Home > > Blossom Goodchild - June 6, 2012

June 6, 2012

Blossom: Hallo mijn vrienden. Het is altijd een genot om bij jullie aan te haken. Ik weet dat ik aardig moedeloos klonk bij de laatste communicatie… het is gewoon dat…. als we terug zouden kijken naar de laatste ‘chats’/’babbels’… dan zijn er keren waarbij we echt een hoger toerental kregen alsof iets elk moment op het punt staat te gebeuren en dat onze opwinding weer omhoog ging… en alleen om het dan weer zachtjes te laten sudderen en meer of minder dezelfde boodschappen herhaald te laten worden. Ik wil hier echt niet grof klinken… maar zien jullie waar ik vandaan komt? De mensen beginnen hierdoor de moed te verliezen …. En ik weet dat dit niet jullie bedoeling is… in ieder geval. Dus probeer ik jullie te vertellen hoe het eruit lijkt te zien voor ons hier .

Federatie van het Licht: En hiervoor zijn we Werkelijk dankbaar. Zeg je dat wij jullie vermogens onderschatten?

Blossom: Nou, totdat we kunnen ‘uitproberen’ waar we feitelijk toe in staat zijn…. hoe moeten we dat antwoord kennen? Velen voelen dat we geproefd en getest zijn tot verder dan onze grenzen en er nog doorheen worden getrokken. Ze voelen dat alhoewel jullie zeggen dat er nog steeds dingen op hun plek moeten worden gezet… dat er velen zijn klaar zijn, voorbereid zijn en het NU willen… dus ‘Ga verder’. Waar we ook mee worden geconfronteerd … we zullen er mee om gaan. Het lijkt gewoon zo lang geleden… het komt vanuit ons gezichtspunt… dat telkens als we opgewonden over iets zijn… het nooit gaat gebeuren en dat alles weer gaat ‘sudderen’. IK WEET DAT ER IETS GAAT GEBEUREN…. En ‘WANNEER’ dat zal zijn is gewoon een hele andere zaak!

Federatie van het Licht: Dan laten we je opnieuw verzekeren, Blossom en iedereen die zich met ons verbindt door de volgende woorden. ‘Tijd’ heeft voor ons… zoals jullie weten… geen betekenis op de manier het zich voor jullie laat zien. Daarom, als wij meer ‘opgeklopt’ raken door plannen tot vooruitgang… vinden we het fijn om die opwinding aan jullie door te geven. Deze opwinding kan veroorzaakt worden door een volgend stuk van het plan… dat achter de schermen ligt … en wat resultaat geeft. En nog een ‘kenmerk’ om een succesje te vieren. Door jullie op Aarde op te winden… laat dit op zijn beurt JULLIE ALLEMAAL je vibratie optillen en dat brengt een volgende fase van het plan in actie.

Blossom: Ja, zeker…. als die opwinding afsterft door een niet-gebeuren… brengen we die vibratie meteen weer naar beneden.

Federatie van het Licht: Is dat zo? Wij denken van niet. Niet weer tot aan het niveau van waaruit het omhoog ging. Want is het niet zo dat jullie zoveel leren in jezelf? Niet om je trillingsniveau te laten afzakken naar wat? Is het niet zo dat jullie vele sporten de ladder zijn OP gegaan zonder te merken hoe HOOG jullie zijn gekomen?

Jullie hebben jezelf getransformeerd voor jezelf en de planeet… en dit zal doorgaan om verandering in jezelf te laten gebeuren… en daarom ook in de planeet. Jullie ZIJN aan het doen wat jullie hier kwamen doen en toch wachten de meesten van jullie nog op ons om te komen en het te gaan doen…. het te veranderen…

Blossom: Toch moeten jullie toegeven… we doen misschien in deze tijd al wat we WETEN te doen… toch als JULLIE je WARE KLEUREN laten zien zonder kwestie of twijfel… dan zal DAT de dingen voorwaarts schuiven… GROOTSE TIJD… nietwaar?

Federatie van het Licht: Natuurlijk is dat zo! Daarom moeten jullie voeten stevig in de grond geworteld staan. Daarom moeten jullie ZO STABIEL in je WETEN zijn over WIE JULLIE ZIJN… laat staan WETEN WIE WIJ ZIJN!

Blossom: Ja, dat begrijp ik en dat doen velen ook. Toch met alle respect voor waar jullie voor staan… en ik bedoel dat ECHT… ik heb zoveel respect voor jullie en het maakt niet uit wat er is gebeurd tussen ons… waarom moet het dan … bijvoorbeeld….zijn dat disclosure/onthulling nog niet is gebeurd? Toen dat een ‘gegeven’ was dat het vorig jaar zou hebben moeten plaats vinden…. Of zelfs nog het jaar daarvoor. Waarom is het dat jullie blijven zeggen… ‘spoedig, heel spoedig’ zullen onze schepen aan jullie hemelen verschijnen voor IEDEREEN om te zien… en ze deden het niet? En die ‘goeie uit de oude mode’ Pilaren van Licht… Laten we die niet uit die vergelijking halen… ik heb er geen zien rond zweven pas geleden… En bij dit alles weet ik dat je zult toevoegen….

Federatie van het Licht: … MAAR!

Hoe lang heb je er op moeten wachten! Hoe vaak is jullie geduld op de proef gesteld. Hoe veel nachten duisternis hebben jullie geleefd toen jullie Licht door onzekerheid zo vaag was geworden … door twijfel aan ONS en twijfel aan jezelf? Toch… zijn jullie NOG STEEDS hier, liefste DIERBARE FAMILIE. Hier ZIJN jullie NOG STEEDS… en lezen onze woorden .. EN VOELEN ONZE LIEFDE in jullie hart… blijven jullie hier nog door ‘iets dat binnenin je zit’ dat jullie dat laat doen. Dat kan geen valse hoop zijn. Vraag je zelf dit af… is dat zo? Is alles dat je in een gril WEET, omdat je iets nodig hebt waar je je aan vast moet houden? Is dat zo? Is dat hoe het VOELT?

Blossom: Nee, IK WEET voor mezelf en IK WEET dat anderen die me schreven, dat ook zo zeggen, dat wij op een of andere keer die vraag aan onszelf gesteld hebben.

Federatie van het Licht: En jullie antwoord?

Blossom: Zoals je zei… we zijn nog STEEDS HIER.

Federatie van het Licht: En zelfs voor degenen die er niet zijn… ze zullen terugkeren als hun harten volledig overtuigd zijn. Als zij het bewijs hebben dat ze nodig hebben. Voor degenen die er nog steeds aan vast houden, voor degenen die WETEN dat bewijs niet nodig is…. vragen we je om even een moment te nemen… haal een paar ademhalingen in en STEL JE VOOR HOE JE JE ZULT VOELEN als dat wat je WEET/WIST recht voor je staat…. TEN SLOTTE . WERKELIJK … neem een ogenblik om die vreugde te erkennen… dat ‘JA JA JA’ dat jullie zullen uitroepen op de top van je stem… Die aanvaarding….

Blossom: Die opluchting!!!!

Federatie van het Licht: We glimlachen zoals altijd bij jouw humor… maar opnieuw… dit is een kwestie geweest die vele keren door iemands geest is gegaan.

Blossom: Wat… de vraag ‘Ben ik nou gewoon gek?’

Federatie van het Licht: Inderdaad!

Blossom: Wat? Ben ik echt gek???

Federatie van het Licht: Zie jij jezelf zo?

Blossom: Wie zei dat? … Serieus… soms… omdat ik een mens ben… is het door me heen gegaan dat ik dit allemaal zelf kan zijn die een conversatie met mezelf heeft!! Wat me natuurlijk veel intelligenter maakt dan ik dacht dat ik was… dus die theorie sloeg ik weg. En ik WEET … IK WEET ECHT dat JULLIE NIET MIJ ZIJN… En dat is waarom IK WEET dat al die gesprekken die ik met jullie heb van ‘ergens anders’ komen en dat ALLES DAT JULLIE GEZEGD HEBBEN… ZAL GAAN GEBEUREN… ook al vragen we ons dat soms af.

Federatie van het Licht: Dus, daarom vragen we jullie om de complete opwinding te voelen die jullie zullen VOELEN, diep in je hart als al die dingen zullen gaan gebeuren.

TIJD… ALLES MOET GEBEUREN IN GODDELIJKE TIMING. HET KAN NIET ANDERS ZIJN.

Blossom: Dus de beloften die nog niet vervuld zijn… jullie zeggen dat ze wel zullen gebeuren… toch vraag ik me af of je kunt uitleggen waarom jullie ons ‘dit en dat’ zeggen dat in een bepaald tijdsframe zal gebeuren… en dan gebeurt het niet… Als Goddelijke timing essentieel is… dan was de Goddelijke Timing niet zo Goddelijk op de tijd dat jullie dachten dat die het was. Wacht even…. Ik moet dat even terug lezen. Heeft dat zin die zin?

Federatie van het Licht: We begrijpen wat jij zegt. Laten we zeggen dat zoals je stelt dat je veel respect voor ons hebt… het is zo dat wij hetzelfde hebben voor ieder van jullie. Toch… kunnen WIJ een bepaalde procedure zien die zich ontwikkelt… maar laat het even duidelijk zijn… wij ‘voorzien’ dit… als een ‘mogelijkheid’ in JULLIE toekomstige dagen. Het is ‘mogelijk’ dat dit plaats heeft op een bepaalde tijd. Maar juist omdat het ‘mogelijk’ is, betekent dat niet noodzakelijk dat HET ZAL GEBEUREN OP DE TIJD DIE IS ‘VOORSPELD’… want dat hangt natuurlijk… zoals met ALLE DINGEN .. lieve mensen… niet af van ons die ‘het zien’ op een bepaalde datum… het hangt af van degenen die gewikkeld zitten in een specifiek scenario dat dit laat gebeuren.

Als jullie een specifiek gebeuren arrangeren… zeg misschien een trouwpartij in jullie wereld… wordt er veel voorbereiding gedaan van te voren… om te ‘zien’ dat alles soepel zal verlopen op de gewenste dag. Men steekt er elke inspanning in om er zeker van te zijn dat dit zo kan. Maar… dingen gaan niet altijd volgens plan. Misschien moet er een plaats van handeling worden veranderd. Misschien dat sommige gasten die zijn uitgenodigd niet op die bepaalde dag kunnen komen. Misschien dit… misschien dat. Welke reden dan ook… soms moet het zo zijn dat de ‘geplande datum’ wordt uitgesteld vanwege ‘een onvoorziene’ omstandigheid… ook al was iedere inspanning gedaan en op zijn plaats gezet om te laten gebeuren wat gewenst was.

Soms is er een ‘samenloop’ waarin besloten wordt dat de bruiloft moet worden uitgesteld naar een andere datum in de tijd… als misschien ALLE gasten daar kunnen komen. Misschien dat het op de originele datum stortregent… maar op de nieuwe datum is er een volmaakte zonneschijn. Misschien is die verandering van bijeenkomst veel juister dan de oorspronkelijke ‘volmaakte plaats/tijd’. Dit beste vrienden is hoe de term ‘Goddelijke Timing’ gebruikt kan worden. Zien jullie dit?

Blossom: Ja. Dank jullie. Het helpt me dit te begrijpen.

Federatie van het Licht: OH, ONZE GELIEFDE VRIENDEN/FAMILIE, VOEL ONZE LIEFDE VOOR JULIE/NAAR JULLIE!

DAT WAT ZEKER NAAR JULLIE TOEKOMT, IS REEDS VAN JULLIE.

Als jullie het opnieuw in je hebben op een manier die je de WAARHEID laat WETEN… hoe zullen jullie harten zich dan verheugen… met JEZELF en met ALLES!

Het is jullie GODDELIJKE RECHT… om van zo’n WAARHEID en LICHT te zijn.

TIL JULLIE SPIRITS HOOG OP. HOUD ZE IN DEZE EEUWIGE GENADE… WANT HET IS WAAR ZIJ HOREN.

JULLIE ZULLEN HET WETEN… JULLIE ZULLEN HET ZIEN… JULLIE ZULLEN ZULKE OPGETOGENHEID VOELEN MET ALLES DAT ZAL GAAN GEBEUREN.

MET IEDER WOORD DAT WE JULLIE HEBBEN GEGEVEN SPRAKEN WE ALLEEN DE WAARHEID.

Jullie kunnen misschien niet in staat zijn om dit NU te accepteren… maar in Goddelijke Tijd zullen jullie WETEN dat we menen dat we zeggen… en WIJ BEDOELEN om met jullie te zijn … voor dit jaar voorbij is…

Blossom: Niet om de boel in de war te sturen… laten we even opmerken dat het ‘jullie intentie’ is om bij ons te zijn ‘voor dit jaar voorbij is’… maar als het geen GODDELIJKE TIMING is die er is… denk ik dat wij we blijven wachten totdat het zo is. Gewoon om onze spreekwoordelijke achtersten hier af te dekken!!!

IK HOUD VAN JULLIE JONGENS! ECHT DAT DOE IK… zoals zo velen doen. Heel veel dank aan jullie… tot de volgende keer…. Over en uit!

Federatie van het Licht: Tot aan de volgende keer…. VOEL en WEET dat wij bij ieder van jullie zijn… terwijl onze harten zich als EEN verbinden… IN EEN LIEFDE.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!