Home > > Blossom Goodchild - 21 oktober 2017

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 21 oktober 2017

Blossom: Blij om terug te zijn en met je te praten en ik heb een paar vragen van mensen over manifesteren, als ik kan?

Federatie van het Licht: Welkom, Liefste Blossom en we zijn zeker in Blijdschap om op deze wijze te helpen… om iemands wensen te manifesteren die alleen in deze wereld van jullie werken om een betere plek te maken.

Blossom: Daar kan men op hopen. Dank je. OK. Laat me ze afvuren.

Wat is de spirituele waarde door affirmaties te zeggen of te mediteren als we NIET WETEN waarvoor we hier zijn om te leren? Alle mensen die echt slecht zijn en “verondersteld” worden om in controle van de massa’s te zijn, leren zij louter iets voor hun Zielengroei? Mis ik iets hier? Wij zijn op onze beurt spelers in hun spel van corruptie en moord; daarom is het een eer voor ons om hier te zijn om te dienen? LEG DAT ALSJEBLIEFT UIT!!

Federatie van het Licht: We zullen antwoorden door te zeggen dat jullie Hogere ziel WEL WEET waarvoor je hier bent om te leren. Dat kan een ding specifiek zijn, maar de reis van de ziel is Eeuwig en zal nooit stoppen om meer van zichzelf te beleven… omdat meer van zichzelf wordt geschapen en daarom meer in het spel brengt dat kan worden onderzocht.

Het Hoger zelf is altijd aangepast aan dat aspect van de ziel die op Aarde is. En door te zeggen “aangepast” bedoelen we …verbonden met…zoals in het ‘weten van de Energie resonantie’ op een gegeven moment in de tijd. Daarom is er een eenvoudige manier om gewoon te vragen naar dat wat de ziel dient voor het Hoogste goed van de Ene en voor IEDEREEN.

Met respect begrijpen we dat jullie topsy turvy (omgekeerde) wereld niet kan samensmelten met de Hogere gedachten en daden van degenen die verder in het Licht en Liefde zijn gelopen en de dame drukt uit dat jullie allen spelers zijn in het spel van moord en corruptie enz.

Spelers in Het Spel, ja, maar welk deel is het dat je verkoos te spelen? Het Spel waar jullie in zitten is “jullie oproep’ op een bepaalde tijd en om te tonen hoe jullie dit wilden spelen, dat is gewoon aan jullie. Vaak hebben we voorgesteld dat jullie je concentreren op de staat van zaken van het zelf en om niet vast te zitten aan de ‘verkeerde dingen’…

om een beter woord te zoeken….van een ander. Jullie mooiste positie in dit geval is om Licht aan dergelijke zielen en omstandigheden te sturen, zoals je weet.

We accepteren en begrijpen dat het niet gemakkelijk is om niet vast te zitten aan dergelijke Aardse basische dingen… maar dit kon inderdaad jullie rol zijn om te doen. Dit is hoe de Energie is veranderd… om niet getrokken te worden in dergelijke zaken. Voor en over, toch noodzakelijk om te herhalen, hebben wij niet gezegd… ALLES IS NIET ZOALS HET LIJKT.

Jullie kracht is om te komen van binnenuit door dit te herkennen. We zeggen niet dat jullie niet zorgen voor alles hiervan. Maar de Energie van zorgen is heel anders vanuit de Energie van …ongerustheid… bijvoorbeeld.

En om dat te beëindigen…Ja… Alles dat men kiest te denken en door te handelen is voor hun zielengroei. Of het nu is wat men kan denken zodat het goed of slecht is… Het is de reis van het individu…het pad dat zij verkozen te lopen, dat is HUN zaak en HUN resultaat.

Als er een ‘beperkte tijd’ zou zijn voor ALLES DAT IS… misschien zouden we dan anders spreken om ‘de dingen juist te krijgen’. Maar dat is het niet. Het is VOOR ALTIJD… om het spel te spelen als men dat verkiest. Een keuze van elke individuele ziel wat hun ‘boot laat varen’ in elke gegeven tijdservaring.

Blossom: Of, wat hun blouse laat opwaaien, zoals ik graag zeg! OK. Dank u.

2. Het schijnt dat als we iets willen, als we dat zouden willen, maar ‘t niet genoeg willen? Is het gemakkelijker om dat op deze manier te manifesteren? PROBEREN schijnt het kaartje niet te krijgen, maar zachtjes toestaat? Waarom niet gewoon doorgaan met ‘Laat Gaan en laat God, Niet Mijn wil maar Uw wil geschiede.’ en vertrouw erop!

Federatie van het Licht: Veel dank voor deze ‘overweging’. Zo moeilijk als dit voor iemand kan zijn om te accepteren…MIJN WIL IS GOD’S WIL. Om dat GOD/LIEFDE SCHEPPING IS. Het doet er niet toe wat hij schept.

Blossom: Ja, zeker, God/Liefde wil niet dat iemand een massa moordenaar schept, bijvoorbeeld?

Federatie van het Licht: Blossom…God Oordeelt niet.

GOD IS LIEFDE.

GOD KAN NIET OORDELEN… HIJ IS GEWOON… LIEFDE… met zijn niet uit te leggen hoeveelheid variaties en vormen.

GOD KAN NIET VEROORDELEN… IETS(niets dus w.)

Er zit een resonantie van Energie in Alles. De Energie kan resoneren/vibreren op een hoog of laag niveau… (extremen ervan). Er wordt geen oordeel geveld, omdat GOD/LIEFDE geen persoon is. GOD/LIEFDE is niet in staat om te zeggen wat er goed is, verkeerd is of onpartijdig, omdat ALLES GOD IS/LIEFDE en daarom is ALLES een uitdrukking van GOD/LIEFDE.

Om terug te keren naar het ‘Laat gaan en laat God’. Ja, er is veel waarde in het Vertrouwen daarvan…en toch willen we stellen dat er ook de wensen zijn van de ene die gevraagd wordt om ontmoet te worden om Geluk te brengen aan het zelf. Want Geluk brengt een HOGE Vibratie binnen, die op zijn beurt niet alleen de zielzelf dient, maar Het Geheel.

Om ‘Iemands klasse te maken’ naar GOD/LIEFDE is gewoon vragen om iemands behoeften… en DAN… ALS de behoefte wordt gevraagd… kan men met Vertrouwen en loslaten in het WETEN dat deze behoeftes worden getroffen/ontmoet.

Aan het eind van de dag, Blossom… worden de feitelijke ‘stoffelijke’ noden niet wat men zoekt, men denkt dat ze dat zijn… en zulk materiaal Vreugde zal Vreugde brengen. Als ‘n feitelijk feit… zoekt men alleen naar VREDE, GELUK EN BEGRIP.

Als men benodigdheden zou neerzetten voor deze dingen alleen, zouden ze ontdekken dat niet alleen hun ziel benodigdheden werden vervuld, maar al het stoffelijke ‘speelgoed’ dat er bij hoort.

Blossom: Veel dank, ok.

Mij is geleerd door spirit (via anderen) dat je niet kunt manifesteren wat je niet verondersteld wordt te hebben. Bijvoorbeeld; als je naar de Aarde komt om het leven van een pauper te hebben, of van iemand dat dit leven inhoudt van de hand tot de mond, dan zal een hoeveelheid wensen om de loterij te winnen dat veranderen. Is dat het geval of is dat allemaal nu veranderd?

Federatie van het Licht: Als een ziel heeft gekozen om het leven van een pauper te leven dan zullen er altijd omstandigheden gepresenteerd worden zodat deze zullen zijn. Een ziel zal een paupers leven gekozen hebben om dat te beleven…niet om persé lijden te ervaren… Dit is bedrieglijk om te beschrijven. Dezelfde ziel kan vele levens hebben ervaren vol rijkdom en plezier en ‘voor zijn groei’ …om zijn ‘onderzoek’ te vervullen, kan hij hebben besloten om ‘een pauper’ te zijn , hij kan hebben besloten om ‘een pauper’ te zijn voor een geheel leven… niet om lijden tot zijn doel te maken… maar misschien om medeleven in anderen te brengen …om het leven vanuit een andere hoek te benaderen, om te VOELEN hoe anderen reageren op iemand met en een zonder rijkdom.

Zie je? Het is niet als men een levenstijd kiest dat ze voelen dat ze moeten lijden, of een karmische schuld moeten afbetalen… het is om iets anders TE ERVAREN, om iets anders te VOELEN dan dat wat ze reeds hebben.

En natuurlijk, Blossom… IN ELK EN, ECHT ELK LEVENSTIJD… is het ene ding algemeen, is het ene ding dat hetzelfde VOELT… LIEFDE.

Als men LIEFDE uitdrukt voor een andere ziel, voor een ander levend iets, VOELT dit hetzelfde, ‘of men nu een multi-millionair is of als men geen twee munten heeft om samen te rinkelen.

Blossom: Ik ga hier iets tussenin gooien. Op welk moment besluit een ziel te stoppen met het Aardse Spel? Is het aan de ziel om te zeggen, dat ze genoeg hebben en iets anders proberen? Ik heb gehoord dat, maar dat resoneert niet bij me, dat men gevangen zit in de Aardse cyclus en er niet van af kan.

Federatie van het Licht: Wij resoneren ook niet met zulke dingen, lieve vriendin. Opnieuw… vrees kan vreemde gedachten brengen, als de ene die zulke gedachten produceert de bedoeling heeft om nog meer vrees te scheppen.

Vanuit ons perspectief… Als een ziel ‘klaar’ is om met het leven op Aarde te experimenteren, dan kan het kiezen om ‘Ergens anders’ heen te gaan of gewoon ‘ZOALS HET IS’ blijven … tot de tijd waarop men wenst om iets anders ‘te worden’. Om zich zelf te individualiseren, zogezegd.. en een of andere vorm die het wenst. Het is echt zo simpel…in essentie.

Maar er zijn gesprekken en adviezen om ALTIJD zoals of een specifiek besluit de ziel zal dienen tot zijn Hoogste niveau. ‘Komend van de plek’ waar de ziel gelukkig woont, maar klaar om opnieuw ‘zeil te zetten’, dan zullen de voors en tegens voor zo’n reis verstandig bekeken worden en gehandeld worden TOT ‘t HOOGSTE GOED VOOR IEDEREEN. En om het denken een zetje te geven, zouden we zeggen… het doet er niet toe WAT die reis zal bevatten of zal lijken vanuit het perspectief van een ander die er naar kijkt!

Wij zouden ook zeggen dat er een tijd kan komen waarop men ‘klaar’ is met een bepaalde ervaring Aards of niet, en er is geen behoefte om dit te her-bezoeken. Maar men kan dat doen… om misschien een ander te helpen langs hun pad.

Eindeloze, eindeloze, eindeloze mogelijkheden. Blossom.

Aan het eind van de dag …houden we van die zin…

Blossom: Ik merkte…

Federatie van het Licht: We willen graag afsluiten door te zeggen dat voor plezier en vreugde en vervulling voor/van het zelf… GA ERVOOR. VOOR HET PLEZIER ERVAN!

Kijk hoe al je wensen in je schoot vallen. Het is een ZEKER teken om je te laten weten dat je op het spoor zit en resoneert op de Vibratie die je goed dient.

DENK ERAAN … Liefste Zielen… DIT IS EEN SPEL… Speel het zoals je wilt… want inderdaad… dat is jullie keuze en vrijheid om te doen.

VISUALISEER EN MANIFESTEER… VISUALISEER EN MANIFESTEER… VISUALISEER EN MANIFESTEER…

DE WERELD DIE JE ZIEL DIENT.

DE WERELD DIE ALLE ZIELEN DIENT.

VISUALISEER EN MANIFESTEER DE HEMEL OP AARDE… en kijk hoe die voor je ogen verschijnt.

WIJ HOUDEN VAN JULLIE.

Blossom: En WIJ houden van jullie. Veel dank.


Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmoWebsite: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!