindelijk van alle voordelen zullen genieten die we jullie beloofd hebben, en zullen we er alles aan doen om jullie te assisteren.

Het is belangrijk dat jullie van je energie geven aan alles dat puur en positief is, en niet uit te breiden naar zaken die gerelateerd zijn aan de illuminati. Hun tijd zit er nu bijna op daar hun handelingen beknot worden totdat zij helemaal zijn gestopt. Zij vormen niet langer de dreiging van weleer, en Lichtwezens beperken hun macht zodat ze onder controle kunnen worden gehouden. We kunnen er nog net niet voor zorgen dat de media begint met het eerlijk en accuraat uitbrengen van verslag, maar dat zal gebeuren zodat jullie geen twijfels meer hoeven hebben over het nieuws dat jullie wordt voorgeschoteld. In veel gevallen kijken we naar jullie opdat jullie een begin maken, om zodoende toe te stemmen dat wij ons bij jullie kunnen voegen vanwege de Wet van Aantrekking. Jullie kwamen naar de Aarde om dualiteit te ervaren en jullie ervaren nog steeds enige “neerslag” ook al heeft het zijn cyclus afgerond. Er zijn nog niet afgeronde handelingen die de duistere energieën naar het Licht brengen om schoongemaakt te worden, en dit is waar jullie van pas komen.

Met 21 dec. hadden jullie een precieze focus, maar nu dat voor bij is, is het meer open daar waar jullie vele evenementen te ervaren hebben maar niet zeker zijn wanneer deze zullen plaatsvinden. Wij zouden zeggen, focus je op jullie collectieve begrip van wat er te gebeuren staat betreffende de hogere vibraties. Jullie zullen dan doen wat er van jullie gevraagd kan worden, en zodoende de veranderingen versnellen. Met zoveel schulden in de wereld is het duidelijk dat er maar één oplossing is voor jullie problemen, en dat is complete vergeving van alle schulden. Het is onderdeel van het plan dat jullie kennen als NESARA, en samen met overvloed zal het snel een bloeiende gemeenschap realiseren. De echte antwoorden op jullie vragen zijn relatief eenvoudig, maar het vinden van de juiste mensen om ze te introduceren is nog niet zo eenvoudig. Jullie zullen moeten kijken/zoeken naar massieve veranderingen die de regeringsveranderingen zullen moeten begeleiden, en dan zal er vanalles mogelijk zijn.

Je hebt gemerkt dat de tijd doorgaat met zich te versnellen, en voor dat je weet waar je bent, zullen evenementen plotseling aangeven dat het tijdperk van de grote veranderingen is aangebroken. Tegen die tijd verwachten we dat wij erkent en actief met jullie zijn, zodat we samenwerken en snel vooruitgang kunnen boeken. De vieringen zullen op het juiste moment plaatsvinden, maar wereldvrede is essentieel en alle gevaren van oorlogshandelingen moeten stoppen. We hebben de mogelijkheden en de autoriteit om dit op te leggen wanneer dit nodig mocht blijken. Belemmering of tussenkomst zal niet getolereerd worden, en wanneer de schoonmaak compleet is verwachten wij geen gerotzooi meer. Jullie zien Lieve Mensen, dat onze inmenging in jullie Ascentie niet is gestopt, en alsmaar doorgaat om jullie het Gouden Tijdperk in te leiden.

Tijd heeft jullie levens gedomineerd, maar wanneer jullie je meer laten onderdompelen in de hogere vibraties zal het minder invloed op je hebben. Jullie beginnen het concept te begrijpen van helemaal in het Nu te zijn, en jullie zullen heerlijk met de stroom meegaan. Wij weten dat jullie gewend zijn om te werken met het idee van ’jullie tijd te gebruiken’, maar wanneer je dingen natuurlijk kan laten gebeuren zonder enige onbuigzame gedachten daarover, stroomt het leven veel makkelijker voor jou. Het is moeilijk voor jullie om het leven te overdenken zonder tijd zoals jullie het nu begrijpen, maar je voelt je absoluut vrij en geniet van een leven dat vreedzaam en vervullend is. Wanneer je perceptie van tijd veranderd, zullen je ervaringen ook veranderen.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en voel mij gezegend om deze communicatie met jullie te hebben. Ik zend het met Liefde en Licht namens de Galactische Federatie van Licht

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: André


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl