Home > > Blossom Goodchild - 23 april 2014

Blossom Goodchild - 23 april 2014

Blossom: Goede morgen, mijn vrienden. Ik voel me helder en opgewekt en VERTROUW erop dat jullie hetzelfde voelen?

Federatie van het Licht: Het is altijd het grootste genoegen om met jou te communiceren in de wetenschap dat onze woorden aan velen zullen worden aangeboden… aan wie wij onze diepste Liefde en Dankbaarheid zenden.

Blossom: Even goudeerlijk, als ik mag? De vorige week zeiden jullie: ‘Jullie trekken nu zo dicht naar een tijdsframe waarbij je je innerlijke kracht moet oproepen om jullie er doorheen te helpen. Jullie hebben bij dit proces van leren zoveel gewonnen… veel innerlijke WAARHEID over JULLIE ZELF … en jullie zal worden gevraagd om dit weer op te roepen en je er aan vast te houden… omdat deze tijden je naar een ‘andere plaats’ zullen brengen dan waar jullie aan gewend zijn.’ Enkele mensen hebben me geschreven om te vragen of jullie dit kunnen toelichten. Willen jullie zo vriendelijk zijn?

Federatie van het Licht: De woorden die in die verklaring aangeboden zijn werden in Liefde gegeven… en met het begrijpen dat wat er ook in de komende dagen komt… betreffende veranderingen op jullie planeet Aarde… dat JULLIE.. ieder van jullie, genoeg aan kennis gewonnen hebben om precies te WETEN wat je moet doen als die tijd komt. Jullie innerlijke kracht zal er inderdaad voor zorgen dat jullie er doorheen komen… en die is veel sterker dan jullie je realiseren, omdat het … tot nu toe niet aan een ‘test is onderworpen’.

Blossom: Dus, op welke manier zullen we die moeten gebruiken? Onder welke omstandigheden bedoelen jullie?

Federatie van het Licht: Liefste mens, al een lange tijd nu, hebben wij gesproken over Aarde -veranderingen die gaan komen. Wij kunnen dat niet in detail uitwerken, omdat wij zelf niet weten, wat deze toekomstige dagen precies zullen brengen… in de massale verandering die zal gebeuren.

Blossom: Spreken jullie nu over de tijd waarop ‘Het Gebeuren’ waarover jullie gesproken hebben, plaats vindt?

Federatie van het Licht: Geen ander. Want, alhoewel we deze wonderbaarlijke gebeurtenis zien als een opheffing, en masse… zoals we hebben gezegd… we zijn ons ook bewust dat deze verwarring zal creëren en verstoring op vele, vele manieren. Zelfs voor degenen die dit hebben verwacht… ze zullen nog steeds chaos om zich heen vinden, die deze ‘innerlijke sterkte’ zal nodig hebben waarover we spreken, om te worden voortgebracht.

Wij zijn niet in staat om te ‘beoordelen’ hoe het grootste deel zal reageren… en daarom kunnen we niet precies zeggen wat er voor verandering zal plaats vinden. Dit zal grotendeels afhangen van de ‘situatie van de zielzelf van velen’ voor de reactie op zo’n ‘Gebeuren”.

Blossom: Ik ga niet vragen ‘wanneer’ want dat laat ons volk hier beneden in een dilemma, ik heb geaccepteerd dat het veel beter is om het tijdsframe los te laten en gewoon door te gaan mijn best te doen om meer te worden van LIEFDE die IK BEN. Dat op zichzelf is voldoende voor me voor de volgende negentig jaren.

Federatie van het Licht: Schrijf alsjeblieft op wat je wilde zeggen… waarna je je denken veranderde.

Blossom: Echt? Ik zette dat opzij omdat ik voelde dat het ongepast was. Zijn jullie zeker dat we dat pad af willen lopen? Dit kan velen krenken!

Federatie van het Licht: Toch zien wij ook het feit dat het velen zal helpen.

Blossom: OK dan! Is aan jullie. Ik voel me gewoon uit mijn humeur/niet lekker deze dagen over ‘channelings’. Geen belediging voor iemand op of niet-van de planeet! Ik schijn mijn interesse in alles verloren te hebben. Mijn houding is eerder nonchalant geworden… en dat is helemaal niet erg eerbiedig, wel? Niet, als er zo velen zo’n moeite doen om het Licht op deze manier naar de planeet te brengen.

Toch… ga je door om met ons te ‘werken’.

Blossom: De betaling is te goed! Nee, serieus… Het zou gewoon niet goed voelen om het niet te doen. Het voelt als een zielencontract voor me… waarvan ik weet dat ik dat kan breken, als ik dat wil. Maar dat doe ik niet. Ik vraag me gewoon af… zoals ik zo vaak doe… waar gaat dit allemaal naar toe?

Federatie van het Licht: Het voert je naar thuis, liefste Blossom. We kunnen geen commentaar geven over je gezindheid… want wij zijn JOU niet… en wij zitten niet op Aarde. Toch zijn we ons bewust van ‘energieën’ die rondom ‘alles’ zitten… individueel en als geheel.

Het is niet verplicht voor je om schrijfsel te ‘erkennen’ die doorkomen… van ‘Ons’ of van ‘Anderen’ . Wij zeggen tegen ieder individu betreffende deze zaak… zoals we al heel vaak eerder gezegd hebben… ALS het met je resoneert en je hart laat zwellen ga dan door om verder te lezen… ALS dat het niet doet… stop er dan mee… want dan zou je lezen vanuit ‘je zou het moeten doen’ in plaats van een wens te hebben om de ziel te voeden met de juiste voeding.

Blossom: Nou dat is het net, mijn vrienden… jullie hebben mijn punt gemaakt… want je zei net ‘zoals wij zo vaak eerder gezegd hebben’. Wat is er dat moet doorkomen dat nog niet eerder is gezegd? Als ik andere channelings krijg om te lezen is het meer om dat opnieuw te zien, terwijl ik me klaar voel om door te gaan naar de volgende graad… wat die ook is! Ik wil niet klinken alsof ik ‘boven mijn station’ zit… maar deze dagen. Ik voel dat ik het allemaal eerder heb gelezen… want dat heb ik !

Federatie van het Licht: We begrijpen het.

Blossom: Doen jullie dat? Dus is het dan niet mogelijk om naar nieuwere weiden te gaan?

Federatie van het Licht: Het feit van de zaak is… dat velen, dagelijks… worden geïntroduceerd naar dergelijke kennis en ten bate van hen… kunnen wij hen niet vragen om te gaan rennen voordat ze kunnen lopen. We zouden hen niet willen ‘omverblazen’ met te veel diepte, te snel.

Blossom: Maar konden die dan niet oudere channelings lezen?

Federatie van het Licht: Ja.

Blossom: Dus…

Federatie van het Licht: Dus… kunnen wij vrijpostig zijn en vragen of je jezelf KLAAR ziet zijn voor het volgende niveau, Blossom?

Blossom: Ik weet het niet! Wat voor niveau van begrip heeft dat nodig? Ik bedoel, het is toch niet zo of er een test is om ‘te zien waar we zitten’.

Federatie van het Licht: Er zijn geen testen… want de Aarde reis zit niet op een ‘doorgang’ of ‘mislukking’ basis. Maar, men kan niet omhoog gaan naar het volgende niveau van begrip totdat ieder deel van hun Wezen klaar is om dat te doen.

Met de grootste Liefde en respect voor iedereen die het zelfde voelt als jij doet, Blossom… Je kunt je misschien soms zo voelen alsof je hoofd het plafond beukt.. wanhopig proberend om ‘er doorheen te breken’ naar het volgende niveau… of het volgende platform… want ieder deel van je Wezen is aan het hunkeren om dat te doen. Het voelt zo klaar om verder te gaan. Het kan soms voelen alsof je gevangen zit en alsof men barst om zich uit te breiden.

Blossom: Ja. Ja. Goed neergezet!

Federatie van het Licht: Accepteer de plek waar je je bevindt. Zie werkelijk het WEZEN waar je bent ingegaan.. en vraag of er nog ruimte is om je te verbeteren.

Blossom: Oh, zonder twijfel zal dat er zijn. Ik kijk vaak naar mijn houding en gedrag, specifiek de laatste tijd, vanwege het me 24 uur per dag mengen met andere zielen en ik herken aspecten van mezelf waar absoluut aan moet gewerkt worden!

Federatie van het Licht: En op die manier zeggen wij dat het niet geschikt /mogelijk zou zijn om het volgende niveau te introduceren. Om die gebieden van mindere Liefde af te ronden en om deze Hogere Liefde te laten worden dat is wat jullie bedoeling is. Daarom is het ONZE bedoeling … om door te gaan met ‘coachen’ op manieren die zullen helpen dat te doen.

Hoe sterker ieder aspect van jezelf groeit in LIEFDE .. hoe meer gereed jullie zullen zijn… hoe meer voorbereid jullie zullen zijn… voor het ‘GEBEUREN’ waarover wij spreken.

Ja… we hadden gedacht, een tijdje terug in jullie tijd… dat dingen op jullie planeet er veel belovend genoeg uitzagen om het door te laten gaan. Maar, binnendringende energieën en omstandigheden voorkwamen dit… en nu… dit achteraf beziend.. heeft dit ons goed gediend. Voor het ‘wanneer’ zal het Goddelijke Plan veel gesmeerder doorgang vinden dan dit misschien zou hebben gedaan.

We accepteren dat jullie gefrustreerd raken met ons die spreken over ‘spoedig’ en over ‘imminent’ terwijl de dagen en maanden maar doorgaan. En nog steeds gaan wij door met dezelfde stemming.

OP EEN DAG… ZONDER KWESTIE… ZULLEN JULLIE WETEN DAT DEZE WOORDEN DIE WIJ UITSPREKEN, VAN WAARHEID ZIJN.

DIT BELOVEN WIJ.

En dan, liefste mensen, zullen jullie jezelf ‘klaar’ vinden om grotere wijsheid op grotere schaal te worden aangeboden dan dat wij in deze dagen bieden.

WEET ook … zoals jullie weten… dat binnen ieder van jullie.. alle kennis ligt.

Blossom: In mijn geval.. ligt dat slapend… nu! Ik heb nog een enorm lange weg te gaan om te reizen.

Federatie van het Licht: Dat hebben we allemaal. Want er is geen eind aan de weg.

Blossom: Maar toch is er… thuis… nietwaar?

Federatie van het Licht: Natuurlijk. Er zal altijd thuis zijn. Maar… als je daar aankomt… betekent dat niet dat ‘alles’ zal eindigen. Het kan niet eindigen. Leven kan niet eindigen. Want dat is ‘Het Leven zelf’.

Blossom: Hoe kan ik die kennis in mijzelf vinden. Ik blijf doorgaan met zoeken! Ik denk dat sommigen zouden zeggen, dat het is als ik stop met zoeken dat het dan zal verschijnen. Wat zeggen jullie?

Federatie van het Licht: Wij zeggen dat het niet gaat over wat je WEET… het gaat over wat je VOELT.

ALS JULLIE HEBBEN GELEERD OM LIEFDE TE VOELEN OP ALLE ADEMENDE MOMENTEN… DAN ZIT ALLE KENNIS OMVAT IN DAT GEVOEL.

Het ‘ding’ waar jullie naar zoeken.. is niet iets dat zich ‘voor je verbergt’, liefste ziel… het zit in je grip… het zit ‘vlak voor je neus’.

Blossom: Ik heb een enorme grijns op mijn gezicht want ik WEET wat jullie gaan zeggen…

Federatie van het Licht: HET ZIT IN JULLIE ADEMHALING.

Ademen is de sleutel om jullie deuren te ontsluiten waarvan je voelt dat die niet open gaan.

Niets meer dan een eenvoudige ademhaling. En toch proberen jullie dit meest gewaardeerde geschenk te compliceren .. door te besluiten dat het iets is dat zo veel meer gecompliceerd is.

Het is zo eenvoudig als het maar kan zijn. Het kan niet simpeler.

WEES JE GEWAAR VAN ELKE ADEMHALING… WEES IN DANKBAARHEID VOOR IEDERE ADEMHALING… WORDT IEDERE ADEMHALING.

ER IS NIETS MEER DAT JULILE BEHOEVEN TE WETEN.

Want als je je leert te gedragen op deze wijze… zal alles dat leeft… met andere woorden.. alles dat ademhaalt… EEN worden met JULLIE ademhaling.

Als jullie in harmonie ademhalen met ALLES DAT IS… beleef je de EENHEID VAN ALLES.

JE WORDT HET ENE.

Want het enige dat zich van het geheel afscheidt.. is jullie denken dat jullie er niet mee verbonden zijn.

Maar… leer ademhalen synchroon met het UNIVERSUM VAN LIEFDE en jullie zullen een NIEUWE WERELD vinden die in jullie ligt… en inderdaad in alles om je heen.

Het zal jullie ogen openen voor dingen die er altijd al zijn geweest… maar die jullie niet hebben gezien.

Het zal jullie oren openen voor muziek die altijd al werd gespeeld… maar jullie hebben dat niet gehoord.

Het zal jullie hart openen voor een LIEFDE die op jullie aanwezigheid heeft gewacht… maar jullie kenden die niet.

Dit alles… omdat jullie LEVEN kozen.

Er is geen leven als men niet ademt. Maar, dat wordt gewoon aangenomen… Dat wordt niet gegeven wat het verdient…

LIEFDE !

Bij elke ademhaling die je neemt… erken wat die is…

LIEFDE!

Het menselijke wezen is op die wijze ontworpen….

OM LEVEN TE ZIJN VIA LIEFDE.

OM LIEFDE TE ZIJN VIA LEVEN.

Blossom: Ik denk… dat mijn voorhoofd net gewoon door dat plafond plopte! Dank jullie!

Federatie van het Licht: Dank JULLIE. We VERTROUWEN erop dat wij het geheel gediend hebben door deze momenten met jou.

Blossom: Zonder twijfel, mijn vrienden. In Liefde, zeg ik goodbye/vaarwel, voor nu. Ik zal me in een paar weken tijd weer verbinden als ik weer opnieuw thuis ben. Veel Liefde.

Federatie van het Licht: ALLE LIEFDE VOOR IEDER EN IEDEREEN.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam zijn welkom en worden erg gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl