Home > > Blossom Goodchild - 26 april 2016

Blossom Goodchild - 26 april 2016

Blossom: Whoepie die doe! Hier zijn we opnieuw… Met Hoge spirit, klaar om te ontvangen en om door te geven. Ga er voor.

Galactische Federatie van het Licht: In overeenstemming met dat waarvan we willen geven… en daarom voor velen om te ontvangen is, bieden we vandaag een uitdaging… van allerlei.

Bloss; Hoe opwindend.

Galactische Federatie van het Licht: Het moet zo zijn dat in de toekomstige dagen jullie wijdverspreide gedachten van belang moeten zijn voor degenen die nog niet klaar waren tot aan deze huidige dagen toe… en om intrige te laten gebeuren; voor het doel om dat wat binnenin slaapt te laten ontwaken… kunnen we voorstellen dat een tijdsframe voor jullie Ascentie wordt uitgelokt?

Blossom: Uitgelokt? Dat moet ik googlen…stimuleren of laten omhoog komen (Maar, het zegt eigenlijk irriteren enz.) Je bent zeker dat dit het woord is wat je wilt?

Galactische Federatie van het Licht: Het zou niet in ons belang zijn of van onze WEZENS om boosheid te stimuleren… maar we bedoelen inderdaad ‘Stimuleren of omhoog laten komen’.

Blossom: Een tijdsframe? Jullie willen niet graag met ‘onze tijd’ werken… We handelen op een heel riskante grond dus we zitten niet vroeg in het stuk?

Galactische Federatie van het Licht: Nee. Lieferd. We zitten nu in een periode van ‘jullie tijd’ als Energieën hun wens vervullen en een oproer creëren in Ieder Een. Reacties verschillen enorm bij deze Energieën, maar inderdaad stimuleren ze de zin/sensoren en brengen een WETEN van de Waarheid… Een begrip dat dingen nu klaar zijn om omhoog te stappen op de plaat, zoals we denken dat jullie zeggen?

Blossom: Ja, toch waarom we dat zeggen weet ik niet! Dat moet ik ook googlen!

Letterlijk:. [Voor een slagman bij baseball] om dichtbij een thuis-plaat te gaan als voorbereiding om de bal te slaan als die is gepitcht. Fig. om naar een positie te gaan waar men klaar staat om een taak uit te voeren.

Blossom: Nou, daar staat het. Dus waar precies doelen jullie op, mijn vrienden?

Galactische Federatie van het Licht: We zeggen je dat het nu in jullie greep zit om je te realiseren/te erkennen ALLES waar jullie aan vast zitten dat aan een draadje hangt om te bereiken/ontdekken.

Blossom: Prachtig. Maar opnieuw moet ik jullie vragen om te PROBEREN een beetje preciezer te worden. Ik kon dat opnemen om te bedoelen dat dingen echt snel beginnen te gaan en dat dingen plaats vinden die deze Planeet zullen schudden tot in zijn kern… op een goede manier… en minstens… ten slotte… we naar een Grotere/Hogere verbinding kunnen gaan van onszelf… ons schip(?)… en ALLEN! Wat betekent dit voor jullie?

Galactische Federatie van het Licht: Ditto. Vanaf jullie Planetaire perspectief.

Blossom: En hoe zal dit zichzelf presenteren? Welk gebed, kunnen we verwachten om… stoffelijk en voor onze ziel zelf… tegen te komen?

Galactische Federatie van het Licht: Jullie zullen merken dat je ‘Waar Klinkt’. Terwijl de Energieën doorgaan te werken met hun magie en resoneren met je ziele centrum… zul je een verandering merken in jullie Wezen vanuit het gezichtspunt van het gedrag. Een Geluk zal jullie bezighouden in de mate die nooit gepast of bevorderlijk is geweest tot aan dit NU. Dit Geluk/Blijheid zal resoneren en anderen ‘treffen’ die de behoefte hebben om hetzelfde te worden.

EEN BESMETTELIJKE UITBRAAK VAN GELUK.

STEL JE DAT VOOR!

Daarom is het dat jullie ‘plicht’ als je dat wilt… om Het Plan te volgen en om gefocust te blijven op de Hoogste energie van Vreugde en Liefde. Dit zijn de symptomen van een dergelijke uitbraak.

Een antidood voor deze virale verspreiding is om je te focussen op dat wat het tegengestelde is. Dit zal je snel terugbrengen weer ‘in je ‘oude zelf’. Dus, is het verstandig om door te gaan met Glimlachen om de infectie van LIEFDE door te geven. Net zo veel als niezen de influenza (griep) beïnvloedt. Dus een Glimlach is net zo besmettelijk… omdat de effecten onmiddellijk zijn.

Men is onmiddellijk buitengewoon Vreugdevol.

Want jullie Glimlachen hebben dezer dagen een andere Energie aangenomen. Ze penetreren in het diepste deel van de ontvanger/ontvangster en beginnen een revolutie in Iemands Wezen. Terwijl die de hartsruimte bereikt… triggert dat een enorm omhoog gaan… die het gehele Wezens vult met de Ene LIEFDE die het reeds is. Dit op zijn beurt kan het niet helpen om te reageren om dit door te geven naar een ander.

Een glimlach verschijnt zonder gedachte. Het is een automatische stoffelijke reactie… en die gaat door om zich door en door te verspreiden… naar iedereen die men ontmoet.

Dit groeit zo snel NU… dat spoedig… ALLES/OVERAL… rondom jullie die GELUKS BACIL heeft gevangen.

Het is op jullie nieuws. Het staat in jullie kranten. Het is op jullie internet…. DE HELE WERELD is ontvankelijk… en het is zeer, zeer besmettelijk… en … er is geen genezing voor!

Jullie zijn gekomen om op deze manier de wereld te redden, jullie geliefde Planeet. Door die GELUKS BACIL te vangen!

En zien jullie, Liefste Mensen? Door dat te doen… zal … het verschil in IEDEREEN/IN ALLES onmetelijk worden. De adem die jullie inhalen zal naar een LICHTERE vastheid transformeren. Het voedsel dat jullie eten. De woorden die jullie spreken. De LIEFDE DIE JULLIE ZIJN… zal LICHTER ZIJN … en door ZO TE ZIJN…

Zullen wonderen beginnen zich uit te drukken op manieren die je niet kon bedenken in DEZE TIMEFRAME. Maar het NIEUWE TIJDSFRAME… die jullie nu scheppen… zal wonderen presenteren van een ENORM gevormd aantal… die de Hogere Energieën samen brengen van dat wat ze zijn… door de eenvoudige Glimlach van dat wat jullie zijn… en samen/gecombineerd het GEVOEL van binnenin zal je verrukken en in vervoering brengen

Liefste Mensen… Houd jullie hoed vast!

Blossom: Ik geloof echt niet dat je dat zei! (voor de negentig duizendste keer) Maar… er is was… en ziende dat ik je heb onderbroken,… kan ik je nu terug brengen naar het praten van je over een tijdsframe? Bedoel je dat er feitelijk een is, waarin we dergelijke dingen kunnen zien gebeuren?

Galactische Federatie van het Licht: Natuurlijk.

Blossom: Je zegt dat nu…

Galactische Federatie van het Licht: En we zullen het op ons volgende moment van het nu ook zeggen… en in het volgende en in het volgende.

Blossom: Zie je, ik vraag me zo’n stelling af. Want dit is niet precies bekend geweest dan iets van jullie zelf en met respect… andere channelers, voor ‘voorspellingen van verbazende gebeurtenissen/gebeuren om feitelijk te manifesteren als ze zeggen dat dit zal gebeuren. Geen belediging… Het is een gebrek in ‘het systeem van de tijd’ denk ik zeker. Dus daarom… ik kan niet zeggen dat ik mezelf afhoudt om het uit te roepen naar iedereen en allerlei over deze opwindende boodschap… want, als ik zeg… en zal doorgaan te zeggen, mijn vrienden…”we hebben het allemaal zo vaak hiervoor al gehoord…. En hier wachten we dan.’

Galactische Federatie van het Licht: Tot op een dag… onze beloften onze Waarheid aan jullie presenteren.

Er is zoveel… in jullie toekomst… dat wacht op jullie Vreugde om dat te activeren.

Er is zoveel in JULLIE dat WACHT OM DOOR JULLIE TE WORDEN GEACTIVEERD… dus zodat jullie ALLES WORDEN WAAR JE OP WACHT.

HET ZIT IN JULLIE. Het komt niet van ergens anders. JULLIE zijn het die hier zijn om ALLES te veranderen… en als jullie je dit realiseren… als je deze oproep in jezelf activeert… VERANDERT ALLES!

Voel een moment de ENERGIE die in deze woorden wordt meegedragen.

Haal een of twee keer adem, of drie of vier keer… om ECHT TE VOELEN … de activatie in jullie hartsruimte… die deze woorden bieden.

Jullie WETEN al deze dingen.

Jullie WETEN dat ze gaan gebeuren.

JULLIE WETEN dat het aan jullie is… om iedereen te besmetten die je tegen komt met je GELUKKIGE BACIL… gewoon door te Glimlachen en je Stralende Besmettelijke Glimlach op hen te Richten… in het WETEN …van de WAARHEID van dat WETEN ... dat jullie de vonk triggeren in hen…en dat hen dat daarna laat doorgeven.

Blossom: Nou, ik moet zeggen… ik voel me persoonlijk echt goed, deze dagen… en het is een bewuste poging soms in de tijd. Maar, er is niks verkeerd in een bewuste poging. Want dan, als je niet bewust een bewuste poging doet om je goed te voelen… ik vind dat ik dat natuurlijk doe. Een geweldig resultaat voor iemands pogingen!

Galactische Federatie van het Licht: Liefste Zielen… bewust als individuen en Iemands bewustzijn… VOEL je weg naar de Vreugde. Het is de ENE WARE WEG dat als je erop loopt, dit VREDE brengt op jullie Planeet… Troost je Wezen en BRENG LIEFDE VOOR HET ZELF.

WEES JE BEWUST VAN JEZELF… VAN WIE JULLIE ZIJN.

DOE WAT JE KWAM DOEN.

VERANDER JULLIE MANIEREN… EN VERANDER JULLIE PLANEET.

Blossom: Ik weet dat ik voor velen spreek als ik zeg dat we ons uiterste best doen. Met GEMAK en GENADE. In Liefde en dank voor deze communicatie.

Galactische Federatie van het Licht: In VREUGDE EN VREDE trekken we onze Energie terug… EN HOUDEN VAN IEDEREEN.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!