Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Blossom Goodchild - August 12, 2012

August 12, 2012

Blossom: Hallo mijn vrienden. Weer een week verder hier op Aarde. Jullie hebben geen tijd… maar hoe zijn de dingen voor jullie verlopen?

Federatie van het Licht: Wij verzekeren dat alhoewel er veel wanorde en verstoring in de universele dilemma’s zat, is alles bij elkaar prachtig aan het stromen.

Blossom: Hoe leggen jullie dit uit: universele dilemma’s (quandaries)?

Federatie van het Licht: We zeggen dat er zoveel is dat onze aandacht nodig heeft wat betreft de verwachte overgang en het is niet altijd mogelijk om de resultaten te krijgen die we gekozen hebben. Toch zijn we in het algemeen heel blij dat alles open is en op koers ligt.

Blossom: Ons is verteld dat wij hier op de grond het goed doen met ons deel van het plan. Eerlijk gezegd, weten we dat niet. Maar als jullie dat zeggen… nemen we dat aan. Wat zeggen jullie wat we in de komende maanden kunnen verwachten?

Federatie van het Licht: Beroering en omwenteling van veel zaken die jullie stabiel toeschijnen.

Blossom: Oh, geweldig! Iets dus om naar uit te kijken?

Federatie van het Licht: We zouden zeggen dat het een goede manier zou zijn om er naar te kijken, ja. Want alles dat zich gaat presenteren is nodig zodat er verandering kan komen. Je kunt geen verandering hebben zonder eerst af te danken wat van de oude school is. Veel oude manieren moeten worden verwijderd en vervangen met een nieuwe opzet die zeker alles ten dienste zal zijn.

Blossom: We weten dat er dingen gebeuren… maar toch niet zoals we dat verwachtten. OK.. laat me proberen de dingen op een andere manier neer te zetten… want het schijnt vaak dat we langs oude grond gaan. Bijvoorbeeld… zeg dat we vooruit springen naar augustus 2013… wat verwachten jullie dan tegen ons te zeggen?

Federatie van het Licht: Je bent zo slim om verder te gaan, niet waar?

Blossom: Nee… eigenlijk goed zoals ik ben… maar ik zit hier nu beneden en in deze tijd… en slechts een paar maanden voor december 2012… EN… er worden zo vaak verschillende versies verteld van wat er kan plaats hebben… dat kan een beetje onbestendig zijn… als jullie over iets anders liever willen praten… dat is cool. Wat jullie dan ook denken dat voor ons heel goed is om te horen.

Federatie van het Licht: DIT willen we graag dat jullie horen… Dat er een tijd GAAT komen en ZAL ZIJN waarin alle zaken die nu je hoofd en hart kwellen zullen zijn opgelost. Al dit je afvragen en denken over WAT IS… is HELEMAAL niet WAT IS. Jullie zijn enorm verward door suggesties die verteld zijn over hoe de rest van de dagen in dit jaar alleen al, gaan gebeuren. Jullie hebben in jezelf geworsteld over of je wel of niet die ene boodschap van deze of die van die andere ziel gelooft. Jullie worden geplaagd met disinformatie zodat je ten slotte ophoudt in een staat te van ongeloof te zitten over iets dat heeft te maken met jullie toekomstige dagen op Aarde.
Hoe VOELEN jullie je? Wat VOELEN jullie over dit alles?

Blossom: Zoals je zegt… in verwarring. Om eerlijk te zijn ik neem nu alles dat ik hoor of lees met een snufje zout… en mijn vrienden.. in alle eerlijkheid… dit houdt ook in wat jullie tegen me zeggen. Dat kan misschien vreemd lijken… maar als ik alles overdenk… wat maakt mij anders dan een ander? Wat maakt jullie boodschappen meer Waarheidsgetrouw dan die van ’n ander? Ja, mijn bedoeling is voor/van waarheid… maar dat zijn er zo velen. Mijn punt is… Ik sta niet op het punt om te stoppen met jullie te communiceren… en ik heb zonder twijfel heel veel van jullie geleerd… maar tot aan de dag waarop jullie… of iemand anders die niet van deze planeet is, tegen ons heeft gezegd… FEITELIJK wat tot stand komt … blijf ik zitten met VOELEN en met het besluit om langs dit pad verder te gaan… en gewoon te zien terwijl ik reis. Begrijpen jullie waarom?

Federatie van het Licht: Tot op bepaalde hoogte. Maar op veel andere levels vinden we het vreemd dat je op deze manier VOELT. We beoordelen dit besluit niet en toch waarom is het zo dat je nog steeds wilt communiceren en het toch niet met ons eens bent wat we zeggen?

Blossom: Ik ben het er wel noch niet mee eens. Jullie spraken over dingen waar jullie je niet aan kunnen overgeven/houden en ik respecteer dat… en toch laat ons dat in een toestand van onzekerheid achter. Ik heb nu een hele tijd langs dit pad gereisd, en zo velen hebben dat dus ook… ben ik nu veel wijzer geworden? JA. Absoluut! In mijzelf en met wie ik ben. Weet ik nu meer over Ascentie? Nope! Jullie vragen ons om te VOELEN. .. om mee te gaan met wat we VOELEN.. en… zoals ik zei… ik VOEL me verward! Dus… ik heb nu het motto van “We zien wel wat er gaat gebeuren.” En in de tussentijd het beste te doen wat ik kan om LIEFDE TE ZIJN. Hoe VOELEN jullie dit dan? Ik wil erg graag jullie punt van kijken weten… en of jullie niet VOELEN of je tijd met mij verspild hebt?

Federatie van het Licht: We denken dat wat jij naar voren hebt gebracht een interessant geval is. Het is een natuurlijk gevolg om te ontdekken dat na alles waar we over hebben gesproken… je zegt dat je wilt ‘wachten en zien.’

Blossom: Bedoelen jullie hiermee… dat het natuurlijk voor mij is/voor velen is om zo over dit alles te VOELEN?

Federatie van het Licht: Dat doen we.

Blossom: Dan, met respect… waarover komen jullie eigenlijk dan met ons praten?

Federatie van het Licht: Wij zijn gekomen met een visie in gedachten en we zijn er positief van verzekerd dat onze visie en ons resultaat buitengewoon succesvol is geweest. We kwamen/zijn gekomen om jullie er aan te herinneren wie jullie zijn… het LICHT dat jullie in jezelf dragen. De vlam van LIEFDE in iedere ziel die niet kan worden gedoofd. Dat kan gewoon niet.
Zo vele Lichten op jullie planeet schijnen schitterend. Het nieuws van wie JULLIE ZIJN als LICHT heeft zich wijd en zijd verspreid en liet zo velen hun oogkleppen afzetten en om zich heen kijken.

JULLIE… JULLIE ALLEMAAL … jullie die in aanraking zijn met deze woorden die in je zielzelf resoneren… hebben zo’n verschil gemaakt voor alles dat er aan het gebeuren is.

JULLIE ZIJN HET GEBEUREN.

JULLIE ZIJN DE VERANDERING.

JULLIE HEBBEN VERANDERING AL IN DIE MATE LATEN PLAATS VINDEN EN NOG STEEDS WACHTEN JULLIE ER OP.

Je zegt dat er niet veel bezig is…

KIJK NAAR JULLIE!

KIJK IN JE!

Is er geen grote verandering gebeurd in laten we zeggen… de laatste 12 jarige periode van jullie leven? Kunnen jullie nu eerlijk zeggen dat je dezelfde ziel bent met de zelfde gedachten en opinies en GEVOELENS?

Inderdaad zijn jullie dezelfde ziel… maar jullie hebben jezelf vrij gemaakt.

En wat we tegen jullie zeggen betreffende wat er komende is… terwijl de Hogere energieën in jullie planeet stromen en in jullie WEZEN… het dát doet ontwaken die jullie zijn. Dat wat al in jullie zit. Dat wat slapend heeft gelegen en op deze tijd aan het wachten is.

We kunnen het niet op een andere manier uitdrukken.

JULLIE ZIJN DE VERANDERING.

Blossom: OK…maar gaan we ergens naar toe. Er wordt gezegd dat we in de 5de dimensie gaan… Ja, we zijn aan het veranderen… maar ik begrijp niet… blijven wij hier op Aarde, terwijl we veranderen/nadat we veranderen? Velen zeggen van niet.

Federatie van het Licht: Wat VOEL JE?

Blossom: Vraag me dat niet… jullie worden verondersteld de experts te zijn! Dar is waarom ik het jullie vraag!

Federatie van het Licht: Denk hier over na. Jullie begrijpen dat je hier bent.. om bij de transformatie te helpen. Het opheffen van planeet Aarde.. en dit is wat er gebeurt… Planeet Aarde is aan het omhoog gaan… NU…. het is al aan het gebeuren… en ben je nog steeds op haar?

Blossom: Yep.

Federatie van het Licht: Dus, denk je dan dat je van haar af gaat, terwijl ze doorgaat omhoog te gaan?

Blossom: Nee, behalve als ik het ga bekrassen… kraken.(?)

Federatie van het Licht: Precies. Onze interpretatie… als dit van belang is… om in de pot erbij te stoppen… is, dat jullie op de Aarde zullen blijven… als jullie dat niet deden… hoe zou je haar dan helpen om op te stijgen?

Blossom: Ja… en toch… is er gesproken dat sommigen die nog in slaap zijn op Aarde zullen blijven, precies zoals zij is… en zij die ontwaakt zijn zullen naar een Hogere dimensie gaan… een Nieuwe Aarde.

Federatie van het Licht: Je zegt: ‘precies zoals zij is’… en wij zeggen …’precies zoals zij zijn’. En zij die ontwaakt zijn zullen precies zoals zij zijn… en we zeggen ook dat ALLES in welke ‘staat’ die is… zal/zullen doorgaan om altijd op te stijgen. Dit is evolutie. Als maar door en door en door zal dat doorgaan… Hoger en Hoger en Hoger zal die doorgaan omhoog te gaan.

Blossom: Het deel dat zo moeilijk is vast te grijpen is… al dit gepraat over de 5de dimensie… voor hen die daar naartoe gaan… zullen zij die dat niet doen… zich afvragen waar zij die daar naartoe gaan opeens zijn gebleven? Ik weet dat ik dit eerder heb aangeraakt, maar heb duidelijk behoefte aan revisie over de zaak vóór het eigenlijke examen! Kunnen jullie het makkelijker voor me maken/voor ons om te bevatten… te snappen… al is het maar een klein beetje?

Federatie van het Licht: Er is niets te snappen.

Blossom: Kunnen jullie me dan alsjeblieft een strohalm toewerpen om me aan vast te grijpen? Jullie zeggen dat we er al in zitten… we gaan al omhoog en dus doet de Aarde dat al terwijl we spreken… ja?

Federatie van het Licht: Ja.

Blossom: Toch zeggen jullie ook dat er een Groot Gebeuren zal zijn (de meeste channelers of niet channelers… bijbel studies… je zegt het maar) spreken hierover. Zal dat GROTE GEBEUREN niet alles veranderen? … inclusief ons… en verschuift dat ons allen Hoger op de ladder, zeg maar.

Federatie van het Licht: Er is een gebeuren dat zal gaan plaats vinden, ja.

Blossom: Een groot gebeuren? Zoals een WERKELIJK, WERKELIJK MERKBAAR GEBEUREN?

Federatie van het Licht: Ja.

Blossom: En hoe/waarom zal dat ons/alles veranderen.

Federatie van het Licht: Omdat dit ontworpen is om dat te doen. Er is NIETS dat hier in de weg kan staan om dit gebeuren te VOORKOMEN. En dit wordt door iedereen GEWETEN.

Blossom: Ik hoor het woord ‘shift’(‘verschuiving) in me.

Federatie van het Licht: Je pikt het juist op. Dit gebeuren zal, als het plaats vindt, onmiskenbaar een verschuiving veroorzaken van een grote magnitude(grootheid), om in de harten van de mensen plaats te vinden. We spraken eerder over een massa ontwaking. Een gelegenheid voor velen om ‘de gordijnen open te trekken’ en om ‘te zien’ WAT IS. Als dit gebeurt… is wat nu nog onbekend is, hoe de dingen een transitie zullen maken, van daaruit erin. Want het zal volgens de snelheid(velocity) ervan zijn die de volgende fase zal dicteren die erop volgt.

Blossom: Velocity betekent ‘hoe snel en in welke richting het object gaat’.. Wil je dat toelichten?

Federatie van het Licht: Dat hoeft niet. Het spreekt voor zichzelf.

Blossom: Ik bedoelde het woord ‘object’?

Federatie van het Licht: En dat deden we.

Blossom: Bedoelen jullie met object Planeet Aarde met ons aan boord?

Federatie van het Licht: We bedoelen het gehele project object.

Blossom: Ik object me, Heer!! We gaan in cirkeltjes rond.

Federatie van het Licht: Dat is niet zo. Het staat hier allemaal in zwart op wit als jullie je WETEN laten WETEN.

Laten we je, als het mag, je geruststellen. Alles dat er zal gebeuren… zal zo bekend voor jullie zijn als het gebeurt. Omdat jullie het script al kennen. ‘Ah ja,’ zullen jullie zeggen… ‘Dit is wat ik vervolgens doe.’ En dat doe je dan precies.

Laat je vrees hier niet handelen en het werk doen! Jullie zijn nu al boven dat alles.

JULLIE HOEVEN EENVOUDIG TE WETEN… EN JULLIE WETEN DAT AL ZO GOED… dat jullie hier zijn om jullie deel te vervullen in het Goddelijke Plan… en dat wat Goddelijk is kan geen angst bevatten…. Dus laat dat los… het is geen deel van JULIE plan.

ALLES DAT JE OOIT HOEFT TE DOEN IS IN HET HUIS VAN JE HART TE BLIJVEN. Waar het gezellig en warm is en gevuld tot de rand met LIEFDE… ALLEEN LIEFDE.

Blossom: Jullie hebben gelijk, natuurlijk… ook al neem ik dit alles met een snufje zout… Jullie hebben absoluut gelijk! Dank voor jullie input. Dank voor jullie dienst. Dank .. gewoon dank.. In LIEFDE en LICHT.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!


Galactic Channelings

Create Your Badge