Home > > Blossom Goodchild - August 20, 2012

August 20, 2012

Blossom: Hallo aan jullie. Er zijn zoveel onderwerpen die mensen willen dat ik aan jullie moet vragen…. En ik schrijf altijd terug en zeg..”als het op een gepast moment is en het in een gesprek omhoog komt…’! Ik weet dat jullie je bewust zijn van zulke vragen en ja, het VOELT dan dat er dingen zijn waarvan jullie het niet noodzakelijk vinden om over te praten… bijvoorbeeld graancirkels… planetaire objecten die naar de Aarde vliegen… Denken jullie niet dat we aan zulke info ook wat hebben?

Federatie van het Licht: We zijn blij om vandaag met je te converseren. Vind je het nodig om zulke dingen in Waarheid te willen weten als het in feite ’in de war gooit’ wat we allemaal wilden zeggen?

Blossom: Waarom noemen jullie het zo?

Federatie van het Licht: Omdat we ons bewust zijn dat bijna alles dat uit diverse bronnen wordt aangedragen… inclusief dat van ons, weer een bewering wordt, zoals je zou zeggen… want mensen VOELEN niet langer dat ze op zulke kennis kunnen vertrouwen… is het niet zo?

Blossom: Dat is zeer zeker zo… verdrietig genoeg. Toch kun je ons daar niet de schuld van geven… want ons is zoveel informatie aangeboden, zoveel beloftes gedaan… zoveel verwachting gegeven… met zoveel met elkaar strijdende gezichtspunten, dat de meesten van ons… hoe zeg ik dat… jullie gemiddeld-ontwaakte Wezen, zoals ik mezelf zie… het heel moeilijk vinden om te WETEN wát ze over alles moeten denken. Dus ja… in alle eerlijkheid… zie ik waarom jullie dat niet willen. Toch… als dit het geval is… waarom maken we ons eigenlijk druk om te communiceren? Weet je… jullie kunnen VOELEN dat ik van jullie HOU… en ik ben niet eens weg… alleen door gewoon met de conversatie mee te gaan.

Federatie van het Licht: Wij hebben de gelegenheid om jullie woorden aan te bieden over de herinnering van wie jullie zijn, om het Goddelijke Plan door te zetten. Het simpele feit is… er is geen vereiste nodig voor jullie om bepaalde dingen te weten. Omdat veel dingen misvattingen zijn in ieder geval. Jullie vergeten dat je in een illusionaire wereld wonen.

Blossom: Ah… nu is er een onderwerp waarover ik wil praten. Mogen we? Ook al ben ik me bewust wat jullie in het begin zeiden?

Federatie van het Licht: Liefste Blossom… de informatie die we aan je doorgeven… is ONZE WAARHEID. We zouden er weinig zin in zien om het door te communiceren als we niet onze WAARHEID zouden doorgeven. Dat zou doelloos zijn…. en toch willen we erbij voegen… er zijn best weinig mensen die onwaarheden willen doorgeven om verwarring te brengen en er zijn sommigen die Waarheid door willen geven… Maar onwaarheid wordt door gechanneld vanwege het niveau van de vibratie waarmee wordt doorgevoerd en waarmee geknoeid wordt. Maar hier hebben we al eerder over gesproken.

Jullie hebben altijd de keus… Jullie kunnen onze woorden als Waarheid aannemen… als ze VOELEN dat ze dat zijn… DOOR JOU. Dat is alles wat we kunnen zeggen. Als ze niet resoneren dan zijn ze IN DEZE TIJD gewoon niet JOUW WAARHEID….

Dus jij wilt dat wij onze visie geven op dit illusionaire spel dat jullie spelen? Waar zullen we beginnen om je te helpen dit te begrijpen?

Blossom: Nou, zoals Julie Andrews eens aanraadde… “Laten we bij het allereerste begin beginnen.’

Federatie van het Licht: In essentie zijn jullie ENERGIE VAN LIEFDE… Dit is wat jullie werden. Jullie zullen altijd ENERGIE VAN LIEFDE zijn alhoewel je kunt kiezen om andere plaatjes te ervaren van hoe je deze ENERGIE VAN LIEFDE die jullie zijn, wilt schetsen.

Bijvoorbeeld… Als je moest besluiten om jezelf uit te drukken als een boom van 200 jaren… dan heb je de vrijheid om dat te doen. Jullie kunnen alles zijn wat je wilt zijn.

Blossom: Ja.. dat kan ik snappen… maar wat ik niet begrijp is.. hier ben ik en woon op deze planeet Aarde, omdat ik dit vrijwillig koos en ik werd gekozen om hier op deze tijd te zijn. Dat snap ik, ik kan het accepteren, en begrijp ook dat alles, absoluut alles bestaat uit die ENE ENERGIE.. die op bepaalde frequenties vibreert om zichzelf te presenteren zoals die doet, bijvoorbeeld een tafel… kleding… water … vuur….

Federatie van het Licht: En zo is het. TochVOELEN die echt voor je, nietwaar? Als je in de oceaan zou duiken, zou je je nat VOELEN. Als je je handen in een vlam steekt… dan branden ze.

Blossom: Precies… dus het schijnt en VOELT echt, zoals je zegt. Dus hoe dan niet?

Federatie van het Licht: Omdat het een schepping is die jullie wilden ervaren. Als het niet echt zou lijken of VOELEN… hoe zou je dan weten hoe het zou VOELEN? Daar zou je niet toe in staan zijn. Het zou zijn alsof je door glas naar iets zou kijken waar je niet bij kunt, alleen kon zien dat het er was.

Blossom: En toch is het er niet… is dat wat jullie zeggen?

Federatie van het Licht: Niet, als je het niet wilde dat het er was. Toch hebben jullie in “JULLIE WERKELIJKHEID” jezelf geconditioneerd te geloven dat JULLIE geen beheersing hebben van je keuzes. Natuurlijk heb je dat wel. Daarom kwamen jullie er toe om te leven zoals jullie dat nu op dit moment doen.

Blossom: Maar toch… Ik heb zoveel gehoord over de duistere mensen die onze gedachten en gevoelens manipuleren en die ons onderdrukt houden door programma’s die ‘uitgezonden’ worden om ons onder HUN controle te houden.

Federatie van het Licht: En jij/ jullie denken dat jullie dit niet kunnen beheersen! Maar hoe meer je weet.. hoe meer je kunt veranderen in je keuze van denken. Als je WEET dat er zulke programma’s bestaan… kun je kiezen om er bovenuit te stijgen en kiezen om niet toe te staan dat ze je beïnvloeden. Je kunt tegen deze dingen invechten.

Blossom: Alleen als we er, ten eerste van weten… velen doen dat niet.

Federatie van het Licht: We zeggen dat het hun keuze is om het niet te weten… ze kunnen later anders kiezen.

Op dit moment kies jij er voor ons over de illusie te vragen waarin jullie leven. Wij kiezen er voor om jullie te helpen dit te begrijpen. Om dit te doen hebben wij nodig dat jullie je WEZEN uit de box/doos tillen. Om buiten het hokje te denken.

Als een kind met een poppenhuis speelt dan verschuiven ze dingen heen en weer… kleine popjes en meubels en zij ‘spelen’. Ze scheppen een situatie… een scenario… en spelen het uit terwijl ze poppen en de omgeving gebruiken om hun gedachten op te voeren. We zeggen dat je er op die manier naar kunt kijken. Jullie Hoger zelf is het kind… en het aspect van je zielzelf dat deelneemt aan deze reis om planeet Aarde te transformeren naar een Hoger trillingsniveau is, zullen we zeggen om een uitdrukking te gebruiken… de pop.

De wereld waarin jullie wonen is het poppenhuis en alles om dat poppenhuis heen enz. dat het kind heeft geschapen door gedachten. Als een kind plotseling besluit om geen schommel in de tuin bij het poppenhuis te hebben… dan duwt het gewoon aan de kant. Het zit niet langer in het spel… NU… tenminste. Zo simpel als dat. Het kind maakt het verhaal terwijl het verder gaat… en dat is afhankelijk van wat het VOELT om op die dag te creëren en in welke stemming het is.

Het besluit welke andere poppen op die dag meespelen… en hoe ze gekleed moeten worden. Zullen ze naar winkels gaan? Zullen ze een picnic hebben? Het kind heeft de beheersing over die kleine figuurtjes en verschuift ze overeenkomstig. Het is de meester poppenspeler van die kleine wereld waar het mee verder gaat te scheppen.

Blossom: Alles goed en wel en ik zie wat je wilt zeggen… maar… als ik plotseling zou besluiten dat ik … bijvoorbeeld.. geen wittehuid-pop wil… dan kan ik die pop niet gewoon wegdoen en vervangen door een donkerhuidige.

Federatie van het Licht: Waarom niet?

Blossom: Omdat… het gewoon zo niet werkt.

Federatie van het Licht: Je kunt in een Leven een withuid Wezen zijn en in een ander een donkerder zijn… En wij bedoelen niet in de volgende reïncarnatie van jezelf. Als je besloot om direct een donkerder huid ziel zou zijn… een ander aspect van de Hogere zielzelf, dan zou je regelen dat je tegelijkertijd geboren werd als een donkere huid ziel terwijl de wittere huid ziel nog op het Aardeplan zou bestaan.

Met alle respect… jullie hebben zoveel beperkingen gezet op wat je gelooft dat mogelijk is. ALLES en ALLES.. en die woorden zijn letterlijk…. is mogelijk. Hoe kan het anders zijn? Want als jullie WETEN dat JULLIE in staat zijn om alles te scheppen vanuit je gedachten… vanuit jullie verbeelding in de ‘werkelijkheid’.. hoe kan het dan niet zo zijn? Jullie hoeven alleen maar de verbeelding te scheppen om die verbeelding naar de gedachte over te brengen en dan naar de werkelijkheid.

Blossom: Ja… maar dan begrijp ik nog steeds niet het stukje ‘het is niet werkelijk’. Er wordt gezegd dat alles wat er is een hologram is?

Federatie van het Licht: Welke JULLIE … ieder van JULLIE, verzonnen. Jullie hebben een film in jullie wereld die gekend wordt als De Matrix. Het was louter een zaak om in een programma te zijn ‘geplugd’ om te WETEN hoe je een Wezen BENT dat alles weet over welk programma ook waarop ze afgestemd werden.

Jullie zijn in jullie illusie gevangen geworden.

Blossom: Hoe komen we eruit?

Federatie van het Licht: Daar moet je voor kiezen.

Blossom: Hier gaan we weer in de draaimolen… in de rondte, in de rondte, in de rondte. OK, dus… zeg dat ik nu op dit moment… kies om uit deze val te stappen zodat ik vrij kan zijn om naar Engeland te vliegen om mijn moeder te bezoeken… nu …. Ik doe wat warmere kleren aan mijn pop en verschuif haar naar de andere kant van de kamer en ik stel me voor dat ze bij haar moeder zit in Engeland. En dat is wat ik nu zou willen doen. Nope… het schijnt dat ik nog hier zit in Australië, en ik praat tegen jullie op de computer. Dus velen van ons willen bepaalde dingen voor onszelf… of het nu materialistisch is, of voedsel voor de ziel.. maar feitelijk gebeurt dit niet in onze werkelijkheid.

Federatie van het Licht: Omdat jullie getraind werden om te ‘denken’ dat deze dingen niet mogelijk zijn.

Blossom: Maar koos ik ervoor te worden getraind of was dit buiten mijn controle.

Federatie van het Licht: Jij koos ervoor.

Blossom: Maar, verdorie, waarom zou ik dat doen?

Federatie van het Licht: Om het verschil te beleven. Denk eraan… JULLIE ZIJN ALLEMAAL EEN. Om jullie wereld precies zo te laten zijn als die nu is. .. moest die door jullie allemaal zo worden geschapen. Daarom ja… kozen jullie te VOELEN alsof jullie onder de beheersing staan van de duisteren. Als het bewustzijn genoeg verandert om het anders te laten zijn… als genoeg van jullie dingen hebben gekozen om anders te zijn… dan zal de balans van illusie worden verschoven en zullen dingen inderdaad anders worden.

Blossom: Dus… ik… als Blossom Goodchild… ik als individu… kan die verschuiving niet doen?

Federatie van het Licht: Natuurlijk kun je dat. JIJ ALS BLOSSOM GOODCHILD kunt de enige zijn in JOUW WERELD die dit kan veranderen… omdat alleen JIJ in jouw poppenhuis woont… onder de beheersing van jouw zelf… je Hoger zelf.

Blossom: Toch zeiden jullie net… als het bewustzijn verandert dan zullen dingen veranderen.

Federatie van het Licht: Correct. JIJ BENT HET BEWUSTZIJN. … spelend als een individu. Om individualisme te ervaren. Er is leven op vele, vele planeten waar het Hoger zelf heeft gekozen om individu te zijn in de stoffelijkheid maar ALS EEN in bewustzijn…. zodat alle gedachten die ‘EEN’ heeft.. dezelfde gedachte is als ‘DE ENE’.

Blossom: Dit is allemaal wat gecompliceerd… of dat ik wat te weinig sandwiches heb voor een picnic.

Federatie van het Licht: Het kan gecompliceerd lijken in de illusie waar jullie in wilden zijn. Maar als jullie verwijderd worden uit die illusie… dan is alles kristalhelder.

Blossom: Dus… als je op andere planeten woont… is dat dan ook een illusie?

Federatie van het Licht: Natuurlijk. Alles anders dan wat jullie zijn… LIEFDE… is een illusie. Jullie manifesteren HET ALLEMAAL om verschillende dingen te beleven. De LIEFDE die jullie zijn kan niet sterven… want dood is een illusie.

Jullie scheppen jezelf in/als door LIEFDE om de verschillende niveaus ervan uit te drukken.

Blossom: Nou, ik kan voelen dat onze tijd voorbij is vandaag…. Mmmm, ik vraag me af of ik verder ben gekomen met het begrijpen van die illusie. Misschien ben ik hier helemaal niet….. Taxi!

Desalniettemin… heel prettig. In Liefde en Dank.

Federatie van het Licht: Jullie zullen glimlachen van het ene universum naar het andere als jullie ‘het snappen’… en dat hebben jullie al. Dit weten jullie… maar je kiest ervoor om te denken dat je het niet weet.
Onze Liefde met overvloedige Waarheid… wordt ook naar ieder van jullie toe gezonden.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!