Home > > Matthew Ward - 2 September 2013

Matthew Ward - 2 September 2013

Syrië

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew.

Eerder hebben we gezegd dat de Aarde op het niveau van energie zit die positieve en negatieve extremen in iemands gedrag bezorgt. Op de weg naar dit punt van de ascentie reis, is de ongedurigheid van de wereld toegenomen terwijl mensen antwoorden op een groeiende zin van aandrang om te handelen naar hun gedachten en gevoelens.

Dat was de motivatie achter wat jullie de Arabische lente noemen, en dat is wat de Syrische burgeroorlog op het wereldtoneel bracht. Dat onze broeders en zusters in dat land elkaar vernietigen is enorm verdrietig voor ons, net zo als voor jullie – niemand is er niet aangeraakt door de slachting en de positie van de miljoenen vluchtelingen. Deze humanitaire situatie van ernstige afmetingen heeft een groot dilemma gecreëerd. Hebben andere naties een morele verplichting om tussenbeide te komen? Zou dat de gevechten in een internationale oorlog doen escaleren?

Regeringen met macht om er militair in te stappen zien de ontwikkeling vanuit die perspectieven maar ook met het besef dat hun eigen interne situaties zorg nodig hebben en hun burgers zijn moe van oorlog. Die leiders weten niet dat hun inhouden om actie te ondernemen verder gaat dan die overwegingen of dat de gevechten in Syrië verder gaan dan wat kennelijk duidelijk is – iedereen in jullie wereld wordt beïnvloed door die stroom van energie.

Hoe onverschillig dat ook kan klinken, deze oorlog is het resultaat van energie die lang geleden in beweging is gezet en het in die stroom inbreken was essentieel – maar gewetenloos, het gebruik van chemische wapens deed dat. Wij zien die krankzinnigheid NIET door de vingers! Wij zeggen jullie dat de intense energie die door beide kampen in deze oorlog werd geïnvesteerd moest worden onderbroken, zijn voorwaartse stuwkracht gebroken, zodat de gevechten konden beginnen te luwen en hun energetische koers zouden aflopen.

Als er gezegd kan worden dat zelfs in een situatie die zo afschuwelijk is als deze, er toch een zilveren randje kan zijn, is het dit: Jullie wereld is zo ontsteld door het doden van onschuldige mensen met chemische wapens, dat dit nooit meer op Aarde zal gebeuren.

Omdat energie in de richting gaat waarin die wordt ‘gevoed’, werkt het averechts om energie te besteden om Syriës situatie elke dag te analyseren of te speculeren over wat er werd gedaan aan wie, door deze of gene groep. Wat VEEL beter de Syrische mensen en jullie wereld zal helpen is de energie van gebeden voor healing van de bedroefde zielen, voor vrede die via onderhandelingen komt, en voor verzoening van de ongelijke groepen die hun deel gespeeld hebben.

Onze onvoorwaardelijke liefde is bij ieder van jullie, onze geliefde Aarde familie.

______________________________________

LIEFDE en VREDE

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com
Vertaling: Winny


Er zijn twee boeken van Suzy Ward in het Nederlands verschenen, "Matthew, vertel me over de hemel" en "Matthews openbaring voor een nieuw tijdperk". Wij hebben deze boeken zelf gelezen en we raden ze je van harte aan! Het eerste boek is o.a. te bestellen op Bol.com. Het tweede boek is daar niet meer te verkrijgen, maar wellicht is hij nog bij andere boekhandels of in de bibliotheek te vinden. Alle Engelse boeken zijn via Suzy Ward's website te bestellen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl