Home > > Blossom Goodchild - 16 mei 2014

Blossom Goodchild - 16 mei 2014

Blossom: HELLO! Long time no speaky! (lang niet gesproken!) Ik heb deze sessies gemist. Dus laat ik maar direct beginnen met een vraag, Onze Kroatische vertaler stuurde me een intrigerende foto die hij had genomen. Toen hij die ‘klikte’ was hij alleen maar een foto aan het nemen van de avond drukte in de straat. Tot zijn verrassing bleek er iets in de foto te zijn verschenen en ik vroeg me af of jullie ons kunnen zeggen wat dit is? (Kijk hier onderaan)

Federatie van het Licht: De groeten aan jou, onze vriendin en compadre. We zijn de hele tijd bij je geweest, daarom kan jouw Energie.. voor ons… niet gemist worden. Toch is het inderdaad prachtig om weer met je te converseren op deze wijze.

Wat betreft de foto waarover je sprak. We zouden dit zien als het ‘staartstuk’ van een van ‘onze schepen’. De dekmantel hoorde bij de orde van de dag… en toch vanwege atmosferische toestand in de weerscondities… werd dit deel meer zichtbaar voor het oog.

Blossom: Maar… dat werd niet via het oog gezien.

Federatie van het Licht: Het is best gewoon voor ‘niet geziene’ elementen om toch op deze wijze te worden opgepikt. Het menselijke oog heeft het vermogen soms niet om ‘te visualiseren’ wat voor hem staat.
Jouw gedachten zijn… ‘Menselijk oog… of derde oog?’ .. Is dit juist?

Blossom: Inderdaad.

Federatie van het Licht: We zeggen dat die onderling verbonden zijn. Want als het derde oog open is.. afhankelijk van de graad van opening… kan er veel worden onthuld ‘via’ het menselijke oog.

Blossom: Wat deed het toestel daar? Het leek zo dichtbij.

Federatie van het Licht: Liefste…, zeggen wij niet tegen jou,.. hoe dichtbij wij zijn? dit specifieke beeld was zeer op een observa.. .

Blossom: We kunnen het woord niet vinden, wel? Het zit op de top van mijn vingers en bovenin mijn gedachtenpatroon van jullie… Dat is grappig! …Laten we het nog eens proberen.

Federatie van het Licht: Dit schip zat op een observeer… zullen we zeggen… missie.

Blossom: Laat ons..! Observeren van wat precies?

Federatie van het Licht: Het protocol van hoe men zijn zaken doet.

Blossom: Waarom interesseert jullie dat? Het lijkt op een gewone avond in een of andere stad of stadje.

Federatie van het Licht: En toch… zijn wij in staat om zo veel te observeren. Zoals we eerder hebben besproken.. Wij ‘voelen/pikken’ ENERGIE op.

Blossom: Ja, dat snap ik… Maar hoe wordt dat overgebracht naar een data base… en waarom?

Federatie van het Licht: Omdat het essentieel is voor ons om het niveau van Energie aan te wijzen in een of andere gegeven plaats op jullie planeet. Dit is van groot belang.

Blossom: Dus eigenlijk zeg je dat de Energie van bijvoorbeeld ‘Kroatië’.. heel anders kan zijn dan dat van … zeg maar ‘Engeland’? Dat is een soort van gewoon verstand, eigenlijk.

Federatie van het Licht: We begrijpen jullie begrip over de Energie in verschillende landen.. die heel afhankelijk is van hoe dat land wordt geregeerd en zijn regels enz.. Maar, wij pikken niet alleen de Energie op van de mensen die er wonen… wij stellen het niveau samen van dat wat diep in de AARDE woont.

Blossom: Mensen in de Aarde, of van de eigenlijke ‘Áarde’ zelf?

Federatie van het Licht: Van beide.

Hebben jullie meer contact met degenen onder de grond? Ik denk dat die meer ontwikkeld zijn en daarom zijn die meer bewust van jullie bezoek?

Federatie van het Licht: Inderdaad. En toch, …hoeven wij niet zo dichtbij te zijn om ‘in contact’ met hen te zijn. Velen die… in DEZE tijd … onder de grond wonen.. doen dat maar tijdelijk. Veel van die zielen zijn inderdaad …’Wezens van Dienst’ … en helpen bij alle werken die plaats vinden in de binnenste diepten van jullie planeet. Deze ‘werken’ zijn enorm betrokken bij degenen daarboven om naar hun rechtmatige plek te gaan. Er wordt veel tijd besteed in meditatie.. Licht sturend naar waar het nodig is, naar diverse plaatsen op jullie planeet. Golven van energie van hen… zijn heel nuttig bij de Healing van jullie Moeder Aarde.

Blossom: Dank je. Nog iets anders wat je over de ‘foto’ wilt zeggen?

Federatie van het Licht: Alleen dat dit een goed voorbeeld van WAARHEID is.

Blossom: Inderdaad. Let wel… het scheen erg groot te zijn… is dat nodig voor een observatie missie?

Federatie van het Licht: Nee. Toch gezien hoe ze daar voorbij gingen…

Blossom: Je maakt een grap?

Federatie van het Licht: Een beetje. Liefste vriend… Onze toestellen kunnen we, waar we ze willen hebben, er in een oogwenk laten zijn. Het maakt niet uit hoe groot ze zijn. Deze die zijn staart uitsteekt.. is verre van groot… in termen van onze ‘Reis Poorten’. (havens?)

Blossom: Ik worstel met het word ‘Poorten’. Maar dat liet me denken aan de andere foto die deze meneer stuurde, waar ik, om eerlijk te zijn, bijna nauwelijks op lette. Ik had ze net geopend en zal deze ook onderaan posten…

Federatie van het Licht: We zijn blij dat je deze oppikte. Want echt die tweede ‘opname’ van
‘wat is’ kan duidelijk gezien worden… als je daar ‘naar wilt kijken’… omdat dat is wat wij een port/hole noemen.

Blossom: Zeker, oh intelligenten.. je bedoelt een portaal?

Federatie van het Licht: We bedoelen wat we zeggen, met alle respect. Maar… dat is een en hetzelfde. Laten we dit uitleggen. Als een schip in jullie wereld naar het land vaart… is bekend dat dit ‘een haven invaart’. Dat is ongeveer hetzelfde voor ons. Het verschil is, dat om op onze bestemming te komen.. we door een hole reizen.. om in ‘een oogwenk’ aan te komen in de volgende haven waarop we zijn ‘afgestemd’. Daarom een porthole! (een haven hole/ of gat)

Deze ‘ingang’ of overgang blijf niet permanent op die specifieke plaats. (We zijn ons bewust van je gedachten.) Het wordt voor die tijd ‘gecreëerd’ .. Een hole/gat voor het gemak van het ‘geheel’ (whole).

Blossom: Hoe verbazend! Wij zitten zo ver achter in onze technologie.

Federatie van het Licht: Niet echt. Het is er allemaal. Het wacht op de tijd waarop het is ‘toegestaan’ om te ZIJN.

Met respect… er zitten velen op jullie planeet die niet voldoende ‘volwassen’ zijn geworden om dergelijke technologie te gebruiken. We bedoelen dit, in de zin van om een peuter een kettingzaag te geven. Dan kan er veel schade uit voort komen… in de verkeerde handen geplaatst!

Blossom: Ja, dat snap ik

Federatie van het Licht: Wij zeggen… dat hoe meer verlicht het Wezen is… hoe meer aannemelijk het is dat het in staat is om zich ‘af te stemmen’ op de wonderen van reizen, enz.

Blossom: Bedoelen jullie… dat we het verdienen?

Federatie van het Licht: Dat klinkt als niet-juist. Maar in een zin ook… ja!

Alle dingen die JULLIE ZIJN… Alle dingen die OP JE AFKOMEN… dat hangt zeer af van hoe JULLIE WILLEN ZIJN!

Zo eenvoudig is het!

Velen kermen en zuchten dat ze dit niet hebben… en ze hebben dat niet.

HOUDING! HOUDING! HOUDING… NAAR ALLES DAT IS! (Je kunt ook zeggen: geesteshouding, zienswijze of stellingname. winny)

ZO gaat het hoe ALLE DINGEN op je af komen… Door jullie GEESTESHOUDING naar ALLES.

Zo eenvoudig is het!

Hoe meer je LIEFDE GEEFT… hoe meer je die ONTVANGT.

Dat is de Universele Wet.

Toch… ZIJN JULLIE LIEFDE…

Alhoewel … het is aan jullie om jullie Wezen dit te laten VOELEN. Hoe veel LIEFDE je WILT VOELEN, afhankelijk van hoe veel LIEFDE jullie willen GEVEN. Dit draait in de zelfde cirkel rond.

Liefste mensen… KEN LIEFDE … in al zijn glorieuze aspecten. Dan, en alleen dan, zul je jezelf KENNEN.

Blossom: Opnieuw: dank jullie. Ik ga door. Omdat ik jullie hier heb en de tijd heb. Een vriend van me is nogal ‘mopperig’ (‘ontevreden’).. zoals velen dat zijn… met de channeling informatie die door jullie en door velen wordt gebracht. Vanuit het gezichtspunt van ‘gebrek aan continuïteit’. Ik hoef niet in details te gaan omdat dit voor zichzelf spreekt. Over naar jullie!

Federatie van het Licht: Dat hangt af van het perspectief van iedere ziel. Er zijn sommigen die informatie lezen waarvan ze WETEN dat dit de WAARHEID is en die zijn tevreden om door te gaan het leven te leven waarvan ze WETEN… dat op HET GEGEVEN MOMENT… ALLES waarover werd gesproken … zal gaan gebeuren. Er zijn anderen die er bijna op wachten dat bij de volgende ademhaling deze dingen gaan gebeuren… en dit is geen gezonde manier om adem te halen!

Blossom: Maar… soms kunnen we misschien vijf channelingen op een rij krijgen over HET GEBEUREN dat spoedig komt.. en dan ‘Niets… Nada’ maandenlang… Dan gaan we op en neer met de achtbaan. Zien jullie dat ook vanuit ons gezichtspunt?

Federatie van het Licht: Dat doen we, meer en meer. Maar, vanuit onze positie.. is dit niet hetzelfde. Want zoals wij eerder zeiden… er is ‘geen tijd’ waar wij zijn.. Er is slechts Energie van een situatie.

Er is meer opbouw van Energie betreffende dit GEBEUREN dan toen we de vorige keer hierover spraken. Dus daarom kunnen we zeggen… het komt dichter en dichter bij… omdat dit zo is! We zitten niet in de positie om de precieze datum te vertellen… want dat kunnen wij niet zeggen. Dat hangt af van de Energie waarover we zo intens studeren… die een bepaald ‘percentage’ moet krijgen. En dan zijn we klaar voor ‘DAAR GAAN WE!’

Als wij jullie met zulke woorden bemoedigen… helpen WIJ/JULLIE bij de opheffing van dat Energie niveau.. want de hoop en frequenties zijn Hoog/Groot.

Blossom: Maar… dient dit een doel? Want diezelfde Energie neigt voor velen juist naar beneden te vallen… als de teleurstellingen binnenkomen omdat er niets gebeurt… OOIT! Dan slaat iemands ’vertrouwen in dit alles’ op de rotsbodem!

Federatie van het Licht: Maar dat doet het niet!

Blossom: Probeer even een mens te zijn!

Federatie van het Licht: Dat is niet aan ons om te doen. Dat staat niet in ‘ons contract’. Denk er alsjeblieft aan, met alle respect… dat wat wij al heel vaak hebben gezegd.

JULLIE WILDEN HIER ZIJN!

JULLIE VROEGEN OM HIER TE ZIJN! … EN WISTEN HEEL GOED WAT DAT MEEBRACHT . JULLIE ZIJN GEWOON VERGETEN WAT HET INHIELD.

Blossom: Een goeie job.. anders zou dit een best lege planeet zijn geweest!

Federatie van het Licht: Aan de andere kant… aan de Schitterender kant… de Zonnige kant… jullie zijn niet vergeten hoe je je met ‘THUIS’ moet verbinden. Jullie denken dat je dat hebt gedaan.. en als ‘THUIS’ zover weg VOELT … zeggen jullie dat je niet kunt mediteren… of dat je er niet goed in bent… en maak je allerlei soorten excuses om ‘daar niet te zijn’.

Het is zo simpel als dit. Als je gaat reizen naar een andere plek op jullie wereld… heb je in je ‘herinneringen’ van thuis. Hoe je slaapkamer is, je tuin, je ligbank enz. Alle dingen die jullie Vrede en comfort brengen. Alles wat je hoeft te doen is om die in je hart te VOELEN.

Het is hetzelfde met je WARE THUIS…

Alles dat je maar hoeft te doen is LIEFDE TE VOELEN TERWIJL JE DIEP ADEMHAALT EN DAN AAN NIETS ANDERS DENKT DAN AAN DIE ADEMHALING.

Dan is THUIS bij je… jullie zullen THUIS zijn.. want THUIS IS WAAR HET HART IS.

Dit is een WAARHEID … en als je die volledig begrijpt… zal dat zo’n verschil maken met je HELE bestaan.

WIJ HOUDEN VAN JULLIE.

Blossom: En WIJ HOUDEN VAN JULLIE! Dank jullie. Het was leuk. Misschien kan ik jullie nog een keer vangen voordat ik weer ga reizen… ik wil dit even niet beloven. Dus zegt ik alleen… Ik zal jullie weer vangen, als ik jullie de volgende keer vang! In Liefde en dank!

DE FOTO’S HIER ACHTERAAN:

Boodschap van de fotograaf:

Deze foto werd genomen in het centrum van Zagreb, Kroatië, Europa. In de late namiddag/ vroege avond met storm op komst. Waarschijnlijk op 14 april (Het probleem van de juiste datum kwam omdat ik die foto enkele dagen later pas opende en me toen realiseerde dat er niet alleen wolken aan de hemel waren.) De enige tussenkomst van de originele foto was dat ik de ‘contrast’ functie gebruikte voor de totale foto.) Ik ben ook weer terug gegaan naar die plek om uit te zoeken of er wat licht interferenties waren die zoiets konden maken in de lens maar ik kon naar mijn weten niks ontdekken.

En natuurlijk heb ik tijdens de opnamen niks gezien behalve de wolken.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam zijn welkom en worden erg gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl