Home > > Matthew Ward - 20 maart 2014

Matthew Ward - 20 maart 2014

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew en nu zal ik alleen voor mezelf spreken. Toen het Malesische vliegtuig zoek raakte, hielp ik net een beschaving in een andere galaxy en had ik geen kennis van die zaak tot drie dagen later, toen mijn moeder er voor het eerst over hoorde en me vroeg wat ik wist.

Daarop maakte ik contact met een collega in het Nirvana, wiens onderzoek onthulde dat drie personen in het vliegtuig waren geweest vlak voordat het in het Nirvana aankwam op de dag dat het toestel verdween. Mijn collega vertelde mij dat hun records lieten zien dat zij stierven door natuurlijke oorzaken in overeenstemming met hun zielencontracten en dat hij kon verifiëren dat zij in dat vliegtuig in kwestie waren.

Sindsdien, hielden verantwoordelijkheden en familiebezoeken mijn moeders gedachten en tijd bezet en toen zij vandaag vroeg of ik nu verifieerbare informatie had, vertelde ik haar van ja, maar ik geef er de voorkeur aan dat zij dit direct ontvangt via mijn bron, Ashtar.

Moeder, hij verwacht al je begroeting.

Suzy: Ashtar, hallo! Matthew zei dat jij informatie had over het zoek geraakte vliegtuig. Hij wil graag dat ik het direct van jou krijg, in plaats van dat hij navertelt wat jij hem zei.

Ashtar: Ja, Suzy, ik weet het en hallo! Het is best een tijdje geleden sedert we spraken en ik ben blij met deze gelegenheid om weer samen te zijn. Nadat Matthew me had gevraagd om me te vertellen wat ik weet, stel ik even een soort van presentatie samen en ga ik er direct in.

Alle mensen aan boord van de missende airliner werden her-verplaatst naar een kleine planeet die lijkt op/benadert jullie atmosfeer en enige mate ook in de topografie en de bewoners zijn aardig gelijk aan jullie bevolking in verschijning. Toen het vliegtuig serieuze defecten vertoonde die niet konden worden hersteld, lieten wij het in een hogere dimensie gaan en zetten koers naar die planeet. Geen van de zielencontracten van bemanning en passagiers hielden een dergelijk avontuur in maar geen hield ook dood op die tijd in. In gevallen zoals dit zijn wij geautoriseerd om erin te stappen.

De onverwachte ervaring was werkelijk voor hen omdat allen de abrupte draaiing zagen van het toestel, want zij vlogen door de ruimte die alles behalve was wat zij ooit hadden gezien. Er was geen paniek want onmiddellijk gebruikten de redders ons communicatiesysteem om hen te vertellen wat er gebeurde, en de energie van die liefdevolle uitleg schiep een vredige aanvaarding in de mensen wier toekomst opnieuw werd gericht.

Het vliegtuig werd gedématerialiseerd nadat iedereen was uitgestapt. Zij ontmoetten sommige van onze bemanningsleden die Aardse lichaamsvormen en kleding hadden aangenomen om de nieuwkomers op hun gemak te stellen bij de eerste momenten in hun nieuwe land en daar werden ze naar een wat je zou noemen exclusief resort (bezoekcentrum) meegenomen. Dit is het ‘opnieuw beginpunt’ voor alle Aarde zielen die door andere beschavingen zijn gered en er zijn veel van die gelegenheden in jullie vorige eeuwen.

In de eerste dagen kreeg de groep een “downloading” van de enige taal die op die wereld wordt gesproken en de grondkennis van die bevolking. Het is een eenvoudige procedure, zoals het werken van jullie computers. Na een oriëntatie bijeenkomst en een fotografisch overzicht van wat dat gebied biedt, werd ieder persoon de keuze gegeven van diverse soorten woonkwartieren, individuele transportwijze en bezigheid of scholing. Ieder was een papier gegeven dat functioneert als een kaartje/ticket om alle gewenste gebeurtenissen bij te wonen en voldoende “tokens” (bonnen?) die gebruikt worden om artikelen of diensten te verkrijgen.

Vanuit het resort werd iedereen meegenomen naar de kwartieren die zij wilden en hun eigen manier van privé transport gegeven en voor voedsel en voor alle andere basische benodigdheden voor hun huishouding werd gezorgd. Je kunt daarover denken als aan een ongebruikelijke in de puntjes verzorgde “welkomst wagen” dienst. De kennis van de nieuwkomers, hun talenten en interesses zullen goed worden gebruikt en gewaardeerd in die wereld, en, net als op Aarde, is het leven daar het zo vervullend en betekenisvol zoals ieder dat zal willen maken.

Nu, Suzy, ik zal de vragen die in je hoofd rondrennen beantwoorden. Nee, wij konden die mensen niet meer op Aarde terugzetten. We moesten snel handelen, maar ieder mogelijke factor werd bekeken en het naar die wereld gaan was hun beste optie – het was de enige optie die hun overleving kon verzekeren.

We konden het vliegtuig niet meer op een runway/startbaan neer zetten op zijn bestemmingsvliegveld – zonder een landingsvrijgeving te hebben, dat zou chaos hebben geschapen en gevaar voor het binnenkomende en vertrekkende luchtverkeer. En hoe zou kunnen verklaren hoe dat onklare toestel plotseling op de grond tevoorschijnzou komen, uren eerder op hun schema? Hoe zou zijn plotselinge, publieke verschijnen overal worden verklaard? Nou, dat kon niet maar dat was niet de doorslaggevende factor. Er waren geen voldoende voorzieningen in het vliegtuig, het meest essentiële water, voor iedereen aan boord om heel lang te leven zonder bijvullingen, en er is geen afgezonderde plek op jullie planeet waar we het neer konden zetten en die mensen hun overleving konden garanderen totdat zij gevonden werden.

Wij willen dat iedereen op jullie wereld kon weten dat zij levend en wel zijn op een planeet die erg lijkt op de Aarde, maar wie zal zoiets verklaren? Wie zou dat geloven? Specifiek willen wij dat families en vrienden van de mensen die verdwenen zijn konden weten dat hun geliefden comfortabel leven en gelukkig zijn in een wereld die veel beter is dan die van jullie op dit moment.

Zijn er nog meer vragen, Suzy?

Suzy: Dank je voor het beantwoorden van de vragen die ik in gedachten had, Ashtar. Het is verbazand dat die mensen zo prachtig werden behandeld en dat hun levensbehoeften zo werden gegeven! Weet jij ook of zij en de mensen die van hen houden in dit leven nog kunnen worden her- verenigd?

Nee, dat weet ik niet, maar ik denk dat dit zeer onwaarschijnlijk is. De energie van liefdesbanden verzekert wel van hun vereniging in spirit maar de meeste bewoners van de Aarde hebben nog een lange weg te gaan om hun bewustzijnsniveau op te tillen voordat ze elkaar stoffelijk kunnen ontmoeten in hun werkelijkheid.

Konden mediums of lezers, van hier, met de “vliegtuig” mensen contact maken en informatie krijgen voor hun families?

Telepathische communicatie is universum-wijd, maar het maken van die verbindingen zou moeilijk zijn. Slechts buitengewone bemiddelaars zijn duidelijk aangepast op vibraties van zielen die veel verder weg zijn dan het Nirvana – de wereld die zij moeten bereiken zit buiten jullie zonnestelsel – en opnieuw heb je te maken met een gebrek aan besef. De meeste mensen op Aarde geloven alleen in wat zij persoonlijk hebben beleefd of wat hen is geleerd en telepathische communicatie is in elke categorie niet wijdverspreid.

Nou, OK, maar kunnen de feiten over wat er is gebeurd wel verteld worden nadat veel van jullie ruimtetoestellen geland zijn en ET’s die hier wonen bekend worden?

Ja, zeker!

Ashtar, weet jij ook wanneer dat gebeurt?

Suzy, als ik dat wist zou ik het vanaf jouw dak schreeuwen! Niet echt, maar we zouden het zeker aan jullie leiders vertellen zodat het uit officiële bronnen zou komen voordat tallozen van ons tevoorschijn zouden komen in onze “natuurlijke” lichamen. Het is wat Matthew en Hatonn jullie vertelden, God nam de leiding van de tijdstabel want alleen Hij kan weten wanneer de collectieve psyche/ziel van jullie beschaving klaar is om vreemdelingen zoals wij te verwelkomen. Jullie kunnen nog niet eens met elkaar omgaan!

Je hebt gelijk en het is vreselijk pijnlijk voor zo veel mensen – miljarden mensen lijden. Wat meer kunnen lichtwerkers doen om dit om te keren?

Lief hart, alles dat ik je kan vertellen is wat lichtwerkers al aan het doen zijn, ze laten de kracht van liefde zien door op die manier te leven. Maar, je kon meer praten over de universele wet van aantrekking – jullie hoeven het zo niet te noemen, maar jullie mensen moeten weten dat de energie van hun gedachten, gevoelens en daden de universele soep ingaan en terug boemerangen met meer van hetzelfde. Teveel gedachten gaan over angst, oorlog, vooroordeel, ziekte, armoede, wanhoop – wat de denkers net niet willen – en daarom komt verandering langzaam, bezadigd maar langzaam.

Het schijnt meer langzaam te zijn dan bezadigd. Ik heb nu geen vragen meer Ashtar. Dank je voor alles wat jij me vertelde.

Graag gedaan, natuurlijk (you’re welcome) maar ik wil dit niet beëindigen met dat wrange langzaam,die opmerking van mij. Wij zijn al jaren klaar om ons bij jullie te voegen – wij houden van jullie, onze broeders en zusters! – en toen ik dat punt bereikte, liet ik ongeduld de boventoon voeren. De waarheid is, dat jullie progressie bij de ascentie van de planeet verbijsterende lichtkrachten heeft gemaakt door het universum heen! Jullie veerkracht, vindingrijkheid en vastberadenheid om toekomstige generaties een betere wereld te geven, heeft dit reeds gedaan. Jullie werken hier nog aan in jullie concept van tijd, maar in het continuüm is het al een gedane zaak (is dat al gebeurd) dus laat mij afsluiten met eenHOERA voor jullie glorieuze zegen!

Ja! Dank je. Ashtar. Ciao voor nu.

______________________________________

LIEFDE en VREDE

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com
Vertaling: Winny

Er zijn twee boeken van Suzy Ward in het Nederlands verschenen, "Matthew, vertel me over de hemel" en "Matthews openbaring voor een nieuw tijdperk". Wij hebben deze boeken zelf gelezen en we raden ze je van harte aan! Het eerste boek is o.a. te bestellen op Bol.com. Het tweede boek is daar niet meer te verkrijgen, maar wellicht is hij nog bij andere boekhandels of in de bibliotheek te vinden. Alle Engelse boeken zijn via Suzy Ward's website te bestellen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam zijn welkom en worden zeer gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl