Home > > Blossom Goodchild - 15 mei 2016

Blossom Goodchild - 15 mei 2016

Zo gauw ik me vandaag instelde wist ik dat De Federatie van Licht met me wilde spreken. Hier is het.

https://youtu.be/3Vm6EplzMsU

DE TRANSCRIPTIE

En zo Liefste Vrienden, zijn we klaar om deze communicatie te beginnen via de dame Blossom… om onze GEVOELENS, vertaald in gedachtenvormen, aan jullie vandaag aan te bieden.

Eerst willen we vragen of jullie een paar diepe ademhalingen willen doen… om dichter bij de Vibratie te komen die in je woont… die gemakkelijker ontvankelijke knooppunten laat oppikken van de Energie en de frequentie van de Vibratie waarin wij willen doorkomen.

Dit zal daarom jullie toestaan om weg te draaien van wat jullie weten wat je ‘normale dingen’ zijn en dat aan te zetten wat onbekend voor je is dan als jullie ‘normale dingen’… wat in feite ‘De Norm’ zou moeten zijn.

Pas je aan op een Hogere Frequentie terwijl je naar onze woorden luistert. Misschien moet je je ogen sluiten en je richten op je Hartsruimte en je voorstellen dat die zich spiraalt als een vortex. Openen… en je opneemt… door de tijd… in een ruimte diep in jezelf.

VOEL de warmte. VOEL de Liefde daar. Beleef de zekerheid. Een plek in om naar toe te ontsnappen, is het niet zo, uit de wereld waarin jullie wonen? Zo vol business/bezigheid. Geen tijd toestaand… behalve als je daarvoor kiest…om tijd te maken… om naar deze heilige plek te gaan in je Wezen.

JE BENT BIJ JOU AANGEKOMEN.

Brengt dit een glimlach op je gezicht? Laat dit je stralen van oor tot oor? Terwijl je deze warmte VOELT… beleef je Licht. Het Witste Licht die de ruimte vult achter je ogen. Die je hele stoffelijkheid vult… met het warmste Helderste Witte Licht… en in deze ruimte stellen wij je een vraag.

Wat is het wat je hier kwam doen? Verwacht niet direct een antwoord te horen of visueel te zien. Hoor gewoon onze vraag. Waarom wilde je Planeet Aarde beleven in deze verwonderlijke, speciale tijd van haar evolutie. Waarom wilde je komen?

Hoor het antwoord niet. Maar VOEL het Witte Licht nog meer verhelderen… zich verder verbredend, zodat het door jullie stoffelijke Wezen breekt… maar verankerd blijft in je en dat verspreidt zich als de zonneschijn… als een wolk die zich zelf weghaalt… en de zon laat doorbreken en om OVERAL te schijnen.

Beleef dit op dit moment NU. Laat de wolk zich van je Wezen opheffen en laat het Licht dat je bent OVERAL schijnen… naar IEDEREEN… naar ALLES… en terwijl je dat doet… Glimlach, Glimlach, Glimlach!

WANT JULLIE GLIMLACH IS HET GROOTSTE SYMBOOL VAN LIEFDE DAT KAN WORDEN GEBODEN.

Zo gewoon. Zo effectief.

Dit is waarom jullie kwamen. Dit is wat je je moet doen.

Dit is hoe je je bedoeling vervult.

Dit is hoe je je missie voltooit.

Het is niet iedereens rol om in het limelight/spotlicht te staan… om bekend te zijn bij het publieke oog. Maar het is ieders rol om te glimlachen en hun Licht de hele tijd te schijnen. Zo dat het niet een bewuste poging wordt maar een natuurlijk iets.

HET WORDT JOU. WANT HET IS JOU. JULLIE WEZEN… IS LICHT.

En als je jezelf terugvindt achter de wolken… herken dit dan… en blaas de wolk weg. Want JULLIE hebben de controle. JULLIE hebben meer Macht over alles. JULLIE … JULLIE hebben de controle. Jullie hebben de Grootste Macht in je om iets te laten gebeuren dat je wenst.

Met respect zeggen we… dat als je anders denkt is dat louter een excuus.

WEES STERK. WANT DAT BEN JE.

Er is niets, Liefste Zielen, dat niet kan worden gedaan door jullie als je die keuze maakt.

Hoe gezegend. Hoe bevoorrecht. Hoe geëerd. Hoe Geliefd zijn jullie. Nietwaar?

En op een kleine zijlijn zeggen we… dat door deze Liefde naar buiten te projecteren… dit Licht dat jullie zijn … door vanuit de diepste plek van je Wezen… dat jullie erkennen… jullie aan jezelf de Grootste Liefde VOOR jezelf presenteren.

ER IS GEEN HOGERE BELEVENIS DAN DIT LIEFDE-LICHT TE VOELEN ALS EEN BRON.

ALS GODDELIJK

ALS EEN.

Niets staat daar boven.

Zelfs niet het winnen van je loterij. Niets kan boven dit VOELEN van de Hoogste, Diepste, Sterkste, Zuiverste verbinding met JOUW BRON staan… waarvan de Hoogste, Zuiverste, Sterkste, Lichtste ervaring die van Liefde is.

En JIJ BENT ER VAN/KOMT ER UIT VOORT.

Je kunt er niet uit ontsnappen, als je dat wenste. Maar waarom zou je?

VOEL DIT

WEES HET

HEB HET LIEF

ALTIJD OP ALLE MANIEREN

DE HELE TIJD…

En kijk ernaar Liefste Zielen… ervaar dan als je dit doet… terwijl je dit deel maakt van ALLES dat je bent… van ALLES dat je doet… kijk… kijk naar je wereld die wordt wat je vraagt hem te zijn. Om samen te smelten met het Licht dat je bent. Zo, dat alles dat je beleeft die zelfde Hoogste Vibratie is die jij gewild hebt te worden… om in te zijn.

Alles dat je aanraakt. Alles dat je voelt. Alles dat je ontmoet. Alles dat je ziet. Alles dat je hoort… zal van die Hoogste Vibratie zijn… door jouw keuze… zie je?

Leg geen schuld op anderen waarvan jullie denken dat die misschien in controle zijn… En dat je er niets aan kunt doen. Je VOELT je hulpeloos. Je VOELT je verlakt (verlakkerij). Je VOELT alsof hun controle in hun handen is… niet in die van jou. Je zit fout om dat op die manier te denken. Je bent misleid. Je bent op een dwaalspoor gezet… misschien, zeggen we.

Want alles dat je moet doen is je licht schijnen op de sterkste manier waarop je in staat bent… om JOUW wereld op de plek te brengen die jij wilt dat die is.

Gewoon. Gewoon. Gewoon (eenvoudig). Maar jij wilde het soms zo complex, nietwaar?

Stel je voor… stel je voor Liefste Mensen… Dat Elke Ziel die achter dit idee komt en dat in werking brengt. Als je wakker wordt in het Nieuwe Ochtendgloren, als dit zo was, zou jullie Nieuwe Wereld er zijn.

OVERAL

ALLEEN LICHT

ALLEEN LIEFDE.

ALLEEN VREUGDE

ALLEEN VREDE.

En het Grootste Geluk verder dan alles dat wat jullie gevoeld hebben…

Jullie keuze, Liefste Mensen. Jullie keuze.

Zijn of niet zijn? Dat is de vraag.

Onze Liefde is altijd deel van jullie. Want wij zijn Een.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!