Home > > Blossom Goodchild - 17 maart 2018

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 17 maart 2018

Blossom: Goede morgen, ik voel me deze ochtend erg licht in mijn hoofd, maar ik weet niet zeker of dit gewoon de omslag in het weer is, of de Hogere Energieën die binnenkomen … of … wilde u echt 'via mij spreken' – iets wat u al een hele tijd niet meer heeft gedaan?

Federatie van het Licht: Dat laatste, inderdaad, en het is nogal dringend.

Blossom: (Ik wou dat 'nogal dringend' weglaten … maar dat zou niet juist of zelfs niet gepast zijn!)

O, geweldig! Hier gaan we dan. Ik zal de opnameapparatuur klaarzetten.

Dit is wat ze te zeggen hadden.
https://youtu.be/F_5NUVEAelg

Het transcript voor dit bericht

Federatie van het Licht: Groeten aan alle zielen die de tijd nemen om te luisteren naar deze waardevolle opname. Waardevol in de zin van: dat wij u graag gemoedsrust willen bieden, met betrekking tot alle mogelijke scenario's en met betrekking tot Het Gebeuren … dat zich als een lopend vuurtje via het internet verspreidt … zo kunnen we het stellen.

Lieve Zielen … in de eerste plaats: heb geen angst. Verwijder IEDER spoor van een op angst gebaseerd denken. Want, wanneer dit Gebeuren daadwerkelijk … komt/zich voordoet … zult u onmiddellijk merken dat er absoluut niets is om bang voor te zijn.

De Liefde, de Goddelijke Liefde die u zal overspoelen en die uw Wezen zal doordringen, zal alle angsten onmiddellijk wegnemen. De vragen die u heeft moeten worden weggenomen. Want dit Gebeuren gaat niet over vragen of 'mits en maar'.

DIT GEBEUREN IS WAARVOOR U NAAR DEZE PLANEET KWAM, IN DEZE TIJDSOPNAME.

We hebben het al heel vaak gezegd: u bent gekozen omdat u zich vrijwillig heeft aangemeld en u bent de 'Sterksten onder de Sterken'.

U kwam hierheen om dit gebeuren door te maken, tot aan de andere kant. Wat er aan die andere kant gaat gebeuren, is een andere vraag. Wij willen benadrukken dat de Hoogste, Zuiverste Energie van Liefde – Liefde die u in uw fysiek bestaan nog nooit eerder heeft ervaren tot op dit moment dat gaat komen – al uw zorgen zal wegnemen.

Wij hebben het er eerder over gehad, dat ieder van u binnenin uw Wezen een enveloppe bij u draagt en zodra die wordt geopend, zult u kunnen 'KENNIS NEMEN' van wat elke ziel als doel heeft, om diegenen bij te staan die verward en versuft zijn.

Ademhalen, diep ademhalen – nu, tijdens en na (het Gebeuren – V) zal uw onevenwicht weer in evenwicht brengen. Want u zult zich anders voelen … maar op een Mooie en Vredevolle manier. Dus wat is er dan nog om bang voor te zijn, als u eenmaal alle vragen heeft losgelaten?

Hoe lang reeds verlangen zoveel mensen ernaar, dat dit zou plaatsvinden? Velen van u hebben in het verleden het verlangen gevoeld om te worden weggehaald van hun plek op de Planeet, want de duistere Energieën kunnen u gevangen nemen en omlaag trekken, maar wij herhalen het nogmaals: bent u niet de Sterksten onder de Sterken? Er zijn zoveel redenen om te blijven. Veel redenen om geaard te blijven en uw innerlijke doelen te vervullen.

Uw grootste vraag is dan: wanneer? Wanneer zal dit plaatsvinden?

Ons antwoord … ONS antwoord aan u zou zijn: dat wanneer de tijd aanbreekt, er voorbereidende signalen zullen zijn … voorbereidende tekenen op verschillende manieren. Bijvoorbeeld hele rare regenbogen aan de hemel … elektrische verschillen … weersveranderingen die beslist niet normaal zijn. Alles zal 'beslist niet normaal' lijken … zelfs uw eigen 'Wezen'.

Lieve Zielen, naarmate de opwinding groter wordt, vragen wij u om uw emoties te bedwingen. Alles wat u hoort, alles wat u onder ogen krijgt omtrent de verschillende aspecten van dit Gebeuren, alles wat via uw computer binnenkomt … laat u er niet door in de war brengen over datgene wat Waarheid is in uw Zijn.

Ga eens na, hoe u zich voelt?

Het voertuig, de Lady Blossom, door wie wij spreken, zegt ons dat zij inderdaad verward en verbluft is. Want zij voelt ongetwijfeld de verhoogde Energieën en maakt zich er tegelijkertijd zorgen over, dat deze 'hype' – zoals zij het noemt – deze opwinding en de noodzaak om gewoon te ademen in een diepere vorm, plaatsvindt vanwege … eh … vanwege … de … u noemt het 'e-mails'. En dat misschien de informatie die daarin staat ervoor zorgt dat zij helemaal opgaat in alles wat er wordt uitgebracht?

HET GEBEUREN KOMT ERAAN. O JA! HET KOMT ER ECHT AAN!

Wij kunnen geen aanwijzing geven voor een bepaalde datum op uw kalender. Want u weet dat tijd niet bestaat op de plek waar wij verblijven. Daarom vragen wij u om goed te letten op – in de eerste plaats – de opbouw in uzelf … van veranderingen en Hogere Energieën en verwachtingen … en dan … of u onvoorstelbare veranderingen in de buitenwereld kunt merken … zoals aan de hemel, in het water enz., waar we al eerder over hebben gesproken.

Heeft u niet gewacht op veranderingen van ondenkbare omvang? De Verandering … vindt nu plaats, binnenin u. Ze bereidt u voor, en dat doet ze al vele van uw jaren. En 'de tijd', we zetten deze woorden tussen aanhalingstekens, 'de tijd' is nabij waarop u, zullen we zeggen … méér dan gewoon maar de 'slagroom op de taart' zult ontvangen.

Ga verwachtingsvol verder … in/als/door/vanuit … de Liefde die u bent.

Visualiseer … stel het u voor … maar bovenal … VOEL deze Zuiverder Energieën doorkomen in uw Planeet, en binnenkomen in uw Wezen.

Visualiseer ook, hoe alle Wezens op uw Planeet elkaars hand vasthouden en ademen als ÉÉN.

Wij komen van een Hogere plek. Houd uw emoties in bedwang. Eis uw KRACHT op.

Wéét dat u Liefde bent … en in dit weten … is alles goed. DAT is het enige wat u hoeft te weten. Wees in Vreugde … want datgene wat gaat komen … komt van het Hoogste … het Zegent eenieder in Liefde … in dankbaarheid … in dienstbaarheid … en zo is het.


Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Veerle - Spiritueel Lezen
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!