Home > > Blossom Goodchild - October 21, 2012

October 21, 2012

Blossom: Hallo mijn vrienden, ik voel me dezer dagen zo ‘in vorm’. Ik word zo opgewonden bij het vooruitzicht om veel Hogere energieën te VOELEN en hoe dat zal zijn. Zoals het is… ik heb soms stenen nodig die aan mijn voeten zijn gebonden om me gegrond te houden… commentaar hierop?

Federatie van het Licht: We komen bij je IN/ALS/DOOR LIEFDE, zoals we dat altijd hebben gedaan. Ook wij zijn opgewonden en blij om te zien dat zo veel mensen op jullie planeet het zelfde VOELEN als jij. We kunnen dit zien door de kleuren die zo innig vibreren en we kijken ook terwijl ze samengaan met de kleuren die jullie Aarde binnengaan.
Zulke vreugde is nu aan het resoneren in zo velen dat we VOELEN dat DE VERANDERING bijna al heeft plaatsgehad.

Blossom: Ik merk dat jullie zeggen…. bijna…

Federatie van het Licht: Inderdaad… Want zoals je correct zei… dat wat je nu VOELT en mee resoneert is zo ‘mild’ in vergelijking met dat wat jullie je herinneren om te (gaan) ervaren. Het zal zo natuurlijk VOELEN voor iedereen… want het is zoveel dichter bij thuis… bij de ziel zelf.
Laat dat wat ‘naar je toekomt’ … ‘jou worden’ . En toch zeggen we… het is niet dat je ‘toevoegt’ aan wie jullie zijn… Jullie laten los die jullie niet zijn. Om te onthullen … wat er reeds is.

Blossom: Dat is interessant. Ik had er zo nog niet naar gekeken….

Federatie van het Licht: Door de lagen weg te halen die je niet langer meer dienen…. stellen jullie je aan jezelf en aan IEDEREEN voor … WIE JULLIE ZIJN.

Terwijl jullie in je WAARHEID wandelen… terwijl je de essentie VOELT van die WAARHEID… herken je dat waarover je sprak… de opgetogenheid van het zelf.. vanuit het zelf… sneller nu omdat het ‘allemaal al op zijn plek begint te vallen’… Begrijpen jullie het proces?

Het is niet toevallig dat degenen van jullie die ontwaakt zijn nu klaar zitten in het voorste gelid van wat er gaat komen… om DAAR TE ZIJN.

ER ZIJN…. DAAR…. WAAR JULLIE BEDOELD WORDEN TE ZIJN.

Velen van jullie settelen zich op nieuwe plekken of ontdekken dat omstandigheden jullie misschien tegenhouden te zijn waar je dacht dat je bedoeld was te zijn. Het is gewoon dat jullie op de positie worden gestationeerd waarin jullie wens(t)en te zijn als de verandering bij je is.

Blossom: Het is allemaal zo mystiek. Zo intrigerend. Ik begrijp nu dat we ‘het niet weten’ totdat we het ‘wel weten’….maar deze ‘verandering’ waarover jullie spreken… voor mij… ik denk erover als een verandering binnen het zelf om een veel meer Verlicht Wezen te zijn…. maar tegelijkertijd… stel ik me ook best een verandering voor op de planeet.

Federatie van het Licht: Wat er aan jullie wordt gepresenteerd… zal ieder van jullie zich doen gedragen op een manier waarin ze zichzelf gewend hebben te gaan zijn in de laatste jaren van deze decade. Dit is waarom we spreken, om terug te kijken en te zien hoe ver jullie zijn gekomen. Hoe veel hebben jullie je ontwikkeld in de ‘LICHTHEID’ van jezelf. Al deze voorbereiding is geweest om jullie in de correcte verbinding te brengen met dat wat van jullie gebruik zal maken. (impose upon you)

Blossom: Impose? Gebruik van ons maken?

Federatie van het Licht: We spreken er in termen over van ‘DAT HET ZAL GEBEUREN.’ Er is niets dat deze verandering zal tegenhouden te gebeuren.

Blossom: Praten jullie over ’De Verandering’ als hetzelfde als het ‘Grote gebeuren’ waarover jullie hebben gesproken?

Federatie van het Licht: Inderdaad dat doen we. Want als dit GROTE GEBEUREN plaats vindt… WANNEER het dat doet… kan het alleen maar GROTE VERANDERING met zich meebrengen…. VOOR IEDEREEN.

Blossom: Zullen er ‘tekenen’ zijn voor ons, als dit gaat gebeuren… of zal het ons bij verrassing nemen?

Federatie van het Licht: Dat zal geheel afhangen van het individu. Veel zullen WETEN dat het komt… Hun energie zal het in de lucht VOELEN… zeg maar. Toch zullen er velen zijn die niet van de frequentie zullen zijn die zijn/haar vibratie kan op pikken… en daarom zal het voor velen als een grote verrassing komen.

Blossom: Soms voel ik me als een kind bij Kerstmis/(of sinterklaas bij ons)…. Ik kan het enorme geschenk al ingepakt zien ..Ik kan gewoon niet raden wat er in zit. Ik probeer me allerlei soorten dingen voor de geest te halen…maar totdat ik het pak open…. Zal ik het ECHT NIET WETEN… ik heb net de woorden van een liedje gehoord: “Kijk, kijk, kijk naar de regenboog.’

Federatie van het Licht: Er zullen tekenen zijn. Opnieuw spreken we van “ongewone regenbogen.” Er zullen beelden aan de hemelen zijn die niet uit jullie geregelde dagelijkse waarneming zijn.

Blossom: Ik weet niet of het mijn verbeelding is die een loopje met me neemt of niet… toch zie ik nu, verbeeld ik me nu… grote wolkenformaties die beslist TEKENEN zijn ERGENS VAN door het GEVOEL dat we krijgen als we ze zien ‘bewegen/veranderen’. Een soort GEVOEL van grote verwachting… maar wel van een geweldig soort. Doe ik dat,… neemt me dat mee?

Federatie van het Licht: Het is een van de vele redenen die gekozen werden om met ons te werken… omdat jullie in staat ZIJN om die beelden op te vangen die we naar jullie doorzenden. Juist door het GEVOEL dat kwam bij wat we je lieten zien… zie je WAAROM? WAAROM we zo blij zijn VOOR JULLIE ALLEMAAL over wat er gaat gebeuren?

Blossom: Als je het zo zegt…. JA! Omdat het zo GEWELDIG VOELT. Dus… om een beter woord te gebruiken… ‘reverent’(?) (Eerbiedig?) Ik weet dat dit wat vergezocht lijkt voor sommigen… maar alsof de wolken uiteengaan en er HET LICHT voor ons zal zijn… en ik praat over …. HÈT LICHT!

Federatie van het Licht: Liefste zielen…. haal adem. Als jullie ogen smullen van dergelijke wonderen die jullie gaan zien…. denk er dan aan om te ademhalen…. Want zulke gebeurtenissen zullen zo adembenemend zijn… dan iemand dat kan vergeten!

Blossom: Ik weet dat White Cloud dat in het verleden heeft gezegd, dat als ‘jullie schepen’ aan de hemelen verschijnen, sommige mensen hun lichaam zullen verlaten door de schok van dit alles. Het heeft dus nu zin waarom jullie zeggen ‘denk er aan om adem te halen.’.

Federatie van het Licht: En we zeggen tegen jullie dat als je die adem inhaalt jullie best een Euphoria (Euforie of prettig gevoel) voelen plaatsvinden.

Blossom: Waarachtig… ik voel me alsof ik ‘omhoog ga’ terwijl ik schrijf! Whoa Neddy!

Federatie van het Licht: Toch gaan we nog even verder, omdat we weten dat je goed zit en gegrond bent. Terwijl deze verandering gebeurt in jullie…. is DIT wanneer je je ‘oude’ zelf herkent… toch zal het dan het NIEUWE zelf worden…. weer!

We hebben heel vaak gesproken over dat jullie je de geschenken zullen herinneren die JULLIE zijn… toch zijn die weggesloten/verborgen geweest.

En enige reden hiervoor is vanwege het wegzenden van iemands WARE LICHT door de dichtheid van de energie op jullie planeet en waarin jullie eonen na eonen hebben moeten wonen. Een andere reden is omdat iemand in de juiste ‘status’ moet zitten om die te genieten…. Want als iemand ze zich herinnert als hij in een lagere staat van genade zit… dan kunnen die misschien gebruikt gaan worden om verwoesting te creëren en om beloningen aan het zelf te geven die niet verdiend werden en daarom zou er zo veel… zo heel erg veel scheef/verkeerd zijn verlopen… zoals is gebeurd in de dagen van de oude tijd.

Liefste vrienden… laat jullie hart opzwellen van genoegen. Laat het EEN PLEZIER ZIJN OM IN LEVEN TE ZIJN.

WEET dat er zo veel zielen zijn die niet HET PLEZIER hebben om op jullie Aarde plan te wonen op zo’n gretig moment in jullie tijd….

Blossom: (Gretig schijnt hier een verkeerd woord te zijn… maar het wil niet weg!)

Federatie van het Licht: Maar die zijn bij jullie… WIJ ZIJN ALLEMAAL BIJ JULLIE. En wachten zo heel geduldig op deze ENORME GEBEURTENIS die op weg is.

Blossom: Oh, ik hoop zo dat jullie gelijk hebben en dat ik gelijk heb over wat er voor me gaat komen door jullie! Ik denk dat als we onszelf in de komende maand mei zouden zien, en we nog wachten en hopen… nou, laten we daar niet mee verder gaan.

Federatie van het Licht: …………………………

Blossom: ??? Jullie zeggen niks.

Federatie van het Licht: Wij gaan daar niet (in) mee verder!

Blossom: Whah! Jullie humor komt soms in sprongen en huppen. Dat tilde me op!!

Federatie van het Licht: Mischien moeten we zeggen dat het even een tijdje ontcijferen kostte in die jaren om het ‘te snappen’.. maar ik denk nu dat we dat doen.

Blossom: (Interessant, ze zeiden… “maar ‘ik’ denk nu dat we dat doen”. Ik zag het niet eerder totdat ik het overlas.)

Na dat kleine prachtige zinnetje neig ik er mee in te stemmen. Zoals jullie weten houd ik een kleine pauze vanwege mijn trip naar Amerika. (w: Bloss woont in Australië) Toch kijk ik er zo naar uit om dit te hervatten als ik terugkom. Dat is ‘mits’ dan… jullie laten me niet naar beneden zakken en trekken me noordwaarts op voor een snelle en gratis trip ‘Het Universum rond’ !

Federatie van het Licht: Hoe dan ook… we zullen in je hart zijn… en in de harten van degenen die willen dat wij daar zijn.

Blossom: Waar? In ons hart …. Of in Sedona?!! (Bloss. Gaat naar Sedona in Arizona volgende week)

Federatie van het Licht: …………………………

Blossom: Jullie zeggen weer niks??? Oh, ik snap het al…

Federatie van het Licht: Wij gaan er niet heen…

Blossom: Maar opnieuw…. Ik zit nu op jullie humor/slimheid. Want ik kan dat op diverse manieren zien.

Federatie van het Licht: En dit is onze bedoeling.

We verlaten je nu en trekken ons van je energie weg…. met veel blijheid voor de tijd die we met jou vandaag hebben doorgebracht… en inderdaad met ieder van jullie terwijl je deze woorden leest en ons in jullie hart laat zijn… wat onze verbinding met jullie zo sterk en zeker en GELIEFD maakt.

Blossom: EN VAN JULLIE HOUDEN DOEN WE… HEB DAAR MAAR GEEN TWIJFEL OVER. Dank jullie zo zeer voor de vreugde die jullie brengen.

Federatie van het Licht: Dank JULLIE voor de vreugde die WIJ ONTVANGEN.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!