Home > > Blossom Goodchild - 28 oktober 2017

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 28 oktober 2017

Blossom: Hallo mijn vrienden. Ik kijk altijd naar vooruit naar wat jullie hebben te zeggen. Mag ik gewoon een andere vraag stellen namens velen die deze hebben ingeschreven, betreffende het manifesteren van iemands wensen?

Federatie van het Licht: Je bent zeker meest welkom om dat te doen en mogen we ook zeggen dat hoeveel we naar voren kijken om gedachten ‘van langs jou heen’ uit te drukken.

Blossom: Dank je. De GROTE ZAAK voor velen is… of hun ziel heeft besloten te zeggen ‘apart’ of een ‘pauper’ zoals de vorige keer is besproken… hoe weten zij dat? En wat is het punt van voortdurend dat naar voren te brengen als het niet is wat de ziel wilde als een gekozen levenstijd? (Maar terwijl ik dat zeg… ik weet dat niet.)

Federatie van het Licht: Zoals we de vorige keer zeiden… als dit het geval is, de ziel er niet bij vertegenwoordigd is wat niet nodig is… want op een dieper niveau… weet het wat het aan HET wensen is om te ervaren. Dus, bijvoorbeeld… als een ziel heeft BESLOTEN om ‘apart’(alleen)te zijn in dit leven… zal hij/zij dat doorvoeren, omdat dergelijke gelegenheden zich niet zelf zullen laten zien.

Blossom: Dus, hoe weet de ziel van deze regeling? Een punt dat door sommigen is uitgedrukt. Als bijvoorbeeld, ze dat besloten voor ze kwamen, om een apart/singel leven te leiden… wat is dan het punt van wensen en proberen om een partner te manifesteren… omdat die partner niet zal komen?

Federatie van het Licht: Er schijnt een misverstand te zijn over wat wij hebben doorgegeven. ALS een ziel geen partner wil voor een specifiek leven, zou zij niet ‘vragen om een’. Want die ziel zou dat ‘nodige’ niet in zijn/haar ‘DNA’ hebben…

Blossom: Echt… zijn hele DNA? Ik ben me niet echt bewust van al dat soort dingen… maar ik neem je woord aan!

Federatie van het Licht: Dank je. Daarom zijn die zielen… en er zijn er velen… die ‘zoeken’ naar hun partner of gezel niet hier om een leven van een singel te leiden, omdat als ze dat waren, ze deze wensen niet zouden hebben. Het is het zelfde met de ‘pauper’ situatie. De wensen om rijk te zijn bereiken geen piek van het willen manifesteren. Dat is het zelfde met alles.

Blossom: Maar… en dit is een grote maar… zeker kan men zijn denken nog veranderen, als ze eenmaal hier zijn?

Federatie van het Licht: Natuurlijk! Er is de VRIJE WIL. Dat wat ‘besproken’ is voor de aankomst op Aarde laat iemand zien wat de ziel ‘kan’ begunstigen. Daar hoef je niet aan te blijven zitten. Het is geen WET die men moet doorvoeren.

Dus inderdaad, dit kan door manifestatie worden veranderd. Maar, we zullen herhalen dat vaker dan niet, het niet nodig is… omdat de ziel (op een dieper niveau) WEET wat het beste dient.

Blossom: Dus… er is een reden en een punt om te werken aan het binnenbrengen van de Vibratie die nodig is om wat het hart ook nodig vindt, te manifesteren?

Federatie van het Licht: Oh, ja, inderdaad. Dat is een ENORM deel van waarom je hier bent. Om Vreugde te ervaren en Geluk en Vrede en AL dat soort dingen.

Blossom: Maar… iemand die heeft gekozen om een pauper te zijn gaat noodzakelijkerwijs geen Vreugde beleven op een manier dat ze, als ze geld hadden om hun familie te voeden enz.

Federatie van het Licht: Blossom…

Blossom: Lach! Ik voel me alsof ik bijna wordt ‘afgemeld’.

Federatie van het Licht: Nooit. Er is GEEN PUNT daarvoor. We wilden gewoon zorgen om je uit te leggen … en je wist dit toen je het woord ‘Blossom’ hoorde… dat VREUGDE niet van buiten de dingen komt. De meest hongerige ziel kan veel meer Vreugde ervaren dan de rijkste van de koningen.

Want het is de ziel zelf die deelneemt aan de reis van zichzelf. Honger is geen plezierige ervaring… toch, noch is hebzucht dat. Maar een ziel die voedsel krijgt aangeboden door een ander op zijn meest duistere uur, ervaart zoveel meer dan een ziel die elke behoefte van het stoffelijke heeft… want het krijgen van voedsel door iemand anders betekent niets voor hem.

De ‘stoffelijke’ reis en zijn behoeften zijn deel van de reis van de ziel. Maar, de eigenlijke ‘ziels’ reis is de dominante factor in alle dingen.

Blossom: Maar, het stoffelijke kan het ‘spirituele’ domineren… zeg als men echt ziek is of … een myriade van dingen die de spirituele ‘trip’ kan vergroten of belemmeren.

Federatie van het Licht: Dit hangt af van het begrip van het individu van dergelijke zaken.

Liefste Blossom… telkens weer zeggen we… dat de ‘dingen’ zien vanuit ons perspectief heel anders is dan het zien van de ‘dingen’ vanuit die van jullie.

Blossom: Dat schijnt zo’n raar iets te zijn om soms te accepteren. We verlangen hier beneden om het ‘te Krijgen’ want wij zijn degenen die die behoefte hebben!

Federatie van het Licht: Maar, ben je dat niet?

Blossom: Nou, op een slakkengangetje. Waarom kunnen we niet meer begrijpen van ‘hoe het is’?

Federatie van het Licht: We zeggen opnieuw … ben je dat niet?

Blossom: En ik zeg weer… op een slakkengangetje… ziend alles dat er te ontdekken valt.

Federatie van het Licht: Liefste zielen… JULLIE WETEN HET ALLEMAAL.

Blossom: Ja, dat zeg je. Maar we weten niet of we het allemaal al weten. Want we kunnen het niet beetpakken. Als we dat konden, zou deze wereld zeker een mooie plek zijn om in te wonen.

Federatie van het Licht: Zoals het eens was, Blossom. Zoals het eens was. Door ervaringen die als een geweten, individueel en collectief … die men heeft voortgebracht… veranderde er veel… en NU keren jullie deze wereld van jullie, TERUG naar hoe het was. Je beleefde de ‘andere kant’ van hoe het kon zijn en het is best duidelijk dat het niet de benodigdheid is van de ziel. Dus, keert het nu rond naar dat wat zo veel meer beter VOELT.

Het is ieder van jullie die deze beslissing heeft genomen. Maar, als men kijkt naar hoe extreem de dingen zijn geworden, bijna tot hun omkeer punt… dan kan men zien hoe veel ‘verandering’ er nodig is om te gebeuren om het NAAR HUIS TE BRENGEN.

Dit KAN NIET in een nacht, Blossom. Want het nam veel langer dan dat, om het te maken wat het vandaag is.

Maar… DIT IS WAAROM WE VAN VREUGDE ZIJN BETREFFENDE JULLIE WERELD! Want het is AAN HET GEBEUREN.

De grote schaal van dit avontuur moet veel her-regelen… Stel je voor! De mind set (het denken)veranderen van een gehele planeet.

Maar… HET IS AAN HET GEBEUREN.

Kijk …luister naar wat er om je heen gebeurt. Niet naar het voeden van vergift en verwarring naar jullie Wezens… maar de WARE VOEDING van de ziel.

WAT IS JOUW ZIEL HAAR VOEDSEL, BLOSSOM?

Blossom: Eh… Lachen… Medeleven… Vrede… Uitvoeren…zoveel dingen. Ik weet zeker dat ik leer om alle trivaliteit/onbeduidendheden in een ogenblik los te laten. Die doen er niet toe, als ik weg ben… dus waarom kan me dat nu wat schelen! Ik denk dat mijn zielenvoedsel in deze tijd is… VOELEN hoeveel meer ik me bewust ben van wat het kost om me goed te voelen en om dat door te voeren.

Federatie van het Licht: PRECIES… en het dessert?

Blossom: Met zielen samen zijn die hetzelfde eten!

Federatie van het Licht: En dit is waarom we je vragen om JE ZIEL TE DIENEN en de Planeet door IN VREUGDE TE ZIJN. Er is nog zoveel concentratie op ‘voedsel dat al ranzig’ is geworden en daarom vergiftigt dit het denken en het Wezen. Als men voortdurend VREES opdient als ontbijt… dan zien de maaltjes van de rest van de dag er ook niet al te fris uit!

Blossom: Ik weet het. Er zijn zovelen van ons aan het wakker worden hiervoor en we ons best doen om ’Hoog’ te blijven.

Federatie van het Licht: Veel meer dan jij je realiseert, Blossom. We noemen dit opnieuw, over die Energieën die NU binnen komen. Want dat is van belang.

Blossom: Ze leiden ons in een vrolijke dans (merry dance) en niet altijd zo merry! Nog steeds is alles zo ‘up en down’.

Federatie van het Licht: Zoals we zeiden: ‘Topsy Turvy’(ondersteboven). Alles is ondersteboven, inclusief jullie gedachten. Zoals we herhaalden…loslaten van het oude en ‘je aanpassen’ aan het nieuwe… VOOR ALLES.

DIT IS NIET GEWOON AAN HET GEBEUREN AAN/VOOR/ALS/DOOR het zelf… Het gebeurt DOOR JE, VOOR HET GEHEEL.

JULLIE VERANDEREN HET GEHEEL… ALS EEN VAN JULLIE. JULLIE NEMEN DEEL AAN HET GROTE PLAN OM HET ENE HELE TE VERANDEREN. Dit is geen eenvoudige taak. Maar in Essentie is het ’t wel. LAAT ANGST LOS.

WE SMEKEN JE… WORDT NIET VOOR DE GEK GEHOUDEN DOOR DAT WAT JE WORDT VERTELD. Want het meeste ervan is onwaar of een ENORME verdraaiing van de Waarheid. Dit is hoe het is ontworpen… om je in verwarring te brengen.

Laat je hart zich verbinden met je Hogere Essentie. Blijf vastzitten aan dat GEVOEL om te WETEN dat JE HART WEET.

En je KENT DEZE WAARHEID… Door het GEVOEL DAT DE WAARHEID JE GEEFT.

Je WEET wat dient… DOOR HOE JE JE VOELT. JULLIE WETEN wat de WAARHEID IS… DOOR HOE JE JE VOELT.

Blossom: Toch is dat het juist. Over de grote zaken betreffende enorme complot theorieën enz… Mijn hart voelt niets meer anders dan ‘Ik weet het niet’!

Federatie van het Licht: En als je het niet weet… dan laat het los! Waarom laat het jou in een draaikolk brengen? Keer terug naar wat je wel weet… direct… keer terug naar de Ademhaling en verbindt dat met DE GROTE IK BEN.

WANT… DE GROTE IK BEN… BEN JIJ… IN JE GROOTHEID.

En in die GROOTHEID… is er geen noodzaak om iets anders te ZIJN dan ZUIVERE LIEFDE…IN/ALS/ VAN ZICHZELF.

En als IN DIE LIEFDE… (je een conflict hebt) … samenzwering theorieën… recht het pad door naar een kleine onenigheid met een ander… of inderdaad, een mis-begrijpen van een betaling… wat het ook kan zijn dat met iemands zuiverheid van hart en denken… een conflict hebt … vermindert dat zichzelf naar ‘niets’. En dat is waarom ‘niets er toe doet.’

WEES IN DE LIEFDE.

KEN DE LIEFDE.

RESPECTEER DE LIEFDE.

GEEFF TOE AAN DE LIEFDE.

CONCENTREER JE OP NIETS ANDERS DAN LIEFDE.

LAAT ALLES EN IEDEREEN WORDEN OMHELSD DOOR JOUW LIEFDE.

LAAT ELKE ADEMHALING LIEFDE BETEKENEN.

EN…Liefste Zielen, als je VAN AL HET BOVEN STAANDE meester bent geworden…

ZUL JE WETEN WIE JE BENT.

Blossom: Mooi neergezet, mensen! Ik moet … naar plaatsen gaan, naar mensen om te zien… met de bedoeling van AL HET BOVENSTAANDE, wat diep in mijn hart blijft.

Federatie van het Licht: Mogen we er aan toe voegen… Wij WETEN wie jullie zijn… en wat een verschil zal het maken als JULLIE HET OOK WETEN, in de VOLHEID VAN HET ZELF.

WE HOUDEN VAN, HOUDEN VAN … daarom HOUDEN WE VAN JULLIE.

Blossom: Oh! Ticket Boo! In Liefde en dank.”


Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmoWebsite: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!