Home > > Blossom Goodchild - November 12, 2012

November 12, 2012

Blossom: Nou, hallo jullie. Ik ben terug en kan ik zeggen wat een vreugde het was om jullie door me heen te hebben laten spreken op de laatste Sedona Conferentie. Dat was me wat. Dank jullie. Dus… waar naartoe, vanaf nu?

Federatie van het Licht: Naar een plek in jullie zelf die spirit verlicht. Vooruit gaan naar een gelijktijdig bestaan met alles dat de zuiverste vibratie van Liefde is. Jullie bieden jezelf nu een vrijheid aan wat je een compliment kunt noemen samen met je vastberadenheid om veilig te stellen dat jullie ‘dit in orde krijgen’. Jullie zijn zolang in je vertrouwen doorgegaan en toch zeggen we je dat in de dagen die komen… ‘vertrouwen’ niet aan de orde van de dag zal zijn…’bewijs’ zal het wel zijn.

Blossom: Bewijs van wat precies?

Federatie van het Licht: Bewijs van niet alleen wat je met wijd open ogen ziet… ook bewijs van dat wat je van binnen VOELT in jezelf. Jullie hebben vraag na vraag naar ons gebracht en toch moet het GEWETEN worden dat ALLE antwoorden bevredigend zullen zijn. Laat jezelf NU elk moment IN VREUGDE ZIJN. Als jullie dat willen doen zul je een Nieuwe Golf van Liefde beleven die binnenkomt. Dat zal jullie helpen te begrijpen wat jullie op het punt staan te ontmoeten. Want zien jullie, liefste zielen… wij die gekomen zijn om bijstand te bieden aan de voortgang van deze transformatie zijn nu op een punt waar we gewoon wachten op een ‘go ahead’. Naar een ‘gaan!’… om naar voren te komen.

Blossom: Ja maar… naar voren komen om wat te doen?

Federatie van het Licht: Te doen wat we kwamen doen.

Blossom: En dat is?

Federatie van het Licht: Van behulp te zijn. Een constante verstandhouding met jullie hebben zodat jullie kunnen WETEN WIE JE BENT… als we jullie daar aan herinneren.

Blossom: Ik moet dan zeggen… jullie doen dan een goeie job want ik ben er zeker van dat jullie je bewust zijn van de Liefde die beleefd werd tussen iedereen, in al die tijd dat ik weg was.

Federatie van het Licht: En zeiden velen niet dat het zo is zoals het altijd moet zijn? Maar toch, wie creëerde dat niveau van Liefde? Ieder van jullie. Alles dat jullie moeten doen is dat niveau vasthouden.

Blossom: Ik kan misschien zeggen dat dit niet zo makkelijk is als je niet in zo’n omgeving bent.

Federatie van het Licht: Toch is dat jullie taak, nietwaar?

JULLIE WETEN HET…. LAAT JEZELF GEWOON ZO BLIJVEN.

Binnen in je Wezen ben je als een bloeiende bloem. Jullie hebben het zaad gekoesterd en voelden dit groeien. Het moet nu de zomer van jullie groei zijn. De schoonheid van de bloem die jullie zijn moet in volle bloei staan. Jullie zullen het verschil in je VOELEN. Het is gebeurd…. Toch.. zullen we het zo zeggen… dat alhoewel het nu in de volheid van zichzelf is… wacht het op het Licht van de Zon om zich in zijn volle schoonheid te laten zien. Als eenmaal dat Licht erop schijnt… zal het zich in zo’n andere schakering laten zien.

WEET DIT.

VOEL DIT in jullie harten.

Blossom: Wij doen ons best. Bij mij is het zo… zoals bij velen… ik overpeins nog wat er gaat gebeuren aan het eind van dit jaar. Als we daar zijn, zullen we het weten. Ik ontmoette veel mensen die er zo ZEKER van zijn dat er iets groots zal gebeuren op de 21ste december… zij WETEN het gewoon. Ik niet! Ik hoop echt dat het licht van Grote Liefde onze planeet zal instromen en een verschil zal maken voor alles, in alle dingen.

Federatie van het Licht: Toch heb je twijfels.

Blossom: Hebben jullie die?

Federatie van het Licht: Wij ervaren de energie van twijfel niet. Toch zeggen we tegen je dat wij lang met deze reis hebben gereisd. We hebben onze Wezens ingezet om van dienst te zijn om deze verandering te laten plaats te vinden. Wij hebben 100% van ons WETEN en onze LIEFDE gegeven aan dit project want we zien dit als een waardevol project. Er is geen enkel ding dat nog langer zorg geeft over zijn voortgang. Maar we zeggen jullie ook… dat het wijs is om alle verwachting weg te halen… voor wat er gaat gebeuren… of hoe dit gaat komen… jullie zijn niet in staat om dit te bedenken.

Blossom: Waarom niet?

Federatie van het Licht: Vanwege het enorm grote effect dit zal hebben. Het zit niet in jullie creatieve besef van deze tijd. Maar als eenmaal “de Happening’ aan iedereen is aangeboden… dan zal ieder een op zijn eigen wijze… in zijn/haar eigen tempo… besluiten maken die de planeet zal doen voortgaan naar zijn eigen rechtmatig verwachte positie.

Blossom: Ik weet dat ik niet moet doorgaan vragen te stellen… want door dit te doen, verlaagt dit de vibratie op de zaak… toch… kunnen jullie ons ten minste niet vertellen of het leven dan ongeveer als altijd zal zijn, met een lichter VOELEN … als je snapt wat ik probeer te zeggen?

Federatie van het Licht: Het leven kan niet en zal niet hetzelfde zijn na Het Gebeuren.

Blossom: Dus… zullen we bijvoorbeeld nog steeds de dingen doen die in onze agenda geboekt staan voor het volgende jaar?

Federatie van het Licht: Oh, ja… want het leven zal niet stoppen. Dingen zullen niet plotseling ‘er niet meer zijn’. Toch zal er een groot verschil zijn in jullie houding en dit zal jullie dingen laten veranderen die in je agenda staan!

Blossom: Het zou zo veel makkelijker zijn als we het zouden weten. Toch zal ik het nu maar loslaten, want het heeft geen zin om over oude grond te gaan. Ik moet echter zeggen… gewoon in de laatste week schijnen er veel ontslagen te zijn van top mensen en alhoewel ik aan die kant alles niet ‘snap’… het voelt wel goed en als dan de laatste voorbereidingen gebeuren, dat de verkeerde dingen verwijderd zijn.

Federatie van het Licht: We staan voor je met kennis van alles dat moet zijn. We hebben rustig en subtiel achter de schermen gezeten om veranderingen te laten gebeuren op een manier die onmiskenbaar is maar tegelijkertijd heel erg onopgemerkt. Dit is de wijze waarop het heeft moeten gebeuren. Maar in de tijd die komt zullen we niet meer zo ‘ongezien’ zijn. Onze bijdrage aan het Goddelijke Plan zal voor iedereen volmaakt duidelijk worden gemaakt Er zijn velen van jullie die een tijd een ander pad zullen nemen want de loutere herkenning van de WAARHEID zal velen doen tollen/duizelen.

Maar… vertragingen kunnen niet langer worden vertraagd! Het in de nieuwe ruimte gaan van het zelf zal iemand gelegenheden geven om in verbinding te treden met alles dat is. De keus is aan jullie. Zo velen van jullie zijn voltooid/gecompleteerd en bereid om deze Nieuwe Golf te ontvangen… die op zijn beurt nieuw begin zal meebrengen… nieuwe begrippen… nieuwe niveaus van perceptie.

Bij deze GROOTSE verheffing van de ziel en alles dat is… .. zal iemand in staat zijn om samen te smelten met energieën die eens buiten bereik waren. Door deze nieuwe ogen zal men in staat zijn om alles te zien waar men naar verlangd heeft, zo lang als men zich kan herinneren.

Blossom: Ik denk dat er niet lang meer gewacht zal worden… Zal ik nog steeds met jullie op deze manier communiceren?

Federatie van het Licht: In een bepaalde mate. Maar het niveau van communicatie zal van een makkelijker manier zijn. Dit zal zich voortzetten in een nogal andere vorm van communicatie als iemands energie zich aanpast aan het Hoger niveau en een ‘samen zijn’ zal zich met gemak verbinden.

Blossom: Ik weet dat er zo velen zijn die vurig wachten om met jullie uit de eerste hand te communiceren, zeg maar. Zal dit ook mogelijk zijn?

Federatie van het Licht: Degenen die ons in hun hart kennen… zullen inderdaad zij aan zij bij ons zijn in de dagen die komen. Er wordt gezegd dat velen van ons tussen jullie inlopen… wij zeggen… dat velen van jullie in staat zullen zijn om op dezelfde manier tussen ons in te lopen.

Blossom: Maar dit zal niet zijn… zeg maar in maart of zo? Ik neem aan dat dit soort van ‘samensmelten’ nogal een tijd zal kosten om zich te vervolmaken.

Federatie van het Licht: Dit zal geheel afhangen van de ‘reactie van de wereld’! Hoe meer zullen kiezen om DE WAARHEID te accepteren, hoe sneller de veranderingen zullen gebeuren. Het zal allemaal afhangen van het niveau van energie dat doorgaat omhoog te gaan als deze Nieuwe Energie jullie bezoekt. Eenmaal geïntegreerd met de ziel zelf zal er een grote betekenisvolle verandering zijn die van binnen gebeurt… maar dit veel aan de buitenkant laat veranderen.

Blossom: Het is zo intrigerend .. men kan nauwelijks wachten om ERIN TE ZITTEN. Toch is nog steeds een deel van me dat denkt dat ik misschien in een heel groot sprookje gevallen ben… want het is behoorlijk moeilijk voor me om me voor te stellen waarover jullie spreken. Ik kan zoiets snappen wat je zegt en toch… hier zit ik als ‘normaal mens’ gewoon weken voordat deze zogenaamde verandering gaat plaats vinden en de dingen VOELEN niet zo anders.

Federatie van het Licht: We willen je vragen om die laatste opmerking te betwijfelen. Kun je eerlijk zeggen dat je hetzelfde VOELT zoals je dat in deze tijd vorig jaar deed?

Blossom: In deze tijd vorig jaar, zei ik tegen jullie‘Ga weg’… om een hike te gaan doen!! ( een lange voettocht maken)

Federatie van het Licht: Kijk dan nu naar het niveau van jou in het Vertrouwen in alle dingen. Onthoud dat vanuit ons oogpunt we geen tijd hebben. We vragen alleen om de ontwikkeling aan boord te nemen… de progressie die er gemaakt is… of de schaal van bereiking in het GROTE GODDELIJKE PLAN.

Voor ons is het dat we er bijna zijn… en dat is hetzelfde voor jullie.

Blossom: Maar met alle respect denk ik dat het enige jaren geleden was toen jullie zeiden: ‘Alle systemen go’ en we werden allemaal heel opgewonden… en…

Federatie van het Licht: En we meenden wat we zeiden. Met alle respect ook naar jou lieve Blossom, zoals we zo vaak eerder tegen je hebben gezegd… als je in die positie zit… de vibratie waarin je ons totaal begrijpt… zul je waarderen dat we je nooit een keer hebben ge‘egged’ (= opgehitst). Onze reis met jullie is helemaal in WAARHEID geweest want wij zijn van Waarheid. Dingen die jij verkeerd hebt ‘geïnterpreteerd’ daarover zal gelachen worden met ons aan je zijde die zeggen: “Nu, zie je nou?”

Blossom: Daar kijk ik naar uit. Een goeie ouwe lach met jullie zal een traktatie zijn. Ik vraag me af hoe jullie mijn onwetendheid soms tolereren.

Federatie van het Licht: Wij zien dat niet als onwetendheid. … misschien is het een beetje naïef. Toch is dat gewoon waar je zit… waar velen van jullie zijn… of aannemen dat je daar bent. Maar met die bloem die in bloei staat in jullie… is het al in volheid.. alles is bekend.. jullie hoeven het alleen maar te WETEN.

Blossom: Dus zullen we ‘het weten’… als die Lichtenergie komt…. Onmiddellijk?

Federatie van het Licht: Dat geeft geen eenvoudig ja/nee antwoord. Want dit zal allemaal afhangen van het individu. Jullie wereld, zoals jullie die NU kennen, heeft vele zielen die erin leven… toch resoneert ieder op zijn eigen niveau van begrijpen. Dit hebben ze zo gekozen en zullen doorgaan dat te kiezen. Daarom.. zal het niet zo zijn dat iedereen het plotseling ‘helemaal snapt’… sommigen misschien. Maar sommigen kunnen ‘meer snappen dan waar ze eerder waren’(wat ze eerder deden)… maar nergens dichterbij, zo gevorderd als degenen die vele manen geleden al wilden ontwaken.

Hier zit geen oordeel bij. Dat kan niet zo zijn… want iedere ziel zal in zijn/haar eigen persoonlijke verheffing meer dan gelukkig en alert zijn voor het niveau waarop ze zijn om daar binnen te gaan… en ook met het weten dat dit zo zal doorgaan.

Blossom: Ik denk zelf… ik kon heel goed duidelijkheid gebruiken over wat er bezig is en vandaar af verder gaan. Hoe anders zal het zijn als jullie in staat waren om ons ‘daar binnen te laten’, voordien.

Federatie van het Licht: Hoe anders inderdaad… daarom kunnen we het niet doen.

Ga in je hart binnen liefste mensen. VOEL HET WETEN IN JE. Als jullie dat VOELEN … weten jullie dat er geen twijfel is. Die gebeurt alleen maar als je je gedachten daarmee laat bemoeien, als er verwarring binnenkomt. Beheers je gedachten en zend ze naar de ruimte van je hart zodat ze daar kunnen settelen en herken de WAARHEID die je hart uitzendt. Er zijn geen woorden nodig voor een gedachte… alleen maar VREDE. Een Vredige Vrede die alleen kan worden GEVOELD in de stilte van het weten van je ziel dat alles inderdaad in orde is en iemands geworstel en beproevingen zullen spoedig gaan stoppen als men zich IN LIEFDE verenigt MET LIEFDE.

Blossom: Dank jullie, zoals altijd, voor jullie tijd… ik weet niet zeker wat ik nu nieuw geleerd heb totdat ik het heb teruggelezen. Toch dank ik jullie vanuit mijn hart voor je geduld en begrip… en voor jullie leiding en opheffing. In Liefde en dank.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!