Home > > Matthew Ward - 15 mei 2019

Matthew Ward - 15 mei 2019

Met liefdevolle groet van alle zielen op dit station, dit is Matthew. De steeds hoger wordende vibraties bewegen miljoenen ertoe om dieper na te denken dan normaal, "buiten de doos" zou je kunnen zeggen, en deze nieuwe ervaring is verwarrend. Ze horen ook over hoge Schumann-resonantie Hz-registratie, lichtgolven, zonnevlammen, frequenties, smeltende ijsbergen, mini- ijstijd, polaire verschuiving - wat hebben die voor het leven op aarde in petto?

Jullie, lieve lichtwerkers, hebben je aangeboden om te zijn waar je bent, zodat je nieuwe zielzoekers kunt vertellen wat er aan de hand is en waarom. Begin wellicht met hen te verzekeren dat er geen mini-ijstijd zal zijn, de as van de planeet zich de afgelopen acht decennia langzaam aan het oprichten is en dat zonne- en andere astrale activiteit deel uitmaakt van het creëren van een betere wereld. Een logische vraag zou kunnen zijn: waar heb je dat gehoord?

En je zou kunnen antwoorden: het zal gemakkelijker zijn om het je te vertellen als ik begin aan het begin. Je bent geen persoon met een ziel - je bent een ziel met een persoonlijk leven. Elke ziel is eeuwig en multidimensionaal en haar begin is de pure liefdeslicht-energie van de Schepper, de sterkste kracht in de kosmos. Elke ziel in dit universum komt voort uit het liefdeslicht van onze krachtigste bron, God genaamd of andere namen, en alle zielen zijn onafscheidbaar van deze bron, van elkaar en al het andere in de hele Schepping.

Dit leven is er slechts een van meerdere fysieke ervaringen, en tussen elk is er een leven in een geestenwereld, waar een ander sterfelijk leven wordt gepland, opnieuw met andere zielen, en het doel is om een gebalanceerde ervaring te bereiken. Wat bekend staat als karma is geen beloning of straf - het is een kans voor iedereen die dit leven deelt om elkaar te helpen vooruitgang te boeken in de ontwikkelingsstatus.

Van de ontelbare andere beschavingen in deze universele familie zijn velen verder gevorderd, bewust, spiritueel en technologisch, verder dan de huidige wereldbevolking. Leden van sommige van die beschavingen zijn de voorouders van de aardse volken en zij helpen de bevolking en de planeet op ontelbare manieren - sommigen bevinden zich in een ruimtevaartuig rond de aarde, anderen leven te midden van jullie.

Alles in het bestaan is bewustzijn dat trilt op ontelbare verschillende frequenties, en het trillingsgetal is de maatstaf voor bewust gewaarzijn in een individu, en collectief binnen een beschaving. Het collectieve bewustzijn van alle levensvormen van de aarde trilt op opeenvolgende hogere frequenties omdat het licht sterker wordt. Mensen die elkaar en de dieren met vriendelijkheid en respect behandelen, stralen de hoge vibraties van het licht uit die het leven op aarde transformeren en een einde maken aan lange eeuwen van duistere controle.

Dat is een "kale" samenvatting van de informatie die nieuwkomers in universele waarheden dienen te weten. Hun geest zou verbluft zijn als alles in één klap bekend zou worden, en dat zal ook niet - denk alsjeblieft niet dat je hoogleraar moet worden met lezingen die je moet voorbereiden! Zielsonderzoekers zullen vragen stellen waarop je de antwoorden kent en hen in elk geval doorverwijzen naar websites en boeken die nuttig zijn voor hun begrip. Je kunt aanbieden om ontvankelijke personen te ontmoeten of misschien suggereren dat als ze een discussiegroep vormen, je graag meedoet.

We hebben opnieuw informatie gegeven waarvan je weet dat die goed is om te benadrukken, en die de meerderheid van de mensen op aarde helemaal niet kent, en dat is waarom duisternis nog steeds deel uitmaakt van het leven daar. Wanneer ze leren dat ze de macht hebben om de betere wereld te maken die ze willen, zullen ze hun energie richten op het manifesteren van die wereld in plaats van zich te concentreren op wat ze NIET willen, maar dragen ze bij tot de voortzetting ervan via de universele wet van aantrekking.

Geliefde broeders en zusters, we weten dat je kennis aan de kant wordt geschoven door verdriet over de vele miljoenen die dakloos en arm zijn; door nood over moordpartijen door beschietingen, zorgen over de vele landen in politieke en ideologische beroering, en ongeduld om alle gevechten, hebzucht en corruptie te beëindigen. Hoe natuurlijk die gevoelens ook zijn, we dringen er bij je op aan alsjeblieft niet stil te staan bij deze situaties. In het licht blijven staan is van onschatbare waarde om deze situaties te helpen beëindigen en een vreedzame, welvarende, harmonieuze wereld voor iedereen tot wasdom te brengen.

Nu dan, we praten graag over de onderwerpen waar velen van jullie om hebben gevraagd.

Er is bewijs dat de brand in de Notre Dame in Parijs werd gesticht door brandstichters, maar hoogstwaarschijnlijk zal de "officiële" oorzaak defecte bedrading zijn of eenvoudig "onbekend". De kathedraal werd in brand gestoken door de Illuminati als onmiskenbare waarschuwingen aan de Franse president Macron en Paus Franciscus.

De boodschap aan Macron, een van de belangrijkste marionetten van de Illuminati in regeringen, is om de Yellow Vest-beweging te bestrijden en er niet eens aan te denken Frankrijk de EU, die werd opgericht en wordt bestuurd door de Illuminati, te laten verlaten,.

De boodschap aan paus Franciscus: Vertel niets over de financiële transacties en massale monetaire rijkdom van het Vaticaan - de Illuminati gebruiken een deel daarvan om hun doelen te bereiken - en stop de pogingen om de satanische rituelen te beëindigen. Als internationaal hoofdkwartier van het satanisme, is het Vaticaan de locatiekeuze voor menselijke offers, die de laagste vibraties produceren en het bestaan van de Illuminati mogelijk maken. Voor hen is de vernietiging van de kathedraal symbolisch voor Satans macht om God te vernietigen.

Het tumult in het energieveld van potentieel rond het rapport van Robert Mueller en de meest betrokken opdrachtgevers kan worden vergeleken met het voortdurend knallen van vuurwerk dat alleen geluid en rook produceert. Omdat er in het energieveld geen duidelijkheid is over deze kwestie, weten we niet of het rapport zal leiden tot afzettingsprocedures of dat bewijsmateriaal dat naar verschillende rechtsstelsels verwijst zal leiden tot vervolging van personen.

Julian Assange is een van de zielen die vrijwillig heeft aangeboden hun geboorteland te verlaten en te ervaren wat voor moeilijke omstandigheden ze ook zouden ondervinden als waarheidsvertellers of 'klokkenluiders'. Eenmaal geïncarneerd op aarde was dat alles verdwenen uit zijn bewuste gewaarzijn, net zoals het is met alle andere zielen in een wereld van de derde dichtheid die bol staat van menselijke zwakheden. Toen de gelegenheid zich voordeed waardoor Assange openbare informatie beschikbaar kon stellen die de Amerikaanse regering niet wilde onthullen, voldeed hij aan zijn toewijding op zielsniveau door zijn innerlijke aandrang te volgen om die kans te grijpen. We eren hem en alle andere zielen die hun missie vervullen om waarheden bekend te maken bij de volken van de aarde.

En de foto van een "zwart gat", de term die jullie astrofysici gebruiken om een ​​energieveld te beschrijven dat zo dicht is dat zelfs het licht niet aan zijn zwaartekrachtgreep kan ontsnappen. Wat zij zwarte gaten noemen is licht - de liefdeslicht-energie dat dit universum IS - en geen telescoop of netwerk van telescopen kan dit fotograferen. Hoewel "ruimte" zwart lijkt voor je, is het licht fluctuerend in ontelbare verschillende frequenties, of bandbreedtes of radiogolven, en de afbeeldingen die je ziet zijn een combinatie van hoe je astrale lichamen of puin waarneemt en wat de beperkte capaciteit van de telescopische lenzen kan registreren .

"Matthew zei dat energie neutraal is. Hoe kan neutrale energie 'gehechtheden' aantrekken?" Het is andersom. Dit universum heeft enorme poelen van energie die kunnen worden beschouwd als stukken klei die op pottenbakkers wachten om sommige ervan vormen met intentie te geven. Je gedachten en gevoelens zijn vormen met intentie. Ze trekken energie-streamers uit de neutrale poelen, hechten zich aan de streamers en geven ze richting - het is een integraal onderdeel van de universele wet van aantrekking. De voortdurende uitbreidende en samentrekkende beweging van het universum houdt neutrale energie gereed zodat elke nieuwe gedachte en elk gevoel kan bijdragen aan het hechtingsproces.

"Er is mij verteld dat Christus-energie van Jezus komt. Volgens Matthew is veel van wat de Bijbel zegt over Jezus verzonnen door vroege leiders van staat en kerk. Als hij daar gelijk in heeft, waar gaat Christus-energie dan over? Is het hetzelfde als Christusbewustzijn?" De ziel die je kent als Jezus wil hierover spreken.

JEZUS: Bedankt, Matthew, voor het geven van dit forum. Christusenergie is de naam die sommigen de essentie hebben gegeven van het rijk dat het dichtst bij de Schepper staat, waar zielen ontstonden toen de oneindige, eeuwige onvoorwaardelijke liefde van de Schepper als licht werd uitgedrukt. De vibraties van dit licht, de ultieme kracht in de hele Schepping, is Schepper / Schepping zelf, waarin alles dat in de hele kosmos bestaat, zijn begin heeft.

De eerste individuele uitdrukkingen van de Schepper zijn de zielen die jullie aartsengelen noemt. Ze blijven voluit in dat rijk van IK BEN, Totaliteit, Eenheid van allen, en hebben hun energie gebruikt om andere zielen te scheppen. De ene is Sananda en een van Sananda's personages is de ziel die je kent als Jezus of Yeshua of Jezus de Christus, van waaruit het Christusbewustzijn komt. Christus is eenzijn met God. Het maakt niet uit wat jij het Opperwezen van dit universum noemt, er is geen scheiding van zielen van dit Wezen of van een ander. De krachtige energie van Christusbewustzijn is in dit universum.

Het fundament van het christendom is wat er in de Bijbel over mij is geschreven, mijn geboorte via een maagd, kruisiging en opstanding. Niets daarvan is waar, het is een verhaal dat is verzonnen door de enkelingen die in die tijd alle anderen wilden beheersen. Door sommige van mijn boodschappen te verdraaien of weg te laten en me als de "enige zoon van God" te verheffen, creëerden ze een valse scheiding tussen het volk en God. Ze schreven ook wat ze 'Gods wetten' noemden en vertelden de mensen dat als ze hen ongehoorzaam waren, ze de toorn van God zouden oproepen en eeuwige verdoemenis zouden ondergaan.

Uiteindelijk zal de grote misleiding van de Bijbel over God en mij en de feitelijke geschiedenis van het christendom onthuld worden. Het zal hetzelfde zijn met jullie andere religies die hun oorsprong vinden in waarheden gebracht door boodschappers van het licht en werden vervormd door personen die de massa wilden beheersen. Wanneer dat bekend wordt, zullen de mensen op aarde zich verenigen in spirituele waarheden.

Mijn onvoorwaardelijke liefde voor alle zielen in dit universum is eeuwig.

MATTHEW: Dank u, Jezus, die ik ken als mijn goede vriend Emmanuel. En nu, geliefde Lichtwerkers, terwijl we afscheid van jullie nemen, houd voorop in jullie gedachten dat alle lichtwezens in dit universum jullie gedurende je reis op aarde ondersteunen.

______________________________________


LIEFDE en VREDE

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com

Vertaling: Rob & Marja


[Als je deze boodschap doorgestuurd kreeg of deze leest op www.matthewbooks.com en je wilt graag de volgende boodschappen direct krijgen, zend dan een email naar messagesfrommatthew-subscribe@yahoogroups.com. Die zullen je e-mail opnemen met je adres op de groep moderator distributielijst. ]Er zijn twee boeken van Suzy Ward in het Nederlands verschenen, "Matthew, vertel me over de hemel" en "Matthews openbaring voor een nieuw tijdperk". Wij hebben deze boeken zelf gelezen en we raden ze je van harte aan! Het eerste boek is o.a. te bestellen op Bol.com. Het tweede boek is daar niet meer te verkrijgen, maar wellicht is hij nog bij andere boekhandels of in de bibliotheek te vinden. Alle Engelse boeken zijn via Suzy Ward's website te bestellen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!