Home > > Blossom Goodchild - 18 juni 2017

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 18 juni 2017

Blossom: Hallo, Oh Wijze Mensen! Een vraag werd me gesteld voor jullie door een heer betreffende de channeling van vorige week. Daarin stond, zeiden jullie dat Moeder Aarde, op een schaal van een tot tien… een zeven is. Dat verraste me, omdat die zo hoog was. Zijn vraag was… wanneer was het een zes? Bijvoorbeeld, als het in de Renaissance tijd was, dan moeten we nog een lange weg gaan naar tien… en dat zal niet in onze tijdslijn zitten, wat hij best deprimerend vond! Begrijpen jullie de kern van de vraag, om een antwoord te geven?

Federatie van het Licht: Gegroet aan Ieder en Allen… Ieder van jullie Prachtige Mensen wonen op Aarde in deze tijd.

Blossom: En de Groeten direct naar jullie terug. Wow! Jullie Energie voelt direct zo licht en verheffend. Laten we het doen!

Federatie van het Licht: Als antwoord op de vraag van die heer… HET DOET ER NIET TOE.

Blossom: Oh, dat zal hij prachtig vinden! Ziende dat hij zei dat hij wat duidelijkheid wilde, ‘iets dat hij voelde’, jullie waren daar niet blij mee’! (Op humoristische wijze.)

Federatie van het Licht: Maar, de Waarheid is, Blossom… DIT IS DE WAARHEID!

HET DOET ER NIET TOE. Zijn zorg was, welk jaar het kan zijn waarop ALLEN kunnen ontwaken en zich in vrede voelen, zonder dat het zo moeilijk is… en als Jullie Wereld een plek van tevredenheid is en van Vreugde. Het Zuivere en gewone feit is… of je houdt van wat we zeggen, of niet… met respect… Je kunt dat NU hebben. Want er is alleen het NU.

Dat wat Iedereen voelt waar ze naar toe werken is NU beschikbaar. Jullie hoeven niet nog tien, twintig of duizend jaren te wachten!

Blossom: Maar, onze wereld is NU niet een vredige plaats… in elke verbreding van voorstelling.

Federatie van het Licht: Strek dan je voorstelling uit in een andere richting… en dan zal die dat wel Zijn. Dit zegt niet dat je moet ontkennen wat er gebeurt. Maar in jullie ‘herinnering’ van ‘hoe je bent en wie je bent’… WETEN JULLIE NU dat om je op dergelijke dingen te focussen… . DAT NIET WERKT.

ZEND LICHT… ZEND LIEFDE (EEN EN DEZELFDE) …en blijf dat doen. Maar wees niet neerslachtig als je dat doet. Opnieuw, DAT HELPT NIET.

OM OP TE HEFFEN… OM TE LATEN OMHOOG GAAN… ALLES DAT IS… MOET UIT VREUGDE KOMEN!

Blossom: Ja, dat waarderen we. Ik veronderstel dat men ongeduldig wordt door de manier waarop de dingen zijn… in het algemeen. Niet alleen hebben we alle ‘ravage’ om mee te worstelen, maar de ‘diefstal’ waar we ons moeten bij schikken, vanwege de ene wet of een andere die ons schijnt leeg te bloeden van enige kans om ‘prettig te zitten’…en al die dingen tellen samen op.

Federatie van het Licht: En al die dingen zitten in deze tijd op hun plek. Ja, we ‘proberen’ dat te begrijpen, Maar dat zijn geen zaken die je Ziel zou aanraken. Jullie Ziel kan niet worden verkocht.

Blossom: Sommige e-mails die ik in het verleden kreeg zouden daar niet mee instemmen. Maar daar wil ik vandaag niet ingaan… of op een andere dag, echt niet.

Federatie van het Licht: JULLIE ZIEL BEHOORT AAN JULLIE… AMEN. Dat is alles dat we over die zaak hebben te zeggen. Anderen kunnen misschien denken dat ze die bezitten. Maar dat kunnen ze…nooit!

Zo, als je dat onthoudt… gaan we verder in het zelfde straatje. Als je wilt kun je je er voor KIEZEN om je gedeprimeerd te voelen vanwege het “Wacht Spel” zoals jullie dat noemen… Wachten, Wachten op de ‘tijd die komt’ als iedereen in jullie wereld in Vrede zal zijn… en dat de dingen zullen zijn veranderd en er niet meer activiteiten zullen zijn van minder Licht.

Indien je besluit om gedeprimeerd te zijn daarover… ga dan recht vooruit. Maar, zoals we zeggen bij alle dingen, Liefste zielen… JULLIE ZIJN IN CONTROLE VAN JE GEDACHTEN!

EN… het zijn jullie gedachten die JOUW WERKELIJKHEID maken!

We zeggen met alle vriendelijkheid en wat komt uit de diepste plek van Liefde… JULLIE zijn niet verantwoordelijk voor een ander zijn wereld.

Blossom: Mevrouw in Verwarring van Noosa hier! Eh…maar toch zeg je dat door ons eigen leven te leiden, zo goed als we kunnen… omdat we ‘Een’ zijn, veranderen we en heffen we dat op voor iedereen.

Federatie van het Licht: Inderdaad doen jullie dat. Maar dat maakt je niet verantwoordelijk voor ieder ander. Jullie zijn hier om JULLIE uiterste best te doen in dit leven waarvoor je GEKOZEN HEBT OM IN TE ZIJN.

Een ander’s keuze is HUN verantwoordelijkheid.

Blossom: Dan wat over het Collectieve Bewustzijn, waarbij we allen, zeker, verantwoordelijk zijn?

Federatie van het Licht: Voor JULLIE individuele deel ervan, daarin. Daarom. Om terug te gaan naar de vraag…

Blossom: Nu is er een eerste!

Federatie van het Licht: Jouw humor gaat door om ons in beslag te nemen… Het gaat niet om jullie om de toestanden van een ander zijn wereld toe te geven. Dit kan misschien heel wreed ‘lijken’… maar dat kan niet zijn. Want wij zijn louter kortaf aan het spreken om te helpen en zoals altijd komen we van een Liefdevolle opstelling. Dus we vragen jullie harten om dit te erkennen als jullie erkennen waarover we spreken… in jullie harten.

Daarom, OM JULLIE WERELD te maken zoals jullie die wensen TE ZIJN… moeten JULLIE WETEN dat de VREDIGE WERELD die jullie zoeken precies hier is in JULLIE… NU.

EN HET DOET ER NIET TOE WAT/HOE HET SCHIJNT TE ZIJN AAN DE BUITENKANT.

Blossom: Ons is altijd verteld dat Vrede van binnenuit komt. Maar opnieuw, zoals we vaak besproken hebben… denk je niet, als dat gemakkelijk was te vinden, we dat zouden hebben ‘opgespaard’ (‘in een fles gedaan’) en al verkocht hebben nu? Denk je niet dat we al allemaal in die wereld zouden zijn waar we ‘op wachten’…als vrede vinden een makkie was? Lieve Help! Men kan mediteren totdat ze blauw worden in het gezicht maar men moet nog steeds ‘opduiken’ en terug gaan in de echte wereld, (wat die ook is… want duidelijk is het allemaal maar illusie)… en het is door het te ZIJN in de ECHTE wereld dat ons direct terug brengt, terug gevallen op de Aarde!

Federatie van het Licht: Liefste Blossom en Iedereen… misschien zou het nu een goede tijd zijn om je er aan te herinneren dat je een Spel speelt!

Blossom: Ja, ik had gisteren hierover een beetje een onthulling… dat is eenmaal eerder gebeurd… waarbij ik een snel moment had om ‘het te snappen’… Het feit te snappen dat we in een Spel zitten, maar ik weet niet zeker wat de regels zijn… of er inderdaad regels zijn… Ik denk voordat je dat eerder zei, dat ze er niet zijn.

Federatie van het Licht: Dat is juist. Maar… dat is tot jullie voordeel. We willen niet klinken als ‘Iemand zonder hart.’ Maar MET alles dat plaats vindt in ‘JULLIE WERELD’… jullie ‘INDIVIDUELE WERELD’ …denk erover als een Spel. Aan ALLES dat omhoog komt in jullie elke dag… denk er aan als ‘deel van een Spel’, zodat er geen emotionele hechting is …het is gewoon Een Spel. En de enige manier uit dit Spel te gaan is om die ‘te Beëindigen’…en de manier om dat te ‘Beëindigen’ is… om ‘er uit te stappen’… en het van ver te bekijken!

Als je dat gedaan hebt… werk dan de beste strategie uit om je zelf OMHOOG te brengen naar het volgende vierkantje.

Denk aan je leven als een massaal Bord Spel…dat Alles en Iedereen omvat… en toch is er geen winnen of verliezen bij om te doen. Er is gewoon de zaak van Het Spel te beëindigen…ALS je dat wilt.

Hoe meer je uitwerkt hoe te spelen…hoe meer je oefent, zoals met alles… hoe meer bedreven je wordt.

Hoe meer bedreven je wordt… hoe sneller je op het board OMHOOG komt.

Hoe sneller je op het board OMHOOG gaat… hoe meer Verlicht je wordt.

Hoe meer Verlicht je wordt… hoe gemakkelijker het Leven wordt.

Hoe gemakkelijker het Leven wordt… hoe meer je van Het Spel geniet.

Blossom: Maar de meeste bordspellen komen met instructies!

Federatie van het Licht: AH HA! De instructies zitten in je Ziel… in je Hart… in je Wezen. Denk je dat de Goddelijke Scheppers met een getekend bewijs van De GODDELIJKHEID…

Blossom: (Interessant!)

Federatie van het Licht: …dat die je op deze missie zouden zenden zonder een instructie handleiding?

Blossom: Nou, zo voelt het echt wel.

Federatie van het Licht: Natuurlijk niet. ALLES dat je moet weten … weet je al. Jullie hebben de sleutel naar alle kennis.

Blossom: Poep! Ben ik verloren!

Federatie van het Licht: Het kan niet verloren raken… Het moet gewoon worden omgedraaid.

Blossom: Jullie duisterheid, met respect… kan een mens gek maken!

Federatie van het Licht: Je kunt dit als duisternis zien, Blossom. Maar het is met opzet ontworpen voor jullie Zielengroei.

Deze duisterheid is deel van het Spel… als je dat wilt. Er kan geen bedrog zijn. Het is ontworpen voor het zelf… en om het nog meer in verwarring te brengen… DOOR HET ZELF.

Blossom: Je zei net dat het was ontworpen door Goddelijke Wezens…

Federatie van het Licht: Zo dat… HET SPEL is ontworpen… en in dat ontwerp zit de factor dat IEMAND het Spel kan ontwerpen…terwijl ze het doen.

Met IEDER EEN wordt dat gedaan, heeft dat gedaan en zal het altijd doen…

Blossom: Terwijl ze erin zitten?

Federatie van het Licht: Terwijl ze erin zitten. Zoals je begrijpt Blossom, voor elke vraag is er een antwoord en voor elk antwoord is er een volgende vraag… DAT IS HET LEVEN!

Blossom: Weet ik. Misschien komen we nooit tot de onderkant ervan! Maar dat kunnen we wel hebben door te proberen.

Federatie van het Licht: ZOLANG ALS JE DAT DOET.

Heb er plezier mee… Zoals we zeiden in de vorige communicatie… FOCUS JE OP DE GOEDHEID.

Als je doorgaat daarmee… en maak dit je dagelijkse oefening…

GOEDHEID …VERANDERT ALLES.

VOOR IEDEREEN.

Zo was het ontworpen…

SPEEL HET SPEL… OP JOUW MANIER. MET JOUW REGELS.

Blossom: Er zijn geen regels…

Federatie van het Licht: Alleen als je ze maakt… om bij je te passen. Dat betekent niet te zeggen, dat je moet verwachten dat iemand anders daar aan vasthoudt.

Blossom: Als jullie een regel hadden… wat zou die zijn?

Federatie van het Licht: Om uit Liefde te komen voor het Hoogste Goed van iedereen… altijd.

Wat zou die van jou zijn?

Blossom: Nou, om me goed te laten lijken, zou dat het zelfde zijn! Alhoewel om te eten en te drinken en vrolijk te zijn, lijkt ook een goede!!

Federatie van het Licht: Liefste Blossom… We hebben erg genoten van ons gesprek met jou, vandaag…

Aan IEDEREEN zeggen we: WE HOUDEN VAN JULLIE.

Blijf in je WAARHEID, LIEFDE EN KRACHT.

Want inderdaad, jullie zijn DE SPEL VERANDERAARS!

Blossom: Dank jullie zo heel heel …erg …erg veel.


Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmoWebsite: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!