Home > > Blossom Goodchild - May 28, 2012

May 28, 2012

Blossom: Goede morgen, en werkelijk een prachtige morgen, hier in Australië. Hebben jullie tijd voor een babbel?

Federatie van het Licht: Om in gesprek te gaan met jou als de condities het toestaan is altijd een plezier.

Blossom: Dus, wat is er voor nieuws bij jullie?

Federatie van het Licht: De steeds toenemende energieën die zich ontplooien zijn een goede plek om mee te beginnen vandaag. Want wij zijn ons bewust dat velen nog steeds VOELEN dat ze tijd staan te verspillen…. Gewoon met hun duimen draaien en de noodzaak VOELEN dat ze zoveel meer DOEN moeten. Maar ze realiseren zich niet dat wat ze NU DOEN, deel is van het dooreen weven met dat wat staat te komen. Het is allemaal deel van hetzelfde weefsel. Jullie VOELEN dat je aan het wachten bent… op wat?

Blossom: Ik heb geen idee. We hebben er over gesproken. Iets tastbaars… enz.. en jullie legden dat uit. Dus het best is om onszelf niet te herhalen omdat ik er zeker van ben dat er zoveel meer van waarde is om te leren… met alle respect.

Federatie van het Licht: Toch alhoewel dit is voorzien… wachten velen NOG STEEDS en hebben geen acht geslagen op onze woorden die we over die zaak hebben aangeboden.

Blossom: Toch hebben sommige dat, denk ik. Ieder van ons op ons eigen specifieke stuk op het pad. Als iemand er geen acht op heeft geslagen en nog wacht… dan zou het anderen die er wel naar hebben geluisterd en het hebben begrepen, toch niet belemmeren.

Federatie van het Licht: En zo is het en zo zal het altijd zijn. Andere fases… afhankelijk van de keuze van de ziel om statisch te blijven… of om door te gaan, of in sommige gevallen… zich verder terug te trekken. Maar hoeveel ook iemands verlangen om te dienen op de voorgrond staat van het willen dienen… het wordt niet altijd als juist gezien om op een tijd te ‘handelen’ die men als geschikt ziet. Want er is zoveel dat je moet beschouwen voor je ‘gewoon’ kunt verdergaan … het maakt niet uit hoe sterk het verlangen is om dat te doen.

Jullie van je wereld en uit jullie timeframe verwachten dat elke dag nu, ‘dingen gaan gebeuren’, nietwaar?

Blossom: Ja… omdat dit is wat ons is verteld.

Federatie van het Licht: Door wie?

Blossom: Door jullie… andere channellers… insiders… enz.

Federatie van het Licht: En wat is het waar jullie op wachten?

Blossom: ‘Verandering’ denk ik…. En toch weet ik dat dingen aan het veranderen ZIJN.

Federatie van het Licht: Geheel ons punt. Om een wereld en zijn manieren te veranderen dat kan geen overgang in een nacht zijn. Hoe zou dat kunnen? Om de gewoonte van een leven te veranderen… ja, dat kan gebeuren in een nacht… door een ‘knip van de vingers of een knop omdraaien’ zogezegd… in het denken. Maar om een ‘regiem’ te veranderen is absoluut geen makkelijke taak. Er moet worden begrepen dat totdat ALLES op zijn juiste plek zit, er geen ‘groen licht’ kan worden gegeven. Want als het te vroeg op zijn plaats wordt gezet… voordat de laatste voorbereidingen compleet zijn, zou het dingen veel verder achteruit kunnen zetten dan je je kunt indenken.

Er zal NIEUWS komen. Nieuws waar jullie op gewacht hebben. Toch zal het op een tijd zijn waarop het compleet acceptabel zal zijn om het te doen.

Blossom: (Hier raakte de verbinding weg om een of andere onbekende reden…. En ging de volgende dag verder.)

Blossom: Ik weet niet wat er gebeurde, gisteren maar we verloren het contact… Vinden jullie het okay dat we vandaag verder gaan?

Federatie van het Licht: Dat zijn we inderdaad. We zullen ook zorgen het onderwerp te hervatten waarover we spraken. We spreken met je over je geduld… want velen van jullie denken dat dit is afgelopen. Dit voortdurend wachten heeft sommigen van jullie je hoop weg getrokken en toch willen we herhalen dat WIJ het NIET zijn waar jullie op wachten… alhoewel velen denken dat dit wel zo is.

We zullen ons aan jullie voorstellen als alles in correcte verbinding is en inderdaad zal dit de dingen laten ‘omvallen’… maar dat wat vóór onze komst zal zijn gebeurd zal velen hebben voorbereid in hun ziel.

Blossom: Bedoelen jullie wat betreft de aankondigingen dat jullie werkelijk bestaan?

Federatie van het Licht: We bedoelen dit en vele andere dingen. Zoals velen zich bewust zijn… is er veel uit het zicht verborgen en als eenmaal de kat uit de zak is dan zal de bal gaan rollen en terwijl die draait, in grootte toenemen. Er zal zoveel voor mensen zijn om in zich op te nemen en op zo’n grote schaal en nauwelijks hebben ze de ene zin opgenomen of de volgende ‘donderslag’ komt al!

Houd hier rekening mee en voeg dan onze komst erbij…. ECHT.. hoe denken jullie dat iemand die eerder diep in slaap was, waarschijnlijk zal reageren?

En het zal JULLIE bijstand zijn die hen door deze zeer traumatische tijd zal leiden. Velen van jullie hebben gedacht aan aardbevingen en overstromingen en dat wateren omhoog komen… enz.. maar toch de onrust waarover wij spreken zal meer op het menselijk niveau zijn dan dat van de Aarde.

Voorbereiding is al een tijd aan jullie met onze woorden gegeven … en het vult ons met grote vreugde dat velen, velen van jullie aan boord hebben genomen wat wij wilden uitdrukken. Want jullie Lichten hebben zich buiten verwachting uitgebreid.

Als individu kunnen JULLIE de verandering in je VOELEN. En masse kunnen WIJ de verandering ZIEN die er heeft plaats gehad.

Begrijp dat jullie telkens als je een gedachte geeft, je het volgende moment creëert. Ieder van jullie heeft de keuze om deze Nieuwe Wereld voort te brengen en dit is waarom wij benadrukken dat het niet gaat over ‘het wachten op ons’… het gaat over het NU creëren van jullie Nieuwe Wereld.

Hoe sneller jullie door het begrijpen van jezelf, creëren en hoe jullie je levens willen hebben… hoe ‘spoediger’ jullie naar een vibratie zijn gegaan dat ons toestaat je te bezoeken.

In de jaren dat wij in contact met jou waren, Blossom… zijn er verschillende tactieken toegepast om in de veranderingen op jullie planeet te voorzien. In bepaalde zin… door onze gedachte… creëren wij ook ‘hoe het moet zijn’… want schepping kan alleen in de werkelijkheid komen door gedachte.

Hoe waakzaam zijn jullie in je gevoelens? Lukt het je om ‘aan de top te blijven’? Weer stellen we voor dat jullie misschien graag willen lezen over dat wat we in al de voorbije jaren hebben gezegd. We ontwierpen die woorden om jullie op te heffen en te bemoedigen… niet om iemand in de lucht te laten hangen… aldoor wachtend. Dit was onze bedoeling niet.

Het is nu beste mensen dat de fijne afstemming moet gaan werken. Het is NU dat jullie resoluut moeten zijn met je wensen en om die extra mijl te lopen om zelf discipline te krijgen die een ziel/enige (soul/sole) bedoeling heeft om te dienen. Wees niet zelfvoldaan in je wachten. Onze komst zal plaats vinden… dit garanderen we.

ER IS ABSOLUUT GEEN TWIJFEL HIEROVER.

Dus we vragen jullie om niet moedeloos te worden… want moedeloosheid dient alleen om de vibratie te verlagen. Het is van groot belang dat jullie de vibratie Hoog houden… En het maakt niet uit wat er voor je ligt.

Realiseren jullie je dat je al halverwege het jaar 2012 bent?

Blossom: Ja, dat doen we… en daarom is het dat velen een beetje moedeloos worden, omdat ze meer verwachten wat zich aan hen zou voorstellen.

Federatie van het Licht: En daarom spreken we over dit onderwerp. Wat gaat gebeuren… zal zeker komen. Het zal jullie wereld en hoe je erover denkt veranderen… voor altijd. Het zal het begin zijn van een nieuwe manier van denken. Dat waar jullie voor wakker zijn gemaakt waren je voorbereidende lessen. Waar jullie ‘spoedig’ van gewaar worden gemaakt zal gelijkstaan aan dat van een universiteit!

Absorbeer de energieën die binnen stromen. Adem ze je ziel in. Vraag om te worden voorbereid. Vraag om Vrede te worden en in die Vrede te blijven op elk moment van jullie dag. Laat de begrippen condenseren van waar je toe in staat bent om vast te pakken en laat dan aanvaarding kalm in je wonen. Blijf in deze staat. De winden van verandering fluisteren je naam.

Beste zielen waarin wij zoveel vertrouwen hebben…. jullie zullen ‘spoedig’ in je wereld ontdekken dat wat eens was zal worden geruimd en een nieuwe agenda zal de oude vervangen. Deze agenda zal jullie spirits opLichten. Er zal vernieuwde hoop zijn. Er zal een zin van hoop voor de toekomst zijn. Enthousiasme zal eens iemands Wezen vullen en bemoediging geven om een nieuw begrip te openen van wat is.

Als dit alles door jullie kern Wezen filtert zal het makkelijker zijn om de Waarheid te erkennen. En met deze Waarheid komt het begrip over het zelf. Want die gaan hand in hand.

Vele zaken die als een mythe zullen worden beschouwd zullen deel worden van jullie werkelijkheid. Dat wat als onwaarheid wordt gezien zal omgekeerd en getoond worden Waarheid te zijn. Vele, vele dingen die eens heilig werden gezien zijn gedraaid om iemand te laten denken dat ze tegengesteld zijn en toch blijft WAARHEID in de kern van alle zaken.

Waarheid kan verborgen worden… maar kan niet worden verwijderd.

Hoe heerlijk zullen jullie dagen zijn die komen. Wanneer geluk … bij iedereen … natuurlijk komt. En Jullie zullen het zijn… beste zielen… Jullie die in staat zullen zijn om rechtop te staan en te WETEN dat jullie dit voortbrachten. Door het scheppen van jullie wensen.

Als jullie vragen om zegeningen voor een ander… voor een situatie… focus je dan niet op de manier waarop die persoon of die situatie NU IS. .. vraag voor zegeningen op de wijze dat jullie wensen dat die persoon of die situatie wordt…. Vraag om zegeningen voor het best mogelijke resultaat. Focus je zegening op het bedanken voor dat resultaat… niet over hoe ‘zielig’ het nu is. Er is een groot verschil in dat te doen.

Blossom: Alhoewel dit probleemloos kan gelezen worden… kan ik niet zeggen dat dit de meest makkelijke of stromende communicatie is geweest. En ik voel ook dat we langs oude grond gaan.

Federatie van het Licht: Alleen om te verzekeren dat de funderingen goed zijn vast gezet.

Blossom: Ja… dat snap ik. Ik ben het, denk ik. Altijd maar wachtend op een grote onthulling… en toch, is dit niet wat jullie vandaag besproken hebben? Ik voel dat het hier bij blijft. Er schijnt niets meer door te komen… behalve als jullie willen verder gaan… en in dat geval ben ik daar blij om.

Federatie van het Licht: We beschouwen het als wijs om de huidige conversatie te beëindigen. Laat je niet terneer drukken Blossom. Dit kan wel oude grond voor je zijn… toch het kan een nieuw speelveld zijn voor velen.

Blossom: Dank jullie. En ik accepteer dat alles is zoals het zou moeten zijn… zelfs als het niet precies is zoals ik denk dat het zou moeten zijn. In ieder geval veel dank. Ik waardeer jullie vriendschap zeer. In liefde en dank.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!