Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Matthew Ward - December 10, 2012

Matthew Ward - December 10, 2012

Seizoen’s emoties; gunstige oplossing voor huidige onrust; effecten van 12 en 21 december; Aarde’s Ascentie proces; zielen die een partnerschap aangaan met hun afstammelingen; zaken die tot stand gebracht worden richting de Gouden Periode

1. Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Altijd komt dit seizoen van jullie wereld uit diverse godsdienstige oogpunten en vieringen, met geïntensiveerde en gemengde emoties. Degenen die gedijen door dank te voelen voor de zegeningen in hun leven en die genieten van het samen feesten met familie en vrienden; en zij die alleen zijn en treuren of hongerig zijn en geen geld hebben voelen scherper hun lot in het leven. Het is verheugend voor ons te zien dat in dit seizoen van “goede berichten voor iedereen” dat er zoveel zorgende, warmhartige zielen zijn die naar buiten reiken om degenen te helpen die er behoefte aan hebben.

2. Dit jaar is niet anders in dat verheffend respect, maar, de energieën zijn wel verbazend anders in dit seizoen dan in vorige jaren. De hoogste vibraties die jullie wereld heeft gekend in eonen, raken iedereen aan, en terwijl velen daar voordeel van hebben, zitten er massa’s daarvoor niet in een gunstige positie. Terwijl de dagen van 2012 afnemen, snakt het negatieve extreme van de dualiteit met zijn laatste ademhaling om zijn ophanden zijnde einde te ontmoeten.

3. Van opperst belang is de onrust in het Midden Oosten door een bedreiging van chemisch oorlogvoeren in Syrië, een plutonium ontwikkeling in Iran, opstanden in Egypte, en een voortgaande vijandschap tussen Israël en Palestina. Er is actie tegen een raket lancering in Noord Korea, de ernstige staat van diverse economieën, stijgende aantallen vluchtelingen en hun toestand, oorlogvoeren en onderdrukking in sommige Afrikaanse naties, willekeurige daden van geweld over de hele wereld, corruptie in regeringen en multinationale corporaties.

4. Zeker is dit niet om jullie vakantie stemming te ontmoedigen dat we die situaties van wereld belang noemen, maar om jullie te verzekeren dat er gunstige oplossingen gaan komen in ALLE gevallen ! Op het gebied van de grootste zorg, als er chemische wapens in het spel zouden komen, zal de technologie van onze universele familie de functie ervan voorkomen.

5. Al lang zijn 12 en 21 december gezien als centrale datums voor de planeet. Om er zeker van te zijn: erg grote energiegolven door de planetaire op één lijnstelling, zijn belangrijke stoten voorwaarts, maar de Aarde is al meer dan 70 jaren op ascentiekoers geweest door achtereenvolgende hogere trillingsniveaus en trillingsgolven. Dit zal doorgaan op haar reizen in de vierde dichtheid naar haar bestemming in de vijfde, waar de planeet en Gaia, de ziel die de planeet belichaamt, oorspronkelijk vandaan kwamen.

6. Daarom zien we geen belangrijk gebeuren komen op de 21ste dat net zo intens zal zijn voor iedereen op de hele wereld. Ieder individu is een uniek wezen en zal een uniek persoonlijk antwoord krijgen op die dag zoals iedereen het heeft gedaan bij dat hele ascentie proces van de Aarde. Sommigen individuen kunnen een krachtige energetische reactie krijgen terwijl anderen misschien helemaal niks ongewoons kunnen merken.

7. Geliefde zielen, voel je niet ontmoedigd als je niet iets dramatisch beleeft! Zoals de Licht intensiteit op Aarde is toegenomen, zo heeft jullie bewustzijn en spiritueel besef toegenomen en hebben jullie lichamen zich aangepast aan de cellulaire veranderingen van koolstof naar kristallijn. Jullie hoeven geen verrassend gebeuren of sensatie te hebben om je verrukt te voelen over de naderende drempel van de Gouden Periode van de Aarde!

8. Verheug je met ons over een recente ontwikkeling in jullie lineaire tijd betreffende de grotere aantallen zielen die de Aarde misschien stoffelijk kunnen vergezellen in die Periode! God willigt de zielenniveau petities in van voorvader zielen om “een partnerschap aan te gaan” met hun afstammelingen die dapper worstelen om zichzelf te ontdoen van emoties welke de hoeveelheid licht verminderen die ze absorberen.

9. Hun emoties, die niet in duisternis geworteld zijn en die niemand beschadigen behalve de zielen zelf, zijn intens of verlengd door treurnis/verdriet, wroeging, schuld, oordeel, hopeloosheid en door problemen door in onwaarheid te geloven die hen is aangeleerd. Al die zaken kunnen worden getransmuteerd in licht met de gefocuste energie van de meer spiritueel ontwikkelde partnerzielen. Sommigen leven tussen jullie in en anderen inspireren hun afstammelingen, ze zijn er om liefde-licht te sturen naar degenen ie gewoon die extra stoot nodig hebben om hun pijnlijke gevoelens te overstijgen.

10. Zo wonderbaarlijk als dit de onvoorwaardelijke liefde beïnvloedt, we weten dat jullie verlangend zijn om lang beloofde veranderingen tot vervulling te zien komen. Op zielen niveau weten jullie dat de transformatie van jullie wereld aan het gebeuren is met een verbazingwekkende omvang en snelheid, maar in je bewustzijn zijn jullie ongeduldig, zelfs soms twijfelend. Begrijp alsjeblieft dat terwijl lage vibraties die door het duister worden uitgezonden de Gouden Periode niet kunnen binnengaan, dat de resultaten van millennia activiteiten van duistere mensen niet kunnen worden geheeld totdat de Aarde in de vierde dichtheid gaat reizen met licht-gevulde vibraties.

11. Veel grondwerk voor restauratie en reformatie is al gedaan. De voornaamste media hebben al corruptie blootgelegd op veel gebieden en hebben achter de schermen pogingen ondernomen die spoedig openbare kennis zullen worden. Situaties die vitaal zijn voor vrede worden onderhandeld tussen enkele van jullie leiders en vertegenwoordigers van onze buitenaardse familie. Milieu projecten zullen worden begonnen zo gauw maatregelen van prioriteit zijn genomen die wij opgenoemd hebben in een recente boodschap.[24 september 2012] En ja, de hoogste universele raad is in afwachting van God’s “GO!” voor de officiële introductie van onze familie leden.

12. Lieve mensen, we weten dat jullie graag lineaire tijdsframes willen en als we die aan jullie konden geven, dan zouden we dat doen, met een blij hart, maar we weten het niet. Alles dat we kunnen doen is onze vaak gegeven verzekering herhalen dat in het continuüm, jullie mede-schepping van een liefdevolle, vredige, oorspronkelijke Eden wereld waar iedereen in harmonie leeft met de Natuur en de Eenheid van Alles kent, al een “gedane zaak”is.

13. Geliefde familie, jullie zitten ZO dicht bij de eindstreep van de derde dichtheid – een weergaloze triomf in dit universum! Jullie worden geliefd en in de hoogste ere gehouden door alle lichtwezens overal.

______________________________________

LIEFDE en VREDE

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com
Vertaling: Winny

[Opmerking van Suzy: Liefdevolle wensen voor gelukkige feestdagen en gezondheid, vreugde en welzijn in ons nieuwe jaar.]


Er zijn twee boeken van Suzy Ward in het Nederlands verschenen, "Matthew, vertel me over de hemel " en "Matthews openbaring voor een nieuw tijdperk". Wij hebben deze boeken zelf gelezen en we raden ze je van harte aan! Het eerste boek is o.a. te bestellen op Bol.com. Het tweede boek is daar niet meer te verkrijgen, maar wellicht is hij nog bij andere boekhandels of in de bibliotheek te vinden. Alle Engelse boeken zijn via Suzy Ward's website te bestellen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!


Galactic Channelings

Create Your Badge