Home > > Matthew Ward - December 15, 2012

Matthew Ward - December 15, 2012

Schietpartij op Amerikaanse school

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew om te spreken over de recente schiet partij op een school in de Verenigde Staten. Als je dit ziet als een apart verschrikkelijk gebeuren dan mis je de bedoeling van al die mensen die toestemden om hierbij betrokken te worden – de schieter, de kleine kinderen en de volwassenen die stierven, hun families, de gehele gemeenschap.

Hun instemming op zielenniveau om deel te nemen aan hun respectievelijke rollen was voor het hoogste goed voor de hele mensheid, de deelnemers die in het Nirvana zijn verheugden zich over het succes van die overeenkomst. De diepe boodschap van het bloedbad, dat nu in het collectieve bewustzijn is ingeslepen, is dat het menselijke hart en geest niet langer kan wennen aan doden, doden, doden, niet langer wil de mensheid dit verdragen! De schok en het verdriet in Newtown in Connecticut, schokte de wereld en verenigde mensen met een uitstorting van gebeden voor iedereen die door die tragedie werd aangeraakt.

In vele jaren zijn de gruwel van dezelfde soort onverklaarbare geweldsdaden met toenemende kracht geregistreerd in het collectieve bewustzijn. Een krachtig gebeuren – het schieten van jonge kinderen in een school – was nodig om de collectieve wens te laten hard worden met de intentie om deze zinloze moorden overal te stoppen. En de intensiteit van hoge vibraties die iedereen in jullie wereld aanraken zijn die intentie aan het verbreden om alle te voorkomen doden hierbij in te sluiten – in internationale oorlogen, bij genocide, “wettelijke” executie, en door verhongering en ziekte bij verarmde bevolking.

Jullie buitenaardse helpers worden toegestaan om licht te zenden naar alle zielen op Aarde, wat bewustzijn en spiritueel besef doet toenemen van degenen die er ontvankelijk voor zijn, maar ze kunnen niet tussenbeide komen in situaties die in jullie vermogen liggen om te veranderen als jullie dat willen. Jullie hebben het vermogen en de wens om doden te voorkomen in de hiervoor opgenoemde gevallen. Nu er ook de collectieve intentie voor is, moeten moorden en levensberoving stoppen en vredelievendheid en overvloed wereldwijd tot verwezenlijking komen.

Wij en andere lichtwezens in dit universum voegen liefde-licht aan jullie toe om allen wier hart is gebroken te troosten, niet alleen in Newton, maar overal op aarde waar families verdriet hebben over geliefden die werden vermoord/gedood.

Liefde is de sleutel om jullie hele wereld te healen.

______________________________________

LIEFDE en VREDE

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com
Vertaling: Winny


Er zijn twee boeken van Suzy Ward in het Nederlands verschenen, "Matthew, vertel me over de hemel " en "Matthews openbaring voor een nieuw tijdperk". Wij hebben deze boeken zelf gelezen en we raden ze je van harte aan! Het eerste boek is o.a. te bestellen op Bol.com. Het tweede boek is daar niet meer te verkrijgen, maar wellicht is hij nog bij andere boekhandels of in de bibliotheek te vinden. Alle Engelse boeken zijn via Suzy Ward's website te bestellen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl