Home > > Blossom Goodchild - 26 maart 2018

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 26 maart 2018

Blossom: Goede morgen. Ik voel enige aarzeling, en vraag me af wat dit gesprek gaat brengen. Er wordt zo ontzettend veel gepraat over HET GEBEUREN. Nog steeds veel vragen van mensen, maar moeten we het misschien niet hierbij laten? Als het gaat gebeuren, dan zal het gebeuren … en het zal gebeuren … de vraag is alleen 'wanneer'! Ik voel me in elk geval 'ondersteboven' en zo gedraag ik me ook! Kan ik het gesprek van vandaag in uw kundige handen overlaten, als ik mag?

Federatie van het Licht: Dank je wel, lieve Blossom. Wij zijn ons zeer bewust van de voortdurende toestroom van informatie en desinformatie die wordt geboden. We kunnen alleen maar voorstellen dat u uw Waarheid zult vinden door u af te stemmen op uw GEVOELENS over bepaalde dingen die u hoort of leest. Zoals we al zegden … bij ALLES wat u wordt aangeboden.

Het feit is … HET GEBEUREN KOMT. Een ander feit is … HET KOMT AL GAUW.

Blossom: Het feit is … 'al gauw' helpt niet! Wil dit alstublieft opvatten op de beleefde manier zoals het bedoeld is, maar … denkt u dat u kunt begrijpen wat het betekent voor ONS hier op Aarde, wanneer u zegt 'al gauw'? In vergelijking met wat het betekent voor U?

Federatie van het Licht: Ja … en wij begrijpen ook de ironische Energie, die zich rondom dat woord heeft ontwikkeld. Niettemin, … … … … …

Wij merken, Blossom, dat je echt aarzelt om 'op de stroming mee te gaan' vandaag?

Blossom: Ja. Dat klopt … IK WÉÉT DAT U IN WAARHEID KOMT … maar ik ben terughoudend omdat ik geen valse hoop wil wekken.

Federatie van het Licht: Voelt het voor u alsof wij dat doen?

Blossom: Dat zou u nooit doen. Het zit niet in uw aard. Maar voor ons, de mensen hier beneden … wij hebben het gevoel dat we al zo lang aan het lijntje worden gehouden met praatjes over dergelijke zaken en daarna verdwijnt het allemaal weer. Mijn dilemma is dus … dat ik niet wéér dat scenario wil … maar tegelijkertijd wil ik de procedure ook niet 'vertragen', mocht die echt zo dichtbij zijn … en uw berichten daarmee dus heel passend zijn dit keer. Ik moet zeggen dat ik de verantwoordelijkheid voel van mijn rol hierin, ook al weet ik dat ik gewoon maar de boodschapper ben.

Federatie van het Licht: Wij zijn u dankbaar voor het uitspreken van uw bezorgdheid. Voor ons is het anders … want wij WETEN wat er gaat komen ...

Blossom: En met het grootste respect (zoals altijd) … nog niet zo heel lang geleden sprak u geregeld over systemen die zouden falen en grote veranderingen en de wereld die op zijn kop zou staan enz … wat is er gebeurd met al die verhalen?

Federatie van het Licht: HET IS BEZIG!

Blossom: Ik weet dat het vandaag allemaal om mij draait, maar ik denk dat ik spreek namens velen die hetzelfde denken. Ik denk ook dat mijn verwarring voortkomt uit mijn gevoelens.
Want inderdaad, er is 'IETS BEZIG'. Zelfs zij die niks afweten van een mogelijk 'Gebeuren' dat gaat plaatsvinden, zeggen toch dat 'er dingen gaande zijn'. Zij kunnen iets vreemds voelen. Ik ben mij bewust van de manier waarop mijn hart verandert/verbetert … Ik kies liever voor die omschrijving dan dat ik mogelijk een hartinfarct heb … en zoveel mensen hebben echt ernstige problemen … ik ook. Ik begrijp dat dit de energieën zijn die ons moeten reinigen … maar, zijn het enkel de energieën? Of is het omdat ik 'iets in de lucht kan voelen aankomen', zoals de bekende liedjesschrijver ooit schreef? (I can feel it coming in the air tonight, Phil Collins – V)

Federatie van het Licht: Lieve Blossom … wij vragen u dat u voor nu even afstand neemt van uw gedachten, dan zullen wij ons uiterste best doen om 'dingen op te helderen'.

Blossom: Perfect!

Federatie van het Licht: Er doet zich verandering voor. Die voltrekt zich op ieder ogenblik, van de ene ademteug naar de volgende. Maar, de VERANDERING die gaat komen is op een veel groter schaal dan de 'dagelijkse' verschuiving die overgaat in de volgende.

DEZE VERANDERING MOET ER KOMEN.

Sommige mensen verwarren dit met wat wij … in hun bewoordingen … volledige Ascentie zouden noemen. Dat is dit niet. Deze VERANDERING, deze Energie die UW WERELD ZAL DOEN SCHUDDEN is de ultieme overdracht van het begin van de Hogere Energie die lange tijd aanwezig moet zijn bij alles en iedereen.

Als uw Planeet gaat Ascenderen naar haar 'Thuis Trilling' … dan is er een INTENSE UPGRADE van Energie nodig. Want, met respect, de manier waarop uw wereld handelt en reageert op dit punt van haar evolutie, zorgt ervoor dat volledige Ascentie niet kan worden voltooid. Ongeacht het feit dat zoveel méér mensen … met de grootschalige verandering … ontwaken.

Daarom MOET de Verandering er komen … om op schema te blijven met het plan voor haar Ascentie.

Door een fenomeen zoals HET GEBEUREN … kan die verandering plaatsvinden. Om uw Planeet en al haar bewoners een duwtje te geven … een frisse start, als het ware.

Wij hebben gezegd dat 'alles' anders zal VOELEN en lijken. En van daaruit zult u verdergaan met uw leven, maar met een dieper inzicht in DE WAARHEID OVER WIE U BENT.

Binnenin de Hogere Energie zal er heel veel dat 'er niet toe behoort' – of ervoor kiest om er niet toe te behoren – al snel verdwijnen.

Niemand kan binnen de Hogere Energie verblijven, als zij zich er niet naar willen voegen. Die keuze zal voor/namens het Zelf worden gemaakt.

Uiteindelijk zal alles wat een verstoring geeft in het evenwicht van het Zelf en het Al, 'niet meer daar zijn'. Een vage herinnering aan hoe de dingen eens waren … zal slechts een 'herinnering' zijn aan 'deze kant' van HET GEBEUREN. Want de 'andere kant' waar u naartoe gaat … zal zo heel anders voelen en lijken en geleid worden dan de dagelijkse verwachtingen zoals u die nu kent.

HET LEVEN ZAL HET WAARD ZIJN OM GELEEFD TE WORDEN. HET LEVEN zal niet afnemen in grootsheid (?). Naarmate iemands volledige potentieel binnenin toeneemt, zal de opwinding omtrent HET LEVEN ZELF terugkeren … En het zal GOED VOELEN.

Wij zijn ons bewust van de vele vragen die gesteld worden. We zullen ze allemaal in één keer beantwoorden.
DIT GEBEUREN IS VOOR HET HOOGSTE GOED VAN IEDEREEN. Daarom kan de uitkomst ervan enkel maar … VOOR HET HOOGSTE GOED VAN IEDEREEN ZIJN.

WEET DAAROM … DAT IN DE GODDELIJKE TIMING VAN ZIJN AANKOMST … U DE LIEFDE ZULT VOELEN DIE HET MEEBRENGT, EN ONMIDDELLIJK ZAL ALLE ANGST VERDWIJNEN.

Blossom: Dank u. Iemand stelde het volgende feit in vraag: als het een Golf van Liefde is, die doorkomt … hoe kan het dan zijn, zoals u heeft gezegd, dat sommigen zo verrast zullen zijn (onder hen die deze kennis niet hebben) dat ze zich letterlijk 'dood zullen schrikken'?

Federatie van het Licht: Omdat iedere ziel zijn eigen tempo volgt, zijn eigen Trilling, en daardoor anders zal reageren, overeenkomstig datgene wat hun Wezen kan aanvaarden van 'wat is'. Deze 'Golf' zal zo krachtig zijn dat er daardoor enorm versterkte gevoelens zullen bovenkomen. Er zullen mensen zijn die de realiteit daarvan niet aankunnen en zij zullen 'ervoor kiezen' om te vertrekken.

Blossom: Nog een vraag, nu we toch bezig zijn! Er zijn 'daarbuiten' uiterst gerespecteerde channellers, die het zelfs nog nooit hebben gehad over HET GEBEUREN en de komst ervan … Dat is toch vreemd, nietwaar?

Federatie van het Licht: Wij kunnen niet spreken voor andere Hogere Energieën die berichten doorgeven aan uw wereld. Hun keuze van verwachting ten aanzien van het verheffen van Planeet Aarde, wordt overgebracht op de manier die zij verkiezen.

Blossom: Toch blijf ik bezorgd, want … ALS er iets onderweg IS wat een dergelijke enorme verandering zal brengen … zouden zij dat dan niet vermelden? Zouden dan niet alle channellers het daarover hebben?

Federatie van het Licht: NEEN.

Blossom: Waarom niet? Met name deze kwestie baart mij echt zorgen.

Federatie van het Licht: Blossom … u bent de boodschapper. U heeft ervoor gekozen om ONZE berichten over te brengen … van/in … Waarheid en Liefde, naar uw beste vermogen … komend vanuit uw plek … van/in … Waarheid en Liefde.

Wij vragen u om u geen zorgen te maken over wat iemand anders al dan niet doorgeeft. Als u ons voldoende vertrouwt ...

Blossom: Lieve help … Ik heb de reis daarheen en weer terug al wel duizend keren gemaakt … en in het diepst van mijn hart … kan ik zeggen: IK VERTROUW U … (Maar niet uw timing!!!)

Federatie van het Licht: … we wilden nog zeggen … 'zoals wij weten dat u dat doet … dus 'laat uw zorgen los, omtrent dit alles'.
HET GEBEUREN ZAL PLAATSVINDEN.

U ZULT WETEN DAT HET ERAAN KOMT omdat u de Energie zult voelen en u zult de tekenen zien waarover wij gesproken hebben, de tekenen die u naar dat WETEN zullen brengen.

Blossom: Maar in uw laatste gesproken bericht zei u, dat u via mij wilde spreken en dat het dringend was. Daar voelde ik me ongemakkelijk bij.

Federatie van het Licht: WAAROM?

Blossom: Omdat in onze wereld … betekent 'dringend' dat er 'NU gehandeld moet worden' … waardoor ik dus dacht dat Het Gebeuren echt voor de deur stond. O, zeg nu alstublieft niet dat het zo is … zeg alstublieft niet dat het zo is … alstublieft, zeg niet dat het zo is ...

Federatie van het Licht: Waarom niet?

Blossom: Omdat wij niet weten wat UW 'voor de deur staan' betekent!!! Uw 'voor de deur staan' kan nog 10 jaren duren! Ik voel dat ik hiermee moet stoppen, omdat ik u geen eerlijke kans geef. Ik blijf u maar bombarderen met negatief gedoe en hoewel … ik weet dat het mijn taak is om op deze manier dingen in vraag te stellen … heb ik het gevoel alsof we rondjes lopen. Ik heb het gevoel dat ik u en heel veel mensen achterlaat met een beetje een ontevreden gevoel over het gesprek van vandaag. Maar ik doe mijn best, en méér kan ik niet doen.

Federatie van het Licht: En uw best, lieve Blossom … is méér dan tevredenstellend voor ons/naar ons toe.

Blossom: Wel, daar dank ik u voor … zovele jaren van praten met u … zoveel onderwerpen, zoveel ups en downs … zoveel 'misverstanden door/met de tijd … maar uiteindelijk … BEN IK ZOVEEL MÉÉR GEWORDEN VAN DE WAARHEID DIE IK BEN … juist daardoor. DANK U.

Federatie van het Licht: Onze reis is net pas begonnen.

Blossom: Dan is het wel een hele lange weg!

Federatie van het Licht: Die geen/nooit een einde kent. Zoveel Liefde … Zoveel Liefde voor u allen …
Met Zegeningen nemen wij vandaag afscheid.


Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Veerle - Spiritueel Lezen
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!