Home > > Matthew Ward - 15 Augustus 2013

Matthew Ward - 15 Augustus 2013

Informatie afzetgebieden; positieve versus negatieve rapportages, waarnemingen; krachtige invloed van lichtwerkers, wegwijzers, myriaden bronnen van licht; boodschap van St. Germain

1. Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Wij zijn altijd blij om over zaken te praten waar lezers zich voor interesseren en die in het denken zitten van vele anderen in jullie wereld, en zonder twijfel geven de voornaamste media deze onderwerpen veel aandacht. Al Qaida gevangenis uitbraken, bedreigingen en splinter terroristengroepen; besmet water dat uit de Fukushima nucleaire voorziening in de oceaan stroomt; toenemende ongelukken bij de burgeroorlog in Syrië en het escalerend conflict in Egypte.

2. Er ligt ook nadruk op geweld in Pakistan, natuurbranden, overstromingen, diverse misdaden, auto ongelukken en schandalen van beroemde mensen maar ook speculatie over een cyberspace “oorlog”, Iran’s nucleaire ontwikkelingsfase, het gebruik van NSA’s elektronisch verzamelde gegevens, en de verwrongen relaties tussen de leiders van Rusland en de Verenigde Staten.

3. Ten eerste zeggen we dat de reporters en de paar mensen die alle grote media uitgaven beheren, nog gevangen zitten in een derde dichtheidsmentaliteit met zijn overheersende factor van vrees en neiging voor sensatie. Dus zij vertegenwoordigen een alarmerende tendens op selectieve wereldzaken en ze geven moeizaam tragische of schokkende gebeurtenissen weer; zelden worden positieve gebeurtenissen als nieuwswaardig gezien.

4. Het internet is een waardevolle bron van verlichting, accurate informatie, maar zij biedt ook tot negatief geneigde informatie aan zoals voorspellingen van rampzalige geofysieke gebeurtenissen of ernstige resultaten van huidige situaties. Gewoonlijk worden die prognoses gebaseerd in jullie vastgelegde geschiedenis, een geschiedenis die geen verband houdt met Aarde’s ascentie of die van jullie zelf; en zoals sommige voornaamste media zeggen, het internet heeft ook artikelen die valse informatie hebben of die vervormd zijn door het weglaten van vitale details.

5. Ter verdediging van de mensen die deze soort informatie posten, publiceren of uitzenden, zij weten niet dat de bemanningen die rond jullie planeet zijn, de technologie van hun schepen gebruiken om de giftigheid van radioactieve elementen en andere vervuilingen te verminderen en om het functioneren van nucleaire atoomkoppen te voorkomen. Die mensen hebben er geen idee van dat terwijl de vibraties van de planeet blijven doorgaan, geweld en andere schadelijke activiteiten daarmee overeenkomstig zullen afnemen, en dezelfde verbetering is ook zo voor allerelaties. In het kort, weten zij niet dat alle situaties die ze nu als zorgelijk zien of in een crisis situatie zien zitten, op hun tijd resultaten zullen hebben die jullie wereld zal verwelkomen.

6. Vergelijkenderwijs weten maar weinig mensen dat, toch willen andere informatie bronnen ontwikkelingen publiceren die positief zijn, en bemoedigend. Tv documentaires, magazines, nieuwsbrieven van organisaties, boeken en internet artikelen bevatten een overvloed aan informatie over succesvolle pogingen over de hele wereld. Zoals de groeiende hoeveelheid achterban bewegingen en innovatieve mensen die grote verbeteringen maken in veel gemeenschappen en dan de corporatie-publieke allianties die op grote schaal ondernemingen uitvoeren.

7. Ja, veel meer is nog nodig en komt er aan, maar deze hartverwarmende successen die zo veel levens opheffen, zenden onmetelijk licht uit, en dat voegt toe aan het licht dat gestraald wordt vanuit verre en veraf bronnen, de hoge energie niveaus waarin de Aarde zich beweegt, en jullie uitstraling. Slechts toen Gaia het belichaamde als paradijs planeet, was er een grotere toevloed van licht dan op dit moment!

8. Nu dan, iedereen wordt beïnvloed door het soort informatie, positief of negatief, die hij of zij omhelst. Onze vurige hoop is dat mensen die nog steeds het negatieve verkiezen, geïnspireerd worden door lichtwerkers – en hier sluiten we ook de myriaden personen bij in die dat ook inderdaad zijn, maar die zich als zodanig niet identificeren – zij die hun positieve uitzicht inwerkelijkheid omzetten!

9. Hoe vaak hebben wij jullie verteld dat jullie zulke machtige wezens zijn, dat jullie degenen zijn die jullie wereld transformeren? En wij zijn zeker niet alleen om jullie deze verzekering te geven – andere bronnen in het licht zenden hetzelfde door naar hun respectievelijke ontvangers, die deze boodschappen ook ver en wijd uitzenden.

10. Maar velen van jullie vragen zich nog af of je wel jouw deel doet. Gevoelens die in emails worden geschreven aan mijn moeder, zijn in het kort: Ik ken mijn missie niet of wat is wat een wegwijzer doet, dus ik “zendt” wel licht maar dat is niet genoeg om een verschil te maken.

11. Lieve mensen, niks te doen met licht is het “juist” wel – of louter of gewoon of alleen! Licht – dezelfde energie als liefde en de meest sterke kracht in de kosmos - is niet alleen precies wat er nodig is om een verschil te maken, het is ALLES dat nodig is! Licht-liefde is de sleutel om vrede, harmonie en rechtvaardigheid te verkrijgen in jullie wereld. Het is de sleutel tot een vreugdevol, vervullend leven, om spiritueel en bewust te groeien, om alle andere wonderen van de Gouden Periode te laten gebeuren!

12. Ieder van jullie maakt een verschil! Ieder van jullie is een wegwijzer!

13. Denk aan de vele miljoenen mensen die in de velden werken waar anderen van afhangen zoals in het boerenbedrijf, gezondheidszorg voor mensen en dieren, in de bouw, in elektrisch genereren, in fabriekswerk, mechanisch of andere soorten herstelwerkzaamheden. Telkens als iemand noodzakelijk voedsel of een andere dienst krijgt, vervangt zijn ‘licht van hart zijn’ de bezorgdheid over een gebrek eraan. Bezig zijn,emplooi, is veel meer dan banen hebben – dit verhoogt de levens van talloze anderen en geeft de werkers voldoening om zich productief en nuttig te voelen.

14. Velen van jullie functioneren bij inspanningen van de gemeenschap die de hongerigen helpen en daklozen of dieren redden of misbruikte kinderen en volwassenen een dak boven het hoofd geven, bijvoorbeeld. Jullie nemen deel aan of geven geld aan organisaties die talloze soorten hulp aan vluchtelingen geven en aan andere behoeftige mensen; of jullie zijn bezig om de regenbossen te behouden, dieren te redden in de zee en op het land, of reinigen industrieel afval. Jullie tekenen petities voor een variëteit aan waardevolle gevallen of wonen bijeenkomsten bij om te demonstreren voor de noodzaak van hervormingen of nemen deel aan meditatie diensten die zich richten op vrede.

15. In jullie respectievelijke velden van ondernemingen en activiteiten die verbeteringen brengen in jullie wereld, handelen jullie door geweten, inspiratie en motivatie. Dat zijn de boodschappen van jullie ziel, en alle inspanningen die op dat niveau hun oorsprong vinden, genereren een overvloed aan licht. Het zelfde is zo voor gebaren die je als “gewoon” vriendelijk ziet, als buren of om een hand uit te steken – andere dingen die jullie heel natuurlijk doen zonder dat je aan licht denkt.

16. Bijvoorbeeld, misschien kook je maaltijden voor een bedroefde familie of let je op oudere kinderen zodat een moeder met een kind kan rusten. Warmhartig begroet je nieuwe buren, neem je bloemen mee naar iemand die ziek is, geef je een goed tehuis voor een dier in nood, help je een vriend of familielid die in een moeilijke tijd is gekomen. Je kunt iemand omhelzen die huilt, een instrument uitlenen, zorgen voor een ritje, een bang kind stel je gerust, of breng je een paar uren door met iemand die supervisie nodig heeft zodat gezinsverzorgers een verademing hebben of zorg je ijverig voor planten in potten of tuiniert en glimlach je tegen de vermoeid uitziende kassier. En je bidt voor degenen die problemen hebben – onderschat nooit de kracht van gebed voor iemands hoogste goed!

17. Dat zijn maar een paar voorbeelden van hartverwarmende daden, en levend vanuit het hart genereert licht meer, meer licht dan jullie je kunnen voorstellen! Iedere daad van vriendelijkheid, bedachtzaamheid, medeleven en begrip creëert licht en genereert meer gevoelens van dankbaarheid. Dit nieuwe overvloedige licht reikt naar buiten naar alle anderen die leven in de gevende en ontvangende aanraking van mensen, en ieder van die mensen beïnvloedt duidelijk weer net zo anderen. De rimpeleffecten van zo’n soort gebaar zijn onmetelijk!

18. Door Goddelijk ontwerp, dat jullie niet kennen als de missie waarvoor je je hebt opgegeven – jullie hoeven dat ook niet te weten om op goddelijke manieren te leven, dat maakt een monumentaal verschil! Onze geliefde familie, jullie maken meer dan een verschil, jullie ZIJN het verschil! Terwijl jullie de levens van anderen opheffen, geven jullie ook de innerlijke kracht als voorbeeld en moed die vaststelling en vertrouwen oproepen om succesvol om te gaan met problemen. Jullie beïnvloeden anderen goedgunstig, gewoon door wie jullie zijn – door jullieWEZENheid zijn jullie een wegwijzer!

19. Omdat er zoveel mensen zijn die energie sturen naar andere wegen die leiden naar hetzelfde gewenste doel, kun je zeggen dat de collectieve zielen bezig zijn met een verenigde inspanning – en dat is inderdaad geweldig! Maar, verantwoordelijkheid voor jezelf en verantwoordelijkheid voor je gedrag zijn ook essentiële aspecten van zielengroei en in die zin kunnen jullie meer doen. Bijvoorbeeld, geldigheid geven aan het perspectief van “de andere kant” van een controversiële zaak, compromitteert jullie principes niet – dit helpt om de energetische scheiding te verminderen, maar is een aller belangrijkste eerste stap om de zaak op te lossen. Word meester van jullie ingeboren vermogen van onderscheiding, vraag binnenin of informatie waar is of niet, acht de boodschappen van jullie ziel aan je bewustzijn.

20. Laat alle treuzelende gevoelens van verontwaardiging, van bitterheid, spijt, schuld, boosheid en specifiek van angst los, die allemaal lage vibraties uitzenden, en vervang dit soort gevoelens met vergeving van het zelf en van anderen, dankbaarheid voor de goedheid in je leven, waardering voor de schoonheid in jullie wereld. Als je hoort over situaties die je omverblazen, bekijk dan deze mens – of jullie wereld – gebaad in gouden wit licht en stuur dat beeld met veel vrede daar naar toe.

21. De heersende vibraties motiveren zelf-ontdekking, zelf-bewustzijn en zelf-verwerkelijking – hoe je dit proces van de ziel die zich verbindt met het bewustzijn ook wilt noemen. Individuen betwijfelen meer op een dieper niveau dan tot hier, maar het ziel-zoeken alleen voorziet niet in alle antwoorden die men zoekt. Stop je licht niet onder de korenmaat, zogezegd – verlicht anderen in de mate die ze kunnen ontvangen.

22. Mensen moeten weten dat de energie van hun gedachten en gevoelens in de universele soep schieten en dat die teruggeven wat ze uitzenden. Ze moeten weten hoe angst hun leven tegengesteld beïnvloedt en dat de energie van angst het egoïsme bekrachtigt van kortzichtige individuen die tegen veranderingen zijn welke gunstig voor de wereld kunnen zijn. Je kunt hen “down to Earth” bronnen voorstellen die dit uitleggen – the Secret, De kracht van het NU enDe Kracht van Positief Deken, zijn heel bekende boeken.

23. Veel andere bronnen van excellente informatie zijn ook beschikbaar – sommigen die je misschien kent, anderen die je nog moet ontdekken. Goed ingelichte, gerespecteerde individuen in gebieden zoals economie, technologie, communicatie, gezondheidszorg, recht, religie, sociale gelijkheid, filosofie, regering of milieu hebben over ontwikkelingen geschreven in hun eigen speciale veld die het pad slechten naar de soort wereld die jullie al die tijd al hebben geholpen te scheppen.

24. Je kunt ook geïnteresseerde mensen vertellen over websites die accurate informatie hebben betreffende de aanwezigheid van andere beschavingen, over “9/11”(11de september) en over Illuminati, bijvoorbeeld. Als ze open staan voor telepathische communicaties, geef hen dan alsjeblieft de sites waar jullie boodschappen en die van andere lichtbronnen op staan vermeld- maar wees heel onderscheidend over welke gechannelde boodschappen geloofwaardig zijn!

25. Misschien meer dan een andere factor, zal jullie positieve houding over de gebeurtenissen van heden anderen inspireren om ook dingen op die manier waar te nemen, en wat een triomf zal dat zijn!

26. Jullie kunnen over mij, Matthew, denken als de 17 jarige jongen die stierf bij een auto ongeluk en die 14 jaren later telepathisch met zijn moeder begon te praten en je afvragen: Weet hij echt waarover hij praat? Maar niemand die St. Germain kent betwijfelt diens antieke wijsheid en kennis!

27. Met dankbaarheid voor zijn toestemming, delen we met jullie een uittreksel van zijn boodschap van 12 juni mee, die is doorgegeven via Valerie Donner en gepost werd op http://www.thegroundcrew.com/updates/vdonner/2013/061313_print.htm.

Gegroet, Ik ben St. Germain. En ik ben blij dat ik weer met jullie kan spreken.

Jullie kunnen niets vanzelfsprekend aannemen en je kunt ook je verantwoordelijkheden niet ontwijken. Als Meester kan ik je vertellen dat dit de meest centrale tijd op Aarde is.

Ik volg jullie progressie en jullie zijn rijk aan resultaten. Er is zoveel meer te doen in dit complexe ascentieproces. Heel veel is specifiek van jullie nodig op het gebied van jullie gedrag/houding. Een positieve houding zal je ver voeren. Als je boven de verwarring uitstijgt en boven het denken dat op angst is gebaseerd, zullen jullie zien dat er weidse gelegenheden zijn voor jullie om van dienst te zijn.

Beginnend bij jezelf is het meest belangrijke dat je kunt doen: Neem verantwoordelijkheid voor je gedachten, woorden en daden. Kom samen met andere vrienden die gelijkgezind zijn. Nodig ons uit om jullie te helpen plannen te maken en voer die uit. Wees open om je meer te verbinden met de ruimte broeders en zusters die ook wachten om hun deel van het Goddelijke Plan uit te voeren.

28. Geliefde familie, door de woorden van St. Germain te achten, zal dit jullie leven verrijken, liefde uitbreiden in je wereld. En denk er ook aan dat je nooit alleen bent – myriaden armen van God, ongezien maar machtig in hun zorg en vermogen om jullie te helpen, zijn elk moment met jullie.

______________________________________

LIEFDE en VREDE

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com
Vertaling: Winny


Er zijn twee boeken van Suzy Ward in het Nederlands verschenen, "Matthew, vertel me over de hemel" en "Matthews openbaring voor een nieuw tijdperk". Wij hebben deze boeken zelf gelezen en we raden ze je van harte aan! Het eerste boek is o.a. te bestellen op Bol.com. Het tweede boek is daar niet meer te verkrijgen, maar wellicht is hij nog bij andere boekhandels of in de bibliotheek te vinden. Alle Engelse boeken zijn via Suzy Ward's website te bestellen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl